Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Opbergetui, Trimmer opzetstuk | Type baardgroei: Middel, Zwaar, Licht | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Zelfslijpende messen

 52,49

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer - €52,49
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €52,49 - 3 maart 2024
  • €47,99 - 27 februari 2024
  • €44,99 - 26 februari 2024
  • €47,99 - 23 februari 2024
  • €52,00 - 22 februari 2024
  • €51,69 - 20 februari 2024
  • €47,99 - 16 februari 2024
  • €47,25 - 15 februari 2024
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €57,00 - 27 januari 2024
  • Laagste prijs: €38,00 - 26 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 09:42
Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer
Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer

 52,49

Beschrijving

Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer Review: Een complete baardtrimmer

Als je op zoek bent naar een baardtrimmer die aan al jouw behoeften voldoet, dan is de Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer wellicht iets voor jou. Deze baardtrimmer is voorzien van verschillende functies, zoals het Lift & Trim PRO-systeem, zelfslijpende messen, 40 vergrendelbare lengtestanden en meer. In deze review zullen we al deze functies in detail bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een baardtrimmer.

Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer Review: Wat vinden de reviewers?

De Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer heeft een indrukwekkende lijst van functies en voordelen, maar wat vinden de reviewers ervan? Over het algemeen zijn de meeste reviewers positief over de baardtrimmer. Velen prijzen de zelfslijpende mesjes en het Lift & Trim PRO-systeem, wat resulteert in een soepele en snelle trimervaring. Een aantal reviewers is ook tevreden met de batterijduur van de baardtrimmer, die lang genoeg lijkt te zijn voor meerdere trimbeurten.

Sommige reviewers geven echter aan dat de baardtrimmer minder effectief is bij het scheren van nat haar, en dat het haar soms vast blijft zitten in het opzetstuk. Een andere reviewer merkte op dat het apparaat luidruchtig kan zijn tijdens gebruik.

De Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer lijkt ook goed te werken als hoofdhaartrimmer, volgens sommige reviewers. Een reviewer merkte op dat de lengteverstelling nauwkeurig instelbaar is en dat de baardtrimmer goede snijprestaties levert.

Over het algemeen lijkt de Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer een goede keuze te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een complete baardtrimmer. Het biedt verschillende functies en voordelen, waaronder zelfslijpende mesjes, een Lift & Trim PRO-systeem en een lange batterijduur. Hoewel sommige reviewers opmerken dat het apparaat luidruchtig kan zijn en minder effectief is bij het scheren van nat haar, lijkt de meerderheid van de gebruikers tevreden te zijn met de prestaties en de prijs-kwaliteitverhouding van de baardtrimmer.

Lift & Trim PRO-systeem

Het Lift & Trim PRO-systeem is een innovatieve functie van de Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer. Het systeem tilt platliggende haren op en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes, zodat je jouw stoppels in één beweging kunt trimmen. Hierdoor krijg je een gelijkmatig trimresultaat zonder dat je verschillende keren over dezelfde plek hoeft te gaan. Dit systeem is zeer nuttig voor mensen met een dikkere baardgroei.

Zelfslijpende metalen messen

De Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer is voorzien van zelfslijpende metalen mesjes. De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te worden vervangen of te worden gesmeerd. Dit bespaart tijd en geld, omdat je geen onderhoudskosten hebt.

40 vergrendelbare lengtestanden

De Philips baardtrimmer heeft 40 vergrendelbare lengtestanden van 0,4 tot 20 mm. Je kunt de lengtestanden eenvoudig aanpassen met het instelwiel om de gewenste lengte te kiezen voor de gewenste baardstijl. Gebruik de korte baardkam voor een lengte tussen 0,4 en10 mm en de lange baardkam voor een lengte tussen 10 en 20 mm. Met deze functie kun je jouw baard trimmen tot de gewenste lengte, of het nu gaat om een korte stoppelbaard of een lange volle baard.

Instelbare precisie

De Philips baardtrimmer heeft verschillende precisie-instellingen om je te helpen de gewenste baardstijl te creëren. Stappen van 0,2 mm tussen 0,4 en 2 mm zijn beschikbaar voor een nauwkeurige korte baardstijl. Stappen van 0,5 mm tussen 2 en 5 mm zijn beschikbaar voor een gelijkmatige stoppelbaard en stappen van 1 mm boven de 5 mm zijn beschikbaar voor het onderhouden van een lange baard. Dit biedt je volledige controle over de lengte van jouw baard, waardoor je jouw baardstijl precies kunt afstemmen op jouw voorkeur.

Gebruiksgemak

De Philips baardtrimmer is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt de batterijstatus van de trimmer eenvoudig in één oogopslag bekijken, waardoor je weet wanneer het tijd is om de trimmer op te laden. De baardtrimmer kan maximaal 90 minuten worden gebruikt na een oplaadtijd van 1 uur. Als je haast hebt en snel wilt trimmen, kun je de functie voor snel opladen gebruiken. Hiermee kun je na slechts 5 minuten opladen een volledige trimbeurt uitvoeren. Bovendien is de baardtrimmer 100% waterdicht, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen onder de kraan.

Duurzaam gebouwd

De Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer is van duurzame kwaliteit. Dit betekent dat de baardtrimmer lang meegaat en dat je geen extra kosten hoeft te maken voor onderhoud of vervanging van de mesjes. Bovendien wordt de baardtrimmer geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en is hij geschikt voor alle voltages. Je hoeft de baardtrimmer niet te smeren met olie, wat ook weer tijd en kosten bespaart.

Conclusie Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer

De Philips Series 5000 BT5502/15 baardtrimmer is een complete baardtrimmer met verschillende functies, zoals het Lift & Trim PRO-systeem, zelfslijpende messen, 40 vergrendelbare lengtestanden en meer. De baardtrimmer is zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam gebouwd, waardoor je hem lang kunt gebruiken zonder extra kosten te maken. Als je op zoek bent naar een baardtrimmer die aan al jouw behoeften voldoet, dan is de Philips baardtrimmer zeker het overwegen waard. Met deze baardtrimmer kun je jouw baard eenvoudig en nauwkeurig trimmen en zo de gewenste baardstijl creëren.

De beste baardtrimmer

Een stap-voor-stap handleiding voor het trimmen van je baard

9Expert Score
Meegeleverd: Opbergetui, Trimmer opzetstuk | Type baardgroei: Middel, Zwaar, Licht | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Zelfslijpende messen
Pluspunten
  • Lift & Trim PRO-systeem voor gelijkmatig trimmen
  • Zelfslijpende metalen messen voor nauwkeurigheid en duurzaamheid
  • 40 vergrendelbare lengtestanden voor elke gewenste baardstijl
  • Instelbare precisie voor volledige controle over de lengte van de baard
  • Gebruiksgemak met batterijstatusindicator en snel opladen functie
  • 100% waterdicht voor eenvoudige reiniging onder de kraan
  • Duurzaam gebouwd met 2 jaar wereldwijde garantie
- Minpunten
  • Minder effectief bij het scheren van nat haar
  • Haar kan vast blijven zitten in het opzetstuk
  • Luidruchtig tijdens gebruik

Extra informatie

Specificaties: Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer

Merk

Philips

Meegeleverde accessoires

Opbergetui, Trimmer opzetstuk

Baardlengte

Stoppelbaard: 5 mm of korter, Langer dan 10 mm, 5 tot 10 mm, 1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm

Voedingstype

Accu

Type batterij

Herlaadbare Li-ion accu

Kleur

Zwart

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

Baardtrimmer BT5502/15, Lift & Trim-kam, Langebaardkam & Opbergetui

Soort oplader

Stopcontact

Aantal verschillende opzetstukken

2

Type baardgroei

Middel, Zwaar, Licht

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Nat en droog te gebruiken

Nee

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (uur)

1

Operatie duur (minuut)

90

Materiaal messen

RVS

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte-instelling

Via draaimechanisme

Maximale verstelbare lengte (mm)

20

Minimale verstelbare lengte (mm)

0.2

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

0.2

Snel laden functionaliteit

Ja

Batterij indicator

Ja

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Nee

Gewicht (g)

423

Hybride trimmer

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

MPN (Manufacturer Part Number)

BT5502/15

Met geheugenfunctie

Nee

Minimale lengte instelling (mm)

0.4

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

146

Verpakking hoogte (mm)

71

Verpakking lengte (mm)

229

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Series 5000 BT5502/15 - Baardtrimmer
Laatste updates:
  • €52,49 - 3 maart 2024
  • €47,99 - 27 februari 2024
  • €44,99 - 26 februari 2024
  • €47,99 - 23 februari 2024
  • €52,00 - 22 februari 2024
  • €51,69 - 20 februari 2024
  • €47,99 - 16 februari 2024
  • €47,25 - 15 februari 2024
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €57,00 - 27 januari 2024
  • Laagste prijs: €38,00 - 26 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips Series 5000 BT5502/15 – Baardtrimmer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart