Philips Airfryer Essential HD9200/90

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse kopen voor slechts €82,95 , wat 21% lager is dan de prijs opConrad (€104,99).
  • De laagste prijs van Philips Essential Compact HD9200/90 Airfryer 1400 W Instelbare temperatuur, Timerfunctie Zwart werd verkregen op 19 mei 2024 20:21.

 82,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse - €82,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse
Laatste updates:
  • €82,95 - 29 april 2024
  • €85,84 - 28 april 2024
  • €76,82 - 27 april 2024
  • €85,84 - 26 april 2024
  • €82,95 - 23 april 2024
  • €78,60 - 22 april 2024
  • €91,00 - 21 april 2024
  • €76,31 - 20 april 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €96,00 - 15 maart 2024
  • Laagste prijs: €63,99 - 28 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Philips Airfryer Essential HD9200/90

 82,95

Beschrijving

Review van de Philips Airfryer Essential HD9200/90

Als je op zoek bent naar een manier om gezonder te frituren en te koken, dan is de Philips Airfryer Essential HD9200/90 het overwegen waard. Deze heteluchtfriteuse maakt gebruik van Rapid Air-technologie om voedsel te bereiden dat knapperig is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. In deze review zullen we de plus- en minpunten van deze Airfryer bespreken, de belangrijkste kenmerken en specificaties en alles wat je moet weten voordat je deze Airfryer koopt.

Reviewers enthousiast over Philips Airfryer Essential HD9200/90: gezond, veelzijdig en makkelijk in gebruik

Reviewers zijn over het algemeen zeer positief over de Philips Airfryer Essential HD9200/90. Ze geven aan dat het apparaat gezonder is dan traditioneel frituren omdat er minder olie nodig is. Bovendien is het eten nog steeds knapperig en lekker. De airfryer is snel en makkelijk te gebruiken en heeft een relatief grote capaciteit voor een gezin van 2-3 personen. Reviewers geven aan dat het apparaat makkelijk schoon te maken is en dat de losse onderdelen in de vaatwasser kunnen. Sommige reviewers hebben echter wel kritiek op de draaiknoppen voor het instellen van de tijd en temperatuur, die niet altijd even nauwkeurig zijn.

Veel reviewers zijn positief verrast door de veelzijdigheid van de airfryer. Naast frituren kunnen ze er ook mee bakken, grillen en opwarmen. Ze zijn enthousiast over de resultaten van hun gerechten en vinden dat het eten beter smaakt dan bijvoorbeeld uit de pan. Sommige reviewers geven aan dat ze de airfryer ook gebruiken om bevroren vlees te bereiden, wat goed lukt. Andere positieve opmerkingen gaan over het feit dat er geen nare geuren meer in huis hangen en dat het apparaat snel opwarmt en gebruikt kan worden.

Een ander punt dat sommige reviewers noemen is dat de airfryer makkelijk te bedienen is. Dit komt mede door de twee draaiknoppen, die voor sommigen echter wel zwaar draaien en niet altijd nauwkeurig zijn. Reviewers geven aan dat ze het handig zouden vinden als het apparaat een digitaal scherm zou hebben voor het instellen van de tijd en temperatuur. Tot slot geven sommige reviewers aan dat de airfryer iets aan de kleine kant kan zijn voor gezinnen met meer dan drie personen.

Plus- en minpunten

Laten we beginnen met de plus- en minpunten van de Philips Airfryer Essential HD9200/90. Een van de grootste voordelen van deze Airfryer is dat je gezond kunt frituren met tot wel 90% minder vet dankzij de Rapid Air-technologie. Bovendien kun je niet alleen frituren, maar ook bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen met deze heteluchtfriteuse. Een ander pluspunt is dat je de tijd en temperatuur eenvoudig kunt instellen met de draaiknop. Een belangrijk nadeel is dat er geen accessoires worden meegeleverd bij de Airfryer.

Productbeschrijving

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 maakt gebruik van Rapid Air-technologie om voedsel te bereiden dat knapperig is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Hierdoor kun je gezonder frituren met tot wel 90% minder vet. De Airfryer heeft een maximale bakcapaciteit van 800 g en een inhoud van 4.1 liter, wat genoeg is voor 2-3 personen. Als je twijfelt over de grootte van de inhoud, adviseren we om de XL of XXL variant te overwegen. Bovendien is deze Airfryer energiezuiniger en tot 60% goedkoper in gebruik dan een oven.

Goed om te weten

Het is goed om te weten dat alle losse onderdelen van de Philips Airfryer Essential HD9200/90 gemakkelijk schoon te maken zijn in de vaatwasser. Bovendien is er een bijpassend accessoire beschikbaar voor dit artikel: Bakaccessoire + 7 Muffin Cups (HD9925/01). De Airfryer is voorzien van een geïntegreerde timer waarmee je bereidingstijden tot 60 minuten vooraf kunt instellen en een automatische uitschakelfunctie die je laat weten wanneer je gerecht klaar is.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Airfryer

Een van de belangrijkste kenmerken van de Philips Airfryer Essential HD9200/90 is de Rapid Air-technologie met het zeestervormige ontwerp. Hierdoor wordt er wervelende hete lucht gebruikt om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie. Bovendien maakt deze Airfryer gebruik van hete lucht om jouw favoriete gerechten te bereiden, met tot wel 90% minder vet dan bij traditioneel frituren. Dit maakt het een gezondere optie voor het bereiden van jouw favoriete maaltijden.

Een ander belangrijk kenmerk van de Philips Airfryer Essential HD9200/90 is de veelzijdigheid. Naast frituren kun je met deze heteluchtfriteuse ook bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen. Dit maakt het een multifunctioneel apparaat dat geschikt is voor diverse gerechten. Je kunt de tijd en temperatuur eenvoudig instellen met de draaiknop en de geïntegreerde timer maakt het gemakkelijk om de bereidingstijd in te stellen.

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 is geschikt voor 2-3 personen, met een maximale bakcapaciteit van 800 g en een inhoud van 4.1 liter. Als je echter meer voedsel wilt bereiden, kun je beter een grotere variant overwegen, zoals de XL of XXL versie.

Specificaties

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 is geproduceerd in China en heeft een aantal handige specificaties. Zo is de Airfryer voorzien van automatische uitschakeling, een coolwall-behuizing, vaatwasmachinebestendige onderdelen en een ‘klaar voor gebruik’-signaal. Bovendien heeft de Airfryer een temperatuurregelaar, aan/uitlampje, QuickClean en gepatenteerde Rapid Air-technologie. De gebruiksaanwijzing is volledig gemaakt van 100% gerecycled papier en het omhulsel is gemaakt van > 90% gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.

Conclusie Philips Airfryer Essential HD9200/90

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 is een handige en veelzijdige heteluchtfriteuse waarmee je gezonder kunt frituren, bakken, grillen, braden en opwarmen. Dankzij de Rapid Air-technologie kun je tot wel 90% minder vet gebruiken dan bij traditioneel frituren. Je kunt de tijd en temperatuur eenvoudig instellen en de geïntegreerde timer maakt het gemakkelijk om de bereidingstijd in te stellen. Hoewel er geen accessoires worden meegeleverd, is er wel een bijpassend bakaccessoire beschikbaar. Als je op zoek bent naar een veelzijdige en gezonde manier om te koken, dan is de Philips Airfryer Essential HD9200/90 het overwegen waard.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

Beste frituurpannen 

9Expert Score
Review van de Philips Airfryer Essential HD9200/90 Als je op zoek bent naar een manier om gezonder te frituren en te koken, dan is de Philips Airfryer Essential HD9200/90 het overwegen waard. Deze heteluchtfriteuse maakt gebruik van Rapid Air-technologie om voedsel te bereiden dat knapperig is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. In […]
Pluspunten
  • Gezonder frituren met 90% minder vet
  • Veelzijdig: frituren, bakken, grillen, braden en opwarmen
  • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken
  • Rapid Air-technologie voor knapperig en mals voedsel
  • Grote capaciteit voor 2-3 personen
- Minpunten
  • Geen accessoires meegeleverd
  • Draaiknoppen niet altijd nauwkeurig
  • Iets aan de kleine kant voor gezinnen met meer dan drie personen

Extra informatie

Specificaties: Philips Airfryer Essential HD9200/90

Automatisch kookprogramma

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Maximale temperatuur

200 °C

Minimale temperatuur

80 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Timer

Ja

Warmhoud functionaliteit

Ja

Aantal programma's

2

Geschikt voor snacks

Ja

Switch on timer

Nee

Vermogen (W)

1400

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Kleur

zwart

Cool wall

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Met maatverdeling

Ja

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Doorzichtige deksel

Nee

Bediening

Knoppen

Waarschuwingssignaal

Ja

Antikleeflaag

Nee

Aanvullende functies

De nieuwe Philips Essential Airfryer opent een wereld vol mogelijkheden: frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen!

Verpakkingsinhoud

Airfryer Essential Rapid Air-technologie 0.8Kg, 4.1L Zw

Snoerlengte (m)

0.8

Product hoogte (cm)

29.5

Product lengte (cm)

26.4

Product gewicht (kg)

4.5

Product breedte (mm)

264

Gewicht (g)

5739

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor hoeveel frites (g)

800

Geteste bakcapaciteit friet (g)

500

Geteste baktijd friet (minuut)

22

Inhoud (l)

4.1

Introductie

2021

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

HD9200/90

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Model

HD9200/90

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Opwarmfunctie

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

PFAS-vrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

348

Verpakking hoogte (mm)

344

Verpakking lengte (mm)

363

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse
Laatste updates:
  • €82,95 - 29 april 2024
  • €85,84 - 28 april 2024
  • €76,82 - 27 april 2024
  • €85,84 - 26 april 2024
  • €82,95 - 23 april 2024
  • €78,60 - 22 april 2024
  • €91,00 - 21 april 2024
  • €76,31 - 20 april 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €96,00 - 15 maart 2024
  • Laagste prijs: €63,99 - 28 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips Airfryer Essential HD9200/90”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart