Ouxi V8 Fatbike E-bike

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Shoppen Voor Iedereen Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt 25 km/u 20” banden – 7 versnellingen zwart met bruine zadel Deze model is toegestaan conform de Nederlandse wetgeving op de openbare weg. kopen voor slechts €1.199,00
  • De laagste prijs van Shoppen Voor Iedereen Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt 25 km/u 20” banden – 7 versnellingen zwart met bruine zadel Deze model is toegestaan conform de Nederlandse wetgeving op de openbare weg. werd verkregen op 18 april 2024 23:21.

 1.199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Shoppen Voor Iedereen Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt 25 km/u 20” banden – 7 versnellingen zwart met bruine zadel Deze model is toegestaan conform de Nederlandse wetgeving op de openbare weg. - €1.199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Shoppen Voor Iedereen Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt 25 km/u 20” banden – 7 versnellingen zwart met bruine zadel Deze model is toegestaan conform de Nederlandse wetgeving op de openbare weg.
Laatste updates:
  • €1.199,00 - 8 april 2024
  • €1.249,00 - 7 april 2024
  • €1.209,00 - 15 maart 2024
  • €1.249,00 - 12 maart 2024
Sinds: 12 maart 2024
  • Hoogste prijs: €1.249,00 - 12 maart 2024
  • Laagste prijs: €1.199,00 - 8 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21
Ouxi V8 Fatbike E-bike

 1.199,00

Beschrijving

Ouxi V8 Fatbike E-bike review: De Perfecte E-bike voor Stoere Stadsavonturen

Ben je op zoek naar een legale e-bike waarmee je stoer door de stad kunt rijden en die tevens geschikt is voor avontuurlijke offroad-ritten? Zoek niet verder, want de Ouxi V8 Fatbike E-bike met 250Watt motor, 20” banden en 7 versnellingen is de perfecte keuze voor jou! Deze e-bike voldoet aan alle Nederlandse wetgeving voor e-bikes op de openbare weg en biedt een unieke rijervaring. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Ouxi V8 Fatbike E-bike.

Krachtige Prestaties voor Elk Terrein

De Ouxi V8 Fatbike E-bike is ontworpen om elk soort terrein aan te kunnen. Met zijn krachtige 250Watt motor en dikke 20”x4 banden is deze e-bike perfect voor avontuurlijke ritten. Of je nu door de stad wilt cruisen of het ruigere terrein wilt verkennen, de V8 Fatbike biedt snelle acceleraties en kan snelheden tot wel 25 km/u bereiken zonder dat je zelf hard hoeft te trappen.

Indrukwekkend Bereik

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Ouxi V8 Fatbike is het bereik. De duurzame 48V 15Ah-batterij zorgt ervoor dat je lange ritten kunt maken, met een bereik van maar liefst 45-60 km op één enkele lading. Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen voordat je de batterij weer moet opladen. Het is een geweldige functie voor pendelaars en liefhebbers van lange fietstochten.

Soepele Schakelervaring

De Ouxi V8 Fatbike is uitgerust met een Shimano 7-versnellingssysteem, waardoor je moeiteloos kunt schakelen en aanpassen aan verschillende soorten wegen en omstandigheden. Of je nu bergopwaarts rijdt, door druk stadsverkeer navigeert, of over vlakke wegen zoeft, deze e-bike biedt altijd de juiste versnelling voor een optimale rijervaring.

Robuuste Constructie voor Duurzaamheid

Het frame van de V8 Fatbike is vervaardigd uit zeer sterke stalen buizen, wat resulteert in een uiterst stevige constructie die tegen een stootje kan. Of je nu op hobbelige wegen rijdt of een offroad-avontuur aangaat, deze e-bike is gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de uitdagingen van verschillende terreinen.

Verwijderbare Lithiumbatterij voor Gemakkelijk Opladen

Een handige functie van de Ouxi V8 Fatbike is de verwijderbare lithiumbatterij. Hierdoor kun je de batterij eenvoudig uitnemen en opladen in elke gewenste situatie, of je nu thuis bent of onderweg. Dit maakt het onderhoud en opladen van de e-bike zeer praktisch en flexibel.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is een absolute prioriteit bij de Ouxi V8 Fatbike. Deze e-bike is uitgerust met een hydraulisch reagerend schijfremsysteem dat zorgt voor betrouwbare en effectieve remprestaties, zelfs in noodsituaties. Je kunt met vertrouwen remmen, wetende dat je altijd controle hebt over je snelheid.

Comfortabele Rijervaring

De voorwielophanging van de V8 Fatbike biedt uitstekende schokabsorptie, wat resulteert in een comfortabele rijervaring, zelfs op ruige of oneffen terreinen. Dit zorgt ervoor dat je rit soepel en aangenaam blijft, zelfs als je over hobbelige wegen rijdt.

Multifunctioneel Display voor Informatie onderweg

Het multifunctionele display op het stuur van de V8 Fatbike geeft belangrijke informatie weer, zoals snelheid, kilometerstand, batterijcapaciteit en tijd. Dit stelt je in staat om altijd de status van je voertuig te controleren en ervoor te zorgen dat je rit veilig en efficiënt verloopt.

Specificaties van de Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt:

  • Bandenmaat: 20*4 inch off-road vette banden
  • Motorvermogen: 250W
  • Batterij: 48V-15AH
  • Maximaal laadvermogen: 150KG
  • Max. Snelheid: 25KM/H
  • Maximale actieradius: 45-60KM
  • Motoraandrijving: Achterwielaandrijving
  • Remmen: Dubbele schijfremmen
  • Derailleur: Shimano 7 Speed
  • Oplaadtijd: 6-7 uur
  • Gewicht zonder verpakking (N.W): 37KG
  • Gewicht met verpakking (G.W): 45KG
  • Verpakkingsafmetingen: 1425270865MM
  • Fietsafmetingen: 16307201100MM
  • Certificering: CE/ROHS/FCC/UL2849
  • Vering: Voor- en achtervering
  • Kleur: Zwart

Conclusie: Ga op Avontuur met de Ouxi V8 Fatbike E-bike

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke rit door de stad of gewoon wilt genieten van een sportieve fietstocht, de Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt met 20” banden en 7 versnellingen is de ideale keuze. Met zijn krachtige motor, indrukwekkende bereik, robuuste constructie en handige functies, biedt deze e-bike alles wat je nodig hebt voor een veilige en plezierige rijervaring. Wacht niet langer en ga vandaag nog op pad met deze legale e-bike die voldoet aan alle Nederlandse wetgeving voor e-bikes op de openbare weg. De Ouxi V8 Fatbike zal je zeker niet teleurstellen!

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

8.8Expert Score
Ouxi V8 Fatbike E-bike review: De Perfecte E-bike voor Stoere Stadsavonturen Ben je op zoek naar een legale e-bike waarmee je stoer door de stad kunt rijden en die tevens geschikt is voor avontuurlijke offroad-ritten? Zoek niet verder, want de Ouxi V8 Fatbike E-bike met 250Watt motor, 20” banden en 7 versnellingen is de perfecte […]
Pluspunten
  • Krachtige 250Watt motor voor snelle acceleraties.
  • Indrukwekkend bereik van 45-60 km op één lading.
  • Soepele schakelervaring dankzij Shimano 7-versnellingssysteem.
  • Robuuste stalen constructie voor duurzaamheid.
  • Verwijderbare lithiumbatterij voor eenvoudig opladen.
  • Hydraulisch reagerend schijfremsysteem voor veiligheid.
  • Comfortabele rijervaring met uitstekende schokabsorptie.
  • Multifunctioneel display voor belangrijke informatie.
- Minpunten
  • Gewicht van 45 kg (met verpakking) kan zwaar zijn voor sommige gebruikers.
  • Oplaadtijd van 6-7 uur kan als relatief lang worden ervaren.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Shoppen Voor Iedereen Ouxi V8 Fatbike E-bike 250Watt 25 km/u 20” banden – 7 versnellingen zwart met bruine zadel Deze model is toegestaan conform de Nederlandse wetgeving op de openbare weg.
Laatste updates:
  • €1.199,00 - 8 april 2024
  • €1.249,00 - 7 april 2024
  • €1.209,00 - 15 maart 2024
  • €1.249,00 - 12 maart 2024
Sinds: 12 maart 2024
  • Hoogste prijs: €1.249,00 - 12 maart 2024
  • Laagste prijs: €1.199,00 - 8 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ouxi V8 Fatbike E-bike”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart