Philips HR3745/00 Handmixer met Mengkom 450W

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Coolblue, Ep, Expert.
  • Bij proshop.nl kun je Philips Handmixer Viva Collection Series 5000 HR3745/00 - 450 W kopen voor slechts €54,24 , wat 16% lager is dan de prijs opEp (€64,95).
  • De laagste prijs van Philips HR3745/00 Viva Collection handmixer werd verkregen op 13 juli 2024 14:07.

 54,24

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Handmixer Viva Collection Series 5000 HR3745/00 - 450 W - €54,24
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Handmixer Viva Collection Series 5000 HR3745/00 - 450 W
Laatste updates:
  • €54,24 - 12 juli 2024
  • €57,96 - 11 juli 2024
  • €54,24 - 9 juli 2024
  • €48,84 - 7 juli 2024
  • €57,96 - 5 juli 2024
  • €54,24 - 3 juli 2024
  • €53,00 - 30 juni 2024
  • €57,96 - 27 juni 2024
Sinds: 18 januari 2024
  • Hoogste prijs: €64,99 - 19 juni 2024
  • Laagste prijs: €48,75 - 25 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2024 14:07
Philips HR3745/00 Handmixer met Mengkom 450W
Philips HR3745/00 Handmixer met Mengkom 450W

 54,24

Beschrijving

Philips Handmixer met Mengkom review: Een Efficiënte Keukenpartner voor Culinaire Meesterwerken

Of je nu een doorgewinterde bakliefhebber bent of af en toe een smakelijke traktatie in elkaar wilt zetten, de Philips Handmixer met Mengkom staat paraat om je te helpen bij het bereiden van heerlijke creaties. Met een indrukwekkend vermogen van 450 W en een scala aan handige functies, belooft deze mixer een onmisbare aanvulling te zijn op je keukenarsenaal. In deze uitgebreide review duiken we dieper in de functies, voordelen en enkele overwegingen van dit keukenapparaat.

Krachtige Prestaties voor Perfecte Deegbereiding

De Philips Handmixer met Mengkom is ontworpen om met gemak door zelfs het meest taai deeg te gaan. Met zijn krachtige 450 W motor biedt deze handmixer een soepele en efficiënte werking, waardoor het kneden van deeg een fluitje van een cent wordt. Of je nu bezig bent met het maken van brood of het voorbereiden van deeg voor gebak, deze mixer zorgt ervoor dat je snel en moeiteloos de gewenste consistentie bereikt.

Variabele Snelheden voor Optimale Controle

Met 6 verschillende snelheidsstanden tot je beschikking, kun je de Philips Handmixer met Mengkom precies afstemmen op de behoeften van je recept. Van langzaam mengen tot snel kloppen, deze variabele snelheden geven je de controle over het mixproces. Daarnaast voegt de handige turboknop een extra vleugje kracht toe wanneer dat nodig is, wat bijzonder handig is bij het werken met zwaardere ingrediënten.

Geautomatiseerde Mengkom voor Efficiëntie

Een opvallend kenmerk van deze handmixer is de meegeleverde geautomatiseerde mengkom met een royale capaciteit van 3,0 liter. Deze kom draait automatisch tijdens het mixen, wat resulteert in gelijkmatig gemengde ingrediënten en een consistente textuur. Of je nu deeg kneedt of beslag mixt, de geautomatiseerde mengkom verlicht de belasting van handmatig roeren en biedt consistente mixresultaten.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp met Handige Extra’s

De Philips Handmixer met Mengkom is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten. De ontgrendelknop voor de kloppers maakt het verwisselen van accessoires een fluitje van een cent, waardoor je snel kunt schakelen tussen kloppers, kneedhaken en andere accessoires. Bovendien zorgen de zuignappen onderop de mixer voor stabiliteit tijdens het mixen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verschuivende bewegingen tijdens het gebruik.

Stijlvol en Functioneel Ontwerp

De Philips Handmixer met Mengkom combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp. Met een elegante combinatie van grijs en wit past deze mixer naadloos in elke keukenomgeving. Het compacte formaat en de snoeropslag zorgen ervoor dat je aanrecht netjes blijft en dat de mixer gemakkelijk op te bergen is wanneer hij niet in gebruik is.

Accessoires voor Diverse Toepassingen

Deze handmixer wordt geleverd met een assortiment accessoires die je in staat stellen om een breed scala aan recepten aan te pakken. De double balloon beater is perfect voor het creëren van luchtige mengsels, terwijl de kneading tool je helpt bij het kneden van deeg voor brood en andere bakcreaties. Met deze accessoires kun je experimenteren en nieuwe culinaire hoogstandjes bereiken.

Overwegingen en Conclusie

Hoewel de Philips Handmixer met Mengkom een indrukwekkend keukenhulpmiddel is, zijn er enkele overwegingen om in gedachten te houden. Het ontbreken van een automatische uitschakeling kan een nadeel zijn voor degenen die de neiging hebben om afgeleid te raken tijdens het koken. Het is belangrijk om bewust te blijven van de mixer tijdens het gebruik om onbedoelde morsen of overkloppen te voorkomen.

In conclusie biedt de Philips Handmixer met Mengkom een combinatie van kracht, veelzijdigheid en gemak die ongetwijfeld zal aanspreken bij zowel ervaren koks als enthousiaste beginners. Met zijn geautomatiseerde mengkom, variabele snelheden en handige accessoires is deze mixer een betrouwbare metgezel voor het creëren van smakelijke lekkernijen. Of je nu bezig bent met het maken van beslag, deeg kneden of ingrediënten mixen, deze handmixer staat klaar om je te ondersteunen in je culinaire avonturen. De Philips Handmixer met Mengkom belichaamt de combinatie van functionaliteit en stijl, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke keuken.

Bekijk meer mixers op bol.com

9Expert Score
Philips Handmixer met Mengkom review: Een Efficiënte Keukenpartner voor Culinaire Meesterwerken Of je nu een doorgewinterde bakliefhebber bent of af en toe een smakelijke traktatie in elkaar wilt zetten, de Philips Handmixer met Mengkom staat paraat om je te helpen bij het bereiden van heerlijke creaties. Met een indrukwekkend vermogen van 450 W en een […]
Pluspunten
  • Krachtige 450 W motor voor moeiteloos deeg kneden
  • 6 variabele snelheidsstanden voor nauwkeurige controle
  • Geautomatiseerde 3,0 liter mengkom voor gelijkmatige mixresultaten
  • Handige ontgrendelknop en zuignappen voor stabiliteit
  • Stijlvol ontwerp past perfect in elke keuken

Extra informatie

Specificaties: Philips HR3745/00 Handmixer met Mengkom 450W

Automatisch uitschakelen

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

6

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Nee

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

450

Bodem met antislip

Ja

Kleur

grijs

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Handmatig

Materiaal kom

Glas

Materiaal kopje

Overig

Materiaal stand

Overig

Aanvullende functies

• Turbofunctie • Opbergclip voor snoer

Verpakkingsinhoud

– Mixer – Plastic kom – 2 deeghaken – 2 kloppers

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Mengkom, Kneedhaak, Kloppers/garde

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

20

Product lengte (cm)

20

Product breedte (cm)

0

Product gewicht (kg)

0

Inhoud (l)

3

Snoerlengte (m)

2.50

Merk

Philips

Introductie

2022

MPN (Manufacturer Part Number)

HR3745/00

Taal handleiding

Universeel

Aantal consumenteneenheden (CE)

0

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

2635

Handmatig

Nee

Licht in de hand

Nee

Model

1

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

x

Verpakking breedte (mm)

291

Verpakking hoogte (mm)

213

Verpakking lengte (mm)

357

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Handmixer Viva Collection Series 5000 HR3745/00 - 450 W
Laatste updates:
  • €54,24 - 12 juli 2024
  • €57,96 - 11 juli 2024
  • €54,24 - 9 juli 2024
  • €48,84 - 7 juli 2024
  • €57,96 - 5 juli 2024
  • €54,24 - 3 juli 2024
  • €53,00 - 30 juni 2024
  • €57,96 - 27 juni 2024
Sinds: 18 januari 2024
  • Hoogste prijs: €64,99 - 19 juni 2024
  • Laagste prijs: €48,75 - 25 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips HR3745/00 Handmixer met Mengkom 450W”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart