Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie

 207,46

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips 32PFS6805/12 - 32 inch - Full HD LED - 2020 - €207,46
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Philips 32PFS6805/12 - 32 inch - Full HD LED - 2020
Laatste updates:
  • €207,46 - 17 april 2024
  • €209,33 - 16 april 2024
  • €211,21 - 15 april 2024
  • €213,08 - 14 april 2024
  • €214,96 - 13 april 2024
  • €249,95 - 23 maart 2024
  • €349,00 - 14 maart 2024
  • €109,18 - 8 maart 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €349,00 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €109,18 - 8 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:31
Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV
Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV

 207,46

Beschrijving

Philips 32PFS6805/12 Review: Betaalbare Smart TV met Enkele Minpuntjes

De Philips 32PFS6805/12 is een 32-inch Full HD LED Smart TV die belooft om kijkplezier en gaming-ervaringen naar een hoger niveau te tillen. In dit uitgebreide review bespreken we de plus- en minpunten van deze televisie, de specificaties, en wat andere gebruikers te zeggen hebben. Is dit toestel echt de moeite waard? Laten we er dieper op ingaan.

Pluspunten

Laten we beginnen met de pluspunten van de Philips 32PFS6805/12:

  1. Lage Input Lag voor Gaming: Een van de opvallende kenmerken van deze TV is de lage input lag van slechts 20 ms via de HDMI-aansluiting. Dit is uitstekend nieuws voor gamers, omdat het zorgt voor een responsieve en vloeiende gaming-ervaring. Je kunt jezelf helemaal verliezen in je favoriete games zonder vertraging.
  2. Levendig HDR-beeld: De Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert een helder beeld met prachtig contrast. Het HDR-beeld zorgt voor natuurlijker en realistischer beeld, waardoor je kunt genieten van levendige kleuren en scherpere details bij het kijken naar films en series.
  3. Energiezuinig: Deze TV heeft een energie-efficiëntieklasse A+ en een jaarlijks energieverbruik van slechts 44 kWu. Dit betekent dat het toestel relatief weinig stroom verbruikt, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Minpunten

Natuurlijk heeft de Philips 32PFS6805/12 ook enkele nadelen:

  1. Beperkt Smart Platform: Een van de minpunten van deze TV is het SAPHI basis smart platform. Hoewel het snel en intuïtief is, biedt het minder apps en functionaliteiten in vergelijking met andere smart platforms zoals Android, Tizen en WebOS. Dit kan teleurstellend zijn als je gewend bent aan een breder scala aan apps.
  2. Beperkte App Ondersteuning: Het smart platform van Philips ondersteunt niet alle populaire streamingdiensten en apps. Disney+, KPN, Kijk, Spotify en Ziggo GO zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar, wat een beperking kan zijn als je regelmatig van deze diensten gebruikmaakt.

Productbeschrijving

De Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV is ontworpen voor kijkplezier, gamen en genieten. Met een Full HD-beeldresolutie en helder geluid brengt deze TV je midden in de actie. Het SAPHI-dashboard biedt eenvoudige toegang tot content, terwijl de lage input lag via HDMI ideaal is voor gamers. Met één druk op de knop kun je populaire Philips Smart TV-apps zoals YouTube en Netflix openen.

Beeldscherm

De TV heeft een beeldschermdiagonaal van 81,3 cm (32 inch) met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. De LED-displaytechnologie levert heldere beelden met prachtig contrast. Het scherm is plat en heeft een originele beeldverhouding van 16:9.

Audio

De Philips 32PFS6805/12 is uitgerust met twee luidsprekers met een gemiddeld vermogen van 16 W. Je kunt de audiokwaliteit aanpassen met de ingebouwde equalizer-instellingen, waaronder vijf equalizerbanden. Bovendien is er een automatische volumeregelaar om schommelingen in het geluidsniveau te minimaliseren.

Poorten & Interfaces

Deze TV biedt voldoende connectiviteitsopties, waaronder drie HDMI-poorten, twee USB 2.0-poorten, en een hoofdtelefoonuitgang. Het ondersteunt ook Common Interface (CI) en CI+ voor toegang tot digitale content. Met Audio Return Channel (ARC) kun je audio naar je AV-receiver sturen via de HDMI-aansluiting.

Energie-efficiëntie

Met een energie-efficiëntieklasse A+ en een jaarlijks energieverbruik van 44 kWu, is de Philips 32PFS6805/12 een milieubewuste keuze. Het typische stroomverbruik bedraagt slechts 30 W, en in stand-by verbruikt het slechts 0,3 W.

Netwerk & TV-tuner

De TV heeft ingebouwde Wi-Fi en Ethernet LAN-connectiviteit, wat betekent dat je kunt genieten van online content en streamingdiensten. Het ondersteunt Wi-Fi 4 (802.11n) voor draadloze connectiviteit. Wat betreft de TV-tuner, het is geschikt voor zowel analoog als digitaal signaal, waaronder formaten zoals PAL, SECAM, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2 en DVB-T2 HD.

Beheerfuncties

De TV wordt geleverd met handige beheerfuncties, zoals een elektronische TV-gids met een programmeringsperiode van 8 dagen. Er is ook een ECO-modus om het energieverbruik verder te verminderen. De aan/uit-timer stelt je in staat om de TV automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd.

Wat andere gebruikers zeggen

Uit de beoordelingen van andere gebruikers kunnen we opmaken dat de Philips 32PFS6805/12 over het algemeen positief wordt ontvangen. Gebruikers prijzen de betaalbaarheid van deze TV en de geschiktheid voor slaapkamers of kleinere ruimtes. Het feit dat je gemakkelijk series kunt kijken op streamingdiensten zoals Netflix en Videoland wordt ook gewaardeerd.

Een gebruiker benadrukt echter dat het monteren van de voetjes wat lastig kan zijn en dat de bijbehorende handleiding niet in het Nederlands is. Bovendien kan het gebruik met een KPN decoder enigszins problematisch zijn, omdat dit specifieke model niet direct wordt ondersteund. Niettemin worden deze nadelen als minimaal beschouwd, gezien de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Conclusie

De Philips 32PFS6805/12 is een betaalbare Smart TV met indrukwekkende eigenschappen, zoals een lage input lag voor gaming en levendige HDR-beelden. Hoewel het smart platform enigszins beperkt is in vergelijking met concurrenten, biedt deze TV toch toegang tot populaire apps en streamingdiensten. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke TV voor je slaapkamer of een kleinere ruimte, is de Philips 32PFS6805/12 zeker het overwegen waard. Met zijn goede beeld- en geluidskwaliteit en energiezuinigheid biedt deze TV veel waar voor je geld.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Philips 32PFS6805/12 Review: Betaalbare Smart TV met Enkele Minpuntjes De Philips 32PFS6805/12 is een 32-inch Full HD LED Smart TV die belooft om kijkplezier en gaming-ervaringen naar een hoger niveau te tillen. In dit uitgebreide review bespreken we de plus- en minpunten van deze televisie, de specificaties, en wat andere gebruikers te zeggen hebben. Is […]
Pluspunten
  • Lage input lag van 20 ms voor gaming.
  • Levendige HDR-beelden voor realistische weergave.
- Minpunten
  • Beperkt smart platform (SAPHI).
  • Ondersteunt niet alle populaire apps zoals Disney+ en Spotify.

Extra informatie

Specificaties: Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV

Schermdiagonaal

32 inch (81 cm)

Maximale resolutie stand

Full HD

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

20

HDMI

3

Type HDMI

HDMI ARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Nee

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Saphi

Type Smart TV Platform

Beperkt aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Disney+, KPN, NLZIET, Spotify, Viaplay, Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Nee

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

10

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

44

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.3

Merk

Philips

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Juni

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

4.1

Gewicht inclusief standaard (kg)

4.3

Afmetingen inclusief voet

732mm x 453mm x 176mm

Afmetingen zonder voet

732mm x 435mm x 81mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-T, DVB-T2, DVB-S2, DVB-S, DVB-C

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

53

Verpakking lengte (cm)

15

Verpakking breedte (cm)

85

Gewicht (kg)

6.02

Verpakkingsinhoud

1x TV met alle toebehoren 1x Handleiding 1x afstandsbediening

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips 32PFS6805/12 - 32 inch - Full HD LED - 2020
Laatste updates:
  • €207,46 - 17 april 2024
  • €209,33 - 16 april 2024
  • €211,21 - 15 april 2024
  • €213,08 - 14 april 2024
  • €214,96 - 13 april 2024
  • €249,95 - 23 maart 2024
  • €349,00 - 14 maart 2024
  • €109,18 - 8 maart 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €349,00 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €109,18 - 8 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Philips 32PFS6805/12 FHD LED Smart TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart