Pathsail Handbagage Koffer 40 L x 55CM

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Pathsail® Handbagage Koffer 40 L x 55CM - Lichtgewicht Trolley - Incl. TSA slot & Spinner wielen - Handig Voorvak - Zwart kopen voor slechts €109,00
  • De laagste prijs van Pathsail® Handbagage Koffer 40 L x 55CM - Lichtgewicht Trolley - Incl. TSA slot & Spinner wielen - Handig Voorvak - Zwart werd verkregen op 22 juli 2024 11:47.

 109,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Pathsail® Handbagage Koffer 40 L x 55CM - Lichtgewicht Trolley - Incl. TSA slot & Spinner wielen - Handig Voorvak - Zwart - €109,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Pathsail® Handbagage Koffer 40 L x 55CM - Lichtgewicht Trolley - Incl. TSA slot & Spinner wielen - Handig Voorvak - Zwart
Laatste updates:
  • €109,00 - 10 april 2024
  • €129,00 - 11 maart 2024
  • €119,00 - 26 februari 2024
  • €99,00 - 12 februari 2024
  • €109,00 - 7 februari 2024
  • €119,00 - 2 februari 2024
Sinds: 2 februari 2024
  • Hoogste prijs: €129,00 - 11 maart 2024
  • Laagste prijs: €99,00 - 12 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 02:52
Pathsail Handbagage Koffer 40 L x 55CM
Pathsail Handbagage Koffer 40 L x 55CM

 109,00

Beschrijving

Pathsail Handbagage Koffer: De Ideale Reispartner voor Vakantie en Zakelijk Gebruik

Als je op vakantie gaat, kan een goede lichtgewicht handbagage koffer niet ontbreken. De Pathsail Handbagage Koffer is een hoogwaardige trolley die perfect is voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Met handige functies zoals een laptopvoorvak, dubbel TSA-slot, 360 graden spinner wielen en waterbestendigheid, is deze koffer ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Daarnaast maakt de koffer gebruik van YKK Ritsen, die bekend staan als de sterkste ritsen ter wereld. Ontdek in dit uitgebreide review waarom de Pathsail Handbagage Koffer de ideale keuze is voor jouw reisbehoeften.

Voordelen van de Pathsail Handbagage Koffer

  1. Laptop Voorvak: Een van de unieke kenmerken van de Pathsail Handbagage Koffer is het handige laptopvoorvak. Hierdoor is de koffer niet alleen geschikt voor vakanties, maar ook voor zakelijk gebruik. Je kunt gemakkelijk je laptop veilig opbergen en meenemen tijdens je reizen.
  2. Geschikt als Handbagage: Met afmetingen van 36 x 22.5 x 54 cm voldoet de Pathsail Handbagage Koffer aan de eisen voor handbagage bij de meeste grote luchtvaartmaatschappijen. Dit maakt de koffer ideaal voor zorgeloze weekendjes weg, stedentripjes of zakenreizen zonder extra kosten voor ruimbagage.
  3. YKK Zippers – De Sterkste en Soepelste Ritsen: Niets is vervelender dan een kapotte rits tijdens je reis. Pathsail maakt gebruik van YKK ritsen, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met deze ritsen hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte ritsproblemen.
  4. 360 Graden Spinner Wielen: De Pathsail Handbagage Koffer is uitgerust met vier soepel rollende spinner wielen die 360 graden kunnen draaien. Dit zorgt voor moeiteloos manoeuvreren door drukke luchthavens en straten, zonder vervelende geluiden.
  5. Extreem Licht Ontwerp: Met een gewicht van slechts 2982 gram is de Pathsail Handbagage Koffer extreem licht. Dit betekent dat je meer bagage kunt meenemen zonder je zorgen te maken over overgewicht. Het lichte ontwerp zorgt ook voor een comfortabele draagervaring.
  6. Ruime Inhoud van 40L: Hoewel de Pathsail Handbagage Koffer compact en handzaam is, biedt hij toch een ruime inhoud van 40 liter. Hierdoor kun je voldoende kleding, schoenen en andere benodigdheden meenemen voor je reis, zonder concessies te doen aan bagageruimte.
  7. 2 TSA Sloten: Veiligheid is van groot belang tijdens het reizen. Daarom is de Pathsail Handbagage Koffer uitgerust met twee veilige TSA sloten.Deze sloten zorgen niet alleen voor extra bescherming van je waardevolle spullen, maar voldoen ook aan de veiligheidsvoorschriften van de luchtvaartmaatschappijen. Je kunt gemakkelijk je eigen code instellen, zodat je zorgeloos op reis kunt gaan.
  8. Telescopisch Handvat: Het telescopische handvat van de Pathsail Handbagage Koffer zorgt voor extra gemak tijdens het reizen. Je kunt het handvat eenvoudig uitschuiven en op de gewenste hoogte vergrendelen, waardoor je de koffer comfortabel kunt voortduwen of trekken.
  9. Gemaakt van Extreem Sterk Polycarbonaat: De Pathsail Handbagage Koffer is vervaardigd van hoogwaardig polycarbonaat, een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen stoten en krassen. Hierdoor blijft je koffer er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.
  10. Waterbestendig: Of het nu regent tijdens je reis of je koffer per ongeluk in een plas water terechtkomt, je hoeft je geen zorgen te maken. De Pathsail Handbagage Koffer is waterbestendig, waardoor je waardevolle spullen veilig en droog blijven, zelfs in vochtige omstandigheden.

Soepele en Geluidloze Mobiliteit

De wielen van de Pathsail Handbagage Koffer zijn ontworpen voor een soepele en geluidloze reiservaring. Je kunt moeiteloos met je koffer rollen zonder dat je last hebt van hinderlijke geluiden. Bovendien zorgen de ultralichte materialen en de 360 graden spinner wielen ervoor dat je koffer gemakkelijk met je mee beweegt. Het reizen met de Pathsail Handbagage Koffer wordt zo een aangename en stressvrije ervaring.

Hoogste Kwaliteit Ritsen voor Zorgeloos Reizen

Niets is frustrerender dan een kapotte rits op een cruciaal moment tijdens je reis. Pathsail begrijpt dit en daarom wordt elke koffer uitgerust met de hoogste kwaliteit ritsen ter wereld – YKK ritsen. Deze ritsen zijn bekend om hun duurzaamheid en soepelheid. Met een Pathsail Handbagage Koffer hoef je je geen zorgen te maken over ritsproblemen, waardoor je met een gerust hart kunt reizen.

Veiligheid en Gemak met TSA Sloten

De Pathsail Handbagage Koffer zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor veiligheid tijdens je reizen. Met de twee ingebouwde TSA sloten kun je je koffer veilig afsluiten. Deze sloten voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van de luchtvaartmaatschappijen en zorgen ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tegen diefstal. Door je eigen code in te stellen, kun je snel en eenvoudig toegang krijgen tot je bagage, terwijl onbevoegde toegang wordt voorkomen.

Conclusie: Ga Zorgeloos op Reis met dePathsail Handbagage Koffer

Als je op zoek bent naar de ideale handbagage koffer voor je volgende reis, dan is de Pathsail Handbagage Koffer de perfecte keuze. Met zijn handige functies, zoals het laptopvoorvak, de sterke YKK ritsen, de soepele 360 graden spinner wielen en de waterbestendigheid, biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze reis. Bovendien voldoet de koffer aan de afmetingen voor handbagage bij de meeste grote luchtvaartmaatschappijen, waardoor je geen extra kosten hoeft te betalen voor ruimbagage.

Met het extreem lichte ontwerp en het telescopische handvat kun je de koffer gemakkelijk meenemen en manoeuvreren. De hoogwaardige materialen, zoals het sterke polycarbonaat, zorgen ervoor dat de koffer lang meegaat en er altijd goed uitziet. En met de twee veilige TSA sloten kun je met een gerust hart reizen, wetende dat je waardevolle spullen goed beschermd zijn.

Bestel vandaag nog je Pathsail Handbagage Koffer en ervaar de gemakken en voordelen tijdens je volgende reis. Geniet van een soepele en geluidloze mobiliteit, hoogwaardige ritsen en de gemoedsrust die de TSA sloten bieden. Ga zorgeloos op reis en geniet van elk moment met je Pathsail Handbagage Koffer! Bestel nu en ontvang je koffer morgen al in huis.

Opmerking: Houd er rekening mee dat bij een volledig gevulde koffer de maximale handbagageafmetingen bij sommige budgetmaatschappijen kunnen worden overschreden vanwege het uitrekbare voorvak. Controleer daarom altijd de specifieke regels van de luchtvaartmaatschappij voordat je reist.

Bekijk meer koffers op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.6Expert Score
Pathsail Handbagage Koffer: De Ideale Reispartner voor Vakantie en Zakelijk Gebruik Als je op vakantie gaat, kan een goede lichtgewicht handbagage koffer niet ontbreken. De Pathsail Handbagage Koffer is een hoogwaardige trolley die perfect is voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Met handige functies zoals een laptopvoorvak, dubbel TSA-slot, 360 graden spinner wielen en waterbestendigheid, […]
Pluspunten
  • Laptopvoorvak voor zakelijk gebruik
  • Geschikt als handbagage bij grote luchtvaartmaatschappijen
  • Sterke en soepele YKK ritsen
  • Gemakkelijke mobiliteit dankzij 360 graden spinner wielen
  • Extreem licht ontwerp voor comfortabel dragen
  • Ruime inhoud van 40 liter
  • Twee veilige TSA sloten voor extra beveiliging
  • Telescopisch handvat voor eenvoudig manoeuvreren
  • Gemaakt van sterk polycarbonaat materiaal
  • Waterbestendig om je spullen droog te houden
- Minpunten
  • Uitrekbare voorvak kan handbagageafmetingen bij sommige budgetmaatschappijen overschrijden

Extra informatie

Specificaties: Pathsail Handbagage Koffer 40 L x 55CM

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

36

Product hoogte (cm)

54

Gewicht (g)

4647

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

TSA cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Pathsail PS001 koffer 1x Beschermhoes

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Inclusief slot

Ja

Materiaal

Polycarbonaat

Aantal vakken

4

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

PS001

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

25

Product gewicht (kg)

2.98

Verpakking breedte (mm)

408

Verpakking hoogte (mm)

271

Verpakking lengte (mm)

607

Volume in liters (l)

40

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Pathsail® Handbagage Koffer 40 L x 55CM - Lichtgewicht Trolley - Incl. TSA slot & Spinner wielen - Handig Voorvak - Zwart
Laatste updates:
  • €109,00 - 10 april 2024
  • €129,00 - 11 maart 2024
  • €119,00 - 26 februari 2024
  • €99,00 - 12 februari 2024
  • €109,00 - 7 februari 2024
  • €119,00 - 2 februari 2024
Sinds: 2 februari 2024
  • Hoogste prijs: €129,00 - 11 maart 2024
  • Laagste prijs: €99,00 - 12 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Pathsail Handbagage Koffer 40 L x 55CM”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart