Pulver – draadloos Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Pulver - draadloos Speaker Zwart - Muziek box - TG Prox - 10 watt - Speakers - geschikt voor Bluetooth kopen voor slechts €22,95
  • De laagste prijs van Pulver - draadloos Speaker Zwart - Muziek box - TG Prox - 10 watt - Speakers - geschikt voor Bluetooth werd verkregen op 24 september 2023 22:02.

 22,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Pulver - draadloos Speaker Zwart - Muziek box - TG Prox - 10 watt - Speakers - geschikt voor Bluetooth - €22,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Pulver - draadloos Speaker Zwart - Muziek box - TG Prox - 10 watt - Speakers - geschikt voor Bluetooth
Laatste updates:
  • €22,95 - 23 september 2023
  • €26,95 - 13 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €26,95 - 13 september 2023
  • Laagste prijs: €22,95 - 23 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 24 september 2023 22:02
Pulver – draadloos Speaker

 22,95

Beschrijving

Pulver Draadloos Speaker review: Een Dynamische Geluidservaring in een Compacte Verpakking

Ben jij op zoek naar een draadloze speaker met indrukwekkende specificaties? De Pulver draadloze speaker, die werkt op Bluetooth, biedt een ongeëvenaarde geluidservaring met een speeltijd van 6 uur. In dit uitgebreide review ontdek je waarom deze speaker de aandacht van meer dan 4000 mensen heeft getrokken.

Dynamisch Design en Duurzaamheid

Het eerste dat opvalt aan de Pulver draadloze speaker is het dynamische design, dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan de geluidskwaliteit. Deze muziekbox werkt op Bluetooth en is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren, wat je de vrijheid geeft om een variant te kiezen die bij je persoonlijke stijl past. Het is opmerkelijk dat Pulver heeft nagedacht over de diversiteit in smaak, want de meeste Bluetooth-speakers zijn slechts in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar.

De duurzaamheid van de Pulver draadloze speaker is ook iets om te waarderen. Het gebruik van speciaal ontworpen materialen resulteert in een lichte, maar robuuste speaker. Al het gewicht van dit apparaat lijkt te zijn geïnvesteerd in de productie van een prachtig geluid en een unieke baservaring. Dit betekent dat je geen concessies hoeft te doen op het gebied van geluidskwaliteit om draadloos te kunnen genieten van je favoriete muziek.

Indrukwekkende Kenmerken

De Pulver draadloze speaker heeft een indrukwekkende lijst met kenmerken die ervoor zorgen dat hij opvalt in de markt. Enkele van deze kenmerken zijn:

  • Speeltijd van 6 uur: Met een batterijduur van 6 uur kun je de hele dag genieten van je muziek, of je nu thuis bent of onderweg.
  • Spatwaterdicht: Deze speaker is spatwaterdicht, wat betekent dat je hem veilig kunt gebruiken bij het zwembad of op het strand zonder je zorgen te maken over waterschade.
  • Lichtgewicht: Met een gewicht van slechts 450 gram is de Pulver speaker gemakkelijk mee te nemen, of je nu gaat kamperen, picknicken of gewoon van kamer naar kamer wilt verplaatsen.
  • Meeneemkoord: Het handige meeneemkoord maakt het eenvoudig om de speaker aan je tas, fiets of andere objecten te bevestigen, zodat je je muziek overal mee naartoe kunt nemen.
  • USB-poort: Als je even geen Bluetooth wilt gebruiken, kun je je muziek nog steeds afspelen via de ingebouwde USB-poort.
  • Unieke kleuren: Met keuze uit 7 verschillende kleuren kun je een speaker kiezen die bij je persoonlijke stijl past.
  • 2 bas elementen: De Pulver speaker biedt een diepe en rijke baservaring die je muziek tot leven brengt.

Specificaties van de Pulver Draadloze Speaker

Hier zijn de technische specificaties van de Pulver draadloze speaker:

  • Merk: Pulver
  • Inbegrepen: Draadloze speaker die op Bluetooth werkt
  • Speeltijd: 6 uur
  • Kleur: Blauw (maar verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren)
  • Afmeting: 16 x 8 x 8 cm

Pulver staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten, en deze Bluetooth-speaker is geen uitzondering. Gemaakt van de beste materialen, is deze speaker niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie. Pulver streeft naar 100% klanttevredenheid en is altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Geavanceerde Audiofuncties en Connectiviteit

De Pulver draadloze speaker biedt niet alleen indrukwekkende geluidskwaliteit, maar ook geavanceerde audiofuncties en connectiviteitsopties. Enkele opvallende specificaties zijn onder andere:

  • Geluidsweergave: De speaker ondersteunt stereo, surround en mono geluidsweergave, waardoor je de flexibiliteit hebt om je luisterervaring aan te passen.
  • Totaal uitgangsvermogen: Met 10 watt aan totaal uitgangsvermogen levert deze compacte speaker een krachtig geluid dat de ruimte vult.
  • Bluetooth versie: Hoewel de Bluetooth-versie niet expliciet wordt vermeld, biedt de draadloze connectiviteit een bereik van 10 meter, waardoor je je apparaat op een redelijke afstand kunt houden.
  • NFC-ondersteuning: Deze speaker ondersteunt NFC, waardoor je eenvoudig kunt koppelen met compatibele apparaten door ze gewoon in de buurt van de speaker te houden.
  • Streaming opties: Je kunt genieten van je favoriete muziek via Spotify Connect en genieten van AM-radio, DAB+ radio, FM-radio en internetradio.
  • Inclusieve belfunctie: De speaker heeft een ingebouwde belfunctie, zodat je oproepen kunt beantwoorden zonder je smartphone erbij te pakken.
  • App functies: Met een mobiele app kun je de equalizer aanpassen en je muziek bedienen voor een gepersonaliseerde luisterervaring.
  • Stroomvoorziening met powerbankfunctie: Deze speaker kan ook dienen als een powerbank, wat handig kan zijn om je andere apparaten op te laden als je onderweg bent.

Robuuste Bouwkwaliteit en Waterbestendigheid

De Pulver draadloze speaker is ontworpen om lang mee te gaan en om verschillende omstandigheden te weerstaan. Hij heeft de volgende technische specificaties:

  • IP-certificering: Deze speaker heeft een IP13-certificering, wat betekent dat hij beschermd is tegen grote voorwerpen en spatdicht is. Dit maakt hem geschikt voor gebruik buitenshuis, zelfs in lichte regenbuien.
  • Spatwaterdicht: Naast de IP-certificering is de speaker ook spatwaterdicht, waardoor hij ideaal is voor gebruik bij het zwembad, op het strand of tijdens outdooractiviteiten.
  • Met SD-kaart ingang: Als je je muziek liever vanaf een SD-kaart afspeelt, biedt deze speaker deze mogelijkheid.
  • Met verlichting: De speaker is voorzien van verlichtingselementen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een extra sfeerelement toevoegen aan je luisterervaring.

Verpakking en Garantie

De Pulver draadloze speaker wordt geleverd in een compacte verpakking en bevat de volgende items:

  • 1 draadloze speaker
  • Gewicht: 404 gram
  • Verpakkingsbreedte: 81 mm
  • Verpakkingshoogte: 76 mm
  • Verpakkingslengte: 171 mm
  • Taal handleiding: Nederlands

De speaker wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar, met uitzondering van schade door vallen.

Conclusie

De Pulver draadloze speaker is een indrukwekkende en veelzijdige audio-oplossing die zowel stijl als functionaliteit biedt. Met zijn dynamische design, duurzaamheid, geavanceerde audiofuncties en waterbestendigheid is hij geschikt voor verschillende situaties, of je nu thuis bent, op reis gaat, of van de natuur geniet. Met een indrukwekkende speeltijd van 6 uur en de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende apparaten via Bluetooth, NFC en SD-kaarten, biedt deze speaker een complete luisterervaring.

Als je op zoek bent naar een draadloze speaker die niet alleen geweldig klinkt, maar er ook nog eens goed uitziet, dan is de Pulver draadloze speaker zeker het overwegen waard. Met zijn robuuste bouwkwaliteit en waterbestendigheid is hij klaar voor avontuur, terwijl zijn geavanceerde functies en connectiviteitsopties ervoor zorgen dat je altijd van je favoriete muziek kunt genieten, waar je ook bent. Pulver heeft met deze speaker een krachtige troef in handen voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar draadloos gemak zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

8.8Expert Score
Pulver Draadloos Speaker review: Een Dynamische Geluidservaring in een Compacte Verpakking Ben jij op zoek naar een draadloze speaker met indrukwekkende specificaties? De Pulver draadloze speaker, die werkt op Bluetooth, biedt een ongeëvenaarde geluidservaring met een speeltijd van 6 uur. In dit uitgebreide review ontdek je waarom deze speaker de aandacht van meer dan 4000 […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende geluidskwaliteit met diepe bas.
  • Duurzaam en lichtgewicht ontwerp.
  • Spatwaterdicht voor gebruik buitenshuis.
  • Lange batterijduur van 6 uur.
  • Meeneemkoord voor draagbaarheid.
  • Mogelijkheid om muziek af te spelen via USB-poort.
  • Beschikbaar in diverse stijlvolle kleuren.
  • Geavanceerde audiofuncties en NFC-ondersteuning.
  • Kan dienen als powerbank voor andere apparaten.
  • Inclusieve belfunctie voor oproepen.
- Minpunten
  • Beperkt tot een bereik van 10 meter voor draadloze connectiviteit.

Extra informatie

Specificaties: Pulver – draadloos Speaker

Merk

Pulver

Model

Prox

MPN (Manufacturer Part Number)

43545

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

450

Geluidsweergave

Stereo, Surround, Mono

Totaal uitgangsvermogen (W)

10

Minimale frequentie (Hz)

20

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Nee

Koppelbaar met aantal speakers

1

Bluetooth versie

Geen Bluetooth

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Ja

Streaming opties

Spotify connect

Ontvangst

AM radio, DAB + radio, FM radio, Internetradio

Inclusief belfunctie

Ja

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IP13 (Beschermd tegen grote voorwerpen en spatdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Ja

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

1 draadloze speaker

Gewicht (g)

404

Verpakking breedte (mm)

81

Verpakking hoogte (mm)

76

Verpakking lengte (mm)

171

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Bij val schade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

16

Product hoogte (cm)

8

Product lengte (cm)

8

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Pulver - draadloos Speaker Zwart - Muziek box - TG Prox - 10 watt - Speakers - geschikt voor Bluetooth
Laatste updates:
  • €22,95 - 23 september 2023
  • €26,95 - 13 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €26,95 - 13 september 2023
  • Laagste prijs: €22,95 - 23 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Pulver – draadloos Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart