NutriBullet Pro+ Pulse Blender

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je nutribullet Pro+ Pulse Blender - inclusief To-Go Bekers - 1200 Watt - Zwart kopen voor slechts €119,95
  • De laagste prijs van nutribullet Pro+ Pulse Blender - inclusief To-Go Bekers - 1200 Watt - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 00:13.

 119,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: nutribullet Pro+ Pulse Blender - inclusief To-Go Bekers - 1200 Watt - Zwart - €119,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor nutribullet Pro+ Pulse Blender - inclusief To-Go Bekers - 1200 Watt - Zwart
Laatste updates:
  • €119,95 - 31 maart 2024
  • €89,95 - 25 maart 2024
  • €119,95 - 1 februari 2024
  • €109,95 - 1 januari 2024
  • €119,95 - 25 december 2023
  • €109,95 - 12 december 2023
  • €99,95 - 10 december 2023
  • €119,95 - 28 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €89,95 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 00:13
NutriBullet Pro+ Pulse Blender

 119,95

Beschrijving

NutriBullet Pro+ Pulse Blender Review: Ultieme Krachtpatser voor Gezonde Gerechten

Ontdek de NutriBullet Pro+ Pulse Blender, jouw ideale metgezel voor het creëren van gezonde smoothies, shakes, sauzen en meer! Met een krachtige 1200 Watt motor en geavanceerde functies, is deze blender een must-have in elke keuken.

Krachtige 1200W Motor voor Moeswerk

De NutriBullet Pro+ Pulse Blender is uitgerust met een indrukwekkende 1200 Watt motor, die zonder moeite zelfs de meest taaie ingrediënten kan verpulveren. Of het nu gaat om bladgroenten zoals boerenkool en selderij of harde noten en zaden, deze blender maalt alles binnen een mum van tijd fijn. Geen gedoe meer met stukjes in je smoothies; deze krachtpatser zorgt voor een gladde en romige consistentie.

Volledige Controle met de Pulse Knop

Een opvallende eigenschap van de NutriBullet Pro+ Pulse Blender is de Pulse knop. Hiermee heb je volledige controle over de textuur van je gerechten. Of je nu een grove salsa of grof gehakte uien wilt maken, de Pulse stand biedt de perfecte oplossing. Bovendien schakelt deze functie automatisch uit na 1 minuut, wat super handig is voor drukke koks.

Automatische Extractiecyclus voor Gemakkelijke Bereiding

Dankzij de 60-seconden extractiecyclus is het bereiden van smoothies, sauzen en meer een fluitje van een cent. Voeg gewoon je favoriete ingrediënten toe, druk op de knop en de NutriBullet Pro+ Pulse Blender doet de rest. Geen ingewikkelde instellingen of tijdschema’s meer – deze blender zorgt voor heerlijke resultaten zonder enige moeite van jouw kant.

Speciaal Ontworpen Messen voor Optimaal Extractie

Wat de NutriBullet Pro+ Pulse Blender echt uniek maakt, zijn de speciaal ontworpen messen die zorgen voor optimale extractie van voedingsstoffen uit je ingrediënten. Deze messen zijn ontwikkeld om de cellen van groenten en fruit open te breken, waardoor je lichaam gemakkelijker toegang krijgt tot de essentiële vitaminen en mineralen die ze bevatten. Zo haal je het maximale uit je gezonde gerechten.

Eenvoudig Schoon te Maken

Als drukke kok wil je niet veel tijd verspillen aan het schoonmaken van keukenapparatuur. Gelukkig is de NutriBullet Pro+ Pulse Blender een feest om schoon te maken. Alle onderdelen, behalve de basisunit en het messenblad, kunnen veilig in de vaatwasser worden geplaatst. Het messenblad kan eenvoudig worden gereinigd met lauwwarm water en een drupje zeep. Zo kun je snel weer aan de slag met het maken van gezonde lekkernijen.

Maak Gezonde Gerechten in Een Handomdraai

Of je nu een gezonde smoothie voor het ontbijt wilt maken, een verfrissende cocktail voor een feestje wilt serveren of een heerlijke saus voor bij je avondmaaltijd wilt bereiden, met de NutriBullet Pro+ Pulse Blender is het allemaal mogelijk. De krachtige motor en geavanceerde functies maken het moeiteloos om gezonde en smaakvolle creaties te maken, boordevol voedingsstoffen.

Stijlvol Design voor een Pronkstuk in de Keuken

Naast indrukwekkende prestaties heeft de NutriBullet Pro+ Pulse Blender ook een stijlvol design dat een pronkstuk in elke keuken vormt. Met de keuze uit verschillende kleuren kun je de blender aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Als je de blender even niet gebruikt, kun je deze gemakkelijk opbergen dankzij het compacte design.

Conclusie: De Ultieme Keuze voor Gezonde Koks

Kortom, de NutriBullet Pro+ Pulse Blender is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige blender om gezonde gerechten te bereiden. Met zijn 1200 Watt motor, Pulse knop, automatische extractiecyclus en speciaal ontworpen messen, maakt deze blender gezond koken een fluitje van een cent. Bovendien is het schoonmaken een fluitje van een cent, en het stijlvolle design maakt het een pronkstuk in elke keuken. Als e-commerce specialist raden we de NutriBullet Pro+ Pulse Blender ten zeerste aan voor een hoge conversie rate. Kies voor gezondheid en gemak met deze geweldige blender!

Bekijk meer blenders op bol.com

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk de beste melkopschuimers

8.2Expert Score
NutriBullet Pro+ Pulse Blender Review: Ultieme Krachtpatser voor Gezonde Gerechten Ontdek de NutriBullet Pro+ Pulse Blender, jouw ideale metgezel voor het creëren van gezonde smoothies, shakes, sauzen en meer! Met een krachtige 1200 Watt motor en geavanceerde functies, is deze blender een must-have in elke keuken. Krachtige 1200W Motor voor Moeswerk De NutriBullet Pro+ Pulse […]
Pluspunten
  • Krachtige 1200W motor voor moeiteloos verpulveren
  • Pulse knop voor volledige controle over textuur
  • Automatische extractiecyclus voor gemakkelijke bereiding
  • Speciaal ontworpen messen voor optimale voedingsstoffenextractie
  • Eenvoudig schoon te maken
- Minpunten
  • Beperkte inhoud van 0.90 l
  • Relatief luidruchtig tijdens gebruik
  • Hogere prijsklasse vergeleken met andere blenders

Extra informatie

Specificaties: NutriBullet Pro+ Pulse Blender

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

2

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Anti drup

Ja

Continu of puls actie

Ja

Verwarmingscapaciteit

Nee

Ijs maler

Ja

Oplaadbaar

Nee

Turbo feature

Nee

Vermogen (W)

1200

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

Tritan

Materiaal hak oppervlak

Tritan

Bediening

Draaisysteem, Knoppen

Met maatverdeling

Nee

Materiaal kom

Kunststof

Aantal mesjes / scheerringen

2

Verwijderbare cup

Ja

Afneembare mesjes

Ja

Type blender

Blender to go

Aanvullende functies

IJs crushen, hakken, malen, blenden.

Verpakkingsinhoud

– 1200 Watt Power Base met smart nutrition sensor – 2 Grote bekers (946ml) – 1 Extractormes – 2 Fliptop deksel – 2 Drinkringen – Gebruikershandleiding

Inclusief mix accessoire

Drinkfles, Inclusief Kookboek, Filter voor pitjes

Inhoud (l)

0.90

Snoerlengte (m)

1

Merk

NutriBullet

Taal handleiding

Nederlands

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Gewicht (g)

3907

Met automatische programma's

Nee

Model

Pro+ 1200 Pulse

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Toerental

25000 r/min

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Zie gebruiksaanwijzing

Verpakking breedte (mm)

300

Verpakking hoogte (mm)

185

Verpakking lengte (mm)

371

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor nutribullet Pro+ Pulse Blender - inclusief To-Go Bekers - 1200 Watt - Zwart
Laatste updates:
  • €119,95 - 31 maart 2024
  • €89,95 - 25 maart 2024
  • €119,95 - 1 februari 2024
  • €109,95 - 1 januari 2024
  • €119,95 - 25 december 2023
  • €109,95 - 12 december 2023
  • €99,95 - 10 december 2023
  • €119,95 - 28 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €89,95 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “NutriBullet Pro+ Pulse Blender”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart