Philips StyleCare Essential BHH880/00

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Stijlborstel kopen voor slechts €37,99
  • De laagste prijs van Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Stijlborstel werd verkregen op 19 april 2024 17:02.

 37,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Stijlborstel - €37,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Stijlborstel
Laatste updates:
  • €37,99 - 19 april 2024
  • €38,37 - 18 april 2024
  • €41,99 - 16 april 2024
  • €38,49 - 15 april 2024
  • €38,99 - 12 april 2024
  • €39,49 - 11 april 2024
  • €39,39 - 9 april 2024
  • €39,99 - 8 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 18 januari 2024
  • Laagste prijs: €32,99 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
Philips StyleCare Essential BHH880/00
Philips StyleCare Essential BHH880/00

 37,99

Beschrijving

De Philips StyleCare Essential BHH880/00 Stijlborstel: Een uitgebreide review

Ben je op zoek naar een stijlborstel die je haar snel en gemakkelijk stijlt, zonder het te beschadigen? Dan is de Philips StyleCare Essential BHH880/00 wellicht iets voor jou. In deze review bespreken we de kenmerken van deze stijlborstel, de voordelen en nadelen en geven we onze algehele beoordeling.

Wat reviewers zeggen over de Philips StyleCare Essential BHH880/00

De Philips StyleCare Essential BHH880/00 is een warmteborstel die snel populair is geworden bij haarverzorging-liefhebbers. Reviewers zijn over het algemeen unaniem enthousiast over de borstel en de resultaten die het produceert. De borstel is ontworpen om haar snel te stylen, glad te maken en een mooie glans te geven. Dit artikel zal de meningen van de reviewers samenvatten en de ervaringen van de gebruikers van de Philips StyleCare Essential beschrijven.

Een veelvoorkomende opmerking van reviewers is dat de Philips StyleCare Essential de stylingtijd drastisch verkort. In tegenstelling tot stijltangen die soms wel 45 minuten kunnen duren, kan de warmteborstel hetzelfde resultaat bereiken in slechts 15 minuten. Dit is vooral handig voor mensen met dik en pluizig haar. Reviewers zijn vaak verbaasd over hoe lang hun kapsel in model blijft na het gebruik van de borstel.

De Philips StyleCare Essential BHH880/00 is ook een gebruiksvriendelijk apparaat. De meeste gebruikers vinden de borstel erg makkelijk te gebruiken. De meegeleverde handleiding is handig, maar de knoppen spreken voor zich. Daarnaast is de borstel snel op temperatuur en kan het haar snel worden gestyled.

Een ander belangrijk punt dat door de reviewers wordt benadrukt, is dat de borstel het haar niet te plat maakt en het haar zijn natuurlijke volume behoudt. Dit zorgt voor een mooiere en natuurlijkere look dan de stijltang die het haar soms plat maakt. Het is echter belangrijk op te merken dat de Philips StyleCare Essential BHH880/00 niet de juiste keuze is als je op zoek bent naar een stijl en sluik haar.

Over het algemeen zijn de reviewers van de Philips StyleCare Essential erg onder de indruk van de effectiviteit en het gebruiksgemak van de warmteborstel. Hoewel sommige reviewers opmerken dat het resultaat niet helemaal overeenkomt met dat van een stijltang, raden ze de borstel nog steeds aan vanwege de prijs-kwaliteitverhouding en de voordelen voor het behoud van volume in het haar. Al met al is de Philips StyleCare Essential een geweldig hulpmiddel voor degenen die snel en gemakkelijk een perfect gestyled kapsel willen hebben.

Design en kenmerken

De Philips StyleCare Essential BHH880/00 heeft een Toermalijn-keramische buitenlaag, waardoor je haar beschermd wordt tegen de hitte van de borstel. Dit zorgt voor glad, glanzend en pluisvrij haar. De ThermoProtect-technologie zorgt voor een constante temperatuur van de borstel, waardoor je haar niet oververhit raakt en er gezond uit blijft zien.

De stijlborstel heeft twee temperatuurstanden (170°C en 200°C), zodat je deze kunt aanpassen aan jouw haartype. Het design met driedubbele borstelpinnen ontwart en ontkrult je haar, terwijl de borstel ook je hoofdhuid beschermt tegen de hitte. Het platte design zorgt ervoor dat er meer haar in één keer ontkruld kan worden.

De Philips StyleCare Essential BHH880/00 heeft een snelle opwarmtijd en is binnen 50 seconden gebruiksklaar. Het LED-lampje geeft aan wanneer de borstel klaar is voor gebruik. Het snoer is 1,8 meter lang en meedraaiend, waardoor je de borstel gemakkelijk kunt gebruiken. Daarnaast beschikt de stijlborstel over een ophanghaakje, zodat je deze na gebruik gemakkelijk kunt opbergen.

Voordelen

Een groot voordeel van de Philips StyleCare Essential is de Toermalijn-keramische buitenlaag en de ThermoProtect-technologie. Hierdoor wordt je haar beschermd tegen de hitte van de borstel en blijft het gezond en glanzend. Daarnaast is de stijlborstel gemakkelijk in gebruik, heeft het een snelle opwarmtijd en kun je het snoer meedraaien, waardoor het gebruiksgemak vergroot wordt.

Nadelen

Een nadeel van de Philips StyleCare Essential is dat de borstelharen niet naar binnen gevouwen kunnen worden. Dit kan ervoor zorgen dat het ontkrullen van het haar niet altijd even gemakkelijk gaat. Daarnaast heeft de stijlborstel geen automatische uitschakeling, behalve na 60 minuten.

Onze beoordeling

Al met al is de Philips StyleCare Essential BHH880/00 een goede stijlborstel met vele voordelen. Het design met driedubbele borstelpinnen zorgt voor gemakkelijk gebruik en beschermt je haar tegen de hitte. Daarnaast is de stijlborstel gemakkelijk in gebruik en heeft het een snelle opwarmtijd. Echter, het nadeel dat de borstelharen niet naar binnen gevouwen kunnen worden, kan ervoor zorgen dat het ontkrullen van het haar niet altijd even gemakkelijk gaat. Ook het ontbreken van een automatische uitschakeling is een klein minpuntje.

Over het algemeen zijn wij echter zeer tevreden met de Philips StyleCare Essential BHH880/00. De stijlborstel is perfect voor dagelijks gebruik en maakt het stijlen van je haar gemakkelijk en snel. De borstel beschermt je haar tegen hittebeschadiging en zorgt voor een glanzende en gezonde uitstraling. Al met al is dit een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede stijlborstel.

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

De beste föhnborstel van 2023

Dyson Airwrap

8.8Expert Score
De Philips StyleCare Essential BHH880/00 Stijlborstel: Een uitgebreide review Ben je op zoek naar een stijlborstel die je haar snel en gemakkelijk stijlt, zonder het te beschadigen? Dan is de Philips StyleCare Essential BHH880/00 wellicht iets voor jou. In deze review bespreken we de kenmerken van deze stijlborstel, de voordelen en nadelen en geven we […]
Pluspunten
  • De Philips StyleCare Essential BHH880/00 stijlborstel is ontworpen om snel haar te stylen, glad te maken en een mooie glans te geven. De stylingtijd wordt drastisch verkort.
  • De borstel is gebruiksvriendelijk en de meeste gebruikers vinden het erg makkelijk te gebruiken.
  • Het haar behoudt zijn natuurlijke volume, waardoor het er natuurlijker uitziet dan bij gebruik van een stijltang.
  • De Toermalijn-keramische buitenlaag en ThermoProtect-technologie zorgen ervoor dat het haar beschermd blijft tegen de hitte van de borstel en gezond en glanzend blijft.
  • De stijlborstel heeft een snelle opwarmtijd van 50 seconden en een lang meedraaiend snoer voor gemakkelijk gebruik.
- Minpunten
  • De Philips StyleCare Essential BHH880/00 is niet de juiste keuze als je op zoek bent naar stijl en sluik haar.
  • Sommige reviewers merken op dat het resultaat niet helemaal overeenkomt met dat van een stijltang.

Extra informatie

Specificaties: Philips StyleCare Essential BHH880/00

Diameter (cm)

0

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Kleur

Zwart, Paars

Materiaal

Kunststof

Merk

Philips

Snoerlengte (cm)

1800

Verpakkingsinhoud

Philips BHH880/00 – Handleiding

Steam styler

Nee

Vermogen (W)

0

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Nee

Aantal temperatuurstanden

2

Type haar

Alle haartypes

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Nee

Aantal warmtestanden

2

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Gewicht (g)

606

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

BHH880/00

Verpakking breedte (mm)

127

Verpakking hoogte (mm)

58

Verpakking lengte (mm)

361

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips StyleCare Essential BHH880/00 - Stijlborstel
Laatste updates:
  • €37,99 - 19 april 2024
  • €38,37 - 18 april 2024
  • €41,99 - 16 april 2024
  • €38,49 - 15 april 2024
  • €38,99 - 12 april 2024
  • €39,49 - 11 april 2024
  • €39,39 - 9 april 2024
  • €39,99 - 8 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 18 januari 2024
  • Laagste prijs: €32,99 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips StyleCare Essential BHH880/00”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart