OPPO A77 5G

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je OPPO A77 5G 64GB Midnight Black kopen voor slechts €162,95
  • De laagste prijs van OPPO A77 5G 64GB Midnight Black werd verkregen op 19 april 2024 08:51.

 162,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO A77 5G 64GB Midnight Black - €162,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO A77 5G 64GB Midnight Black
Laatste updates:
  • €162,95 - 8 december 2023
  • €189,00 - 5 december 2023
  • €172,00 - 4 december 2023
  • €162,95 - 29 november 2023
  • €160,00 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €189,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €160,00 - 8 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 08:51

Beschrijving

Review van de OPPO A77 5G: Een Krachtige en Stijlvolle Smartphone

De OPPO A77 5G is een smartphone die een geweldig leven voor jou begint met zijn indrukwekkende functies en prestaties. In deze review zullen we dieper ingaan op de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software en voor wie deze smartphone geschikt is. We zullen ook conclusies trekken op basis van deze informatie.

Accu: Sneller opladen, meer genieten

Een van de belangrijkste aspecten van een smartphone is de accuduur, en de OPPO A77 5G stelt niet teleur. Met een 5000 mAh langdurige batterij en 33 W SUPERVOOC oplaadtechnologie, kun je snel weer gebruik maken van je telefoon, zelfs als de batterij bijna leeg is. De geavanceerde temperatuurregeling en hardwarebescherming zorgen ervoor dat je veilig kunt opladen zonder je zorgen te maken over oververhitting of beschadiging van de batterij. Met de Super Power Saving-modus en ‘s nachts stand-by functie hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur, zelfs niet als je de hele dag actief bent.

Camera: Leg het leven in volle bloei vast

De camera van de OPPO A77 5G is een van de hoogtepunten van deze smartphone. Met een 48 MP hoofdcamera en een 2 MP dieptecamera kun je prachtige foto’s maken van je favoriete momenten. De AI (Artificial Intelligence) functie, flitser, nachtmodus en portretmodus zorgen ervoor dat je altijd de perfecte foto kunt maken, zelfs bij weinig licht of in moeilijke omstandigheden. Of je nu landschappen, portretten of close-ups wilt vastleggen, de OPPO A77 5G levert altijd beeldperfectie.

Display: Dompel onder in een levendige, kleurrijke ontmoeting

Het display van de OPPO A77 5G is een 6,56-inch LCD-scherm met een resolutie van 1600 x 720 pixels. Met een verversingssnelheid van 90 Hz ervaar je een hoge reactiesnelheid en soepel scrollen. Het scherm dekt 100% van het DCI-P3-gamma, waardoor je een rijke en nauwkeurige kleurervaring krijgt die er net zo levendig uitziet als in het echt. Of je nu films kijkt, games speelt of door je foto’s bladert, het display van de OPPO A77 5G zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring.

Speakers: Dubbele luidsprekers voor een geweldige audio-ervaring

De OPPO A77 5G heeft dubbele luidsprekers die zorgen voor een geweldige audio-ervaring. De superlineaire stereoluidsprekers creëren een tweekanaals surroundgeluid, waardoor je kunt genieten van kristalhelder en meeslepend geluid met volledig bereik. Of je nu naar muziek luistert, video’s bekijkt of games speelt, de speakers van de OPPO A77 5G zorgen voor een indrukwekkend geluid dat je onderdompelt in de ervaring.

Kenmerken: Smoother dan ooit

De OPPO A77 5G heeft een aantal handige kenmerken die je ervaring nog soepeler maken. De RAM Expansion-technologie maakt gebruik van vrije opslagruimte als ‘hardloopgeheugen’, waardoor je telefoon sneller en responsiever wordt. Met NFC (Near Field Communication) heb je de mogelijkheid voor mobiel betalen, toegangscontrole, ID-herkenning en anti-namaak functies. Deze functies bieden niet alleen gemak, maar ook veiligheid en gemoedsrust.

Prestaties: Hoge prestaties zonder stroomverbruik

De OPPO A77 5G wordt aangedreven door een vlaggenschip 5G-chip met een 6nm-processor, wat zorgt voor optimale prestaties, zelfs met de meest veeleisende platforms. Met een octa-core processor en 4 GB RAM-geheugen kun je moeiteloos multitasken, apps snel openen en soepel schakelen tussen verschillende taken. Of je nu games speelt, video’s bekijkt of productief wilt zijn, de OPPO A77 5G levert uitstekende prestaties zonder stroomverbruik.

Bouwkwaliteit: Een lichte en stevige moderne klassieker

De OPPO A77 5G heeft een stijlvol en ergonomisch ontwerp. Het is licht van gewicht en ligt comfortabel in de hand. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof en biedt uitstekende kras- en slijtbestendigheid. Dit zorgt ervoor dat je telefoon er langdurig als nieuw uitziet, zelfs bij dagelijks gebruik. De OPPO A77 5G combineert klassieke elegantie met eigentijdse stijl en duurzaamheid.

Hardware en Software: Voorzien van de nieuwste technologie

De OPPO A77 5G wordt geleverd met de nieuwste hardware- en softwaretechnologieën. Het draait op het Android 12 besturingssysteem, wat zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Met 64 GB opslagcapaciteit en een micro SD-kaartsleuf voor uitbreidbaar geheugen, kun je al je apps, foto’s en bestanden gemakkelijk opslaan. Met Bluetooth 5.2, GPS, wifi en 5G-connectiviteit ben je altijd verbonden met de wereld om je heen.

Voor wie is de OPPO A77 5G?

De OPPO A77 5G is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en stijlvolle smartphone met geavanceerde functies. Of je nu een enthousiaste fotograaf, een gamer of een productieve professional bent, de OPPO A77 5G biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige smartphone-ervaring. Met zijn indrukwekkende accuduur, camera, display, speakers en prestaties is deze smartphone geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Conclusie: Een indrukwekkende keuze voor smartphonegebruikers

De OPPO A77 5G is een smartphone die indruk maakt met zijn geweldige functies en prestaties. Met een krachtige accu, hoogwaardige camera, levendig display, indrukwekkende speakers en vlotte prestaties biedt deze smartphone een complete ervaring voor gebruikers. De bouwkwaliteit is uitstekend en de combinatie van stijl en duurzaamheid maakt het een moderne klassieker. Of je nu een enthousiaste fotograaf, een gamer of een productieve professional bent, de OPPO A77 5G is een uitstekende keuze die aan al je behoeften voldoet. Met zijn geavanceerde hardware en software is deze smartphone klaar voor de toekomst. Kortom, de OPPO A77 5G biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is een indrukwekkende keuze voor smartphonegebruikers.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

9.3Expert Score
Review van de OPPO A77 5G: Een Krachtige en Stijlvolle Smartphone De OPPO A77 5G is een smartphone die een geweldig leven voor jou begint met zijn indrukwekkende functies en prestaties. In deze review zullen we dieper ingaan op de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software en voor wie deze smartphone geschikt […]
Pluspunten
  • Snelle oplaadtijd met 33 W SUPERVOOC-technologie
  • Langdurige batterijduur van 5000 mAh
  • Indrukwekkende camera met 48 MP hoofdcamera en AI-functies
  • Levendig en kleurrijk 6,56-inch LCD-display met 90 Hz verversingssnelheid
  • Dubbele luidsprekers voor een geweldige audio-ervaring
  • RAM Expansion-technologie voor soepelere prestaties
  • NFC voor mobiel betalen en andere handige functies
  • Stijlvol en lichtgewicht ontwerp met uitstekende bouwkwaliteit
  • Krachtige hardware en up-to-date software met Android 12
  • Geschikt voor een breed scala aan gebruikers, van fotografen tot gamers en professionals
- Minpunten
  • Geen draadloos opladen
  • IP04-certificering biedt beperkte bescherming tegen water en stof
  • Geen schokbestendigheidscertificering

Extra informatie

Specificaties: OPPO A77 5G

Merk

OPPO

Model

A77 5G 64GB

MPN (Manufacturer Part Number)

CPH2339MK

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val-, stoot- en waterschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

519

Materiaal behuizing

Kunststof

Verpakkingsinhoud smartphones

Adapter, Handleiding, Hoesje, Oplaadkabel, Screenprotector, Simkaartpin, Smartphone

Soort SIMkaart

Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

2 simkaarten of 1 simkaart en 1 geheugenkaart

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Type Dual-sim

Dual standby

Operatingsysteem

Android 12

Scherm afmetingen (in)

6.56

Beeldschermresolutie

1600 x 720

Type scherm

LCD

Opslagcapaciteit (GB)

64

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (TB)

1

Type extern geheugenslot

Micro SD

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

8

Camera opties

Artificial Intelligence (AI), Flitser, Nachtmodus, Portretmodus

Megapixels (Megapixel)

48

Aantal camera's achterzijde

2

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

4

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

5000

Draadloos opladen

Nee

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Ja

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP04 (Geen bescherming tegen aanraking en plensdicht)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

5

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.2

Inclusief NFC

Ja

Stralings indicatie

C (0.8 < 1.2 W/kg)

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Juni

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Eens per kwartaal

Verwachte laatste beveiligingsupdate

Maart 2025

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

94

Verpakking hoogte (mm)

74

Verpakking lengte (mm)

180

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor OPPO A77 5G 64GB Midnight Black
Laatste updates:
  • €162,95 - 8 december 2023
  • €189,00 - 5 december 2023
  • €172,00 - 4 december 2023
  • €162,95 - 29 november 2023
  • €160,00 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €189,00 - 5 december 2023
  • Laagste prijs: €160,00 - 8 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “OPPO A77 5G”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart