Princess Traveller PT01

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Princess Traveller PT01 - Reiskoffer - Poolhouse Blue - M - 67cm kopen voor slechts €89,99
  • De laagste prijs van Princess Traveller PT01 - Reiskoffer - Poolhouse Blue - M - 67cm werd verkregen op 12 april 2024 07:52.

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Princess Traveller PT01 - Reiskoffer - Poolhouse Blue - M - 67cm - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Princess Traveller PT01 - Reiskoffer - Poolhouse Blue - M - 67cm
Laatste updates:
  • €89,99 - 11 april 2024
  • €89,98 - 8 april 2024
  • €76,99 - 7 april 2024
  • €89,98 - 6 april 2024
  • €70,21 - 5 april 2024
  • €76,99 - 3 april 2024
  • €76,90 - 1 april 2024
  • €74,00 - 25 maart 2024
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 16 oktober 2023
  • Laagste prijs: €59,00 - 13 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 07:52

Beschrijving

Review: Princess Traveller PT01 – Jouw Moderne en Lichtgewicht Koffer

Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle koffer die je gemakkelijk kunt manoeuvreren, dan is de Princess Traveller PT01 de perfecte keuze voor jouw reisbehoeften. Deze moderne en lichtgewicht koffer biedt niet alleen praktische functionaliteit, maar ook een luxe uitstraling die je reiservaring naar een hoger niveau tilt. In deze review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de PT01, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je volgende reis.

Gemakkelijk manoeuvreren met 360º roterende wielen

Een van de meest opvallende kenmerken van de Princess Traveller PT01 is het gebruiksgemak. De koffer is uitgerust met vier enkele wielen die soepel en moeiteloos rollen. Dankzij de 360º roterende wielen kun je gemakkelijk door drukke luchthavens manoeuvreren, zelfs in de massa mensen, zonder dat je last hebt van het gewicht van je bagage. Dit zorgt voor een stressvrije reiservaring en minimaliseert ongemak tijdens het transport van de koffer.

Lichtgewicht ontwerp voor meer bagage

De PT01 is niet alleen gemakkelijk te manoeuvreren, maar ook opvallend lichtgewicht. Dit maakt het reizen niet alleen eenvoudiger, maar stelt je ook in staat om meer bagage mee te nemen. De kleinste koffer (S) weegt slechts 2,5 kilo, terwijl de grootste (L) slechts 4 kilo weegt. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om je favoriete kleding, accessoires en reisbenodigdheden mee te nemen zonder je zorgen te hoeven maken over het overschrijden van het gewichtslimiet. Het lichtgewicht ontwerp van de PT01 biedt je dus de vrijheid om zonder beperkingen te reizen.

Geen inpakstress dankzij slimme interne indeling

Inpakstress is verleden tijd met de Princess Traveller PT01. De binnenkant van de koffer is slim ontworpen met een handig ritspaneel en elastische straps om je kleding netjes op zijn plaats te houden tijdens het reizen. Je kunt je bagage gemakkelijk inpakken en bij aankomst alles uitpakken zoals je het hebt ingepakt, zonder dat je kleding gekreukeld raakt of dat de inhoud van de koffer door elkaar wordt gehusseld. Dit zorgt voor een georganiseerde en stressvrije reiservaring, waarbij je snel toegang hebt tot al je benodigdheden.

Stijlvol en modern design voor de modebewuste reiziger

Naast functionaliteit biedt de PT01 ook een stijlvol en modern design. De koffer heeft een luxe uitstraling dankzij de matte afwerking. Of je nu kiest voor een opvallende roze, mint of lichtblauwe kleur, of liever gaat voor een klassieke zwarte, bronzen, marineblauwe of witte koffer, je zult zeker indruk maken tijdens het reizen. Bovendien is de koffer voorzien van een geavanceerd combinatieslot, waardoor al je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Mocht je de koffer onverhoopt uit het oog verliezen, dan is er een handige item lost QR-code waarmee de vinder contact met je kan opnemen.

Specificaties en beschikbare maten

De Princess Traveller PT01 is verkrijgbaar in drie verschillende maten: S, M en L. Hieronder vind je de specificaties van elke maat:

  • S: Afmetingen: 55x35x20 cm, Gewicht: 2,5 kilo, Inhoud: 35 liter
  • M: Afmetingen: 67x44x26 cm, Gewicht: 3,3 kilo, Inhoud: 65 liter
  • L: Afmetingen: 77x52x29 cm, Gewicht: 4 kilo, Inhoud: 98 liter

Of je nu een weekendje weg gaat, een midweek in een nieuwe stad wilt verkennen of een heerlijke zomervakantie gepland hebt, de PT01 is geschikt voor elke reis.

Conclusie: De ideale koffer voor comfortabel en stijlvol reizen

De Princess Traveller PT01 is de perfecte metgezel voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, functionaliteit en stijl. Met de 360º roterende wielen kun je moeiteloos door drukke luchthavens manoeuvreren, terwijl het lichtgewicht ontwerp je in staat stelt meer bagage mee te nemen zonder overgewicht. De slimme interne indeling zorgt ervoor dat je zonder inpakstress kunt reizen, terwijl het stijlvolle en moderne design je een gevoel van luxe geeft. Kies uit verschillende kleuren en maten om de koffer aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en reisbehoeften. Met de Princess Traveller PT01 wordt reizen leuk en comfortabel, zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

7.8Expert Score
Review: Princess Traveller PT01 – Jouw Moderne en Lichtgewicht Koffer Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle koffer die je gemakkelijk kunt manoeuvreren, dan is de Princess Traveller PT01 de perfecte keuze voor jouw reisbehoeften. Deze moderne en lichtgewicht koffer biedt niet alleen praktische functionaliteit, maar ook een luxe uitstraling die je […]
Pluspunten
  • Gemakkelijk manoeuvreren met 360º roterende wielen
  • Lichtgewicht ontwerp voor meer bagage
  • Slimme interne indeling voor stressvrij inpakken en uitpakken
  • Stijlvol en modern design met luxe uitstraling
  • Geavanceerd combinatieslot voor extra beveiliging
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en maten voor persoonlijke voorkeur

Extra informatie

Specificaties: Princess Traveller PT01

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

56 t/m 67 cm

Product breedte (cm)

44

Product hoogte (cm)

67

Gewicht (g)

3783

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

Cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud

1 Medium reiskoffer

Geslacht

Unisex

Kleur

Poolhouse Blue

Inclusief slot

Ja

Materiaal

ABS

Aantal vakken

3

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

PT01

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

26

Product gewicht (kg)

3.30

Verpakking breedte (mm)

457

Verpakking hoogte (mm)

276

Verpakking lengte (mm)

675

Volume in liters (l)

65

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Princess Traveller PT01 - Reiskoffer - Poolhouse Blue - M - 67cm
Laatste updates:
  • €89,99 - 11 april 2024
  • €89,98 - 8 april 2024
  • €76,99 - 7 april 2024
  • €89,98 - 6 april 2024
  • €70,21 - 5 april 2024
  • €76,99 - 3 april 2024
  • €76,90 - 1 april 2024
  • €74,00 - 25 maart 2024
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 16 oktober 2023
  • Laagste prijs: €59,00 - 13 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Princess Traveller PT01”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart