Nomestic CO2 Meter

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Werkt op: USB | Accu | Netstroom

 69,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor - €69,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor
Laatste updates:
  • €69,00 - 4 april 2024
  • €62,00 - 1 april 2024
  • €57,00 - 8 maart 2024
  • €57,95 - 5 maart 2024
  • €69,00 - 30 november 2023
  • €59,00 - 23 november 2023
  • €69,00 - 31 oktober 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €57,00 - 8 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11

Beschrijving

Nomestic CO2 Meter review

De luchtkwaliteit in ons huis, op kantoor of in de winkel is van groot belang voor onze gezondheid en welzijn. De meter geeft nauwkeurige gegevens weer, zodat je precies weet wat de huidige luchtkwaliteit is en wat je kunt doen om deze te verbeteren. Het is het essentieel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden. De Nomestic luchtkwaliteitsmeter is een uitstekend hulpmiddel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden en te verbeteren. Zo kun je gemakkelijk zorgen voor een gezonde leefomgeving voor jezelf en degenen om je heen.

De Nomestic luchtkwaliteitsmeter houdt nauwkeurig het binnenklimaat in de gaten en toont up-to-date resultaten. Zo kun je er zeker van zijn dat je gezin, klanten en jezelf altijd ademhalen in een ruimte met zuivere lucht. De CO2-meter is uitgerust met een geavanceerde NDIR-sensor, wat voor de meest nauwkeurige CO2-metingen zorgt. Dit geeft je de mogelijkheid om zorgeloos gebruik te maken van je handelsruimte, leefruimte of kantoor, terwijl je toch voor optimale gezondheid kiest. Met de Nomestic luchtkwaliteitsmeter kun je gemakkelijk het CO2-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad in de gaten houden. Zo kun je er zeker van zijn dat je gezin, klanten en jezelf altijd ademhalen in een ruimte met een gezond binnenklimaat.

Reviewers geven hun mening over de Nomestic CO2 Meter

De Nomestic CO2 Meter is een handig apparaatje dat de luchtkwaliteit in huis meet. Reviewers zijn over het algemeen positief over de nauwkeurige metingen van CO2-waarden en de luchtvochtigheid. Het apparaatje is gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen, en door de automatische kalibratie blijven de metingen nauwkeurig, zelfs als de meter op verschillende plaatsen wordt gebruikt. Sommige reviewers geven wel aan dat de batterij vrij snel leeg loopt en dat de temperatuurweergave niet altijd klopt. Het is belangrijk om het apparaat de eerste 24 uur te laten acclimatiseren in een nieuwe omgeving.

Verrassend inzicht in binnenklimaat met Nomestic CO2

Meter Een van de meest opvallende bevindingen van reviewers is dat de CO2-waarden in huis snel kunnen stijgen, bijvoorbeeld tijdens het koken zonder ventilatie. Dit inzicht kan helpen bij het nemen van maatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren, zoals betere ventilatie. Het apparaat is handig in gebruik en de interface is helder en duidelijk.

Klein maar effectief

Nomestic CO2 Meter De Nomestic CO2 Meter is een klein en handig apparaatje dat snel en nauwkeurig CO2-waarden en luchtvochtigheid meet. Hoewel de batterij vrij snel leeg loopt en de temperatuurweergave niet altijd klopt, vinden reviewers dit geen groot probleem gezien de redelijke prijs van het apparaatje. Het is gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen, en kan een nuttig hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit in huis.

Kenmerken Nomestic CO2 Meter

Naast het meten van het CO2-gehalte, is de Nomestic luchtkwaliteitsmeter ook uitgerust met een thermometer en luchtvochtigheidsmeter. Zo kun je het volledige binnenklimaat in de gaten houden met slechts één apparaat. Daarnaast heeft de meter ook een automatische kalibratie, wat ervoor zorgt dat je altijd nauwkeurige gegevens krijgt.

Een ander voordeel van de Nomestic luchtkwaliteitsmeter is de proactieve melding bij verhoogde CO2-gehaltes. Zo kun je op tijd actie ondernemen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Bovendien heeft de meter duidelijke kleurindicators, wat het gemakkelijk maakt om te zien of de luchtkwaliteit in orde is of niet.

Verder is de Nomestic luchtkwaliteitsmeter USB oplaadbaar, wat betekent dat je het apparaat gemakkelijk kunt opladen met behulp van de bijgeleverde USB-kabel. De oplaadduur is ongeveer 4-6 uur.

Nadelen Nomestic CO2 Meter

Helaas heeft de meter wel enkele nadelen. Zo gaat de batterij snel leeg, is de temperatuur soms onnauwkeurig en is het scherm niet dimbaar. Bovendien is er geen laad indicatie en is het apparaat niet WiFi-enabled.

Desondanks is de Nomestic luchtkwaliteitsmeter nog steeds een uitstekend hulpmiddel om de luchtkwaliteit in de gaten te houden. Door regelmatig de luchtkwaliteit te meten, kun je ervoor zorgen dat je gezin, klanten en jezelf altijd ademhalen in een ruimte met een gezond binnenklimaat.

Samenvatting

De Nomestic luchtkwaliteitsmeter is een compact en handig apparaat om de luchtkwaliteit in huis, op kantoor of in de winkel in de gaten te houden. Het apparaat is voorzien van een geavanceerde NDIR-sensor voor nauwkeurige CO2-metingen, en heeft ook een thermometer en luchtvochtigheidsmeter. De meter heeft automatische kalibratie, proactieve melding bij verhoogde CO2-gehaltes en duidelijke kleurindicators. Het apparaat is USB oplaadbaar en wordt geleverd met een USB-kabel en handleiding. Helaas heeft de meter enkele nadelen, zoals een snel lege batterij, soms onnauwkeurige temperatuur en het is niet WiFi-enabled. Desondanks blijft het een nuttig hulpmiddel voor het in de gaten houden van de luchtkwaliteit.

Bekijk meer co2 meters op bol.com

Beste CO2 meters van 2023

Wat is een co2 meter?

 

9Expert Score
Werkt op: USB | Accu | Netstroom
Pluspunten
  • Nauwkeurige CO2-metingen
  • Compact en lichtgewicht
  • Inclusief thermometer en luchtvochtigheidsmeter
  • Automatische kalibratie
  • Proactieve melding bij hoge CO2-gehaltes
  • Duidelijke kleurindicators
  • USB oplaadbaar
  • Bijgeleverde USB-kabel en handleiding
- Minpunten
  • Snel lege batterij
  • Soms onnauwkeurige temperatuur
  • Scherm niet dimbaar
  • Geen laad indicatie
  • Geen WiFi-enabled

Extra informatie

Specificaties: Nomestic CO2 Meter

Kleur

Vierkant

Gewicht (gram)

348

Meetopties

CO2, Luchtvochtigheid, Temperatuur

Verpakkingsinhoud

Nomestic® CO2 Meter Gebruiksaanwijzing (Nederlands en Engels) USB kabel

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Internet of Things

Nee

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

November

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Met display

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Verpakking breedte (mm)

98

Verpakking hoogte (mm)

53

Verpakking lengte (mm)

139

Voedingstype

USB, Accu, Netstroom

Wifi vereist

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Nomestic® CO2 Meter & Hygrometer voor Binnen – CO2 Melder met Thermometer & Luchtvochtigheidsmeter – Zelfkalibrerende NDIR sensor
Laatste updates:
  • €69,00 - 4 april 2024
  • €62,00 - 1 april 2024
  • €57,00 - 8 maart 2024
  • €57,95 - 5 maart 2024
  • €69,00 - 30 november 2023
  • €59,00 - 23 november 2023
  • €69,00 - 31 oktober 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €69,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €57,00 - 8 maart 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Nomestic CO2 Meter

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Samuel Lueck

    De CO2-waarden worden heel duidelijk weergegeven op deze meter. Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Door de automatische kalibratie zijn de waarden nauwkeurig, zelfs als de meter op verschillende locaties wordt gebruikt. In de eerste 24 uur moet het apparaat goed worden gekalibreerd volgens de instructies, maar dit is heel eenvoudig. Ik heb ontdekt dat ik veel meer en vaker moet ventileren dan ik dacht, aangezien de luchtkwaliteit snel verslechtert in een afgesloten kamer.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart