Nylie Multistyler – Airwrap – Airstyler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

 84,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Nylie Multistyler - Airwrap - Airstyler - Krultang - Stijltang - Krultangen - Stijltangen - Met 7 Opzetstukken - €84,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Nylie Multistyler - Airwrap - Airstyler - Krultang - Stijltang - Krultangen - Stijltangen - Met 7 Opzetstukken
Laatste updates:
  • €84,95 - 19 oktober 2023
  • €89,95 - 19 september 2023
Sinds: 19 september 2023
  • Hoogste prijs: €89,95 - 19 september 2023
  • Laagste prijs: €84,95 - 19 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 17:52
Nylie Multistyler – Airwrap – Airstyler
Nylie Multistyler – Airwrap – Airstyler

 84,95

Beschrijving

Review: Nylie Multistyler – De Ultieme Styling Tool voor Elk Haartype

De Nylie Multistyler is niet zomaar een styling tool. Het is een veelzijdige multistyler die belooft elke haarwens te vervullen. Of je nu droomt van perfecte krullen, steil haar of golvende lokken, met de Nylie Multistyler kun je elke dag een andere look creëren. Maar is dit apparaat echt zo revolutionair als het klinkt? Laten we dieper ingaan op de specificaties en voordelen.

Kracht en Technologie: Een Klasse Apart

Een van de meest opvallende kenmerken van de Nylie Multistyler is de geüpgradede technologie van 110.000 RPM. Dit zorgt voor een razendsnelle opwarming, waardoor je in een handomdraai klaar bent om te stylen. Bovendien is deze multistyler 40% krachtiger dan de meeste merken op de markt. Dit betekent dat zelfs de meest weerbarstige haren geen kans maken tegen deze krachtpatser.

Veiligheid Eerst: Ingebouwde Hittebescherming

Niemand wil zijn haar beschadigen tijdens het stylen. Gelukkig heeft de Nylie Multistyler een ingebouwde hittebescherming, waardoor je haar altijd beschermd blijft tegen de hitte. Dit, in combinatie met de keramische coating, zorgt ervoor dat je haar niet alleen prachtig gestyled wordt, maar ook gezond blijft.

Veelzijdigheid voor Elk Haartype

De Nylie Multistyler is niet alleen krachtig, maar ook ongelooflijk veelzijdig. Dankzij de drie warmte- en blaasstanden kun je de perfecte instelling kiezen voor jouw haartype. En met de vernieuwde technologie in de opzetstukken ben je verzekerd van professionele resultaten. Of je nu dik, dun, krullend of steil haar hebt, deze multistyler is er voor jou.

Onderhoudsgemak: Zelfreinigingsfunctie

Een ander groot pluspunt van de Nylie Multistyler is de zelfreinigingsfunctie. Dit zorgt ervoor dat het apparaat altijd in topconditie blijft, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Een langere levensduur en minder onderhoud? Dat klinkt als muziek in de oren!

Wat Zit Er in de Doos?

Bij aankoop van de Nylie Multistyler krijg je niet alleen de multistyler zelf, maar ook een reeks handige accessoires. Van een concentrator tot een föhnborstel en zelfs krullers, je hebt alles wat je nodig hebt voor de perfecte haarstyling.

Conclusie: Is de Nylie Multistyler de Investering Waard?

Zonder twijfel is de Nylie Multistyler een indrukwekkende styling tool. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige functies en hoogwaardige materialen is het een must-have voor iedereen die zijn haar graag styled. Of je nu een professional bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare multistyler voor thuisgebruik, de Nylie Multistyler zal niet teleurstellen.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

De beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

8.6Expert Score
Review: Nylie Multistyler – De Ultieme Styling Tool voor Elk Haartype De Nylie Multistyler is niet zomaar een styling tool. Het is een veelzijdige multistyler die belooft elke haarwens te vervullen. Of je nu droomt van perfecte krullen, steil haar of golvende lokken, met de Nylie Multistyler kun je elke dag een andere look creëren. […]
Pluspunten
  • Razendsnelle opwarming dankzij 110.000 RPM technologie.
  • 40% krachtiger dan veel andere merken.
  • Ingebouwde hittebescherming voor veilig stylen.
  • Veelzijdig: geschikt voor alle haartypes.
  • Duurzaam door zelfreinigingsfunctie.
  • Hoogwaardige materialen voor betrouwbaarheid.
  • Uitgebreide accessoires inbegrepen.
- Minpunten
  • Kan overweldigend zijn voor beginners door veelzijdigheid.
  • Groter formaat kan opbergen lastiger maken.

Extra informatie

Specificaties: Nylie Multistyler – Airwrap – Airstyler

Type krultang

Rechte krultang

Diameter (cm)

4

Multistylerfunctie

Föhn, Krultang, Stijlborstel, Stijltang, Krulborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Haarklemmen, Handschoen, Opzetborstel, Opzetkam, Spiraalopzetstuk, Ronde krulborstel

Kleur

Zwart

Materiaal

Keramische coating

Merk

Nylie

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Nylie Multistyler, Luxe opbergdoos, 2x krullers, Föhnborstel, Universeel kopstuk, Blaasmond, Diffuser, Stijlborstel, Anti-hitte handschoenen, 2x haarklemmen en een handleiding.

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

14

Steam styler

Nee

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

25 °C

Maximale temperatuur

230 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

0

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Nee

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

800

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

FP-2300

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (cm)

24

Verpakking hoogte (cm)

18

Verpakking lengte (cm)

41

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Nylie Multistyler - Airwrap - Airstyler - Krultang - Stijltang - Krultangen - Stijltangen - Met 7 Opzetstukken
Laatste updates:
  • €84,95 - 19 oktober 2023
  • €89,95 - 19 september 2023
Sinds: 19 september 2023
  • Hoogste prijs: €89,95 - 19 september 2023
  • Laagste prijs: €84,95 - 19 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Nylie Multistyler – Airwrap – Airstyler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart