Philips HR3741/00 Handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Philips Viva HR3741/00 - Handmixer kopen voor slechts €29,45
  • De laagste prijs van Philips Viva HR3741/00 - Handmixer werd verkregen op 3 maart 2024 21:52.

 29,45

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Viva HR3741/00 - Handmixer - €29,45
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Viva HR3741/00 - Handmixer
Laatste updates:
  • €29,45 - 1 maart 2024
  • €29,65 - 29 februari 2024
  • €30,25 - 28 februari 2024
  • €30,68 - 23 februari 2024
  • €31,19 - 8 februari 2024
  • €40,00 - 2 februari 2024
  • €39,99 - 1 februari 2024
  • €38,99 - 30 januari 2024
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €40,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €23,69 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 21:52
Philips HR3741/00 Handmixer

 29,45

Beschrijving

Philips HR3741/00 Handmixer review: De Ultieme Keukenhulp voor Culinaire Creaties

De Philips HR3741/00 Handmixer is een krachtige en veelzijdige keukenhulp die jou in staat stelt om met gemak heerlijke luchtige cakes en broden te bereiden voor jouw gezin. Met een vermogen van 450 W en een scala aan handige functies, biedt deze handmixer een uitstekende controle en efficiëntie in de keuken. In dit review verkennen we de verschillende eigenschappen, plus- en minpunten van deze handige gadget.

Vijf Snelheidsstanden voor Optimale Controle

Een opvallende eigenschap van de Philips HR3741/00 Handmixer is het aanbod van vijf snelheidsstanden. Deze verschillende snelheidsinstellingen stellen je in staat om precies de juiste mixsnelheid te kiezen voor verschillende recepten en ingrediënten. Of je nu deeg kneedt voor vers brood of een luchtig cakebeslag wilt maken, deze handmixer biedt de perfecte controle voor een optimaal resultaat.

Vermogen en Efficiëntie Gecombineerd

Met zijn krachtige 450 W motor is deze handmixer ontworpen om zelfs het taaiste deeg moeiteloos aan te kunnen. De luchtige, kegelvormige kloppers zorgen voor een kortere kloptijd en een glad cakebeslag. Dit betekent minder tijd in de keuken en meer tijd om te genieten van je culinaire creaties.

Stijlvol Ontwerp in Kasjmiergrijs

Het oog wil ook wat, en de Philips HR3741/00 Handmixer stelt niet teleur op het gebied van design. Met zijn moderne kasjmiergrijze kleur voegt deze handmixer een vleugje stijl toe aan je keuken. Het apparaat is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische aanwinst voor je keukeninterieur.

Handige Functies voor Gebruiksgemak

Deze handmixer is ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten. De turboknop biedt een extra boost aan snelheid wanneer dat nodig is, en de snoeropslag zorgt ervoor dat je keuken netjes en georganiseerd blijft. Bovendien beschikt de handmixer over anti-slip voetjes, waardoor hij stevig op je aanrecht blijft staan tijdens het mixen.

Vaatwasbestendige Onderdelen voor Gemakkelijke Schoonmaak

Na een succesvolle kooksessie wil je niet worden belast met het schoonmaken van moeilijk bereikbare hoekjes en onderdelen. De Philips HR3741/00 Handmixer heeft vaatwasbestendige onderdelen, wat betekent dat je ze eenvoudig kunt reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook moeite bij het schoonmaken van het apparaat.

Plus- en Minpunten van de Philips HR3741/00 Handmixer

De Philips HR3741/00 Handmixer biedt een scala aan voordelen die het koken en bakken een stuk plezieriger maken. Met zijn vijf snelheidsstanden en turboknop heb je volledige controle over je mengproces. De vaatwasbestendige onderdelen maken het schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien voegt het stijlvolle design een vleugje klasse toe aan je keuken.

Echter, het is belangrijk om te vermelden dat de handmixer geen automatische uitschakeling heeft. Dit betekent dat je er bewust van moet zijn wanneer je de mixer moet stoppen, wat enige aandacht vergt om overmatig mixen te voorkomen.

Conclusie

Al met al is de Philips HR3741/00 Handmixer een betrouwbare en krachtige keukenhulp die je in staat stelt om met gemak de heerlijkste baksels te creëren. Met zijn vermogen, variabele snelheden, en handige functies biedt deze handmixer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu een ervaren kok bent of net begint in de wereld van het bakken, deze handmixer zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op je keukenarsenaal. Met zijn vaatwasbestendige onderdelen en stijlvolle design, is de Philips HR3741/00 Handmixer een slimme keuze voor iedereen die graag experimenteert in de keuken.

Bekijk meer mixers op bol.com

9Expert Score
Philips HR3741/00 Handmixer review: De Ultieme Keukenhulp voor Culinaire Creaties De Philips HR3741/00 Handmixer is een krachtige en veelzijdige keukenhulp die jou in staat stelt om met gemak heerlijke luchtige cakes en broden te bereiden voor jouw gezin. Met een vermogen van 450 W en een scala aan handige functies, biedt deze handmixer een uitstekende […]
Pluspunten
  • Vijf snelheidsstanden voor precisie bij verschillende recepten.
  • Krachtige 450 W motor voor moeiteloos mengen van deeg.
  • Stijlvol kasjmiergrijs ontwerp voegt flair toe aan de keuken.
  • Handige turboknop en anti-slip voetjes voor gebruiksgemak.
  • Vaatwasbestendige onderdelen maken schoonmaken eenvoudig.
- Minpunten
  • Geen automatische uitschakeling, vereist bewuste bediening.

Extra informatie

Specificaties: Philips HR3741/00 Handmixer

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aantal snelheden

5

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

450

Bodem met antislip

Ja

Kleur

HR3741/00

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Knoppen

Materiaal kom

Glas

Materiaal kopje

Plastic

Materiaal stand

ABS

Aanvullende functies

Kloppen en mixen

Verpakkingsinhoud (stuks)

1

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kneedhaak, Kloppers/garde

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

20

Product lengte (cm)

20

Product breedte (cm)

0

Product gewicht (kg)

0

Inhoud (l)

0

Snoerlengte (m)

0

Merk

Philips

Introductie

0

MPN (Manufacturer Part Number)

HR3741/00

Taal handleiding

Universeel

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

1435

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Nee

Model

Philips Viva Collection Mixer van 450 W met 5 snelheden + turbofunctie kasjmiergrijs

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

x

Verpakking breedte (mm)

209

Verpakking hoogte (mm)

112

Verpakking lengte (mm)

217

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Viva HR3741/00 - Handmixer
Laatste updates:
  • €29,45 - 1 maart 2024
  • €29,65 - 29 februari 2024
  • €30,25 - 28 februari 2024
  • €30,68 - 23 februari 2024
  • €31,19 - 8 februari 2024
  • €40,00 - 2 februari 2024
  • €39,99 - 1 februari 2024
  • €38,99 - 30 januari 2024
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €40,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €23,69 - 18 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips HR3741/00 Handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart