Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Met de Mysoda Woody Grey maak je op een milieuvriendelijke manier je eigen bruiswater. De bruiswater machine is gemaakt van biocomposiet, een materiaal op houtbasis. Dat is net zo sterk als plastic, maar niet schadelijk voor het milieu. Je maakt heel eenvoudig van kraanwater je eigen bruiswater. De fles vul je met water en klik je in het apparaat, vervolgens druk je op de knop en krijg je bruiswater. De bruiswater machine heeft geen stroom nodig. Hierdoor zet je hem neer waar je wilt. De meegeleverde fles is herbruikbaar. Zo verbruik je nog minder plastic. Je krijgt er een CO2 cilinder bij. Hiermee maak je tot wel 60 liter bruiswater.

 97,14

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Mysoda Woody Gray - bruiswatertoestel gemaakt van ecologisch biocomposiet - incl CO2 cilinder & fles - €97,14
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Mysoda Woody Gray - bruiswatertoestel gemaakt van ecologisch biocomposiet - incl CO2 cilinder & fles
Laatste updates:
  • €97,14 - 18 februari 2024
  • €95,60 - 2 februari 2024
  • €96,83 - 17 januari 2024
  • €99,86 - 16 januari 2024
  • €94,95 - 10 januari 2024
  • €110,00 - 26 december 2023
  • €95,00 - 19 december 2023
  • €79,99 - 9 november 2023
Sinds: 30 september 2023
  • Hoogste prijs: €110,00 - 26 december 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 9 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 19:53
Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel
Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

 97,14

Beschrijving

Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

Met de Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel kun je thuis van kraanwater bruisend water en frisdrank maken in een handomdraai. Dit Scandinavische bruiswatertoestel is ontworpen in Finland en is gemaakt van duurzaam biocomposiet op houtbasis. In deze review bespreken we verschillende aspecten van de Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel, waaronder de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de specificaties.

Wat reviewers zeggen over de Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

Reviewers zijn dol op de Mysoda Woody Gray-bruiswatertoestel. Het valt op dat het esthetisch aantrekkelijk is en een slank ontwerp heeft dat mooi op het aanrecht staat. Bovendien zijn ze blij dat het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals biocomposiet en dat het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar is.

Een ander pluspunt is dat het apparaat geen stroom of batterijen nodig heeft, wat betekent dat het verplaatsbaar is en overal kan worden gebruikt. Reviewers prijzen ook de duurzaamheid van de flessen en de handige ruilservice voor de C02 flessen.

Een paar reviewers vermelden dat ze extra concentraten hebben besteld om verschillende smaken te proberen en zijn benieuwd naar welke hun favoriet zal zijn. Een andere reviewer geeft aan dat het apparaat handig is voor gezinnen met kinderen en tieners omdat ze altijd iets in huis hebben om vrienden aan te bieden.

Hoewel sommige reviewers aangeven dat ze het jammer vinden dat je minimaal 3 C02 flessen moet kopen om het ruilsysteem te gebruiken, zijn ze over het algemeen zeer tevreden over de Mysoda Woody Gray. Het apparaat werkt goed, is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor heerlijk bruisend water.

Duurzaamheid

Mysoda heeft als doel om consumenten te helpen bruisende momenten te creëren zonder de planeet onnodig te belasten. Het bedrijf heeft daarom gekozen voor duurzame materialen bij het ontwerp van het bruiswatertoestel. Het toestel is niet gemaakt van plastic, maar van biocomposiet op houtbasis. Dit materiaal is voor bijna 100% afkomstig uit natuurlijke grondstoffen en is net zo sterk als plastic. Het bestaat voor 60% uit polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% uit houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën, waardoor er geen bomen gekapt hoeven te worden. Dit maakt het bruiswatertoestel een milieuvriendelijke keuze.

Gebruiksgemak

Het gebruik van de Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is de fles in de sodamaker te klikken en op de knop te drukken. Het apparaat heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik. Een CO2 gas cilinder wordt standaard meegeleverd met het apparaat en is goed voor 60 liter bruiswater. Alle CO2 gas cilinders die op de markt verkrijgbaar zijn, passen op dit bruiswatertoestel. Het compacte en stijlvolle ontwerp past bovendien overal in je keuken en heeft geen snoer. Dit maakt het bruiswatertoestel niet alleen milieuvriendelijk, maar ook handig in gebruik.

Specificaties

De Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel heeft een afmeting van 27 x 15,3 x 40,8 cm en wordt geleverd inclusief cilinder die goed is voor 60 liter bruiswater. Daarnaast wordt er een herbruikbare fles van 1 liter meegeleverd, die niet vaatwasserbestendig is. Het bruiswatertoestel is stil in gebruik en niet elektrisch. Door zelf je bruiswater te maken, verbruik je minder plastic en draag je bij aan een beter milieu. Op het bruiswatertoestel passen standaard CO2 gas cilinders, ook van andere bruiswatermerken. Het apparaat heeft een garantie van 2 jaar.

Inhoud van de doos

De Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel wordt geleverd in een pakket dat bestaat uit het bruiswatertoestel, een CO2 gas cilinder, een herbruikbare fles van 1 liter en een handleiding. Het pakket is goed verpakt en wordt snel geleverd.

Conclusie Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

Al met al is de Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel een uitstekende keuze voor iedereen die graag bruiswater drinkt en tegelijkertijd het milieu wil ontlasten. Het gebruiksgemak en de duurzaamheid van het apparaat zijn zeer goed. Het enige nadeel is dat de herbruikbare fles niet vaatwasserbestendig is. Het compacte en stijlvolle ontwerp past bovendien mooi in elke keuken. Met dit bruiswatertoestel bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een beter milieu door minder plastic te gebruiken.

Bekijk meer bruiswatertoestellen op bol.com

Bekijk de beste heetwaterdispensers

 

9.5Expert Score
Met de Mysoda Woody Grey maak je op een milieuvriendelijke manier je eigen bruiswater. De bruiswater machine is gemaakt van biocomposiet, een materiaal op houtbasis. Dat is net zo sterk als plastic, maar niet schadelijk voor het milieu. Je maakt heel eenvoudig van kraanwater je eigen bruiswater. De fles vul je met water en klik je in het apparaat, vervolgens druk je op de knop en krijg je bruiswater. De bruiswater machine heeft geen stroom nodig. Hierdoor zet je hem neer waar je wilt. De meegeleverde fles is herbruikbaar. Zo verbruik je nog minder plastic. Je krijgt er een CO2 cilinder bij. Hiermee maak je tot wel 60 liter bruiswater.
Pluspunten
  • Het is gemaakt van duurzaam biocomposiet op houtbasis en is milieuvriendelijk
  • Het apparaat heeft geen stroom of batterijen nodig en is verplaatsbaar
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor heerlijk bruisend water
  • Het ontwerp is esthetisch aantrekkelijk en past mooi op het aanrecht
  • Er is een handige ruilservice voor de C02 flessen en de flessen zijn duurzaam
- Minpunten
  • Je moet minimaal 3 C02 flessen kopen om het ruilsysteem te gebruiken

Extra informatie

Specificaties: Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel

Merk

Mysoda

Kleur

grijs

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Anti drup

Nee

Bediening

Knoppen

Bodem met antislip

Ja

Materiaal behuizing

Houtkorrels

Model

bruiswatertoestel

Taal handleiding

Universeel

Verpakkingsinhoud

Het pakket bestaat uit: 1x Woody bruiswatertoestel, 1x herbruikbare cilinder C02 60 liter, 1x herbruikbare waterfles van 1 liter

Verstelbaar water volume

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Mysoda Woody Gray - bruiswatertoestel gemaakt van ecologisch biocomposiet - incl CO2 cilinder & fles
Laatste updates:
  • €97,14 - 18 februari 2024
  • €95,60 - 2 februari 2024
  • €96,83 - 17 januari 2024
  • €99,86 - 16 januari 2024
  • €94,95 - 10 januari 2024
  • €110,00 - 26 december 2023
  • €95,00 - 19 december 2023
  • €79,99 - 9 november 2023
Sinds: 30 september 2023
  • Hoogste prijs: €110,00 - 26 december 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 9 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Mysoda Woody Gray – bruiswatertoestel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart