Philips Airfryer Essential HD9252/90

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie

Max. bakcapaciteit 800 g | 1.4 l | Incl. Geen meegeleverde accessoires inbegrepen | Inclusief timer: Ja

 99,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display - €99,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display
Laatste updates:
  • €99,00 - 18 april 2024
  • €93,99 - 14 april 2024
  • €94,99 - 12 april 2024
  • €95,99 - 11 april 2024
  • €98,99 - 9 april 2024
  • €108,99 - 8 april 2024
  • €98,99 - 7 april 2024
  • €100,00 - 5 april 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 05:02
Philips Airfryer Essential HD9252/90

 99,00

Beschrijving

Ontdek de Philips Airfryer Essential HD9252/90: gezond frituren met stijl en gemak

Introductie: de revolutie in gezond frituren De Philips Airfryer Essential HD9252/90 is een absolute gamechanger voor liefhebbers van gefrituurd eten die gezond willen blijven. Met de Rapid Air-technologie biedt deze Airfryer je de mogelijkheid om te genieten van knapperige, heerlijke gerechten met tot wel 90% minder vet. In deze uitgebreide review bespreken we alle kenmerken en voordelen van dit geweldige keukenapparaat, zodat je kunt zien waarom de Philips Airfryer Essential HD9252/90 een must-have is voor elke keuken.

De ervaringen van gebruikers met de Philips Airfryer Essential HD9252/90

Eerste indrukken en gebruiksgemak

Veel reviewers zijn enthousiast over de Philips Airfryer Essential HD9252/90, met name vanwege het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van het apparaat. Gebruikers zijn verrast door hoe snel het apparaat opwarmt, waardoor de bereidingstijd voor veel producten wordt verkort. De eenvoudige bediening, met druktoetsen en presets, maakt het gebruik van de Airfryer toegankelijk voor iedereen. Sommige reviewers merken op dat de handleiding wat summier is en dat sommige functies, zoals voorverwarmen, niet duidelijk worden uitgelegd. Desondanks vinden de meeste gebruikers het apparaat intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

Smaak en veelzijdigheid

Gebruikers prijzen de Philips Airfryer Essential HD9252/90 om de krokante textuur en smaak die het apparaat aan gerechten geeft, in vergelijking met de resultaten van een oven of frituurpan. De Airfryer is niet alleen geschikt voor friet en snacks, maar ook voor andere gerechten zoals vis, pizza, en zelfs zoete taarten. De NutriU-app, die veel recepten en tips bevat, wordt door gebruikers gewaardeerd voor de inspiratie en begeleiding bij het bereiden van verschillende maaltijden. Sommige reviewers geven wel aan dat het belangrijk is om producten speciaal voor de Airfryer te gebruiken, omdat deze beter geschikt zijn voor de bereidingstechniek en een beter eindresultaat geven.

Onderhoud en schoonmaken

Reviewers zijn over het algemeen zeer te spreken over het onderhoud en het schoonmaken van de Philips Airfryer Essential HD9252/90. Het feit dat de onderdelen eenvoudig uit elkaar kunnen worden gehaald en in de vaatwasser kunnen worden geplaatst, wordt gezien als een groot pluspunt. Daarnaast is het apparaat geurarm in vergelijking met een traditionele frituurpan, waardoor het apparaat aantrekkelijker wordt voor dagelijks gebruik. Het enige minpunt dat enkele gebruikers noemen, is het relatief korte snoer van de Airfryer, maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers zeer tevreden en raden ze het apparaat aan voor anderen.

Rapid Air-technologie: de sleutel tot gezond frituren

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 maakt gebruik van de innovatieve Rapid Air-technologie, die zorgt voor een perfecte combinatie van krokant van buiten en mals van binnen. Het geheim schuilt in het zeester-vormige ontwerp dat wervelende hete lucht creëert, waardoor je met weinig tot geen olie kunt frituren. Zo kun je genieten van smakelijke en gezonde maaltijden zonder schuldgevoel.

Ideaal voor kleine huishoudens

Deze Airfryer is perfect voor 2-3 personen, waarbij wordt uitgegaan van 250 gram friet per persoon. Als je twijfelt over de grootte van de inhoud, zijn er ook grotere varianten beschikbaar, zoals de XL of XXL. Bovendien is koken met de Philips Airfryer niet alleen gezonder, maar ook energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van een oven met energielabel A.

Gebruiksgemak met het digitale display

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 is uitgerust met een digitaal touchscreen, waarmee je de bereidingstijd en temperatuur nauwkeurig kunt instellen. Je kunt zelfs twee favoriete instellingen opslaan, zodat je de volgende keer met één druk op de knop aan de slag kunt. De automatische uitschakelfunctie en het ‘klaar voor gebruik’-signaal zorgen ervoor dat je altijd weet wanneer je gerecht klaar is.

NutriU-app: inspiratie voor heerlijke recepten

De NutriU-app is een geweldige bron van inspiratie voor heerlijke, gezonde en snelle recepten die je kunt bereiden met de Philips Airfryer Essential HD9252/90. De app bevat recepten samengesteld door voedingsexperts, afgestemd op jouw gezin. Hoe meer je NutriU gebruikt, hoe beter het apparaat heerlijke receptideeën kan afstemmen op jouw behoeften.

Veelzijdigheid en snelkeuzeprogramma’s

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 biedt maar liefst 7 snelkeuzeprogramma’s voor onder andere bevroren snacks, verse friet, vlees, vis, kippenpoten, cake en gegrilde groenten. De warmhoud modus: geniet van warme maaltijden op elk moment De warmhoudmodus van de Philips Airfryer Essential HD9252/90 is een handige functie voor drukke dagen. Druk op de warmhoudmodus en je voedsel blijft tot 30 minuten op de ideale temperatuur, zodat je kunt genieten van een warme maaltijd wanneer het jou uitkomt.

Een wereld van culinaire mogelijkheden

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 opent een wereld vol mogelijkheden: frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen! Met deze veelzijdigheid kun je keer op keer de perfecte maaltijd bereiden, ongeacht wat je wilt maken.

Eenvoudige bediening en onderhoud

De geïntegreerde timer maakt het mogelijk om bereidingstijden tot 60 minuten vooraf in te stellen, en de instelbare temperatuurregeling stelt je in staat om tot 200 graden de beste warmtestand te kiezen voor het gerecht dat je bereidt. Bovendien zijn alle losse onderdelen van de Airfryer gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke maaltijden.

Bijpassende accessoires voor extra gemak

Voor nog meer kookopties zijn er bijpassende accessoires beschikbaar, zoals het bakaccessoire en de 7 muffin cups (HD9925/01), waarmee je moeiteloos heerlijke muffins en andere gebakjes kunt bereiden.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 is niet alleen een uitstekende keuze voor je gezondheid en portemonnee, maar ook voor het milieu. Het omhulsel bestaat uit meer dan 90% gerecycled materiaal en de gebruiksaanwijzing is gemaakt van 100% gerecycled papier.

Conclusie: een onmisbaar keukenapparaat

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 is een geweldige aanvulling op elke keuken, dankzij de geavanceerde Rapid Air-technologie, gebruiksgemak, veelzijdigheid en aandacht voor duurzaamheid. Of je nu een druk gezinsleven hebt of gewoon op zoek bent naar een gezondere manier om je favoriete gefrituurde gerechten te bereiden, de Philips Airfryer Essential HD9252/90 biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van heerlijke, voedzame maaltijden met minimale inspanning.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

De Beste Koffiemachine

De Beste Frituurpannen

9.4Expert Score
Max. bakcapaciteit 800 g | 1.4 l | Incl. Geen meegeleverde accessoires inbegrepen | Inclusief timer: Ja
Pluspunten
  • Gezond frituren met Rapid Air-technologie
  • Gemakkelijk in gebruik met digitaal display en NutriU-app
  • Veelzijdig met 7 snelkeuzeprogramma's en bijpassende accessoires
  • Eenvoudig schoon te maken en geurarm
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
- Minpunten
  • Summiere handleiding
  • Kort snoer

Extra informatie

Specificaties: Philips Airfryer Essential HD9252/90

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatie afgerond

Nee

Maximale temperatuur

0 °C

Minimale temperatuur

0 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Timer

Ja

Warmhoud functionaliteit

Ja

Aantal programma's

5

Geschikt voor snacks

Ja

Switch on timer

Nee

Vermogen (W)

1400

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Kleur

puur zwart

Cool wall

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Met maatverdeling

Nee

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Doorzichtige deksel

Nee

Bediening

Knoppen met display

Waarschuwingssignaal

Nee

Antikleeflaag

Ja

Aanvullende functies

Warmhoudfunctie, Frituren. Bakken. Grillen. Braden. Zelfs opnieuw opwarmen

Verpakkingsinhoud

Philips Avance Airfryer XXL

Snoerlengte (m)

0.8

Product hoogte (mm)

295

Product lengte (mm)

360

Product gewicht (g)

4.53

Product breedte (mm)

264

Gewicht (g)

5887

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor hoeveel frites (g)

800

Geteste bakcapaciteit friet (g)

0

Geteste baktijd friet (minuut)

22

Inhoud (l)

1.4

Introductie

2021

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

HD9252/90

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Model

HD9252/90

Opwarmfunctie

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

PFAS-vrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

355

Verpakking hoogte (mm)

345

Verpakking lengte (mm)

360

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display
Laatste updates:
  • €99,00 - 18 april 2024
  • €93,99 - 14 april 2024
  • €94,99 - 12 april 2024
  • €95,99 - 11 april 2024
  • €98,99 - 9 april 2024
  • €108,99 - 8 april 2024
  • €98,99 - 7 april 2024
  • €100,00 - 5 april 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 18 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips Airfryer Essential HD9252/90”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart