Purelab Föhn met Diffuser

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Kunststof | Koude luchtstroom stand

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Purelab Föhn met Diffuser - Ionische Haardroger - 3 Standen - Zwart - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Purelab Föhn met Diffuser - Ionische Haardroger - 3 Standen - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 1 april 2024
  • €31,99 - 25 maart 2024
  • €34,99 - 11 februari 2024
  • €29,99 - 10 februari 2024
  • €34,99 - 1 februari 2024
  • €29,38 - 1 januari 2024
  • €32,99 - 25 december 2023
  • €30,52 - 11 december 2023
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €28,49 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:35

Beschrijving

Purelab Föhn met Diffuser review: De perfecte tool voor een professionele look

De Purelab Föhn met Diffuser is de perfecte tool om jouw kapsel een professionele uitstraling te geven. Met zijn krachtige AC-motor en ionentechnologie zorgt deze haardroger voor een snelle droging en styling van je haar, zonder het te beschadigen. In dit review lees je alles over de Purelab Föhn met Diffuser, de specificaties en de voordelen van deze haardroger.

Positieve ervaringen van reviewers met de Purelab Föhn met Diffuser

De ervaringen van reviewers met de Purelab Föhn met Diffuser zijn overwegend positief. Veel mensen zijn blij met het feit dat de föhn beschikt over een koude luchtstroom stand en de ionentechnologie die zorgt voor pluisvrij en glanzend haar. De bijgeleverde diffuser wordt ook vaak genoemd als een groot pluspunt.

Sommige reviewers zijn minder enthousiast over het gewicht van de föhn. Het apparaat zou wat zwaarder zijn dan andere haardrogers, waardoor het stylen van het haar vermoeiend kan worden. Ook het geluidsniveau van de föhn wordt soms genoemd als minpunt.

Desondanks zijn de meeste reviewers zeer tevreden met hun aankoop en raden ze de Purelab Föhn met Diffuser aan. De föhn wordt vaak geprezen om zijn krachtige motor, lichtgewicht design en de extra hulpstukken, zoals de concentrators en de diffuser. Al met al lijkt de Purelab Föhn met Diffuser een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en effectieve haardroger die zorgt voor een professionele look.

Krachtige en snelle droging

De Purelab Föhn met Diffuser beschikt over een krachtige AC-motor van 1800-2000 watt. Hierdoor droogt je haar snel en gelijkmatig. De motor is bovendien ontworpen om lang mee te gaan, zodat je nog lang plezier hebt van deze haardroger.

3 verschillende warmtestanden

De haardroger heeft drie verschillende warmtestanden, waardoor je het apparaat kunt aanpassen aan de natheid en dikte van je haar. Naast de drie warmtestanden heeft deze haardroger ook een koude luchtstroom stand. Dit is ideaal om je haar na het föhnen extra glans te geven en te fixeren.

Ionentechnologie voor pluisvrij haar

Een van de grootste voordelen van de Purelab Föhn met Diffuser is de ionentechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten tijdens het föhnen, waardoor statisch en pluizig haar wordt voorkomen. Hierdoor krijg je prachtig glanzende en zachte haarlokken.

Inclusief diffuser en concentrators

De Purelab Föhn met Diffuser wordt geleverd met een diffuser en twee concentrators. De diffuser is ideaal om je natuurlijke krullen te drogen en te definiëren. Met de concentrators kun je je haar gemakkelijk in model brengen, waardoor je een professionele look krijgt.

Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk

De haardroger is niet alleen krachtig en effectief, maar ook lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. De lange, 360° draaibare kabel zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak. Daarnaast is deze föhn ook compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op reis.

Extra voordelen van de Purelab Föhn met Diffuser

Naast de eerder genoemde voordelen zijn er nog meer voordelen van de Purelab Föhn met Diffuser die het vermelden waard zijn. Zo heeft deze föhn een oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat de haardroger zichzelf uitschakelt wanneer hij te warm wordt, waardoor je haar niet beschadigt raakt en de föhn langer meegaat.

Daarnaast heeft deze föhn een lange kabel van 2,3 meter, wat zorgt voor extra flexibiliteit tijdens het föhnen. Je hoeft niet vlak bij het stopcontact te staan, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Hierdoor is het föhnen van je haar nog gemakkelijker en sneller.

Ook is de Purelab Föhn met Diffuser zeer gemakkelijk schoon te maken. Het apparaat heeft een afneembaar luchtfilter dat je gemakkelijk kunt schoonmaken. Zo blijft de luchtstroom optimaal en gaat de haardroger langer mee.

Een ander voordeel is dat de föhn relatief stil is. Het apparaat heeft een geluidsniveau van slechts 84 decibel. Hierdoor is de haardroger veel comfortabeler om te gebruiken, vooral als je gevoelig bent voor harde geluiden.

Conclusie

De Purelab Föhn met Diffuser is een krachtige en veelzijdige haardroger. Met zijn ionentechnologie en krachtige motor zorgt deze föhn voor een snelle en gelijkmatige droging van je haar. De drie verschillende warmtestanden, de koude luchtstroom stand en de bijgeleverde diffuser en concentrators maken deze haardroger geschikt voor elk haartype en elke haarstijl. Het lichtgewicht en compacte design zorgen ervoor dat deze föhn gemakkelijk te gebruiken is en mee te nemen is op reis.

Ben jij op zoek naar een professionele haardroger waarmee je gemakkelijk en snel een perfect gestyled kapsel kunt creëren? Dan is de Purelab Föhn met Diffuser zeker een goede keuze!

Bekijk meer föhns op bol.com

De beste föhnborstel van 2023

Dyson Airwrap

8.8Expert Score
Ion technologie | Kunststof | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Krachtige AC-motor
  • Ionentechnologie voor pluisvrij haar
  • Inclusief diffuser en concentrators
  • 3 warmtestanden en koude luchtstroom stand
  • Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk
- Minpunten
  • Relatief zwaar
  • Geluidsniveau kan hoog zijn

Extra informatie

Specificaties: Purelab Föhn met Diffuser

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Diffuser

Aantal blaasmonden

3

Kleur

Grijs, Roze

Materiaal

Kunststof

Merk

Purelab

Snoerlengte (cm)

230

Verpakkingsinhoud

▶ Qumax Haarföhn ▶ 2x Concentrators ▶ 1x Diffuser ▶ Handleiding

Type föhn motor

AC-motor

Vermogen (W)

2000

Maximale snelheid

100 km/h

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Nee

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Aantal snelheden

3

Aantal warmtestanden

3

Inklapbare handgreep

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

997

Inclusief volume diffuser

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

230678

Overhittingsbeveiliging

Ja

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

221

Verpakking hoogte (mm)

90

Verpakking lengte (mm)

293

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Purelab Föhn met Diffuser - Ionische Haardroger - 3 Standen - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 1 april 2024
  • €31,99 - 25 maart 2024
  • €34,99 - 11 februari 2024
  • €29,99 - 10 februari 2024
  • €34,99 - 1 februari 2024
  • €29,38 - 1 januari 2024
  • €32,99 - 25 december 2023
  • €30,52 - 11 december 2023
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €34,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €28,49 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Purelab Föhn met Diffuser”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart