Princess 282605 – IJsmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
6.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Princess 282605 - IJsmachine - 1.5 liter - Roomijs - Yoghurtijs - Frozen Yoghurt - Sorbetijs - IJsmaker - Compact kopen voor slechts €43,95 , wat 37% lager is dan de prijs opConrad (€69,99).
  • De laagste prijs van Princess 282605 IJsmachine 1.5 l werd verkregen op 19 april 2024 12:01.

 43,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Princess 282605 - IJsmachine - 1.5 liter - Roomijs - Yoghurtijs - Frozen Yoghurt - Sorbetijs - IJsmaker - Compact - €43,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Princess 282605 - IJsmachine - 1.5 liter - Roomijs - Yoghurtijs - Frozen Yoghurt - Sorbetijs - IJsmaker - Compact
Laatste updates:
  • €43,95 - 12 april 2024
  • €44,29 - 8 april 2024
  • €44,49 - 7 april 2024
  • €44,69 - 6 april 2024
  • €45,30 - 5 april 2024
  • €46,30 - 4 april 2024
  • €46,77 - 3 april 2024
  • €47,24 - 2 april 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,20 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €32,81 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Princess 282605 – IJsmachine

 43,95

Beschrijving

Review van de Princess 282605 – IJsmachine

Ben je op zoek naar een ijsmachine waarmee je gemakkelijk thuis je eigen ijs kunt maken? Dan is de Princess 282605 – IJsmachine zeker het overwegen waard. Met deze ijsmachine kan je in een handomdraai het allerlekkerste ijs bereiden, of het nu gaat om vanille-ijs, sorbet, of yoghurtijs. In deze review zullen we dieper ingaan op de verschillende eigenschappen van de Princess 282605, zoals de capaciteit van de ijskom, de mogelijkheid om ingrediënten toe te voegen tijdens het bereiden van het ijs, het compacte formaat en het gemak van het schoonmaken van de onderdelen.

Wat reviewers vinden van de Princess 282605 – IJsmachine

De Princess 282605 – IJsmachine is een populaire keuze voor ijsliefhebbers, maar wat vinden reviewers eigenlijk van deze ijsmachine? Helaas blijkt uit de reviews dat de meeste mensen niet helemaal tevreden zijn over de Princess 282605 – IJsmachine.

Hoewel sommige reviewers de goede kwaliteit, de goede prijs/kwaliteitverhouding en het compacte formaat van de ijsmachine benoemen als positieve punten, zijn er ook veel negatieve ervaringen gedeeld. Zo is de koelpan behoorlijk groot voor de vriezer, wat voor sommige mensen problemen oplevert. Ook blijkt dat de machine niet krachtig genoeg is om in één keer 1,5 liter ijs te maken. Daarnaast zijn er klachten over de garde van de machine die niet goed werkt en over de matige kwaliteit van het ijs omdat de machine niet tot op de bodem roert.

Een ander punt van kritiek is dat er geen duidelijke instructies zijn. Veel reviewers geven aan dat er meer informatie nodig is over hoe lang het ijs moet worden gemengd en hoe lang het in de vriezer moet worden bewaard. Hoewel de meeste reviewers wel aangeven dat het ijs eenvoudig te maken is en lekker smaakt, wegen de negatieve ervaringen toch zwaarder.

Al met al lijkt de Princess 282605 – IJsmachine dus niet de beste keuze te zijn voor iedereen die thuis graag zijn eigen ijs wil maken. De machine heeft te veel nadelen die negatief kunnen uitpakken voor de gebruiker. Als je toch graag zelf ijs wilt maken, kan je beter verder kijken naar een andere ijsmachine met betere reviews.

Capaciteit van de ijskom

De Princess 282605 – IJsmachine heeft een ijskom met een capaciteit van 1,5 liter, waarmee je genoeg ijs kunt bereiden voor het hele gezin. Deze ijskom dient minstens 8 uur in de vriezer geplaatst te worden voordat hij gebruikt kan worden. Maar als je eenmaal de ijskom hebt voorbereid, kan je in slechts 20 minuten heerlijk ijs maken.

Mogelijkheid om ingrediënten toe te voegen

Een groot voordeel van de Princess 282605 – IJsmachine is dat je tijdens het bereidingsproces nog extra ingrediënten kunt toevoegen. Via de handige vulopening kan je bijvoorbeeld stukjes fruit, chocolade of noten toevoegen aan het ijsmengsel, waardoor je een unieke smaak aan je ijs kunt geven. Dit biedt eindeloos veel mogelijkheden om je eigen creativiteit in te zetten en de meest uiteenlopende smaken te creëren.

Compact formaat

Een ander groot voordeel van de Princess 282605 – IJsmachine is het compacte formaat. Hierdoor kan je de ijsmachine gemakkelijk opbergen in de kast als je hem niet gebruikt. Ook is het mogelijk om de ijsmachine mee te nemen op vakantie, zodat je op de camping heerlijk ijs kunt maken. Het compacte formaat maakt de Princess 282605 – IJsmachine een ideaal apparaat voor kleine keukens en mensen die niet veel opbergruimte hebben.

Schoonmaken van de onderdelen

Het schoonmaken van de Princess 282605 – IJsmachine is zeer eenvoudig. De ijskom kan je gemakkelijk losdraaien en verwijderen, zodat je het ijs kan bewaren in de vriezer. Alle onderdelen zijn vaatwasserbestendig, met uitzondering van de ijskom. Maar zelfs de losse onderdelen die niet in de vaatwasser kunnen, zijn snel en gemakkelijk te reinigen met een sopje. Dit maakt de Princess 282605 – IJsmachine een hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden apparaat.

Conclusie Princess 282605 – IJsmachine

De Princess 282605 – IJsmachine is een geweldig apparaat voor iedereen die thuis graag zijn eigen ijs wil maken. Met zijn 1,5 liter ijskom capaciteit, de mogelijkheid om ingrediënten toe te voegen tijdens het bereiden van het ijs, het compacte formaat en het gemak van het schoonmaken van de onderdelen is deze ijsmachine een goede keuze voor zowel beginners als ervaren ijsmakers. Bovendien is het een veelzijdig apparaat waarmee je allerlei soorten ijs kunt maken, zoals sorbet, yoghurtijs en vanille-ijs. Het enige nadeel van deze ijsmachine is dat er geen automatische uitschakeling of Proces-klaar-lampje aanwezig is, maar dit is geen dealbreaker.

Kortom, als je op zoek bent naar een ijsmachine die eenvoudig te gebruiken is, een goede capaciteit heeft, gemakkelijk schoon te maken is en een betaalbare prijs heeft, dan is de Princess 282605 – IJsmachine zeker de moeite waard om te overwegen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst ijs maakt of een ervaren ijsmaker bent die op zoek is naar een handig hulpmiddel om je eigen ijs te maken, deze ijsmachine zal zeker aan al je behoeften voldoen. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak je eigen heerlijke ijs met de Princess 282605 – IJsmachine!

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Softijsmachine

Beste Broodbakmachine 2023

6.8Expert Score
Review van de Princess 282605 – IJsmachine Ben je op zoek naar een ijsmachine waarmee je gemakkelijk thuis je eigen ijs kunt maken? Dan is de Princess 282605 – IJsmachine zeker het overwegen waard. Met deze ijsmachine kan je in een handomdraai het allerlekkerste ijs bereiden, of het nu gaat om vanille-ijs, sorbet, of yoghurtijs. […]
Pluspunten
  • Mogelijkheid om ingrediënten toe te voegen tijdens het bereiden van het ijs
  • Compact formaat, gemakkelijk op te bergen
  • Eenvoudig schoon te maken, vaatwasserbestendig
- Minpunten
  • Koelpan is behoorlijk groot voor de vriezer
  • Machine is niet krachtig genoeg om in één keer 1,5 liter ijs te maken
  • Geen duidelijke instructies, matige kwaliteit ijs

Extra informatie

Specificaties: Princess 282605 – IJsmachine

Kleur

Zilver, Zwart

Bereidingstijd

20

Type ijs

Sorbetijs, Yoghurtijs

Freeze duur (minuut)

480

Koeling tijd in koelkast

8

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

1

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Nee

Timer

Ja

Indicatie afgerond

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Scherm

LCD

Gewicht (g)

3169

Vermogen (W)

12

Materiaal behuizing

RVS

Snoerlengte (cm)

70

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

MPN (Manufacturer Part Number)

01.282605.01.001

Bediening

Knoppen met display

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (ml)

0

Introductie

2016

Met automatische programma's

Ja

Met maatverdeling

Ja

Met nakoelfunctie

Nee

Model

422310

Product breedte (cm)

0

Product gewicht (kg)

0

Product hoogte (cm)

0

Product lengte (cm)

0

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type ijsmaker

Los koelelement voor in vriezer

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Nee

Verpakking breedte (mm)

210

Verpakking hoogte (mm)

210

Verpakking lengte (mm)

264

Verpakkingsinhoud

Princess IJsmachine, handleiding

Vulopening voor extra ingredient

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Princess 282605 - IJsmachine - 1.5 liter - Roomijs - Yoghurtijs - Frozen Yoghurt - Sorbetijs - IJsmaker - Compact
Laatste updates:
  • €43,95 - 12 april 2024
  • €44,29 - 8 april 2024
  • €44,49 - 7 april 2024
  • €44,69 - 6 april 2024
  • €45,30 - 5 april 2024
  • €46,30 - 4 april 2024
  • €46,77 - 3 april 2024
  • €47,24 - 2 april 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,20 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €32,81 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Princess 282605 – IJsmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart