PHILIPS Hair Dryer / haardroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

Plastic | Koude luchtstroom stand

 24,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: PHILIPS Hair Dryer / haardroger - Compacte reis föhn - €24,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor PHILIPS Hair Dryer / haardroger - Compacte reis föhn
Laatste updates:
  • €24,00 - 19 april 2024
  • €24,20 - 17 april 2024
  • €23,90 - 16 april 2024
  • €24,20 - 15 april 2024
  • €24,90 - 2 april 2024
  • €21,99 - 1 april 2024
  • €24,90 - 28 maart 2024
  • €23,90 - 22 maart 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €24,90 - 28 maart 2024
  • Laagste prijs: €19,79 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
PHILIPS Hair Dryer / haardroger

 24,00

Beschrijving

Review van de PHILIPS haardroger: Compact en krachtig met extra verzorging

De Philips Essential Care-haardroger is een compacte en krachtige föhn met een vermogen van 1200 W. Deze haardroger is ontworpen om snel en comfortabel je haar te drogen en biedt extra verzorging dankzij de flexibele verzorgingsstanden. In deze review bespreken we de verschillende functies van deze haardroger en wat deze föhn zo bijzonder maakt.

Reviewers zijn dol op de PHILIPS haardroger: compact, krachtig en perfect voor op reis

Als we kijken naar de beoordelingen van de Philips Essential Care-haardroger door verschillende reviewers, is het duidelijk dat dit een geweldige föhn is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en krachtige föhn. Reviewers zijn dol op de verschillende standen en het feit dat deze föhn perfect is voor op reis.

Een van de meest genoemde positieve punten van deze haardroger is de compactheid en het gemak waarmee hij kan worden meegenomen. Het inklapbare ontwerp maakt het mogelijk om hem gemakkelijk in een koffer of tas te stoppen. De reviewers zijn ook te spreken over de kracht van de föhn, ondanks het compacte formaat. Daarnaast vinden ze het ook fijn dat de föhn meerdere standen heeft, waaronder een koele stand. Dit maakt deze föhn perfect voor het drogen van je haar zonder dat het beschadigt.

Hoewel de meeste reviewers dol zijn op de PHILIPS haardroger, is er een opvallend minpuntje dat in verschillende reviews naar voren komt: de geluidsproductie. Sommige reviewers vinden dat deze föhn iets te veel geluid maakt in vergelijking met andere föhns die ze hebben gebruikt. Dit kan vervelend zijn als je bijvoorbeeld ‘s ochtends vroeg je haar wilt drogen zonder anderen te storen.

Gebruiksvriendelijkheid van de Philips haardroger

Deze haardroger is zeer gebruiksvriendelijk. De inklapbare handgreep maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen op reis of op te bergen in een lade. De drie flexibele vooraf ingestelde droogstanden zijn ontworpen voor verschillende behoeften en bieden extra verzorging aan je haar. Zo kun je kiezen tussen een stand voor snel drogen, een stand voor zacht drogen en een stand voor extra verzorging. Het compacte ontwerp maakt het gebruik van deze föhn zeer eenvoudig en gemakkelijk mee te nemen.

Efficiënt en zacht drogen van je haar

De Philips Essential Care-haardroger heeft een vermogen van 1200 W, wat zorgt voor een zacht en snel droogproces. De compressor richt de luchtstroom voor een glanzend resultaat. Hierdoor wordt je haar niet alleen snel gedroogd, maar ook nog eens mooi gestyled. Deze haardroger is dus perfect voor mensen die graag hun haar in model willen brengen en tegelijkertijd willen drogen.

Bescherming van je haar

Deze haardroger heeft verschillende functies om je haar te beschermen. Zo is er een koudeluchtstand, die ervoor zorgt dat je haar extra zacht wordt gedroogd en er minder kans is op beschadiging. Daarnaast heeft deze haardroger een ThermoProtect-temperatuurinstelling, waarmee je de temperatuur van de luchtstroom kunt aanpassen aan je haartype en zo beschadiging kunt voorkomen.

Conclusie

De Philips Essential Care-haardroger is een perfecte föhn voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en krachtige föhn die extra verzorging biedt aan je haar. Met een vermogen van 1200 W is deze föhn in staat om snel en comfortabel je haar te drogen, terwijl de verschillende droogstanden extra verzorging bieden. Het inklapbare ontwerp maakt het gemakkelijk om deze föhn overal mee naartoe te nemen. Daarnaast heeft deze föhn verschillende functies om je haar te beschermen, zoals de koudeluchtstand en de ThermoProtect-temperatuurinstelling. Kortom, de Philips Essential Care-haardroger is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve föhn.

Bekijk meer föhns op bol.com

De beste föhnborstel van 2023

Dyson Airwrap

9.2Expert Score
Plastic | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Compact ontwerp
  • Krachtig genoeg met 1200 W vermogen
  • Inklapbare handgreep voor makkelijk meenemen
  • Verschillende standen voor extra verzorging en bescherming
- Minpunten
  • Maakt iets meer geluid dan andere föhns volgens sommige reviewers

Extra informatie

Specificaties: PHILIPS Hair Dryer / haardroger

Meegeleverde accessoires

Blaasmond

Aantal blaasmonden

1

Kleur

zwart

Materiaal

Plastic

Merk

Philips

Snoerlengte (m)

1.50

Verpakkingsinhoud

1x PHILIPS Hair Dryer, haardroger – Compacte reis föhn

Type föhn motor

AC-motor

Vermogen (W)

1200

Maximale snelheid

0 km/h

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Nee

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Aantal snelheden

3

Aantal warmtestanden

3

Inklapbare handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

379

Inclusief volume diffuser

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

BHC-010/10

Overhittingsbeveiliging

Ja

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

116

Verpakking hoogte (mm)

79

Verpakking lengte (mm)

221

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor PHILIPS Hair Dryer / haardroger - Compacte reis föhn
Laatste updates:
  • €24,00 - 19 april 2024
  • €24,20 - 17 april 2024
  • €23,90 - 16 april 2024
  • €24,20 - 15 april 2024
  • €24,90 - 2 april 2024
  • €21,99 - 1 april 2024
  • €24,90 - 28 maart 2024
  • €23,90 - 22 maart 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €24,90 - 28 maart 2024
  • Laagste prijs: €19,79 - 11 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “PHILIPS Hair Dryer / haardroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart