Philips Series 9000 HC9420/15

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Het beste van Philips. De HAIRCLIPPER 9000-serie geeft je met één klik totale precisie en controle over jouw kapsel. Met gemotoriseerde kammen en een krachtig trimelement is het de enige tondeuse die steeds de verwachte resultaten geeft. De intuïtieve gebruikersinterface geeft je nauwkeurige…

 74,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips HC9420/15 Series 9000 Tondeuse Zwart/Zilver - €74,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips HC9420/15 Series 9000 Tondeuse Zwart/Zilver
Laatste updates:
  • €74,99 - 11 april 2024
  • €70,00 - 6 april 2024
  • €64,24 - 5 april 2024
  • €64,99 - 4 april 2024
  • €67,80 - 3 april 2024
  • €70,39 - 2 april 2024
  • €72,00 - 22 maart 2024
  • €73,00 - 21 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €75,00 - 16 november 2023
  • Laagste prijs: €62,20 - 12 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
Philips Series 9000 HC9420/15

 74,99

Beschrijving

Philips Series 9000 HC9420/15 review

Met deze Philips Series 9000 tondeuse bereikt u perfecte trimresultaten. De sterke titanium mesjes snijden door alle dikke haren heen. Met het Digital Swipe-interface kun je kiezen uit 400 lengte-instellingen om de gewenste look te krijgen.

Philips Series 9000 HC9420/15: Reviews en Ervaringen van Gebruikers

De Philips Series 9000 HC9420/15 tondeuse is een populair apparaat dat bekend staat om zijn krachtige motor en nauwkeurige snijbladen. Veel reviewers zijn blij met de prestaties van dit apparaat, omdat het gemakkelijk door elk haartype snijdt. De tondeuse heeft ook een super fancy touchdisplay met memoryfunctie, waarmee je eenvoudig de juiste lengte kunt selecteren. De batterijduur van het apparaat is ook indrukwekkend, waarbij sommige gebruikers melden dat ze het apparaat slechts één keer per twee weken hoeven op te laden.

Hoewel veel gebruikers blij zijn met de Philips Series 9000 HC9420/15, zijn er ook enkele punten van kritiek. Sommige gebruikers merken bijvoorbeeld op dat het apparaat gevoelig kan zijn voor de aanraking van het touchscreen, wat soms tot onbedoelde aanpassingen kan leiden. Andere gebruikers vinden dat de plastic tanden van de opzetkammen te lomp zijn, waardoor het apparaat niet geschikt is voor alle haarlengtes.

Al met al lijkt de Philips Series 9000 HC9420/15 een goede optie te zijn voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare tondeuse. Het apparaat heeft zijn minpunten, maar de meeste gebruikers zijn tevreden met de prestaties en functies van het apparaat.

Ultieme controle en lange batterijduur: Ontdek de mogelijkheden van deze geavanceerde tondeuse

U kunt genieten van maximaal 120 minuten draadloos gebruik na slechts 1 uur opladen. Dat klopt, je krijgt tot 2 uur trimtijd na één keer opladen. Deze tondeuse biedt de ultieme controle dankzij de digitale swipe-interface. Op de interface kun je door meer dan 400 lengte-instellingen vegen of er langzaam doorheen gaan met stappen van 0,1 mm. De interface geeft zelfs feedback over de geselecteerde lengte, zodat u de gewenste lengte kunt kiezen.

Als je extra kracht nodig hebt, verhoogt de Auto Turbo-functie de knipsnelheid, wat geweldig is voor het knippen van dik haar. Of je nu een klein beetje wilt trimmen of meer lengte wilt, met de drie verstelbare haarkammen gaat het lukken. De haarkammen variëren van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm om je te helpen de gewenste lengte te bereiken.

Conclusie Philips Series 9000 HC9420/15

De Philips Series 9000 HC9420/15 tondeuse lijkt een uitstekende keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare tondeuse. Met zijn sterke titanium mesjes en meer dan 400 lengte-instellingen biedt deze tondeuse ultieme controle en precisie bij het trimmen van verschillende haartypes. Het apparaat heeft ook een lange batterijduur en handige functies zoals de Auto Turbo-functie en de digitale swipe-interface. Hoewel er enkele punten van kritiek zijn, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en functies van het apparaat.

Bekijk meer tondeuses op Bol.com

De Beste Tondeuse van 2022

8.8Expert Score
Het beste van Philips. De HAIRCLIPPER 9000-serie geeft je met één klik totale precisie en controle over jouw kapsel. Met gemotoriseerde kammen en een krachtig trimelement is het de enige tondeuse die steeds de verwachte resultaten geeft. De intuïtieve gebruikersinterface geeft je nauwkeurige...
Pluspunten
  • Scheerresultaat
  • Gebruiksgemak
  • Batterijduur
  • Opzetkammen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
- Minpunten
  • Digitale instellingen zijn even wennen
  • Grote opzetstukken

Extra informatie

Specificaties: Philips Series 9000 HC9420/15

Merk

Philips

Meegeleverde accessoires

Accu, Adapterboorhouder, Baardtrimmer

Baardlengte

Langer dan 10 mm

Voedingstype

Werkt op: Adapter, lichtnet

Type batterij

Lithium-lion

Met display

Ja

Kleur

Zwart, Zilver

Materiaal

Metaal

Garantietype

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

x

Reparatie type

Carry-in

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

In de doos

Apparaat, reisetui, 3 opzetkammen, schoonmaak borsteltje, oplaad kabel

Soort oplader

Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

3

Geschikt voor lichaamsdeel

Te gebruiken voor: Hoofd

Type baardgroei

Middel, Licht, Zwaar

Draadloos te gebruiken

Y

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Bruikbaar onder de douche

Nee

Oplaadtijd (minuten)

60

Operatie duur (minuten)

120

Materiaal messen

Verchroomd metaal

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte instelling

Opzetbare kammen

Maximaal verstelbare lengte (mm)

42

Minimaal verstelbare lengte (mm)

1

Tussenstap lengteinstelling (mm)

1,5

Zelfsmerende messen

N

Snel laden functie

Nee

Turbofunctie

Nee

Batterij indicator

Y

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Geheugenfunctie

Ja

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Nee

Gewicht (g)

713

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

MPN (Manufacturer Part Number)

HC9420/15

Spoelbaar

Nee

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

Verpakking breedte (mm)

194

Verpakking hoogte (mm)

72

Verpakking lengte (mm)

227

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips HC9420/15 Series 9000 Tondeuse Zwart/Zilver
Laatste updates:
  • €74,99 - 11 april 2024
  • €70,00 - 6 april 2024
  • €64,24 - 5 april 2024
  • €64,99 - 4 april 2024
  • €67,80 - 3 april 2024
  • €70,39 - 2 april 2024
  • €72,00 - 22 maart 2024
  • €73,00 - 21 maart 2024
Sinds: 19 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €75,00 - 16 november 2023
  • Laagste prijs: €62,20 - 12 november 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Philips Series 9000 HC9420/15

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Hendrick Versteege

    Ik heb een nieuw scheerapparaat gekocht, de Philips HC9450/15, omdat mijn vorige tondeuse een slechte batterijduur had. Ik ben er erg tevreden over! Hij heeft een touchscreen om de stand in te stellen, automatische hoogteverstelling en geheugen voor 3 standen. Er zitten ook 3 doppen bij, en ik gebruik altijd de kortste vanwege mijn kapsel (enkele millimeters lang). Dus ik begon het te gebruiken met de 4 mm-positie, en het werkt geweldig! Het enige nadeel is dat als je veel haar hebt, het zich kan ophopen in de kap. Maar dat is niet echt erg.

    + Pluspunten: Touchscreen Memory functie Blauwe lichtjes Accuduur
    - Minpunten: Verzameld veel haar
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Gerrald Rijksen

    Ik kocht eerst de Babyliss E960E omdat ik dacht dat ik er een babyzachte huid van zou krijgen. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Dat ding sneed nergens doorheen en het trilde zo hard dat ik het gevoel had dat ik me aan het scheren was met Parkinson.

    Deze Philips tondeuse is dan ook een verademing. De zeer scherpe messen snijden overal doorheen. Ik gebruik het nu ook om de bomen te snoeien. Daarnaast heeft dit ding een super fancy touch display met geheugenfunctie. Astronauten scheren zich waarschijnlijk ook met dit ding. Ik denk zelfs dat de Apollo 11-computer hierin zit.

    Sinds ik het heb gekocht, heb ik dit apparaat slechts één keer opgeladen. Dat was ongeveer 2 weken geleden. Als mijn telefoon zo’n batterijduur had, zou ik nergens komen!

    + Pluspunten: Lange batterijduur High-tech, fancy touch display voor de lengte van de kammen Scherpe messen. Pas op met edele delen!
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart