Nuvoo Statiefventilator

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - 3 Standen - Stille Ventilator - Energiebesparende Timerfunctie - Afstandsbediening - Zwart - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - 3 Standen - Stille Ventilator - Energiebesparende Timerfunctie - Afstandsbediening - Zwart
Laatste updates:
  • €59,99 - 4 april 2024
  • €49,99 - 11 maart 2024
Sinds: 11 maart 2024
  • Hoogste prijs: €59,99 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €49,99 - 11 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 16:01

Beschrijving

Nuvoo Statiefventilator review: de perfecte oplossing voor een verkoelende bries op warme zomerdagen

Op zoek naar een krachtige, maar stille ventilator die geschikt is voor elke ruimte in huis of op kantoor? Dan is de Nuvoo Statiefventilator zeker het overwegen waard. Deze ventilator is in hoogte verstelbaar en heeft een variabele snelheidsregeling met 3 standen, waardoor je de luchtstroom volledig naar wens kunt afstemmen. De statiefventilator is uitgerust met een handige afstandsbediening en een timerfunctie, waardoor je niet eens meer op hoeft te staan om de instellingen aan te passen.

Review van de Nuvoo Statiefventilator: wat vinden de reviewers?

De Nuvoo Statiefventilator is een veelbesproken product onder reviewers. Hieronder bespreken we enkele van de meest voorkomende opmerkingen.

Krachtige verkoeling en makkelijk te bedienen

De reviewers zijn unaniem positief over de verkoeling die deze ventilator biedt. Zij prijzen de mogelijkheid om de ventilator in verschillende standen te zetten, waardoor je de luchtstroom naar wens kunt aanpassen. Bovendien is de Nuvoo Statiefventilator zeer makkelijk te bedienen, zowel via de touchpad knoppen als met de afstandsbediening.

Stil en veilig

Een andere eigenschap van de Nuvoo Statiefventilator die door reviewers wordt geprezen is het lage geluidsniveau. De ventilator is relatief stil en is daardoor geschikt voor gebruik op kantoor of in de slaapkamer. Ook wordt de veiligheid van de ventilator genoemd, doordat de bladen worden beschermd door een metalen behuizing en er een beveiliging tegen oververhitting is ingebouwd.

Strak design

Een veelgenoemde eigenschap van de Nuvoo Statiefventilator is het strakke design. Reviewers zijn positief over de vormgeving van de ventilator en de manier waarop deze in hun interieur past. Veel reviewers vinden de Nuvoo Statiefventilator mooi om te zien en daardoor een aanwinst voor hun huis.

Al met al zijn de reviewers zeer tevreden over de Nuvoo Statiefventilator. Deze ventilator biedt krachtige verkoeling, is makkelijk te bedienen en heeft een strak design. Daarnaast is de Nuvoo Statiefventilator stil en veilig, waardoor deze geschikt is voor gebruik op kantoor of in de slaapkamer.

Efficiënt en stil

De Nuvoo Statiefventilator heeft 5 bladen die een sterke luchtstroom creëren, maar toch ontzettend stil zijn. Met een geluidsniveau van slechts 40dB is deze ventilator ideaal voor plekken waar je niet teveel afleiding wilt hebben, zoals op kantoor of in de slaapkamer. De krachtige 45W motor zorgt voor een constante en gelijkmatige luchtstroom, waardoor je altijd verzekerd bent van verkoeling op warme dagen.

Variabele modus en timer

De Nuvoo Statiefventilator heeft drie standen: stand 1 modus waarbij de snelheid constant blijft, natuurlijke modus waarbij de blaaskracht van de wind willekeurig afwisselt en slaapmodus waarbij de blaaskracht van de bladen geleidelijk afneemt. Daarnaast beschikt de ventilator over een handige timerfunctie waarmee je de ventilator automatisch uit kunt schakelen. Zo kun je de ventilator bijvoorbeeld ‘s avonds gebruiken om af te koelen tijdens het slapen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze de hele nacht aan blijft staan.

Touchpad- en afstandsbediening

De Nuvoo Statiefventilator is eenvoudig te bedienen met het touchpad of de afstandsbediening. Het verlichte display zorgt ervoor dat je de instellingen ook in het donker kunt aflezen. Met de afstandsbediening kun je tot op 5 meter afstand alle functies van de ventilator instellen, waardoor je niet eens meer op hoeft te staan om de instellingen aan te passen.

Verstelbaar in hoek en hoogte

De Nuvoo Statiefventilator is volledig verstelbaar naar wens. Je kunt de ventilator in hoogte verstellen van 110 tot 135 cm en de kop is in hoek verstelbaar. Zo kun je de ventilator precies zo positioneren dat je een directe of indirecte bries ontvangt. Met het slimme handvat kun je de ventilator eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Veiligheid voorop

De Nuvoo Statiefventilator is voorzien van een metalen behuizing die de ventilatorbladen beschermt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je vingers in de buurt van de bladen komen tijdens het verplaatsen van de ventilator.

Woonkamer, slaapkamer, kantoor: overal verkoeling met de Nuvoo Statiefventilator

Dankzij de krachtige 45W motor, de 5 ventilatorbladen en de automatische 70° draairadius is de Nuvoo Statiefventilator geschikt voor veel verschillende ruimtes. Of je nu verkoeling wilt in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor, deze ventilator zorgt voor een aangename bries met weinig geluid. De automatische 75° draairadius zorgt ervoor dat de luchtstroom gelijkmatig wordt verdeeld over de hele kamer, zodat je optimaal kunt genieten van de verkoeling.

Op zoek naar stabiliteit bij een statiefventilator?

Een staande ventilator kan topzwaar zijn en daardoor mogelijk minder stabiel. Maar de Nuvoo Statiefventilator is uitgerust met een stabiele driepoot en een stevige basis, waardoor deze veilig op de grond blijft staan en niet snel omvalt. Daarnaast is de ventilator ook nog eens in hoogte verstelbaar, zodat je deze op de gewenste hoogte kunt instellen.

Conclusie: de Nuvoo Statiefventilator is de perfecte oplossing voor een verkoelende bries op warme zomerdagen

De Nuvoo Statiefventilator is een krachtige en stille ventilator die geschikt is voor elke ruimte in huis of op kantoor. De variabele snelheidsregeling met 3 standen, de timerfunctie en de afstandsbediening maken deze ventilator zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de ventilator volledig verstelbaar naar wens, waardoor je altijd de perfecte positie kunt vinden voor een aangename bries. De veiligheid van deze ventilator is gegarandeerd door de metalen behuizing en de beveiliging tegen oververhitting. Kortom, de Nuvoo Statiefventilator is de ideale oplossing voor verkoeling op warme zomerdagen.

Bekijk meer ventilatoren op bol.com

Bekijk de beste ventilatoren

Beste mobiele airco’s

9.4Expert Score
Nuvoo Statiefventilator review: de perfecte oplossing voor een verkoelende bries op warme zomerdagen Op zoek naar een krachtige, maar stille ventilator die geschikt is voor elke ruimte in huis of op kantoor? Dan is de Nuvoo Statiefventilator zeker het overwegen waard. Deze ventilator is in hoogte verstelbaar en heeft een variabele snelheidsregeling met 3 standen, […]
Pluspunten
  • Krachtige verkoeling met 5 bladen en 45W motor
  • Stil met slechts 40dB geluidsniveau
  • Variabele modus en timer met touchpad- en afstandsbediening
  • Verstelbaar in hoogte en hoek voor optimale positie
  • Stabiele driepoot en stevige basis voor veiligheid
- Minpunten
  • Ventilatorbehuizing is zwaar

Extra informatie

Specificaties: Nuvoo Statiefventilator

Merk

Nuvoo

Kleur

Zwart

Waaiervorm

Blad

Type ventilator

Statiefventilator

Vermogen (W)

45

Geluidsniveau (dB)

40

Gewicht (g)

6760

Diameter (cm)

45

Snoerlengte (m)

1.70

Beweegbaar

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Draait automatisch

Ja

Kantelbaar

Ja

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Inklapbaar

Nee

Indicatielampje

Ja

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Verkoelingsfunctie

Verpakkingsinhoud

Nuvoo Ventilator NVO-SF40BK Afstandbediening Handleiding

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal snelheden

3

CADR-waarde

3445 m³/h

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gaat automatisch aan en uit

Nee

Ingebouwde luchtkwaliteitmeter

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

NVO-SF40BK

Maximale hoogte

135

Minimale hoogte (cm)

110

Model

NVO-SF40BK

Product breedte (cm)

45

Product gewicht (kg)

4.50

Product hoogte (cm)

135

Product lengte (cm)

135

Reparatie type

Carry-in

Scherm

zonder scherm

Smart Home Platform

Niet van toepassing

Type reiniging

Geen reiniging

Type stroomaansluiting

Netstroom

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Waterschade, Valschade

Verpakking breedte (mm)

492

Verpakking hoogte (mm)

178

Verpakking lengte (mm)

542

Verwarmingsfunctie

Nee

Voltage (V)

220

Waterverneveling

Nee

Zonder bladen

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Nuvoo Statiefventilator - Oscillatiefunctie - 3 Standen - Stille Ventilator - Energiebesparende Timerfunctie - Afstandsbediening - Zwart
Laatste updates:
  • €59,99 - 4 april 2024
  • €49,99 - 11 maart 2024
Sinds: 11 maart 2024
  • Hoogste prijs: €59,99 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €49,99 - 11 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Nuvoo Statiefventilator”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart