ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je ProfiCook HWS 1168 - Heetwaterdispenser kopen voor slechts €68,95
  • De laagste prijs van ProfiCook HWS 1168 - Heetwaterdispenser werd verkregen op 12 april 2024 11:23.

 68,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: ProfiCook HWS 1168 - Heetwaterdispenser - €68,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor ProfiCook HWS 1168 - Heetwaterdispenser
Laatste updates:
  • €68,95 - 7 februari 2024
  • €68,50 - 1 februari 2024
  • €69,95 - 28 januari 2024
  • €68,50 - 25 januari 2024
  • €69,95 - 14 januari 2024
  • €68,50 - 11 januari 2024
  • €69,95 - 8 januari 2024
  • €68,50 - 7 januari 2024
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €67,50 - 8 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 11:23
ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser
ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser

 68,95

Beschrijving

ProfiCook HWS 1168 Heetwaterdispenser review: de ideale oplossing voor theeliefhebbers

Ben je een theeliefhebber en wil je graag snel en gemakkelijk heet water kunnen zetten? Dan is de ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser de ideale oplossing voor jou. Deze dispenser zet binnen 3 seconden heet water tot maximaal 100°C en heeft een inhoud van 2,2 liter. Hierdoor kun je snel een kopje thee zetten of een pan met heet water klaarmaken voor je zelfgemaakte soepje. In deze review lees je meer over de specificaties van de ProfiCook HWS 1168.

Wat vinden reviewers van de ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser?

De ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser is een populair product onder degenen die op zoek zijn naar een handig en snel apparaat voor het zetten van thee en andere warme dranken. Uit de reviews blijkt dat gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn met dit apparaat. De meeste reviewers vinden het apparaat handig en makkelijk in gebruik, en zijn blij met de snelheid waarmee het heet water kan zetten. Veel gebruikers geven aan dat ze de temperatuur van het water goed kunnen instellen en dat de watertank voldoende groot is.

Er zijn echter ook enkele opmerkingen over het apparaat. Zo vinden sommige reviewers dat het bedieningsknopje soms blijft hangen, en dat het apparaat niet automatisch stopt met stromen. Ook zijn er enkele opmerkingen over de temperatuur van het water; sommige gebruikers vinden dat het water niet heet genoeg is voor hun smaak. Desondanks lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met hun aankoop.

Al met al lijkt de ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser een goede keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een handig en snel apparaat voor het zetten van thee en andere warme dranken. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, snel en energiebesparend, en heeft een watertank van voldoende grootte. Er zijn enkele opmerkingen over het bedieningsknopje en de temperatuur van het water, maar over het algemeen lijken gebruikers tevreden te zijn met hun aankoop.

Snelle waterdispenser met variabel temperatuurniveau

De ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser beschikt over een roestvrijstalen opzetstuk en is voorzien van een snelle waterdispenser. Hierdoor zet je met één druk op de knop binnen 3 seconden heet water tot maximaal 100°C. Daarnaast beschikt de heetwaterdispenser over een variabel temperatuurniveau van 45°C tot 100°C. Hierdoor kun je de temperatuur van het water aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

ECO-besparing en energiebesparend

Een groot voordeel van de ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser is dat deze beschikt over een ECO-besparing. Hierdoor bespaar je 50% tijd in vergelijking met gewone waterboilers en bespaar je dus ook energie. Bovendien verwarmt de dispenser alleen het water dat je nodig hebt, waardoor je nog meer energie bespaart.

Vulcapaciteit tot 2,2 liter en waterniveau-indicator met schaal

De ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser heeft een vulcapaciteit tot 2,2 liter. Hierdoor kun je een hele pan soep maken of meerdere kopjes thee zetten zonder dat je tussendoor water moet bijvullen. De watertank is uitneembaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt vullen onder de kraan. Daarnaast beschikt de dispenser over een waterniveau-indicator met schaal. Hierdoor kun je gemakkelijk zien hoeveel water er nog in de dispenser zit.

Gemakkelijk in gebruik

De ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser is erg gemakkelijk in gebruik. Hij beschikt namelijk over een vergrendelknop, die je even moet inhouden om het apparaat in te schakelen. Vervolgens gebruik je de knoppen om de gewenste hoeveelheid en temperatuur te kiezen. Zo staat jouw kopje thee binnen 3 seconden klaar. Het apparaat is bovendien voorzien van een aan- / uitknop en een 2-kleurig indicatielampje. Het antislipstatief zorgt ervoor dat de dispenser stevig op zijn plek blijft staan.

Conclusie ProfiCook HWS 1168 Heetwaterdispenser

De ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser is de ideale oplossing voor theeliefhebbers. Met deze dispenser zet je binnen 3 seconden heet water tot maximaal 100°C, met de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Door de ECO-besparing en het energiebesparende ontwerp bespaar je bovendien tijd en energie. De vulcapaciteit van 2,2 liter is ruim genoeg om meerdere kopjes thee of een hele pan soep te maken zonder dat je tussendoor water moet bijvullen. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik dankzij de vergrendelknop en de knoppen om de hoeveelheid en temperatuur te kiezen. Al met al is de ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser een handig apparaat voor thuis en op kantoor.

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk meer heetwaterdispensers op Bol.com

8.8Expert Score
ProfiCook HWS 1168 Heetwaterdispenser review: de ideale oplossing voor theeliefhebbers Ben je een theeliefhebber en wil je graag snel en gemakkelijk heet water kunnen zetten? Dan is de ProfiCook HWS 1168 heetwaterdispenser de ideale oplossing voor jou. Deze dispenser zet binnen 3 seconden heet water tot maximaal 100°C en heeft een inhoud van 2,2 liter. […]
Pluspunten
  • Snelle waterdispenser met variabel temperatuurniveau
  • ECO-besparing en energiebesparend
  • Vulcapaciteit tot 2,2 liter en waterniveau-indicator met schaal
  • Gemakkelijk in gebruik
- Minpunten
  • Bedieningsknopje kan soms blijven hangen
  • Apparaat stopt niet automatisch met stromen
  • Sommige gebruikers vinden dat het water niet heet genoeg is voor hun smaak.

Extra informatie

Specificaties: ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser

Kleur

Zwart RVS

Inhoud waterreservoir (l)

2.2

Afneembare waterreservoir

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatische ontkalker

Nee

Automatisch uitschakelen

Nee

Indicatielampje

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Waarschuwingssignaal

Nee

Waterfilter

Nee

Verstelbaar water volume

Nee

Waterniveau indicator

Ja

Gewicht (g)

2585

Vermogen (W)

2600

Materiaal behuizing

Kunststof

Snoerlengte (m)

0.8

MPN (Manufacturer Part Number)

501168

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

2.2

Introductie

2018

Model

stand alone

Product breedte (cm)

16.5

Product gewicht (kg)

2.1

Product hoogte (cm)

31

Product lengte (cm)

27

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Duits, Engels, Frans

Uitzonderingen fabrieksgarantie

proffesioneel gebruik, gebruikersfouten, breuk

Verpakking breedte (mm)

291

Verpakking hoogte (mm)

203

Verpakking lengte (mm)

340

Verpakkingsinhoud

Waterkoker gebruiksaanwijzing

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor ProfiCook HWS 1168 - Heetwaterdispenser
Laatste updates:
  • €68,95 - 7 februari 2024
  • €68,50 - 1 februari 2024
  • €69,95 - 28 januari 2024
  • €68,50 - 25 januari 2024
  • €69,95 - 14 januari 2024
  • €68,50 - 11 januari 2024
  • €69,95 - 8 januari 2024
  • €68,50 - 7 januari 2024
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €69,95 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €67,50 - 8 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ProfiCook HWS 1168 – Heetwaterdispenser”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart