Philips Cafe Gaia HD7546/20

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees recensie

Thermoskan | 15 kopjes

 70,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Cafe Gaia HD7546/20 - Koffiezetapparaat - Zwart - €70,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Cafe Gaia HD7546/20 - Koffiezetapparaat - Zwart
Laatste updates:
  • €70,00 - 18 april 2024
  • €61,99 - 17 april 2024
  • €68,00 - 15 april 2024
  • €62,99 - 14 april 2024
  • €69,00 - 13 april 2024
  • €67,55 - 12 april 2024
  • €67,65 - 11 april 2024
  • €67,66 - 10 april 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €88,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €55,49 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:01
Philips Cafe Gaia HD7546/20
Philips Cafe Gaia HD7546/20

 70,00

Beschrijving

Philips Cafe Gaia HD7546/20 review

De Philips Cafe Gaia HD7546/20 is perfect voor wie op zoek is naar hoogwaardige smaak en een strak design. De dubbellaagse thermoskan van roestvrij staal houdt je koffie voor langere tijd warm en smakelijk.

Eigenschappen

Het Philips Koffiezetapparaat Café Gaia Collection HD7546/00 is de perfecte keuze voor koffieliefhebbers. Met een vermogen van 1000 watt en een uitneembare filterhouder zet je snel en gemakkelijk je koffie. De led-aan/uit-knop geeft een indicatie wanneer het koffiezetapparaat is ingeschakeld. Door de waterniveau-indicatie zie je hoeveel water er nog in de tank zit, zodat je ziet wanneer deze bijgevuld moet worden.

Met de druppelstopfunctie onderbreek je het koffiezetten wanneer je maar wilt, zonder dat je de machine hoeft uit te schakelen. Verder is de Philips Cafe Gaia HD7546/20 voorzien van een automatische uitschakeling, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je de machine aan laat staan als je hem vergeet. Het kabelopbergvak helpt je om de ruimte netjes en georganiseerd te houden. Met dit Philips-koffiezetapparaat kunt u keer op keer genieten van koffie van barista-kwaliteit.

Thermische kan

Dit Philips-koffiezetapparaat heeft een onbreekbare thermoskan van roestvrij staal die uw drank urenlang op de ideale temperatuur en smaak houdt.

Waterniveauaanduiding

Het waterreservoir van de koffiemachine vul je moeiteloos door de aanwezigheid van een waterniveau-indicator.

Automatisch uitschakelen

Met het Philips-koffiezetapparaat kunt u het koffiezetten onderbreken wanneer u een kopje wilt inschenken. Als je klaar bent met het zetten van je filterkoffie, schakelt de machine automatisch uit. Bovendien zorgt de thermoskan ervoor dat de koffie langer warm blijft.

Gebruik Philips Cafe Gaia HD7546/20

De filterhouder van het koffiezetapparaat is afneembaar, waardoor het eenvoudig te vullen is met koffie en moeiteloos schoon te maken is. Het snoer kan onder het koffiezetapparaat worden weggewerkt, waardoor er ruimte vrijkomt op het aanrecht. Als de Philips koffiemachine aanstaat, gaat er ter indicatie een lampje branden.

Dit koffiezetapparaat heeft een royale kan van 1,2 liter en biedt genoeg koffie voor ongeveer 10 kopjes. Dit is een geweldige keuze voor grote gezinnen of voor degenen die liever een krachtige, smaakvolle koffiemelange maken die de hele dag meegaat. Perfect om genoeg koffie te zetten voor alle gasten. De grote capaciteit van de kan is een groot voordeel, waardoor het een handige en praktische toevoeging is aan elke keuken.

10 beste melkopschuimers

Koop koffiebonen

De Beste Koffiemachine

 

8.7Expert Score
Thermoskan | 15 kopjes
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig
  • Voordelig
- Minpunten
  • Waterpeil moeilijk te zien

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Cafe Gaia HD7546/20 - Koffiezetapparaat - Zwart
Laatste updates:
  • €70,00 - 18 april 2024
  • €61,99 - 17 april 2024
  • €68,00 - 15 april 2024
  • €62,99 - 14 april 2024
  • €69,00 - 13 april 2024
  • €67,55 - 12 april 2024
  • €67,65 - 11 april 2024
  • €67,66 - 10 april 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €88,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €55,49 - 17 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Philips Cafe Gaia HD7546/20

2.0 uit 5
0
0
0
1
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Gert Beek

    Net de tweede Philips Gaia versleten. De machine zet lekkere koffie, groot reservoir en de kan houdt het goed warm. Echter, dit is de tweede die na enkele jaren is gaan lekken. Bij de eerste dacht ik ‘pech’ en kocht een nieuwe. Nu deze ook is gaan lekken koop ik geen Philips meer. Bij nader onderzoek is een ijzeren steuntje onderin de machine helemaal verroest. Op die plek is de aluminium(?) buis die daar tegenaan zit gecorrodeerd en gaan lekken. Als Philips hem iets anders afwerkt, krijg je dit probleem niet.

    + Pluspunten: Ruim reservoir, goede koffie, blijft lang warm, schakelt automatisch uit.
    - Minpunten: Gaat na aantal jaren lekken. Niet duurzaam!
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart