Noiller Co2 meter 3 in 1

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Noiller Co2 meter 3 in 1 - Hygrometer - Hygrometer binnen - Luchtvochtigheidsmeter - Co2 meter binnen - Zwart kopen voor slechts €29,95
  • De laagste prijs van Noiller Co2 meter 3 in 1 - Hygrometer - Hygrometer binnen - Luchtvochtigheidsmeter - Co2 meter binnen - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 11:01.

 29,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Noiller Co2 meter 3 in 1 - Hygrometer - Hygrometer binnen - Luchtvochtigheidsmeter - Co2 meter binnen - Zwart - €29,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Noiller Co2 meter 3 in 1 - Hygrometer - Hygrometer binnen - Luchtvochtigheidsmeter - Co2 meter binnen - Zwart
Laatste updates:
  • €29,95 - 4 december 2023
  • €24,95 - 9 november 2023
  • €20,51 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,95 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €20,51 - 8 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 11:01

Beschrijving

Noiller CO2 Meter 3-in-1: De Ultieme Luchtkwaliteit Meter voor Jouw Gezondheid

Als het gaat om het monitoren van de luchtkwaliteit en het zorgen voor een gezonde leefomgeving, is de Noiller CO2 Meter de beste keuze op de markt. Deze geavanceerde meter biedt niet alleen nauwkeurige metingen van het CO2-gehalte, maar heeft ook een handige temperatuurcheck functie. Bovendien is de Noiller CO2 Meter draagbaar en oplaadbaar, waardoor je overal en altijd kunt genieten van optimale gezondheid en welzijn.

Co2 Meter, Temperatuur Check en Meer

Een van de grootste voordelen van de Noiller CO2 Meter is de mogelijkheid om het CO2-gehalte in de lucht te meten. Dit is essentieel omdat een te hoog CO2-gehalte schadelijk kan zijn voor je gezondheid en welzijn. Met deze meter krijg je direct inzicht in de luchtkwaliteit, zodat je passende maatregelen kunt nemen om jezelf en je omgeving gezond te houden.

Naast het meten van CO2, beschikt de Noiller CO2 Meter ook over een ingebouwde thermometer. Hierdoor kun je altijd de temperatuur van je omgeving controleren. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, deze meter zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de temperatuur, zodat je altijd kunt zorgen voor een comfortabele leefomgeving.

Draagbaar en Oplaadbaar: Altijd en Overal Gezondheidsbewust

De Noiller CO2 Meter is ontworpen met draagbaarheid in gedachten. Het compacte formaat en het lichte gewicht maken het gemakkelijk om de meter mee te nemen waar je ook gaat. Of je nu reist, op kantoor werkt of gewoon thuis ontspant, je kunt altijd de luchtkwaliteit en temperatuur in de gaten houden.

Bovendien is de Noiller CO2 Meter oplaadbaar, waardoor je geen gedoe hebt met het vervangen van batterijen. Sluit hem gewoon aan op een stroombron en je bent klaar om te meten. Dit maakt de meter niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst gemakkelijk in gebruik.

Ruime Ervaring in Luchtklimaat Artikelen: Gegarandeerde Kwaliteit

Als specialist op het gebied van luchtklimaat artikelen hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd in de sector. We begrijpen de eisen en behoeften van onze klanten en streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan die eisen voldoen. Kwaliteit staat bij ons voorop en we willen ervoor zorgen dat jij optimaal kunt genieten van de beste en nieuwste technologieën.

Productspecificaties: Kleurrijk en Nauwkeurig

De Noiller CO2 Meter is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Kies de kleur die het beste bij je smaak en interieur past. Wat betreft de meetbereiken, kan de meter CO2-niveaus meten variërend van 400 tot 5000ppm en temperaturen van 0 tot 50 ℃. Deze nauwkeurige metingen zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit en temperatuur in je omgeving.

Een Blik op de Kenmerken: Gewicht, Meetopties en Meer

Met een gewicht van slechts 198 gram is de Noiller CO2 Meter gemakkelijk te hanteren en mee te nemen. Het biedt ook meerdere meetopties, waaronder CO2, luchtvochtigheid en temperatuur, zodat je een volledig beeld krijgt van de luchtkwaliteit in je omgeving.

Productinformatie en Overige Kenmerken

De Noiller CO2 Meter wordt geleverd met de volgende productinformatie: EAN (6091627588587) en de verpakkingsinhoud van de meter zelf. De meter vereist geen speciale app voor volledige functionaliteit en er zijn geen betaalde diensten vereist. Ook is er geen Bluetooth-connectiviteit nodig. Het product heeft een CE-markering en is compatibel met meerdere apparaten. Het heeft geen gegevensdeling nodig en ondersteunt geen internet of things (IoT). De meter kan zelfstandig met internet verbinden en beschikt over een handig display. Bovendien is er een mobiele data verbinding mogelijk. Het product wordt geleverd met een Engelse handleiding en heeft een voedingstype batterij. Wifi is niet vereist voor de functionaliteit van de meter.

Conclusie: De Noiller CO2 Meter is Jouw Sleutel tot Optimale Gezondheid

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige CO2-meter om de luchtkwaliteit in je omgeving te monitoren, dan is de Noiller CO2 Meter de ideale keuze. Met nauwkeurige metingen van CO2-niveaus en temperatuur, samen met draagbaarheid en oplaadbaarheid, biedt deze meter alles wat je nodig hebt voor een gezonde leefomgeving. Vertrouw op onze ruime ervaring en geniet van de beste technologie met de Noiller CO2 Meter. Bestel vandaag nog en adem gemakkelijk!

Bekijk meer co2 meters op bol.com

Beste CO2 meters van 2023

Wat is een co2 meter?

7Expert Score
De Noiller CO2 Meter is een veelzijdige en betrouwbare keuze om de luchtkwaliteit te monitoren, met nauwkeurige metingen en handige functies. Houd echter rekening met beperkingen zoals kleuropties en taal van de handleiding.
Pluspunten
  • Nauwkeurige metingen van CO2-gehalte in de lucht.
  • Handige ingebouwde thermometer voor temperatuurcontrole.
  • Draagbaar en gemakkelijk mee te nemen.
  • Oplaadbaar, geen gedoe met batterijvervanging.
- Minpunten
  • Alleen beschikbaar met Engelse handleiding.
  • Geen ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit.

Extra informatie

Specificaties: Noiller Co2 meter 3 in 1

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

198

Meetopties

CO2, Luchtvochtigheid, Temperatuur

Verpakkingsinhoud

Noiller® Co2 meter 3 in 1

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Internet of Things

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Mei

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Met display

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

112

Verpakking hoogte (mm)

48

Verpakking lengte (mm)

118

Voedingstype

Batterij

Wifi vereist

Niet van toepassing

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Noiller Co2 meter 3 in 1 - Hygrometer - Hygrometer binnen - Luchtvochtigheidsmeter - Co2 meter binnen - Zwart
Laatste updates:
  • €29,95 - 4 december 2023
  • €24,95 - 9 november 2023
  • €20,51 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,95 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €20,51 - 8 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Noiller Co2 meter 3 in 1”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart