Ninja Creami IJsmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Ninja Creami IJsmachine - Ice Cream Maker voor Roomijs, Milkshake, Smoothie Bowl en meer - Foodi - NC300EU kopen voor slechts €199,00
  • De laagste prijs van Ninja Creami IJsmachine - Ice Cream Maker voor Roomijs, Milkshake, Smoothie Bowl en meer - Foodi - NC300EU werd verkregen op 29 februari 2024 19:01.

 199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Ninja Creami IJsmachine - Ice Cream Maker voor Roomijs, Milkshake, Smoothie Bowl en meer - Foodi - NC300EU - €199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Ninja Creami IJsmachine - Ice Cream Maker voor Roomijs, Milkshake, Smoothie Bowl en meer - Foodi - NC300EU
Laatste updates:
  • €199,00 - 29 februari 2024
  • €199,99 - 20 februari 2024
  • €229,00 - 19 februari 2024
  • €231,00 - 16 februari 2024
  • €204,99 - 15 februari 2024
  • €192,00 - 12 februari 2024
  • €204,99 - 10 februari 2024
  • €198,00 - 9 februari 2024
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €399,99 - 21 september 2023
  • Laagste prijs: €192,00 - 12 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 19:01

Beschrijving

Ninja Creami IJsmachine review: Maak Zelfgemaakte Lekkernijen Op Maat!

Ben je op zoek naar een veelzijdige ijsmachine waarmee je zelfgemaakte lekkernijen kunt bereiden? Dan is de Ninja Creami IJsmachine de perfecte keuze voor jou! Met deze innovatieve ijsmachine kun je heerlijk ijs, romige gelato, verfrissende sorbets, smakelijke smoothie bowls, luchtig light ijs, heerlijke milkshakes en nog veel meer maken. Met de Ninja Creami IJsmachine zijn de mogelijkheden eindeloos! In dit uitgebreide review zullen we je alles vertellen over de functies, voordelen en gebruiksgemak van deze fantastische ijsmachine.

Maak Zelfgemaakte Lekkernijen Op Maat

Met de Ninja Creami IJsmachine kun je eenvoudig zelfgemaakte lekkernijen op maat maken. Of je nu zin hebt in een romig ijsje, een verfrissende sorbet of een heerlijke milkshake, met deze ijsmachine kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook romige smoothie bowls maken voor het ontbijt of een gezonde vruchtensorbet als middagsnack. De Ninja Creami IJsmachine biedt maar liefst 7 verschillende functies, dus er is altijd iets lekkers te maken, ongeacht het moment van de dag.

Gemakkelijk te Gebruiken, Gemakkelijk te Reinigen

De Ninja Creami IJsmachine is ontworpen voor gebruiksgemak. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten in een van de handige dessertbakjes te doen en ze 24 uur in de vriezer te plaatsen. Vlak voor het serveren plaats je het dessertbakje in de buitenste schaal van de ijsmachine, bevestig je de messen en de deksel, en druk je op de knop. De roterende messen zorgen ervoor dat de bevroren basis in een romige traktatie verandert, en binnen enkele minuten kun je genieten van je zelfgemaakte lekkernij. Bovendien is de ijsmachine gemakkelijk schoon te maken. De pot, het deksel en het snijblad kunnen in de vaatwasser of met de hand worden gewassen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is.

Drie BPA-vrije Dessertbakjes voor Verschillende Smaken

De Ninja Creami IJsmachine wordt geleverd met drie BPA-vrije dessertbakjes, zodat je tot 1,4 liter heerlijk ijs kunt maken en drie verschillende smaken tegelijkertijd kunt creëren. Hiermee kun je iedereen in je huishouden tevredenstellen. Of je nu van vanille, chocolade of aardbeien houdt, met de Ninja Creami IJsmachine kun je eenvoudig verschillende smaken ijs maken en aanpassen aan de voorkeuren van je gezin.

Voeg Extra’s Toe voor Een Smaakexplosie

Wil je je desserts een extra smaakboost geven? Geen probleem! Met de Ninja Creami IJsmachine kun je gemakkelijk extra ingrediënten toevoegen zoals chocoladestukjes, snoep, noten, stukjes koek, granola en meer. Je kunt zelfs in de winkel gekocht ijs mixen met extra’s. De ijsmachine heeft een speciaal “Extra’s”-programma waarmee je deze ingrediënten automatisch en gelijkmatig over het ijs kunt verdelen. Op deze manier kun je eenvoudig heerlijk stracciatella-ijs maken of Oreo-koekjes in je ijs verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Perfecte Textuur Elke Keer Weer

Dankzij de speciaal ontworpen messen van de Ninja Creami IJsmachine krijg je elke keer weer de perfecte consistentie. De messen roeren de bevroren basis in enkele minuten om tot romig ijs, vergelijkbaar met het ijs van een professionele ijscoman. Of je nu van een zacht en smeuïg ijs houdt of liever een steviger ijs hebt, met de Ninja Creami IJsmachine kun je de textuur precies aanpassen aan je voorkeur.

Zeven Vooraf Ingestelde Programma’s

De Ninja Creami IJsmachine heeft zeven handige vooraf ingestelde programma’s: ijs, gelato, sorbet, smoothie bowl, light ijs, milkshake en extra’s. Elk programma is intelligent geprogrammeerd met een unieke centrifugeersnelheid en -duur om de perfecte textuur te creëren. Of je nu zin hebt in een klassiek vanille-ijs, een zomerse gelato of een gezonde smoothie bowl, met de Ninja Creami IJsmachine maak je het met slechts één druk op de knop.

Technische Specificaties en Informatie

De Ninja Creami IJsmachine heeft een digitaal touch screen waarmee je eenvoudig het gewenste programma kunt kiezen. Het apparaat weegt 7942 gram en heeft een vermogen van 800 watt. Het wordt geleverd met een extra koeling container en een receptenboekje vol heerlijke ideeën. De pot, het deksel en het snijblad zijn vaatwasmachinebestendig en het apparaat heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Conclusie: Geniet van Heerlijke Zelfgemaakte Lekkernijen met de Ninja Creami IJsmachine

De Ninja Creami IJsmachine is een geweldige aanvulling op elke keuken. Met deze veelzijdige ijsmachine kun je eenvoudig zelfgemaakte lekkernijen op maat maken, van ijs en gelato tot sorbet en smoothie bowls. De machine is gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, en met de verschillende programma’s en mogelijkheden kun je eindeloos variëren en je eigen creaties maken. Of je nu een liefhebber bent van klassieke smaken of juist wilt experimenteren met nieuwe combinaties, met de Ninja Creami IJsmachine kun je al je culinaire fantasieën waarmaken. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Ninja Creami IJsmachine in huis en geniet van heerlijke zelfgemaakte lekkernijen!

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

Bekijk de beste ijsblokjesmachine

9.5Expert Score
Ninja Creami IJsmachine review: Maak Zelfgemaakte Lekkernijen Op Maat! Ben je op zoek naar een veelzijdige ijsmachine waarmee je zelfgemaakte lekkernijen kunt bereiden? Dan is de Ninja Creami IJsmachine de perfecte keuze voor jou! Met deze innovatieve ijsmachine kun je heerlijk ijs, romige gelato, verfrissende sorbets, smakelijke smoothie bowls, luchtig light ijs, heerlijke milkshakes en […]
Pluspunten
  • Veelzijdigheid: Met de Ninja Creami IJsmachine kun je verschillende soorten ijs, gelato, sorbet, smoothie bowls, light ijs en milkshakes maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Gebruiksgemak: De ijsmachine is gemakkelijk te gebruiken. Vul de dessertbakjes met ingrediënten, vries ze in, plaats ze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele minuten geniet je van je zelfgemaakte lekkernijen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: De pot, het deksel en het snijblad zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen dus eenvoudig worden gereinigd.
  • Drie BPA-vrije dessertbakjes: Met de bijgeleverde dessertbakjes kun je verschillende smaken ijs tegelijkertijd maken en aanpassen aan de voorkeuren van je gezin.
  • Mogelijkheid om extra ingrediënten toe te voegen: Je kunt gemakkelijk extra's zoals chocoladestukjes, noten en koekjes toevoegen voor een smaakexplosie in je ijs.
- Minpunten
  • Beperkte capaciteit: De ijsmachine kan tot 1,4 liter ijs maken, wat voldoende is voor de meeste gezinnen, maar mogelijk niet genoeg voor grote bijeenkomsten.
  • Vereist vooraf invriezen van dessertbakjes: Je moet de dessertbakjes 24 uur van tevoren in de vriezer plaatsen voordat je de ijsmachine kunt gebruiken. Dit vereist wat planning.
  • Prijs

Extra informatie

Specificaties: Ninja Creami IJsmachine

Kleur

Zwart, Zilver

Bereidingstijd (minuut)

2

Type ijs

Bevroren fruit, Hard ijs, Softijs, Sorbetijs, Yoghurtijs

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

7

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Scherm

Digitaal touch screen

Gewicht (g)

7942

Vermogen (W)

800

Extra koeling container

Ja

Inclusief kookboek

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Aanvullende functies

Ice Cream Sorbet Light Ice Cream Smoothie Bowl Gelato Milkshake Mix-In

MPN (Manufacturer Part Number)

NC300EU

Bediening

Touchscreen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

1.50

Introductie

2022

Met automatische programma's

Ja

Met maatverdeling

Ja

Met nakoelfunctie

Ja

Model

NC300EU

Product breedte (cm)

16.5

Product gewicht (kg)

6

Product hoogte (cm)

40.5

Product lengte (cm)

27

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Universeel, Nederlands

Type ijsmaker

Los koelelement voor in vriezer

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikssporen

Verpakking breedte (mm)

467

Verpakking hoogte (mm)

227

Verpakking lengte (mm)

493

Verpakkingsinhoud

Ninja NC300EU, Motorbasis, 3 Ice Cream Deksels, 3 500ml Ice Cream Cups, Buitenste Schaal, Deksel Buitenste Schaal, Messen

Vulopening voor extra ingredient

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Ninja Creami IJsmachine - Ice Cream Maker voor Roomijs, Milkshake, Smoothie Bowl en meer - Foodi - NC300EU
Laatste updates:
  • €199,00 - 29 februari 2024
  • €199,99 - 20 februari 2024
  • €229,00 - 19 februari 2024
  • €231,00 - 16 februari 2024
  • €204,99 - 15 februari 2024
  • €192,00 - 12 februari 2024
  • €204,99 - 10 februari 2024
  • €198,00 - 9 februari 2024
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €399,99 - 21 september 2023
  • Laagste prijs: €192,00 - 12 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ninja Creami IJsmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart