Ooni – Fyra – Pizza – Houtoven – houtpellets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Ooni Fyra 12 Houtpellets gestookte pizzaoven kopen voor slechts €319,60
  • De laagste prijs van Ooni Fyra 12 Houtpellets gestookte pizzaoven werd verkregen op 14 juni 2024 19:52.

 319,60

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Ooni Fyra 12 Houtpellets gestookte pizzaoven - €319,60
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Ooni Fyra 12 Houtpellets gestookte pizzaoven
Laatste updates:
  • €319,60 - 26 april 2024
  • €310,00 - 25 april 2024
  • €302,32 - 24 april 2024
  • €309,80 - 23 april 2024
  • €319,30 - 22 april 2024
  • €317,70 - 21 april 2024
  • €307,50 - 20 april 2024
  • €323,30 - 19 april 2024
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €326,26 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €259,00 - 17 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
Ooni – Fyra – Pizza – Houtoven – houtpellets
Ooni – Fyra – Pizza – Houtoven – houtpellets

 319,60

Beschrijving

Review van de Ooni Fyra Pizza Houtoven op Houtpellets

De Ooni Fyra 12 is ‘s werelds eerste draagbare pizzaoven die werkt op houtpellets. Het merk Ooni staat bekend om zijn uitstekende ontwerp en jarenlange ontwikkeling van betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuisgebruik. Met de Fyra 12 kun je binnen 15 minuten aan de slag en bereik je een indrukwekkende temperatuur van 500°C, wat essentieel is voor het bakken van perfecte authentieke pizza’s met een knapperige korst, een smakelijke bodem en heerlijk gesmolten kaas. Dit alles in slechts 60 seconden!

Snel en efficiënt

Een van de meest opvallende kenmerken van de Fyra 12 is het ultra-efficiënte ontwerp, waardoor de oven de warmte maximaal vasthoudt en energieverspilling tot een minimum beperkt. Hierdoor kun je met een minimale hoeveelheid brandstof een optimale temperatuur bereiken en behouden. Bovendien beschikt de pizzaoven over een ingenieus en ruim pelletreservoir, dat automatisch de houtpellets toevoert. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het bereiden van de perfecte pizza, zonder je zorgen te maken over het bijvullen van brandstof.

Portable en veelzijdig

Met een gewicht van slechts 10 kilo is de Ooni Fyra 12 bijzonder draagbaar en gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties, zoals de camping, boot of het park. Of je nu op vakantie bent of een gezellige avond in de buitenlucht organiseert, deze pizzaoven is jouw ideale metgezel. De afmetingen van 74 x 41 x 73 cm maken hem compact genoeg om in de meeste auto’s te passen, maar tegelijkertijd groot genoeg om pizza’s tot 33 cm (13″) te kunnen bereiden.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Als je een Ooni-pizzaoven koopt, draag je bij aan een duurzame toekomst. Ooni werkt namelijk samen met Eden Projects en 1% for the Planet om bomen te planten. Door deze samenwerking wordt niet alleen de CO2-uitstoot gecompenseerd, maar worden ook belangrijke ecosystemen hersteld. Op deze manier kun je genieten van je pizza en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu.

Conclusie

De Ooni Fyra 12 pizzaoven op houtpellets is een uitstekende keuze voor liefhebbers van authentieke pizza’s. Dankzij het draagbare ontwerp kun je overal genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza’s, terwijl de indrukwekkende temperatuur van 500°C zorgt voor een perfecte korst en smeltende kaas in slechts 60 seconden. Het ultra-efficiënte ontwerp en het automatische pelletreservoir maken het bakken van pizza’s gemakkelijk en zorgen voor een minimaal brandstofverbruik. Bovendien draag je met de aankoop van een Ooni-pizzaoven bij aan duurzaamheidsinitiatieven, waardoor je niet alleen kunt genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook een positieve impact kunt hebben op het milieu. Kortom, de Ooni Fyra 12 is een must-have voor elke pizzaliefhebber die de ultieme pizza-ervaring wil beleven, waar dan ook.

Bekijk meer pizzaovens voor buiten op bol.com

Bekijk de beste Pizzaovens

Beste Softijsmachine 2023

8.5Expert Score
Review van de Ooni Fyra Pizza Houtoven op Houtpellets De Ooni Fyra 12 is ‘s werelds eerste draagbare pizzaoven die werkt op houtpellets. Het merk Ooni staat bekend om zijn uitstekende ontwerp en jarenlange ontwikkeling van betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuisgebruik. Met de Fyra 12 kun je binnen 15 minuten aan de slag en […]
Pluspunten
  • Snelle opwarmtijd van slechts 15 minuten
  • Bereikt een indrukwekkende temperatuur van 500°C voor perfecte pizza's
  • Ultra-efficiënt ontwerp zorgt voor maximaal warmtebehoud en minimale energieverspilling
  • Ingenieus pelletreservoir voert automatisch houtpellets toe
  • Draagbaar en gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid dankzij samenwerking met Eden Projects en 1% for the Planet
- Minpunten
  • Geen vermelding van extra functies of accessoires die mogelijk gewenst zijn
  • Mogelijk hogere kosten vanwege het gebruik van houtpellets als brandstof
  • Beperkte ruimte voor het bereiden van grotere pizza's (maximaal 33 cm)

Extra informatie

Specificaties: Ooni – Fyra – Pizza – Houtoven – houtpellets

Kleur

RVS

Geschikt voor locatie

Balkon, Onderweg, Tuin

Materiaal

RVS

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

30

Product breedte (cm)

41

Product lengte (cm)

74

Product hoogte (cm)

76

Product gewicht (g)

10

Lengte grilloppervlak (cm)

30

Geschikt voor aantal hamburgers

0

Met handgreep / handgrepen

Nee

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Nee

Vet collector

Nee

Inclusief thermometer

Nee

Inclusief verwijderbare aslade

Nee

Inclusief luchtrooster

Ja

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Nee

Met zijtafel

Nee

Aantal branders

1

Verpakkingsinhoud

ooni fyra pizzaoven pizzabaksteen van 10mm handleiding + receptengids

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Ontoepasselijk gebruik

Aanvullende functies

Pizza's bakken Broden bakken Steaks bakken met sizzling pan

Breedte grilloppervlak (cm)

30

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

15000

Indicatielampje

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

UU-P0AD00

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Universeel

Timer

Nee

Type barbecue

Pizzaoven

Verpakking breedte (mm)

470

Verpakking hoogte (mm)

710

Verpakking lengte (mm)

260

Verwarming tijd (minuut)

15

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Ooni Fyra 12 Houtpellets gestookte pizzaoven
Laatste updates:
  • €319,60 - 26 april 2024
  • €310,00 - 25 april 2024
  • €302,32 - 24 april 2024
  • €309,80 - 23 april 2024
  • €319,30 - 22 april 2024
  • €317,70 - 21 april 2024
  • €307,50 - 20 april 2024
  • €323,30 - 19 april 2024
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €326,26 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €259,00 - 17 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ooni – Fyra – Pizza – Houtoven – houtpellets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart