Polaroid Go

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Polaroid Go - Black kopen voor slechts €99,99 , wat 9% lager is dan de prijs opConrad (€109,99).
  • De laagste prijs van Polaroid Go Polaroidcamera Zwart werd verkregen op 20 april 2024 06:21.

 99,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Polaroid Go - Black - €99,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Polaroid Go - Black
Laatste updates:
  • €99,99 - 21 maart 2024
  • €87,09 - 20 maart 2024
  • €88,00 - 19 maart 2024
  • €99,99 - 5 maart 2024
  • €99,82 - 18 februari 2024
  • €99,99 - 15 februari 2024
  • €88,00 - 14 februari 2024
  • €99,99 - 30 januari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €99,99 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €59,99 - 9 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:21

Beschrijving

Review van de Polaroid Go: De Perfecte Spontane Creatieve Metgezel

De Polaroid Go is de nieuwste toevoeging aan de familie van Polaroid camera’s, en het is meteen de kleinste direct-klaar analoge camera ter wereld. Deze compacte camera is ontworpen om spontane en creatieve fotografie naar een hoger niveau te tillen. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke aspecten van de Polaroid Go verkennen en ontdekken waarom dit de ideale metgezel is voor reizen, avonturen en dagelijkse momenten.

Het Kleinste Formaat, Grootse Mogelijkheden

De Polaroid Go meet slechts 10 bij 8,5 bij 6 cm, maar ondanks zijn kleine formaat heeft hij alles wat je nodig hebt voor een klassieke direct-klaar camera. Met de flitser- en ontspanknop aan de bovenkant en de zoeker en aan/uit-knop aan de achterkant, is de bediening eenvoudig en intuïtief. Bovendien voegt de mogelijkheid om de flitserknop twee keer in te drukken de leuke optie van dubbele belichting toe en met een druk op de knop activeer je de zelfontspanner voor de perfecte groepsfoto of zelfportret.

Creatieve Vrijheid in je Zak

De Polaroid Go is niet alleen een camera, maar een draagbare creatieve metgezel. De bijpassende miniatuurversie van de klassieke vierkante direct-klaar film past perfect bij het compacte ontwerp van de camera. De witte kleur van de Polaroid Go camera bouwt voort op Polaroid’s iconische erfgoed van design en biedt een frisse esthetiek voor een nieuwe generatie fotografen. Dit maakt de Polaroid Go niet alleen een geweldige gadget, maar ook een stijlvolle accessoire.

Duurzaamheid en Uithoudingsvermogen

Ondanks zijn kleine formaat is de Polaroid Go gemaakt om lang mee te gaan. Met een interne batterij die maar liefst 15 pakjes Polaroid Go film kan gebruiken op een enkele lading, ben je klaar voor al je avonturen zonder je zorgen te maken over het snel leegraken van de batterij. Het gladde ontwerp maakt de camera ook gemakkelijker vast te houden en te gebruiken, waardoor je moeiteloos de mooiste momenten vastlegt.

Kenmerken die het Verschil Maken

De Polaroid Go wordt geleverd met enkele handige functies die je fotografische ervaring nog aangenamer maken. Een ingebouwde selfie-spiegel helpt je om het perfecte zelfportret te maken, terwijl de dynamische flitser ervoor zorgt dat je altijd goed belichte foto’s krijgt, zelfs bij weinig licht. De mogelijkheid om de camera in te stellen op dubbele belichting opent deuren naar creatieve experimenten, terwijl de meegeleverde mini stickers je foto’s een persoonlijk tintje geven.

Specificaties en Technische Details

De Polaroid Go biedt een filmgrootte van 66.6×53.9 mm met een vierkante filmverhouding. Met een ingebouwde flitser die een bereik heeft van 2 meter, ben je verzekerd van goed verlichte opnames. De camera wordt aangedreven door een enkele accu, waardoor je geen gedoe hebt met het verwisselen van batterijen. Hoewel de camera geen LCD-display of WIFI-functionaliteit heeft, is het zijn eenvoud en gebruiksgemak dat de Polaroid Go zo aantrekkelijk maakt.

Inhoud van de Verpakking

Bij aankoop van de Polaroid Go ontvang je niet alleen de camera zelf, maar ook een USB oplaadkabel voor het opladen van de interne batterij. Een polsriem wordt meegeleverd om te voorkomen dat je de camera per ongeluk laat vallen. Een leuke toevoeging aan de verpakking is een set creatieve Polaroid Go stickers, waarmee je je foto’s kunt personaliseren. De Quick Start Guide en Safety & Compliance book helpen je snel op weg om de camera optimaal te benutten.

Conclusie

De Polaroid Go is een compacte en stijlvolle instantcamera die direct-klaar fotografie naar een hoger niveau tilt. Met zijn kleine formaat en intuïtieve bediening is het de perfecte metgezel voor spontane momenten en creatieve experimenten. Het duurzame ontwerp en de lange batterijduur maken het ideaal voor reizen en avonturen. Of je nu een ervaren fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een leuke gadget, de Polaroid Go biedt een wereld aan nieuwe creatieve mogelijkheden. The sky’s the limit, niet de grootte. Go create met de Polaroid Go!

Bekijk meer instant camera’s op bol.com

7.5Expert Score
Review van de Polaroid Go: De Perfecte Spontane Creatieve Metgezel De Polaroid Go is de nieuwste toevoeging aan de familie van Polaroid camera’s, en het is meteen de kleinste direct-klaar analoge camera ter wereld. Deze compacte camera is ontworpen om spontane en creatieve fotografie naar een hoger niveau te tillen. In dit uitgebreide review zullen […]
Pluspunten
  • Kleinste direct-klaar analoge camera ter wereld, compact en draagbaar.
  • Eenvoudige bediening met intuïtieve flitser- en ontspanknop en zelfontspanner.
  • Creatieve mogelijkheden met dubbele belichtingsoptie en meegeleverde mini stickers.
  • Stijlvol ontwerp en witte kleur, gebaseerd op Polaroid's iconische erfgoed.
  • Lange batterijduur voor het gebruik van 15 pakjes Polaroid Go film op een enkele lading.

Extra informatie

Specificaties: Polaroid Go

Type instantcamera

Analoog

Viewfinder

Ja

Type viewfinder

Optisch

Zelfontspanner

Nee

Statiefaansluiting

Ja

Megapixels (Megapixel)

0

Filmgrootte

66.6×53.9 mm

Filmverhouding

Vierkant

Type flitser

Ingebouwd

Flitsmodus

Aan/Uit

Flitsbereik (m)

2

Flitsopties

Aan/uit

Bluetooth

Ja

Geluidsopname

Nee

Inclusief creatieve filters

Nee

Inclusief re-print

Ja

Inclusief voorzetlens

Nee

Extern geheugenslot

N

Lcd-display

Nee

Selfie-spiegel

Nee

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Voedingstype

Geen voedingstype

Verwisselbare accu

Nee

Typenummer accu

nvt

Watervast

Nee

Schokbestendig

Nee

Stofdicht

Nee

Merk

Polaroid

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

242

Gewicht (g)

319

Verpakkingsinhoud

Polaroid Go camera, USB oplaadkabel, Polsriem, Setje creatieve Polaroid Go stickers, Quick Start Guide en Safety & Compliance book

Verpakking breedte (cm)

11.40

Verpakking lengte (cm)

13.80

Verpakking hoogte (cm)

6.70

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Nee

CE markering

Zichtbaar

MPN (Manufacturer Part Number)

659009070

Product breedte (cm)

10.5

Product hoogte (cm)

61.5

Product lengte (cm)

83.9

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Polaroid Go - Black
Laatste updates:
  • €99,99 - 21 maart 2024
  • €87,09 - 20 maart 2024
  • €88,00 - 19 maart 2024
  • €99,99 - 5 maart 2024
  • €99,82 - 18 februari 2024
  • €99,99 - 15 februari 2024
  • €88,00 - 14 februari 2024
  • €99,99 - 30 januari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €99,99 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €59,99 - 9 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Polaroid Go”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart