Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees recensie

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites | Inclusief timer: Ja

 158,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Airfryer XL HD9270/96 - €158,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer XL HD9270/96
Laatste updates:
  • €158,00 - 17 april 2024
  • €159,00 - 16 april 2024
  • €158,99 - 15 april 2024
  • €159,99 - 14 april 2024
  • €161,00 - 12 april 2024
  • €162,00 - 11 april 2024
  • €145,00 - 4 april 2024
  • €160,00 - 1 april 2024
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €179,00 - 28 oktober 2023
  • Laagste prijs: €144,07 - 13 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 22:23
Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W
Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W

 158,00

Beschrijving

Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W review

Ben je het beu om vet en ongezond gefrituurd voedsel te eten? Zoek je naar een gemakkelijkere en gezondere manier om van je favoriete gefrituurde lekkernijen te genieten? Zoek dan niet verder dan de Philips HD9270/96 Airfryer.

Dit innovatieve keukenapparaat gebruikt Rapid Air-technologie om voedsel met tot wel 90% minder vet te frituren, zodat je alle smaak en knapperigheid krijgt die je lekker vindt, zonder schuldgevoel. Met een capaciteit van 6,2 liter en de mogelijkheid om tot 1,2 kilogram voedsel te houden, is de Philips HD9270/96 Airfryer perfect voor gezinnen of voor mensen die graag voor anderen koken.

Moeiteloze Koken met Voorgeprogrammeerde Programma’s

De Philips HD9270/96 Airfryer maakt koken gemakkelijk met zijn zeven voorgeprogrammeerde programma’s voor het frituren van vis, kip, groenten, taarten en zelfs vries-snacks. Elke instelling geeft aanbevolen tijden en temperaturen voor de beste resultaten, maar je kunt ook gemakkelijk de tijd en temperatuur handmatig aanpassen om aan je specifieke kookbehoeften te voldoen.

Een Oogstrelend Design met Handige Opbergmogelijkheden

De Philips HD9270/96 Airfryer heeft niet alleen een prachtig design, maar het is ook functioneel. De vaatwasserbestendige mand en het opzetstuk voor het frituren maken het schoonmaken een fluitje van een cent. De mand heeft ook een handig opbergvak aan de zijkant, zodat je altijd een plek hebt om je favoriete kookgerei of accessoires binnen handbereik te houden.

Een Krachtige en Stille Werkhouding

Met een vermogen van 2000 watt en een automatische uitschakelfunctie, zal de Philips HD9270/96 Airfryer nooit te veel stroom gebruiken. Het ingebouwde LED-display maakt het gemakkelijk om tijden en temperaturen te controleren, en de touch-bediening is snel en gemakkelijk te gebruiken. Hoewel deze airfryer krachtig is, produceert hij een redelijk laag geluidsniveau van ongeveer 70 decibel, wat betekent dat je kunt praten of tv kijken terwijl je kookt zonder gestoord te worden door lawaai.

Een Gezonde Keuze voor Jou en Jouw Gezin

Als je op zoek bent naar een gemakkelijkere en gezondere manier om van je favoriete gefrituurde lekkernijen te genieten, dan is de Philips HD9270/96 Airfryer een geweldige optie. Dankzij de Rapid Air-technologie kun je genieten van krokant en zacht voedsel met tot wel 90% minder vet dan traditioneel frituren. En met de NutriU-app kun je elke dag nieuwe, gezonde recepten ontdekken om te koken in je airfryer.

Een Veelzijdige Toevoeging aan Je Keuken

Of je nu frietjes, gegrilde groenten, geroosterd vlees of zelfs cake wilt maken, de Philips HD9270/96 Airfryer heeft de instellingen om je te helpen bij het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten. En met de vaatwasser bestendige mand en het opzetstuk voor het frituren, is het schoonmaken na het koken een eitje.

Een grote Airfryer voor een groot gezin

Met een inhoud van 6,2 liter heeft de Philips HD9270/96 Airfryer een ruime mand, wat betekent dat je genoeg voedsel kunt maken voor het hele gezin. De mand is ook gemakkelijk te verwijderen en heeft een grote capaciteit van 1,2 kg, wat betekent dat je meerdere porties tegelijk kunt maken.

Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W conclusie

Al met al is de Philips HD9270/96 Airfryer een krachtige en veelzijdige keuze voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke manier om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden. Of je nu een drukbezette ouder bent of gewoon graag tijd wilt besparen in de keuken, deze airfryer is een uitstekende aanvulling op elk huishouden.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

De Beste Koffiemachine

De Beste Minibar Koelkast

8.9Expert Score
Max. bakcapaciteit 1200 gram frites | Inclusief timer: Ja
Pluspunten
  • Gezonde frietjes
  • Minder vet
  • Rapid Air-technologie
  • NutriU-app met recepten
  • Vaatwasserbestendige onderdelen
  • 7 programma's
  • Grillen, bakken en braden
  • Warmhoudfunctie
  • Instelbare thermostaat
- Minpunten
  • Geen specifieke roostervoeding
  • Geen specifieke broilfunctie
  • Geen specifieke dehyratatie-functie
  • Vermogen van 2000 W kan hoog zijn voor sommige gebruikers
  • Kan lawaai maken tijdens het gebruik
  • Werkt alleen met luchtcirculatie, geen grillfunctie met hete elementen
  • Behoefte aan ruimte in de vaatwasser voor verwijderbare onderdelen

Extra informatie

Specificaties: Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Maximale temperatuur

200 °C

Minimale temperatuur

60 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Y

Warmhoud functionaliteit

Nee

Aantal programma's

1

Geschikt voor snacks

Y

Vermogen (Watt)

2000

Verwijderbare kom

Y

Bodem met antislip

Bodem met antislip

Kleur

Zwart

Cool wall

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Met maatverdeling

Nee

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Plastic

Ziet door het deksel

Nee

Type bedieningsknoppen

Knoppen met display

Waarschuwingssignaal

Ja

Aanvullende functies

Klaar voor gebruik'-signaal, Gepatenteerde Rapid Air, Koken met vooraf ingestelde functies

Verpakkingsinhoud

Philips Avance Airfryer XL HD9240/90 – Hetelucht friteuse – Receptenboekje

Snoerlengte

800

Product hoogte (cm)

30,7

Product lengte (cm)

31,5

Product gewicht (gram)

5,55

Product breedte (cm)

40,3

Gewicht (gram)

5,55

Antikleeflaag

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor hoeveel frites (g)

1200

Geteste bakcapaciteit friet (g)

1200

Geteste baktijd friet (minuut)

12

Inhoud (kg)

1.2

Introductie

2019

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

HD9270/96

Meegeleverde accessoires

Spiesjes, Grillrooster

Model

HD9270/96

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Opwarmfunctie

Nee

Overhittingsbeveiliging

Ja

Reparatie type

Carry-in

Switch on timer

Nee

Taal handleiding

Frans, Nederlands, Engels

Timer

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Nee

Verpakking breedte (mm)

394

Verpakking hoogte (mm)

377

Verpakking lengte (mm)

399

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer XL HD9270/96
Laatste updates:
  • €158,00 - 17 april 2024
  • €159,00 - 16 april 2024
  • €158,99 - 15 april 2024
  • €159,99 - 14 april 2024
  • €161,00 - 12 april 2024
  • €162,00 - 11 april 2024
  • €145,00 - 4 april 2024
  • €160,00 - 1 april 2024
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €179,00 - 28 oktober 2023
  • Laagste prijs: €144,07 - 13 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Philips HD9270/96 Airfryer 6,2L 2000W

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Miranda Vandervest

    Hoewel deze airfryer aanzienlijk duurder is dan een reguliere friteuse, was ik aanvankelijk sceptisch over deze aankoop. Maar mijn vrouw heeft me overtuigd en wat een geweldige aankoop is dit gebleken! We gebruiken hem voor van alles en nog wat, het is echt fantastisch. We hebben zelfs al verschillende hapjes klaargemaakt voor familiefeestjes en iedereen was positief verrast dat ze uit de airfryer kwamen! Ik zou zeggen, gewoon kopen!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart