Navado easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Navado Easystyler Pro 6-in-1 Föhn en Multistyler - Hairwrap Krultang met Coldshot - Volume en Stijlborstel, Airstyler Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel - Met leren opbergcase kopen voor slechts €249,95
  • De laagste prijs van Navado Easystyler Pro 6-in-1 Föhn en Multistyler - Hairwrap Krultang met Coldshot - Volume en Stijlborstel, Airstyler Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel - Met leren opbergcase werd verkregen op 20 april 2024 08:42.

 249,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Navado Easystyler Pro 6-in-1 Föhn en Multistyler - Hairwrap Krultang met Coldshot - Volume en Stijlborstel, Airstyler Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel - Met leren opbergcase - €249,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Navado Easystyler Pro 6-in-1 Föhn en Multistyler - Hairwrap Krultang met Coldshot - Volume en Stijlborstel, Airstyler Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel - Met leren opbergcase
Laatste updates:
  • €249,95 - 15 maart 2024
  • €255,00 - 10 maart 2024
  • €249,95 - 3 maart 2024
  • €255,00 - 23 februari 2024
  • €249,95 - 25 december 2023
  • €240,58 - 12 december 2023
  • €249,95 - 11 december 2023
  • €285,00 - 6 december 2023
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €285,00 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €224,95 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:42
Navado easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler
Navado easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler

 249,95

Beschrijving

De revolutionaire Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler review: De complete haarverzorgingsoplossing

Wij zijn aangenaam verrast door de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler! Dit apparaat is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook gemaakt van stevig materiaal en uitgerust met diverse opzetstukken om telkens weer een andere haarstijl te creëren. De veelzijdigheid van deze multistyler maakt hem perfect voor elk haartype en elke gewenste look. Of je nu krullen, golven of steil haar wilt, de Navado Easystyler biedt talloze mogelijkheden voor moeiteloze styling en gezond, glanzend haar. Met geavanceerde luchttechnologie wordt de gewenste stijl gecreëerd zonder extreme hitte, waardoor het haar gezond en glanzend blijft.

Wat is de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler?

De Navado Easystyler is een innovatief en veelzijdig haarstylingapparaat dat ontworpen is om je te helpen bij het creëren van diverse haarstijlen met gemak en zonder schade door extreme hitte. Dit apparaat combineert de functies van een föhn, krulborstel, krultang, en stijlborstel, waardoor het een onmisbare tool is voor iedereen die graag experimenteert met verschillende looks. De geavanceerde luchttechnologie en het unieke Coanda effect zorgen voor moeiteloze en gezonde styling, terwijl de uitgebreide accessoires en instellingen je in staat stellen om het apparaat aan te passen aan jouw specifieke behoeften en haartype.

Verbluffende transformatie met de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler

 

Verbluffende transformatie met de Navado Easystyler Pro - 6-in-1 Föhn en Multistyler

Indrukwekkende transformatie dankzij de Navado Easystyler Pro

Bekijk de indrukwekkende voor en na foto’s van het gebruik van de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler. De foto’s tonen duidelijk het ongelooflijke verschil in haarstijl, glans en textuur. Ervaar zelf de kracht van deze revolutionaire multistyler en transformeer je haar van dof en pluizig naar glanzend, volumineus en perfect gestyled. Laat je inspireren door de verbluffende resultaten en ontdek wat de Navado Easystyler voor jouw haar kan betekenen!

De Navado Easystyler: Het perfecte alternatief voor de veel duurdere Dyson Airwrap

De Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler is een uitstekend alternatief voor de bekende, maar vaak prijzige Dyson Airwrap. Beide apparaten maken gebruik van geavanceerde luchttechnologie en het Coanda effect om moeiteloos diverse haarstijlen te creëren zonder hittebeschadiging. Echter, de Navado Easystyler biedt veel van dezelfde functies en voordelen tegen een aanzienlijk lagere prijs. Met zijn veelzijdige opzetstukken en instellingen, zoals de krulopzetstukken en stijlborstel, biedt de Navado Easystyler een breed scala aan mogelijkheden voor elk haartype en elke haarstijl. Daarnaast zorgt de intuïtieve bediening en het lichte, ergonomische ontwerp ervoor dat het apparaat gemakkelijk in gebruik is, terwijl de meegeleverde luxe leren opbergcase en hittebestendige handschoen een extra vleugje stijl en functionaliteit toevoegen.

Waarom is de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler zo uniek?

De Navado Easystyler onderscheidt zich van andere haarstylingtools op de markt door zijn unieke combinatie van innovatieve technologie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. In tegenstelling tot traditionele stylingtools die hitte gebruiken om het haar te vormen, maakt de Navado Easystyler Pro gebruik van geavanceerde luchttechnologie en het Coanda effect om de gewenste stijl te bereiken zonder de gezondheid van je haar in gevaar te brengen. Hierdoor blijft je haar gezond, glanzend en vrij van hittebeschadiging.

Daarnaast biedt de Navado Easystyler Pro een indrukwekkende reeks opzetstukken en instellingen, waaronder een krulopzetstuk, stijlborstel, en volumeborstels, waardoor je eindeloze stylingmogelijkheden hebt voor alle haartypes en -lengtes. De intuïtieve bediening en het ergonomische ontwerp maken het eenvoudig om te wisselen tussen de verschillende functies en om het apparaat met gemak te bedienen.

Ten slotte is de Navado Easystyler een uitstekende waarde voor zijn prijs, met een hoge kwaliteit en prestaties die vergelijkbaar zijn met die van veel duurdere haarstylingtools op de markt, zoals de Dyson Airwrap. De Navado Easystyler Pro biedt je de mogelijkheid om professionele haarsalonresultaten te behalen in het comfort van je eigen huis, zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven aan dure stylingtools. Dit maakt de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler een unieke en onmisbare toevoeging aan je haarverzorgingsroutine.

De veelzijdige opzetstukken van de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler

De Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler biedt een breed scala aan opzetstukken die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende stylingbehoeften van gebruikers. Hieronder een overzicht van de diverse opzetstukken en hun functies:

  1. Krul opzetstuk: Dit opzetstuk is ontworpen om moeiteloos prachtige krullen en golven te creëren zonder het haar te beschadigen. Dankzij het Coanda effect worden je lokken automatisch rond de styler gewikkeld, waardoor je in enkele seconden perfecte krullen krijgt.
  2. Föhn opzetstuk: Dit opzetstuk, ook wel de turbo haardroger genoemd, droogt je haar snel en efficiënt. Ideaal om je haar voor te bereiden op het stylen, of om het simpelweg te drogen na het wassen.
  3. Grote volumeborstel: Deze borstel is perfect voor het creëren van extra volume bij de haaraanzet. Het is met name geschikt voor lang en dik haar, waarbij je meer body en lift wilt creëren.
  4. Smalle volumeborstel: Deze borstel is ideaal voor het aanbrengen van volume en het stylen van korter haar of fijnere lokken. Het kleinere formaat zorgt voor een betere controle en precisie bij het vormen van je gewenste stijl.
  5. Zachte gladmakende borstel: Dit opzetstuk is speciaal ontworpen om je haar moeiteloos glad te maken en pluisvrij te houden. De zachte borstelharen glijden zachtjes door je haar, waardoor het er glanzend en gezond uitziet.
  6. Harde gladmakende borstel: Dit opzetstuk is ideaal voor het temmen van dikker, weerbarstig haar. De harde borstelharen zorgen voor meer controle en grip op je lokken, waardoor je haar er glad en glanzend uitziet.

Al deze opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en te gebruiken, waardoor de Navado Easystyler Pro een ongelooflijk veelzijdige en gebruiksvriendelijke multistyler is die geschikt is voor alle haartypes en stylingbehoeften.

Negatieve Ionentechnologie voor pluisvrij en stralend haar

De Navado Easystyler Pro is uitgerust met geavanceerde negatieve ionentechnologie, die zorgt voor een anti-statische en pluisvrije stylingsessie. Negatieve ionen neutraliseren de positieve lading in je haar, waardoor het haar gladder en beter handelbaar wordt. Deze technologie helpt ook om de haarschubben te sluiten, wat resulteert in een glanzende en gezonde uitstraling. Met de negatieve ionentechnologie van de Navado Easystyler Pro ben je verzekerd van een pluisvrij en stralend kapsel, elke keer dat je het apparaat gebruikt.

Coldshot koeltechniek voor langdurige en veerkrachtige krullen

De Navado Easystyler Pro beschikt over een unieke Coldshot koeltechniek, die de krul afkoelt voordat je de krul loslaat. Door de krullen snel af te koelen, worden ze steviger en veerkrachtiger, waardoor ze de hele dag mooi blijven zitten. De Coldshot techniek zorgt ervoor dat de krullen niet uitzakken, waardoor je langdurig kunt genieten van prachtige, veerkrachtige krullen. Met de Navado Easystyler Pro en de Coldshot koeltechniek creëer je moeiteloos langhoudende, professioneel uitziende krullen thuis.

Stylen en drogen tegelijk: Tijdbesparende technologie

De Easystyler Pro biedt de mogelijkheid om te stylen en drogen tegelijk, waardoor je urenlang stylen kunt overslaan en toch de prachtige resultaten behaalt die je wilt. Het compacte ontwerp biedt de juiste kracht en snelheid voor ultrasnelle prestaties, zodat je vol vertrouwen kunt creëren, experimenteren en proberen.

Technische specificaties en veiligheid

De Navado Easystyler Pro is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Het apparaat heeft vier temperatuurstanden (low 55 graden, medium 75 graden, high 95 graden) en drie blaasstanden tot maximaal 120 km/u, zodat je de perfecte instelling kunt kiezen voor jouw haartype. De ION-technologie zorgt voor een anti-statische en pluisvrije stylingsessie, en de cold shot-koeltechniek helpt je krullen langdurig in model te houden.

Met een vermogen van 1200W en een snoerlengte van 2,55 meter biedt de Easystyler Pro voldoende kracht en flexibiliteit voor al je stylingbehoeften. Het apparaat weegt slechts 0,85 kg, waardoor het gemakkelijk in de hand ligt en eenvoudig te manoeuvreren is. De minimale temperatuur is 25°C, en de maximale temperatuur is 95°C, wat het geschikt maakt voor alle haartypes. Bovendien warmt het apparaat in slechts 5 seconden op.

Conclusie: De Navado Easystyler Pro – Het ultieme haarstylingapparaat voor elke haarliefhebber

Na een grondige analyse van de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler, kunnen we met vertrouwen stellen dat dit apparaat de complete haarverzorgingsoplossing is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, effectieve en betaalbare haarstylingtool. De innovatieve technologieën, zoals het Coanda-effect, negatieve ionentechnologie en Coldshot koeltechniek, zorgen voor een gezonde en moeiteloze stylingervaring, terwijl de veelheid aan opzetstukken en instellingen het mogelijk maken om eindeloze looks te creëren voor elk haartype en elke gelegenheid.

Als een uitstekend alternatief voor de duurdere Dyson Airwrap, biedt de Navado Easystyler Pro vergelijkbare prestaties en functionaliteit tegen een aanzienlijk lagere prijs. Deze revolutionaire multistyler stelt je in staat om professionele resultaten te behalen in het comfort van je eigen huis, zonder in te boeten aan kwaliteit en zonder je haar te beschadigen. Met de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler in je haarverzorgingsarsenaal, ben je klaar om je haar te transformeren en elke gewenste look te bereiken met gemak en vertrouwen.

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

9.6Expert Score
De revolutionaire Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler review: De complete haarverzorgingsoplossing Wij zijn aangenaam verrast door de Navado Easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler! Dit apparaat is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook gemaakt van stevig materiaal en uitgerust met diverse opzetstukken om telkens weer een andere haarstijl te creëren. De […]
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk en gemaakt van stevig materiaal
  • Veelzijdigheid maakt het perfect voor elk haartype en elke gewenste look
  • Geavanceerde luchttechnologie en het Coanda effect creëren de gewenste stijl zonder extreme hitte, waardoor het haar gezond blijft
  • Uitgebreide accessoires en instellingen voor het aanpassen aan jouw specifieke behoeften en haartype
  • Negatieve ionentechnologie zorgt voor anti-statisch en pluisvrij haar
  • Coldshot koeltechniek zorgt voor langdurige en veerkrachtige krullen
  • Mogelijkheid om te stylen en drogen tegelijk bespaart tijd
  • Betaalbaar alternatief voor duurdere haarstylingtools zoals de Dyson Airwrap

Extra informatie

Specificaties: Navado easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

3

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Handschoen, Opzetborstel, Opzetkam, Platte stijlborstel, Reinigingsborsteltje, Ronde krulborstel, Spiraalopzetstuk

Kleur

Wit, Goud

Merk

Navado

Verpakkingsinhoud

Hoofdbehuizing Easystyler Turbo haardroger Smalle volumeborstel Grote volumeborstel Stevige gladmakende borstel Links en rechts krul opzetstuk Zachte gladmakende borstel Opbergcase Hittebestendige handschoen Filterreinigingsborstel

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Flexibele platen

Nee

Steam styler

Nee

Vorm platen

Afgeronde platen

Minimale temperatuur

25 °C

Maximale temperatuur

95 °C

Ion technologie

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Ja

Aantal temperatuurstanden

4

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

5

Draadloos

Nee

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Pick-up en return, Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (kg)

0.85

Intrekbare borstelpennen

Nee

Materiaal borstelharen

Metaal, Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Groot – 4 cm of groter

Minimum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (cm)

15

Verpakking hoogte (cm)

16

Verpakking lengte (cm)

43

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Navado Easystyler Pro 6-in-1 Föhn en Multistyler - Hairwrap Krultang met Coldshot - Volume en Stijlborstel, Airstyler Föhnborstel - Haardroger - Krulborstel en Stijlborstel - Met leren opbergcase
Laatste updates:
  • €249,95 - 15 maart 2024
  • €255,00 - 10 maart 2024
  • €249,95 - 3 maart 2024
  • €255,00 - 23 februari 2024
  • €249,95 - 25 december 2023
  • €240,58 - 12 december 2023
  • €249,95 - 11 december 2023
  • €285,00 - 6 december 2023
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €285,00 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €224,95 - 18 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Navado easystyler Pro – 6-in-1 Föhn en Multistyler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart