Princess 222206 Handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Princess 222206 Handmixer - Mixer met RVS deeghaken en RVS gardes - 5 snelheden en turbofunctie - 500W – krachtige motor – Inclusief opbergdoos kopen voor slechts €29,99 , wat 9% lager is dan de prijs opExpert (€32,95).
  • De laagste prijs van Princess 222206 Mixer Zwart werd verkregen op 20 april 2024 06:41.

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Princess 222206 Handmixer - Mixer met RVS deeghaken en RVS gardes - 5 snelheden en turbofunctie - 500W – krachtige motor – Inclusief opbergdoos - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Princess 222206 Handmixer - Mixer met RVS deeghaken en RVS gardes - 5 snelheden en turbofunctie - 500W – krachtige motor – Inclusief opbergdoos
Laatste updates:
  • €29,99 - 8 april 2024
  • €32,99 - 7 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €28,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €32,99 - 17 maart 2024
  • €32,95 - 16 maart 2024
  • €32,99 - 8 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 10 januari 2024
  • Laagste prijs: €28,99 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:41

Beschrijving

Princess Handmixer review: De Ultieme Keukenhulp voor Bakliefhebbers

Of je nu een beginnende thuisbakker bent of een ervaren culinaire meester, de Princess Handmixer is een onmisbare keukenhulp die jouw bakavonturen naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige prestaties, ergonomische design en diverse accessoires, is deze handmixer een ware must-have voor elke keuken. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de kenmerken, functies en voordelen van de Princess Handmixer.

Krachtige Prestaties en Verfijnde Snelheidscontrole

Met een indrukwekkend vermogen van 500 W levert de Princess Handmixer ongeëvenaarde prestaties die aan al je mix- en klopbehoeften voldoen. Dankzij de vijf snelheidsinstellingen heb je volledige controle over de textuur en consistentie van je mengsels. Of je nu luchtige cakes wilt maken of stevige degen wilt kneden, deze handmixer past zich moeiteloos aan aan jouw culinaire wensen. De turboknop biedt daarnaast een extra boost aan snelheid, ideaal voor die last-minute baksessies.

Ergonomisch Design voor Comfortabel Gebruik

Een comfortabele grip is van essentieel belang bij het hanteren van een handmixer, en de Princess Handmixer stelt hierin zeker niet teleur. Met zijn ergonomische handgreep ligt de mixer licht en prettig in de hand, zelfs bij langdurig gebruik. Dit design minimaliseert vermoeidheid en zorgt ervoor dat je moeiteloos door je bakprojecten kunt navigeren.

Inclusief Accessoires voor Uitgebreide Mogelijkheden

Wat de Princess Handmixer echt onderscheidt, is de meegeleverde set accessoires. Deze omvat een kneedhaak, kloppers/garde en een handige opbergbox. Of je nu deeg wilt kneden voor versgebakken brood of eiwitten wilt kloppen tot perfect stijve pieken, deze accessoires maken het mogelijk. Bovendien zorgt de opbergbox ervoor dat je keuken netjes en georganiseerd blijft, zonder dat je hoeft te zoeken naar losse onderdelen.

Stijlvol Ontwerp en Duurzame Materialen

Met een strak zwart-zilveren design is de Princess Handmixer niet alleen een functionele keukenhulp, maar ook een esthetische toevoeging aan je keukeninterieur. De behuizing van hoogwaardig kunststof biedt duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Zowel de behuizing als de mengkommen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat ze vaatwasserbestendig maakt, waardoor het opruimen na het bakken een fluitje van een cent is.

Eenvoudige Bediening en Praktische Functies

De Princess Handmixer blinkt uit in gebruiksgemak dankzij de intuïtieve knoppen en hefboombediening. Met slechts een paar eenvoudige handelingen schakel je tussen verschillende snelheidsstanden en activeer je de turboknop. De variabele snelheidsregeling biedt volledige controle, terwijl de mixfunctie en klopfunctie perfect zijn afgestemd op diverse bakprojecten.

Conclusie: Jouw Perfecte Bakpartner

In conclusie biedt de Princess Handmixer een harmonieuze combinatie van kracht, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met zijn 500 W vermogen, ergonomische handgreep, meegeleverde accessoires en stijlvolle ontwerp is deze handmixer een onmisbare metgezel voor iedereen die van bakken houdt. Of je nu een doorgewinterde bakexpert bent of gewoon plezier hebt in het creëren van heerlijke lekkernijen, de Princess Handmixer maakt het proces moeiteloos en plezierig.

In je zoektocht naar de perfecte handmixer is de Princess Handmixer een opvallende keuze die zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Met zijn uitstekende prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak is het een investering die je bakavonturen naar nieuwe hoogten zal tillen. Voeg de Princess Handmixer vandaag nog toe aan je keukengerei en ontdek zelf waarom het een favoriet is onder thuisbakkers overal ter wereld.

Bekijk meer mixers op bol.com

8.6Expert Score
Princess Handmixer review: De Ultieme Keukenhulp voor Bakliefhebbers Of je nu een beginnende thuisbakker bent of een ervaren culinaire meester, de Princess Handmixer is een onmisbare keukenhulp die jouw bakavonturen naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige prestaties, ergonomische design en diverse accessoires, is deze handmixer een ware must-have voor elke keuken. In dit […]
Pluspunten
  • Krachtige prestaties met een vermogen van 500 W.
  • Vijf snelheidsinstellingen voor optimale textuur en consistentie.
  • Ergonomisch design voor comfortabel en langdurig gebruik.
  • Inclusief diverse accessoires zoals kneedhaak en kloppers/garde.
  • Stijlvol zwart-zilveren design dat de keuken verfraait.
  • Eenvoudige bediening met intuïtieve knoppen en hefboombediening.

Extra informatie

Specificaties: Princess 222206 Handmixer

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aantal snelheden

5

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

500

Bodem met antislip

Nee

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Knoppen

Materiaal kom

Kunststof

Materiaal kopje

Kunststof

Materiaal stand

Roestvrij staal

Aanvullende functies

Verpakkingsinhoud

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kneedhaak, Kloppers/garde, Opbergbox Accessoires

Opbergbox accessoires

Ja

Product hoogte (cm)

15.37

Product lengte (cm)

18.77

Product breedte (cm)

7.45

Product gewicht (kg)

0.74

Inhoud (ml)

0

Snoerlengte (m)

1

Merk

Princess

Introductie

2020

MPN (Manufacturer Part Number)

01.222206.01.001

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Aantal consumenteneenheden (CE)

0

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Ja

Gewicht (g)

1663

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Ja

Model

Princess 222206 Handmixer Power 500 – krachtige motor – opbergdoos

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

200

Verpakking hoogte (mm)

170

Verpakking lengte (mm)

227

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Princess 222206 Handmixer - Mixer met RVS deeghaken en RVS gardes - 5 snelheden en turbofunctie - 500W – krachtige motor – Inclusief opbergdoos
Laatste updates:
  • €29,99 - 8 april 2024
  • €32,99 - 7 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €28,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €32,99 - 17 maart 2024
  • €32,95 - 16 maart 2024
  • €32,99 - 8 maart 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 10 januari 2024
  • Laagste prijs: €28,99 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Princess 222206 Handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart