Philips Series 9000 BT9810/15

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Opbergetui | Type baardgroei: Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Zelfslijpende messen

 106,14

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips 9000 Prestige Series BT9810/15 - Baardtrimmer - €106,14
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips 9000 Prestige Series BT9810/15 - Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €106,14 - 30 april 2024
  • €106,09 - 29 april 2024
  • €102,09 - 23 april 2024
  • €103,00 - 22 april 2024
  • €103,99 - 21 april 2024
  • €101,84 - 20 april 2024
  • €106,04 - 19 april 2024
  • €109,00 - 18 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €81,80 - 23 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
Philips Series 9000 BT9810/15

 106,14

Beschrijving

Philips Series 9000 BT9810/15 review

De Philips Series 9000 BT9810/15 is de ultieme precisiebaardtrimmer die zorgt voor een perfect getrimde baard. Met de ingebouwde metalen trimkam zorgt deze baardtrimmer voor consistente trimresultaten, ongeacht de uitgeoefende druk. Deze baardtrimmer is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en biedt een premium ervaring met verschillende handige functies.

Reviews van de Philips Series 9000 BT9810/15: wat vinden gebruikers?

De Philips Series 9000 BT9810/15 is een baardtrimmer die verschillende handige functies biedt en ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan. Maar wat vinden gebruikers van deze baardtrimmer? De meningen zijn verdeeld, maar over het algemeen zijn de gebruikers positief.

De meeste gebruikers zijn zeer te spreken over de precisie van de Philips Series 9000 BT9810/15. Deze baardtrimmer heeft een geïntegreerde metalen trimkam en een krachtige mesunit, waardoor hij altijd de meest gelijkmatige en nauwkeurige trimresultaten levert. Bovendien heeft deze baardtrimmer volledig metalen mesjes die levenslang scherp blijven en zelfs het dikste haar knippen zonder eraan te trekken. Daarnaast is deze baardtrimmer ook gemakkelijk schoon te maken, dankzij de waterdichtheid en de mogelijkheid om de baardtrimmer onder de kraan af te spoelen.

Een aantal gebruikers geeft echter aan dat de Philips baardtrimmer minder goed werkt op langere baarden, waar de langste stand 10,5 millimeter is. Ook zou de baardtrimmer soms haren overslaan of aan de baardharen trekken. Een ander minpuntje dat gebruikers noemen is dat de bijgeleverde reis-etui geen ruimte biedt voor de meegeleverde kam en oplader.

Al met al lijkt de Philips Series 9000 BT9810/15 een goede keuze te zijn voor wie op zoek is naar een precisiebaardtrimmer die consistente en efficiënte trimprestaties biedt. Deze baardtrimmer is niet perfect, maar de meeste gebruikers zijn zeer tevreden over de prestaties en handige functies van deze baardtrimmer.

Premium ervaring en handige functies

De Philips Series 9000 BT9810/15 biedt een premium ervaring dankzij de verschillende handige functies. Zo houd je zicht op je oplaadbeurt met de batterij-indicator met 3 niveaus en kun je deze baardtrimmer eenvoudig bewaren en meenemen. Bovendien is de baardtrimmer 100% waterdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Het is mogelijk om de baardtrimmer onder de kraan af te spoelen voor een grondige en eenvoudige reiniging.

Consistente en efficiënte trimprestaties

De Philips Series 9000 BT9810/15 biedt consistente en efficiënte trimprestaties dankzij de verschillende technologieën die zijn toegepast. Zo is de baardtrimmer uitgerust met SteelPrecision-technologie, die bestaat uit een geïntegreerde metalen trimkam en een krachtige mesunit. Dit systeem buigt niet zoals een plastic trimkam, ongeacht hoeveel druk er wordt uitgeoefend, waardoor hij altijd de meest gelijkmatige en nauwkeurige trimresultaten levert. Bovendien heeft deze baardtrimmer een huidgeleider die wrijving tegengaat en ervoor zorgt dat de baardtrimmer moeiteloos en comfortabel over de huid glijdt.

Een trimmer met de kracht om baarden te bedwingen

De Philips baardtrimmer is een krachtige baardtrimmer die zelfs de dikste baarden kan bedwingen. De baardtrimmer heeft volledig metalen mesjes die levenslang scherp blijven en zelfs het dikste haar knippen zonder eraan te trekken. Bovendien heeft deze baardtrimmer een precisie van 0,2 mm en kun je de precisieknop van de Philips-trimmer op een van de 30 lengtestanden van 0,4 tot 10 mm zetten. Hierdoor kun je altijd op de gewenste lengte trimmen.

Maximaal 120 minuten gebruik na 1 uur opladen

Met de krachtige lithium-ion accu kun je maximaal 120 minuten trimmen na 1 uur opladen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je tijdens het trimmen zonder batterij komt te zitten. Bovendien kun je de baardtrimmer met of zonder snoer gebruiken en is het mogelijk om de baardtrimmer snel op te laden voor een snelle trimbeurt.

Duurzame stalen behuizing

De Philips Series 9000 BT9810/15 baartrimmer is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en biedt een duurzame stalen behuizing. De behuizing is met de hand afgewerkt en er is veel aandacht besteed aan de details, wat zorgt voor een blijvende premium ervaring. Deze baardtrimmer is gemaakt om lang mee te gaan en is daarom een duurzame investering.

Gebruiksgemak en onderhoud

De Philips Series 9000 BT9810/15 is gemakkelijk te gebruiken en vereist weinig onderhoud. Het is mogelijk om deze baardtrimmer met of zonder snoer te gebruiken, afhankelijk van je voorkeur. De baardtrimmer heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele grip en gemakkelijk gebruik. Bovendien is de baardtrimmer gemakkelijk schoon te maken onder de kraan en heeft het een handige functie om de mesjes automatisch te oliën.

Conclusie Philips Series 9000 BT9810/15

De Philips Series 9000 BT9810/15 is de ultieme precisiebaardtrimmer die zorgt voor een perfect getrimde baard. Deze baardtrimmer biedt een premium ervaring en handige functies, zoals de batterij-indicator met 3 niveaus en de mogelijkheid om de baardtrimmer onder de kraan af te spoelen. Bovendien biedt deze baardtrimmer consistente en efficiënte trimprestaties dankzij de verschillende technologieën die zijn toegepast, zoals de SteelPrecision-technologie en de huidgeleider die wrijving tegengaat. De Philips baardtrimmer is gemakkelijk te gebruiken en vereist weinig onderhoud. Deze baardtrimmer is een duurzame investering en is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme precisiebaardtrimmer.

De beste baardtrimmers

Een stap-voor-stap handleiding voor het trimmen van je baard

8.5Expert Score
Meegeleverd: Opbergetui | Type baardgroei: Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Zelfslijpende messen
Pluspunten
  • Precisie dankzij geïntegreerde metalen trimkam en krachtige mesunit
  • Volledig metalen mesjes die levenslang scherp blijven
  • Consistente en efficiënte trimprestaties dankzij SteelPrecision-technologie en huidgeleider
  • Maximaal 120 minuten gebruik na 1 uur opladen
  • Duurzame stalen behuizing
- Minpunten
  • Werkt minder goed op langere baarden
  • Bijgeleverde reis-etui biedt geen ruimte voor meegeleverde kam en oplader

Extra informatie

Specificaties: Philips Series 9000 BT9810/15

Merk

Philips

Meegeleverde accessoires

Opbergetui

Baardlengte

5 tot 10 mm

Voedingstype

Accu

Type batterij

Herlaadbare Li-ion accu

Kleur

Zwart, Zilver

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

Baardtrimmer BT9810/15, Trimkam lange baarden, Hoge Kwaliteit Etui voor opbergen en reizen

Soort oplader

Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

1

Type baardgroei

Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Nat en droog te gebruiken

Nee

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (uur)

1

Operatie duur (minuut)

120

Materiaal messen

Staal

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte-instelling

Via draaimechanisme

Maximale verstelbare lengte (cm)

1

Minimale verstelbare lengte (cm)

0.2

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

30

Snel laden functionaliteit

Ja

Batterij indicator

Ja

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Nee

Gewicht (g)

641

Hybride trimmer

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

MPN (Manufacturer Part Number)

BT9810/15

Met geheugenfunctie

Nee

Minimale lengte instelling (mm)

0.4

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

168

Verpakking hoogte (mm)

68

Verpakking lengte (mm)

240

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips 9000 Prestige Series BT9810/15 - Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €106,14 - 30 april 2024
  • €106,09 - 29 april 2024
  • €102,09 - 23 april 2024
  • €103,00 - 22 april 2024
  • €103,99 - 21 april 2024
  • €101,84 - 20 april 2024
  • €106,04 - 19 april 2024
  • €109,00 - 18 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €81,80 - 23 december 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Philips Series 9000 BT9810/15

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Jorden Tomassen

    Ik heb in het verleden slechte ervaringen gehad met baardtrimmers, maar deze Philips-trimmer is geweldig! De kam is gemaakt van staal en is tot op de millimeter nauwkeurig te verstellen, erg handig. De accu gaat 120 minuten mee op een volle lading en je gebruikt de trimmer zelfs tijdens het opladen. Ik zou het zeker aanbevelen!

    + Pluspunten: Stalen kam Power management voor zelfs de zwaarste baarden Tijdens opladen gebruiken Tot in de mm perfect trimmen Batterij duur van 120 minuten
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Liam van Leent

    Ik heb deze baardtrimmer nu vier weken en hij bevalt me ​​prima! Ik had al een baardtrimmer van Remmington en bodygroom van Babyliss For Men, maar deze Philips is toch wel echt mijn favoriet. Er is geen plastic kop en het is nauwkeuriger. Ik hoef veel minder over dezelfde gezichtsoppervlakken te gaan omdat deze trimmer nauwkeuriger werkt. Het neemt perfect haren die tegen de richting in groeien of plat liggen. Ik heb het een stuk minder druk, het design is mooi en hij laadt snel op. Ook spoel je de kop gemakkelijk af onder de kraan. Het enige nadeel voor mij is dat ik gewend ben om de kop digitaal te verstellen en dat hij een draaiknop heeft met vooraf ingestelde standen. Dit is zeker niet negatief, maar voor mij is het even wennen als je digitaal gewend bent!

    + Pluspunten: Makkelijk in gebruik Maakt weinig lawaai Kop makkelijk schoon te maken onder de kraan
    - Minpunten: Geen
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart