Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Max. bakcapaciteit 1000 g | 6.2 l

 163,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Essential Rapid Air-technologie, 1,2 kg, 6,2 l, zwart, Airfryer XL - €163,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Essential Rapid Air-technologie, 1,2 kg, 6,2 l, zwart, Airfryer XL
Laatste updates:
  • €163,99 - 30 april 2024
  • €154,99 - 29 april 2024
  • €170,99 - 25 april 2024
  • €159,00 - 19 april 2024
  • €165,00 - 17 april 2024
  • €149,00 - 15 april 2024
  • €165,00 - 12 april 2024
  • €149,95 - 10 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €170,99 - 25 april 2024
  • Laagste prijs: €130,74 - 9 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL
Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL

 163,99

Beschrijving

Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL: een uitgebreide review

Introductie De Philips Airfryer XL Essential met Rapid Air-technologie is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke hetelucht friteuse waarmee je met gemak heerlijke maaltijden kunt bereiden voor het hele gezin. In deze review zullen we de belangrijkste kenmerken van dit apparaat bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of de Philips Airfryer XL Essential de juiste keuze is voor jou.

Gebruikerservaringen met de Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL

Gebruiksgemak en veelzijdigheid

Reviewers zijn het erover eens dat de Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL een uitstekende aanvulling is op hun keuken. Ze prijzen de veelzijdigheid van het apparaat en merken op dat ze er zowel complete maaltijden als snacks en bijgerechten mee kunnen bereiden. De meeste gebruikers vinden het apparaat eenvoudig te bedienen en waarderen het minimalistische en stijlvolle design dat goed in hun keuken past. Het gemak van schoonmaken wordt ook als een groot pluspunt gezien, met onderdelen die vaatwasmachinebestendig zijn of snel met de hand kunnen worden gereinigd.

NutriU-app en wifi-connectiviteit

Sommige reviewers hadden aanvankelijk moeite met het koppelen van de Airfryer aan hun wifi-netwerk en het navigeren door de NutriU-app. Echter, na wat doorzettingsvermogen en het eenmaal succesvol verbinden, wordt de wifi-connectiviteit en de NutriU-app als een handige en waardevolle functie ervaren. Gebruikers vinden het fijn om op afstand hun Airfryer te kunnen bedienen en te profiteren van de vele recepten en tips die de app biedt. De stapsgewijze instructies en de mogelijkheid om recepten rechtstreeks naar de Airfryer te sturen, worden als zeer positief ervaren.

Prestaties en tevredenheid

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de prestaties van de Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL. Ze merken op dat het apparaat snel opwarmt en weinig geluid maakt tijdens het koken. Sommige gebruikers geven aan dat ze de bereidingstijden voor bepaalde gerechten iets moeten aanpassen, maar over het algemeen vinden ze de resultaten vergelijkbaar met traditioneel frituren, terwijl het gezonder en minder vettig is. Reviewers zijn ook te spreken over het feit dat de Airfryer weinig tot geen onaangename geurtjes produceert. Kortom, de meeste gebruikers zijn zeer tevreden met hun aankoop en beschouwen de Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL als een onmisbaar onderdeel van hun keuken.

Capaciteit en geschiktheid voor verschillende gezinsgroottes

De Philips Airfryer XL Essential heeft een ruime capaciteit van 1,2 kg en een pan van 6,2 liter, waardoor je tot wel vijf porties tegelijk kunt bereiden. Dit maakt deze Airfryer geschikt voor gezinnen van 3 tot 5 personen, uitgaande van een portie van 250 gram friet per persoon.

Bediening en gebruiksgemak

Met het digitale touchscreen van de Philips Airfryer XL Essential kun je eenvoudig de bereidingstijd en temperatuur instellen. Bovendien kun je twee favoriete instellingen opslaan, zodat je met één druk op de knop je volgende maaltijd kunt bereiden. Deze Airfryer kan ook via wifi worden gekoppeld, zodat je het bereidingsproces vanaf je telefoon of tablet kunt volgen.

NutriU-app: gepersonaliseerde recepten en meldingen

De Philips Airfryer XL Essential is compatibel met de NutriU-app, waarmee je honderden heerlijke maaltijden kunt ontdekken die je met je Airfryer kunt bereiden. Hoe meer je de app gebruikt, hoe persoonlijker de aanbevelingen worden. Kies een recept, stuur het naar je Airfryer en houd het bereidingsproces in de gaten vanuit je luie stoel. Wanneer je gerecht klaar is, ontvang je een melding op je smartphone of tablet.

Rapid Air-technologie: knapperige gerechten met minder vet

Dankzij de Rapid Air-technologie en het zeestervormige ontwerp van de Philips Airfryer XL Essential worden gerechten knapperig van buiten en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie. Hierdoor kun je frituren met tot wel 90% minder vet, wat een gezondere optie is dan traditioneel frituren.

7 snelkeuzeprogramma’s en warmhoudfunctie

De Philips Airfryer XL Essential beschikt over 7 snelkeuzeprogramma’s voor onder andere bevroren snacks, verse frites, vlees, vis, kippenpoten, cake en gegrilde groenten. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten tot 30 minuten op de ideale temperatuur houden, zodat je ze warm kunt serveren wanneer je maar wilt.

Energiezuinig en kosteneffectief koken

Het koken met een Philips Airfryer is niet alleen gezonder, maar ook energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van een oven met energielabel A. Hiermee bespaar je kosten op je energierekening en draag je bij aan een duurzamere levensstijl.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

De Philips Airfryer XL Essential is ontworpen met het milieu in gedachten. Het omhulsel is gemaakt van meer dan 90% gerecycled materiaal en de gebruiksaanwijzing is gedrukt op 100% gerecycled papier. Dit toont de inzet van Philips om duurzame producten te ontwikkelen die een minimale impact hebben op het milieu.

Onderhoud en reiniging

Alle verwijderbare onderdelen van de Philips Airfryer XL Essential zijn vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na gebruik eenvoudig en probleemloos maakt. De QuickClean mand heeft bovendien een antiaanbaklaag, zodat je deze gemakkelijk kunt reinigen. Het gebruik van lucht om te frituren betekent ook dat je huis vrij blijft van onaangename frituurluchtjes.

Bijpassende accessoires

Voor de Philips Airfryer XL Essential zijn er diverse bijpassende accessoires beschikbaar, zoals de HD9945/01 bakaccessoires met 9 muffincups. Hiermee kun je nog meer veelzijdigheid en gemak toevoegen aan je kookervaring met de Airfryer.

Conclusie Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL

De Philips Airfryer XL Essential met Rapid Air-technologie is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige hetelucht friteuse. De combinatie van de ruime capaciteit, de NutriU-app, de 7 snelkeuzeprogramma’s, de warmhoudfunctie en de energiezuinigheid maken dit apparaat een aanwinst voor elke keuken. Bovendien is de Airfryer milieuvriendelijk ontworpen en eenvoudig te reinigen. Met de Philips Airfryer XL Essential kun je gezondere en smakelijke maaltijden bereiden voor je hele gezin, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart op je energierekening en bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

De Beste Koffiemachine

De Beste Frituurpannen

9Expert Score
Max. bakcapaciteit 1000 g | 6.2 l
Pluspunten
  • Veelzijdigheid in bereidingsmogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen en schoon te maken
  • Wifi-connectiviteit en NutriU-app voor gepersonaliseerde recepten en gemakkelijke bediening op afstand
  • Snel opwarmen en weinig geluid tijdens het koken
  • Gezondere optie dan traditioneel frituren, met tot wel 90% minder vet
  • Ruime capaciteit van 1,2 kg en warmhoudfunctie
  • Energiezuinig en kostenbesparend in vergelijking met ovengebruik
  • Milieuvriendelijk ontwerp en 90% gerecycled materiaal
- Minpunten
  • Sommige gebruikers hadden aanvankelijk moeite met het koppelen van de Airfryer aan hun wifi-netwerk en het navigeren door de NutriU-app

Extra informatie

Specificaties: Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL

Automatisch uitschakelen

Ja

Vermogen (W)

2000

Kleur

Zwart, Zilver

Snoerlengte (m)

0.8

Product hoogte (cm)

30.7

Product lengte (cm)

31.5

Product gewicht (g)

5.55

Product breedte (cm)

40.3

Gewicht (g)

6982

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor hoeveel frites (g)

1000

Inhoud (l)

6.2

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

HD9280/70

Model

Philips Essential Rapid Air-technologie, 1,2 kg, 6,2 l, zwart, Airfryer XL

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

394

Verpakking hoogte (mm)

375

Verpakking lengte (mm)

401

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Essential Rapid Air-technologie, 1,2 kg, 6,2 l, zwart, Airfryer XL
Laatste updates:
  • €163,99 - 30 april 2024
  • €154,99 - 29 april 2024
  • €170,99 - 25 april 2024
  • €159,00 - 19 april 2024
  • €165,00 - 17 april 2024
  • €149,00 - 15 april 2024
  • €165,00 - 12 april 2024
  • €149,95 - 10 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €170,99 - 25 april 2024
  • Laagste prijs: €130,74 - 9 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips Essential Rapid Air-technologie Airfryer XL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart