Philips The One 50PUS8808 – 50 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je Philips The One 50PUS8808 kopen voor slechts €749,00
  • De laagste prijs van Philips The One 50PUS8808 werd verkregen op 24 mei 2024 20:41.

 749,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips The One 50PUS8808 - €749,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips The One 50PUS8808
Laatste updates:
  • €749,00 - 6 april 2024
  • €849,00 - 3 april 2024
  • €899,00 - 2 april 2024
  • €699,00 - 28 maart 2024
  • €799,00 - 20 maart 2024
  • €849,00 - 16 maart 2024
  • €899,00 - 12 maart 2024
  • €699,00 - 26 februari 2024
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €899,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 26 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 24 mei 2024 20:41
Philips The One 50PUS8808 – 50 inch – 4K LED
Philips The One 50PUS8808 – 50 inch – 4K LED

 749,00

Beschrijving

Philips The One 50PUS8808 Review: Een Ambilight Smart TV met Indrukwekkende Beeldkwaliteit

In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de Philips The One 50PUS8808, een 50-inch 4K Ambilight Smart TV die in 2023 op de markt is gebracht. Met zijn opvallende functies en indrukwekkende specificaties belooft deze TV een meeslepende kijkervaring te bieden. Van het levendige Ambilight-effect tot de krachtige beeldverwerking en het Android TV-besturingssysteem, laten we eens kijken wat deze TV te bieden heeft.

Ambilight: Een Meeslepende Kijkervaring

Een van de meest opvallende kenmerken van de Philips The One 50PUS8808 is het Ambilight-effect. Ambilight-TV’s hebben LED-verlichting achter het scherm die reageren op wat er op het scherm gebeurt. Hierdoor wordt de muur achter de TV verlicht in de kleuren van het beeld, wat niet alleen zorgt voor een ontspannende kijkervaring, maar ook een gevoel van onderdompeling creëert. Het lijkt alsof de TV groter is en je favoriete series, films en games nog intenser worden.

Philips P5 Picture Engine: Briljant Beeld

De beeldkwaliteit van de Philips The One 50PUS8808 wordt aangedreven door de Philips P5 Picture Engine. Deze geavanceerde beeldverwerkingstechnologie zorgt voor beelden die even briljant zijn als de content die je bekijkt. Details krijgen meer diepte, kleuren zijn levendig en natuurlijk, en het contrast is opvallend helder. Dit betekent dat je elk detail haast kunt voelen en dat de bewegingen op het scherm perfect vloeiend zijn.

Dolby Vision en Dolby Atmos: Een Audiovisuele Traktatie

Voor een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring is de Philips The One 50PUS8808 uitgerust met Dolby Vision en Dolby Atmos. Met Dolby Vision zie je het beeld precies zoals de regisseur het heeft bedoeld, zonder teleurstellend donkere scènes. De kleuren spatten van het scherm, en de details zijn adembenemend. Met Dolby Atmos hoor je elk woord helder en worden geluidseffecten gepresenteerd alsof ze daadwerkelijk om je heen gebeuren. Dit tilt je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau.

Uitstekende HDR-ondersteuning

De Philips The One 50PUS8808 levert een scherp en levendig beeld met levendige kleuren, ongeacht wat je bekijkt. Bovendien is deze 4K UHD Ambilight-TV compatibel met alle belangrijke HDR-indelingen. Hierdoor zie je meer details wanneer je HDR-content streamt, zelfs in donkere en lichte gebieden. Of je nu van films, sport of natuurdocumentaires houdt, deze TV laat je genieten van een adembenemende visuele ervaring.

Stijlvol Ontwerp en Gebruiksgemak

Het ontwerp van de Philips The One 50PUS8808 is strak en eigentijds. Het randvrije scherm past bij elk interieur, en de draaiende standaard maakt het eenvoudig om de TV te plaatsen en de kijkhoek aan te passen. Bovendien toont Philips haar inzet voor duurzaamheid door FSC-gecertificeerd gerecycled karton voor de verpakking te gebruiken en gerecycled papier voor gedrukte materialen.

Gaming-Opties voor Enthousiastelingen

Voor gamers is deze TV een echte traktatie. Met een verversingssnelheid van 100 Hz, HDMI 2.1, VRR (Variable Refresh Rate) en FreeSync-ondersteuning, ben je verzekerd van supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Of je nu snelle actiegames speelt, een sprong maakt, een snelle draai maakt of perfect door een bocht racet, deze TV zorgt ervoor dat je de concurrentie altijd een stap voor bent. Bovendien zorgt de speciale Ambilight-gamemodus voor extra spanning en onderdompeling tijdens het gamen.

Kleurrijk en Realistisch 10-Bit Paneel

Dankzij het 10-bit paneel kan de Philips The One 50PUS8808 maar liefst 1 miljard kleuren weergeven. Dit resulteert in realistische en kleurrijke HDR-beelden. Of je nu naar films kijkt, programma’s streamt of games speelt, je zult versteld staan van de beeldkwaliteit en de rijke kleurweergave.

Android TV Besturingssysteem: Een Overzichtelijke Ervaring

De Philips The One 50PUS8808 wordt geleverd met het Android TV-besturingssysteem, wat betekent dat je toegang hebt tot een overzichtelijk menu met live televisie, apps en internet. Hiermee kun je gemakkelijk je favoriete apps, zoals Netflix en Spotify, openen en genieten van een breed scala aan entertainmentopties.

Nadelen van de Philips The One 50PUS8808

Hoewel de Philips The One 50PUS8808 indrukwekkende specificaties en functies heeft, is het belangrijk om enkele mogelijke nadelen te overwegen. Omdat deze TV geen OLED-scherm heeft, kan er in sommige situaties een lichte waas rond objecten, zoals sterren in een nachthemel, verschijnen. Dit kan de algehele kijkervaring enigszins beïnvloeden.

Conclusie

In conclusie biedt de Philips The One 50PUS8808 een indrukwekkende kijkervaring met zijn Ambilight-technologie, krachtige beeldverwerking, Dolby Vision en Dolby Atmos-ondersteuning, en uitstekende HDR-compatibiliteit. Het stijlvolle ontwerp, de gaming-opties en het gebruiksgemak maken het een geweldige keuze voor zowel entertainmentliefhebbers als gamers. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, wegen de voordelen zwaarder. Als je op zoek bent naar een 4K Smart TV met een meeslepende kijkervaring, overweeg dan zeker de Philips The One 50PUS8808. Met deze TV haal je de bioscoop naar je eigen huis.

Bekijk meer televisies op bol.com

Extra informatie

Specificaties: Philips The One 50PUS8808 – 50 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

50 inch (127 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10+, HLG

Type Backlight

Direct-led

Input Lag (milliseconde)

17

VRR (Variable Refresh Rate)

HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Ambilight

Ja

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

69

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.3

Merk

Philips

Kleur

Antraciet

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

13.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

15.8

Afmetingen inclusief voet

1116 x 259 x 715 mm

Afmetingen zonder voet

x x mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

80

Verpakking lengte (cm)

18

Verpakking breedte (cm)

124

Gewicht (kg)

19.80

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips The One 50PUS8808
Laatste updates:
  • €749,00 - 6 april 2024
  • €849,00 - 3 april 2024
  • €899,00 - 2 april 2024
  • €699,00 - 28 maart 2024
  • €799,00 - 20 maart 2024
  • €849,00 - 16 maart 2024
  • €899,00 - 12 maart 2024
  • €699,00 - 26 februari 2024
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €899,00 - 30 november 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 26 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips The One 50PUS8808 – 50 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart