Pull up Station Ruffman

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Pull up Station - Train diverse spiergroepen thuis met een krachtstation - Power tower - Pull up rack - Pull up bar - Zwart kopen voor slechts €177,00
  • De laagste prijs van Pull up Station - Train diverse spiergroepen thuis met een krachtstation - Power tower - Pull up rack - Pull up bar - Zwart werd verkregen op 20 april 2024 18:31.

 177,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Pull up Station - Train diverse spiergroepen thuis met een krachtstation - Power tower - Pull up rack - Pull up bar - Zwart - €177,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Pull up Station - Train diverse spiergroepen thuis met een krachtstation - Power tower - Pull up rack - Pull up bar - Zwart
Laatste updates:
  • €177,00 - 4 maart 2024
  • €197,00 - 1 maart 2024
  • €177,00 - 6 februari 2024
  • €197,00 - 15 december 2023
  • €187,00 - 7 december 2023
Sinds: 7 december 2023
  • Hoogste prijs: €197,00 - 15 december 2023
  • Laagste prijs: €177,00 - 6 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 18:31

Beschrijving

Pull up Station Ruffman: Jouw Complete Thuisgym in Één Station

De tijd dat je naar de sportschool moest om aan je krachttraining te werken, is voorbij. Met het Pull up Station Ruffman haal je alle basisoefeningen voor krachttraining gewoon naar je eigen huis. In dit uitgebreide review van 1000 woorden ontdek je alles wat je moet weten over dit veelzijdige fitnessstation.

Productbeschrijving

Mis je ook de mogelijkheid om thuis je favoriete oefeningen te kunnen doen? Het Pull up Station Ruffman biedt de oplossing. Met effectieve oefeningen als pull-ups, dips en leg raises kun je dagelijks aan je fysieke conditie werken, zonder gaten in de muur te boren of je zolder te verbouwen. Dit station maakt thuis sporten leuk en gemakkelijk, en nodigt je uit om jezelf uit te dagen.

Eigenschappen

Het Pull up Station Ruffman is gebouwd om lang mee te gaan. Het sterke stalen frame kan een gewicht tot 130 kg dragen, waardoor het geschikt is voor de meeste sporters. De ergonomisch schuin geplaatste armleuningen zorgen voor een natuurlijke en comfortabele houding tijdens je workouts.

Een van de grootste voordelen van dit station is de hoogteverstelling, variërend van 160 cm tot 220 cm. Dit betekent dat het Pull up Station Ruffman geschikt is voor mensen van verschillende lengtes, waardoor het hele gezin ervan kan profiteren. Bovendien kun je de armsteun aanpassen aan je eigen voorkeur, zodat je de optimale positie kunt vinden voor al je oefeningen.

Voor extra comfort tijdens je trainingssessies zijn er arm- en rugkussens toegevoegd, zodat je geen ongemak ervaart tijdens het trainen. Daarnaast bevat het station push-up grepen, waardoor je een breed scala aan oefeningen kunt uitvoeren en je bovenlichaam kunt versterken.

Het Pull up Station Ruffman is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, zwart en grijs, zodat je het kunt aanpassen aan je interieur of persoonlijke voorkeur.

Oefeningen

Een van de meest indrukwekkende aspecten van het Pull up Station Ruffman is de diversiteit aan oefeningen die je ermee kunt doen. Dit fitnessstation biedt een complete workout voor je bovenlichaam en kernspieren, waardoor het een geweldige aanvulling is op je trainingsschema. Hier zijn enkele van de oefeningen die je kunt uitvoeren:

  1. Pull-ups: Deze klassieke oefening is perfect om je rugspieren, biceps en onderarmen te versterken. Met het Pull up Station Ruffman kun je gemakkelijk variëren in de breedte van je grip voor een nog intensievere training.
  2. Chin-ups: Vergelijkbaar met pull-ups, maar met een onderhandse greep. Dit richt zich meer op je biceps en lats, waardoor het een uitstekende variatie is om je spieren te blijven uitdagen.
  3. Dips: Dips zijn geweldig voor het trainen van je triceps en borstspieren. Met de verstelbare armsteunen kun je de oefening aanpassen aan je eigen krachtniveau.
  4. Leg raises: Deze oefening richt zich op je buikspieren en ondersteunt een sterke kern. Het Pull up Station Ruffman biedt voldoende stabiliteit voor het uitvoeren van deze oefening met de juiste vorm.
  5. Push-ups (declined): Door gebruik te maken van de push-up grepen op het station, kun je push-ups met een diepere bewegingsuitslag doen, wat de intensiteit van de oefening vergroot en je borstspieren extra stimuleert.

Voordelen

Het Pull up Station Ruffman biedt tal van voordelen voor iedereen die serieus bezig is met krachttraining:

  1. Vele oefeningen mogelijk met één station: Dit fitnessstation stelt je in staat om een volledige bovenlichaamstraining uit te voeren zonder de noodzaak van meerdere apparaten. Het bespaart niet alleen ruimte in je huis, maar ook geld op fitnessabonnementen.
  2. Ergonomisch design: Het station is ontworpen met aandacht voor comfort en lichaamshouding, waardoor je blessures kunt voorkomen en effectief kunt trainen.
  3. Losstaand en verplaatsbaar: Dankzij het vrijstaande ontwerp kun je het station op elke gewenste plek in huis neerzetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over permanente installaties of gaten in de muur.
  4. Eenvoudig in elkaar te zetten: Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het Pull up Station Ruffman een fluitje van een cent. Er is geen extra gereedschap nodig, dus je kunt direct aan de slag met je training.

Het Pull up Station Ruffman is niet alleen geschikt voor ervaren sporters, maar ook voor beginners die hun fitnessreis willen beginnen. Met de verschillende instelmogelijkheden kun je je trainingen geleidelijk aanpassen aan je eigen niveau en progressie boeken.

Conclusie Pull up Station Ruffman

Het Pull up Station Ruffman biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die thuis wil trainen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van hun workouts. Met een sterke constructie, ergonomisch design en een scala aan oefeningen, is dit fitnessstation een waardevolle investering in je gezondheid en welzijn.

Of je nu je bovenlichaam wilt versterken, je kernspieren wilt trainen of gewoon actief wilt blijven, het Pull up Station Ruffman heeft alles wat je nodig hebt. Het station is geschikt voor alle fitnessniveaus en is een veelzijdige toevoeging aan je thuisgym.

Kortom, met het Pull up Station Ruffman kun je genieten van effectieve en plezierige trainingssessies in het comfort van je eigen huis. Verander je huis in een fitnessparadijs en werk aan je fysieke conditie met dit indrukwekkende fitnessstation. Wacht niet langer en haal vandaag nog het Pull up Station Ruffman in huis voor een betere, gezondere jij.

Bekijk meer krachtstations op bol.com

9.4Expert Score
Pull up Station Ruffman: Jouw Complete Thuisgym in Één Station De tijd dat je naar de sportschool moest om aan je krachttraining te werken, is voorbij. Met het Pull up Station Ruffman haal je alle basisoefeningen voor krachttraining gewoon naar je eigen huis. In dit uitgebreide review van 1000 woorden ontdek je alles wat je […]
Pluspunten
  • Veelzijdigheid: Met dit station kun je een breed scala aan oefeningen uitvoeren, waardoor je je hele bovenlichaam kunt trainen.
  • Sterke constructie: Het stalen frame kan tot 130 kg dragen, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit tijdens je workouts.
  • Hoogteverstelling: Het station is geschikt voor mensen van verschillende lengtes dankzij de verstelbare hoogte van 160 cm tot 220 cm.
  • Ergonomisch design: De schuin geplaatste armleuningen en comfortabele kussens zorgen voor een comfortabele en veilige training.
  • Geen permanente installatie: Je kunt het station eenvoudig verplaatsen en hebt geen gereedschap nodig om het in elkaar te zetten.
- Minpunten
  • Vereist ruimte: Hoewel het station veelzijdig is, heb je voldoende ruimte nodig om het op te zetten en te gebruiken.
  • Gewichtslimiet: Het maximale draagvermogen van 130 kg kan beperkend zijn voor zeer zware sporters.

Extra informatie

Specificaties: Pull up Station Ruffman

Product lengte (cm)

105

Product breedte (cm)

103

Product hoogte (cm)

220

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Verstelbaar

Ja

Gewichtjes

Nee

Verpakkingsinhoud

Onderdelen, handleiding, tas, verpakkingsmateriaal

Kleur

Zwart

Materiaal

Carbonstaal

Aantal onderdelen

17

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Product gewicht (kg)

26

Seizoenscollectie

Never out of stock

Seizoensjaar

2022

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

500

Verpakking hoogte (mm)

150

Verpakking lengte (mm)

1150

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Pull up Station - Train diverse spiergroepen thuis met een krachtstation - Power tower - Pull up rack - Pull up bar - Zwart
Laatste updates:
  • €177,00 - 4 maart 2024
  • €197,00 - 1 maart 2024
  • €177,00 - 6 februari 2024
  • €197,00 - 15 december 2023
  • €187,00 - 7 december 2023
Sinds: 7 december 2023
  • Hoogste prijs: €197,00 - 15 december 2023
  • Laagste prijs: €177,00 - 6 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Pull up Station Ruffman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart