Netatmo Slimme Thermostaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Kamerthermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit

 119,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Netatmo Slimme Thermostaat - Bespaar Energie - Apple HomeKit - €119,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Netatmo Slimme Thermostaat - Bespaar Energie - Apple HomeKit
Laatste updates:
  • €119,00 - 30 april 2024
  • €119,99 - 29 april 2024
  • €114,95 - 26 april 2024
  • €120,00 - 25 april 2024
  • €122,00 - 20 april 2024
  • €119,99 - 19 april 2024
  • €122,00 - 18 april 2024
  • €121,99 - 17 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €180,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €89,00 - 25 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Netatmo Slimme Thermostaat

 119,00

Beschrijving

Netatmo Slimme Thermostaat review

De Netatmo Slimme thermostaat brengt de perfecte temperatuur in huis. Ontworpen door Starck, heb je volledige controle over het klimaat in huis met deze thermostaat, toegankelijk via je smartphone, tablet en laptop. Deze intelligente thermostaat kan zijn programma aanpassen aan uw dagelijkse levensstijl, en zijn Auto-Adapt-functie zal zelfs de ideale starttijd voor verwarming voorspellen, afhankelijk van de isolatie van uw huis en de buitentemperatuur. Geniet van de perfecte temperatuur op het juiste moment en verlaag uw stookkosten tot 25%, terwijl u tegelijkertijd het milieu helpt.

Netatmo Slimme Thermostaat eigenschappen

Het nieuwe online persoonlijke dashboard is een geweldige manier om de verwarming en temperatuur van je huis op afstand te beheren. Zonder registratiekosten is de app voor altijd gratis, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een handige en kosteneffectieve manier om de temperatuur in huis te regelen. De app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play, dus je kunt hem overal gemakkelijk openen. Met deze app kun je eenvoudig je verwarmings- en temperatuurinstellingen aanpassen om ervoor te zorgen dat je huis altijd comfortabel is. Met dit nieuwe online persoonlijke dashboard zorg je ervoor dat je huis altijd de perfecte temperatuur heeft, waar je ook bent.

Draadloos bediening

Houd de controle over uw verwarmingssysteem met de nieuwste technologie! Met de nieuwste technologische vooruitgang op het gebied van temperatuurbewaking en -regeling kunt u uw verwarmingssysteem eenvoudig beheren met het hoogste rendement. Met temperatuurveranderingen kunt u eenvoudig een gewenste temperatuur instellen, programma’s wijzigen of toevoegen, of een onbeperkt aantal ingestelde temperaturen per dag aanmaken. Bovendien houd je met de afwezigheidsmodus je energieverbruik laag als je niet thuis bent.

Bovendien kunt u uw energieverbruik eenvoudig visualiseren met behulp van het grafiekformulier. Maandelijks ontvangt u een Energie Besparingsrapport waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik en uw verwarming beter kunt plannen. Met de nieuwste technologie houdt u de controle over uw verwarmingssysteem en geniet u van een comfortabel en energiezuinig huis.

Bekijk meer thermostaten

De 5 beste CO2 meters

De Beste Thermostaat

9.5Expert Score
Kamerthermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit
Pluspunten
  • Gratis app
  • Geschikt voor alle cv-ketels
  • Via de app kun je jouw thermostaat overal ter wereld bedienen
  • Kan op iedere plek in huis geplaatst worden
  • Makkelijk in gebruik
- Minpunten
  • Design

Extra informatie

Specificaties: Netatmo Slimme Thermostaat

Type thermostaat

Kamerthermostaat

Merk

Netatmo

Kleur

Wit

Artikelnummer

NTH01-EN-EU

Keurmerk

geen

Taal handleiding

Nederlands

Geschikt voor aansturing van

CV-ketel

Geschikt voor type CV-ketel

Aan/Uit

Geschikt voor merk CV-ketel

ATAG, AWB, Bosch, Brink, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha, Vaillant, Viessmann

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

OpenTherm communicatie

Nee

Bediening

Touchscreen

Bediening via app

Ja

Display verlichting

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

iOS, Android

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Apple HomeKit, Fibaro, Google Assistant, Homey, IFTTT

Per halve graad instelbaar

Ja

Programma's

Dag, Vakantie, Weekdagen, Weekend

Zelflerend

Ja

Wifi

Ja

Open raam detectie

Nee

Aanwezigheidsdetectie

Ja

Geofencing

Ja

Geschikt voor zoneregeling

Nee

Geschikt voor IFTTT

Ja

Zomer-/wintertijd schakeling

Ja

Inclusief radiatorknoppen

Nee

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Service type

Carry-in

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Verbinding tussen thermostaat en ketel

Draadloos

Voedingstype

Batterij

Geschikt voor voltage (V)

230

Accu/batterij model

4.5V

Accu/batterij code

AAA

Accu/batterij technologie

Li-Ion

Type aarding

Zonder aarde

Verpakking lengte (cm)

15,4

Verpakking breedte (cm)

15

Verpakking hoogte (cm)

14,8

Verpakking gewicht (g)

1

Verpakkingstaal

Nederlands

Verpakkingsinhoud

5x verwisselbare kleurenrand, 1x mobiele houder, 1x relais, 1x adapter voor verwarmingsketel, 1x adapter voor netaansluiting, 1x wandbevestigingsplaat, 1x USB-kabel, 3x AAA batterij (potlood), 4x schroef met plug., 1x thermostaat

CE markering

Zichtbaar

Diameter (cm)

10

Dikte (mm)

22

Maximale instelbare temperatuur

25

Minimale instelbare temperatuur

5

Montage

Vrijstaand

Product breedte (cm)

8.3

Product gewicht (g)

65

Product hoogte (cm)

8.3

Vorm

Vierkant

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Netatmo Slimme Thermostaat - Bespaar Energie - Apple HomeKit
Laatste updates:
  • €119,00 - 30 april 2024
  • €119,99 - 29 april 2024
  • €114,95 - 26 april 2024
  • €120,00 - 25 april 2024
  • €122,00 - 20 april 2024
  • €119,99 - 19 april 2024
  • €122,00 - 18 april 2024
  • €121,99 - 17 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €180,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €89,00 - 25 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Netatmo Slimme Thermostaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart