MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Reinigingsborsteltje, Beschermkap | Type baardgroei: Middel, Licht | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren

 55,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MWS® - Model Deluxe - Scheerapparaat mannen - Wet&Dry - €55,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor MWS® - Model Deluxe - Scheerapparaat mannen - Wet&Dry
Laatste updates:
  • €55,00 - 24 april 2024
  • €59,99 - 8 april 2024
  • €74,99 - 5 april 2024
  • €64,95 - 5 maart 2024
  • €74,99 - 19 februari 2024
  • €60,00 - 18 januari 2024
  • €64,99 - 17 januari 2024
  • €74,99 - 25 december 2023
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €74,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €55,00 - 24 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 07:21
MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat
MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat

 55,00

Beschrijving

MWS Model Deluxe Scheerapparaat review: De perfecte scheerervaring

Ben jij op zoek naar een scheerapparaat waarmee je gemakkelijk glad kunt scheren, zowel droog als nat? Dan is het MWS Model Deluxe scheerapparaat wellicht iets voor jou! Dit scheerapparaat beschikt over vele handige functies en is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. In deze review bespreken we de belangrijkste kenmerken van het scheerapparaat.

Wat reviewers zeggen over de MWS Model Deluxe scheerapparaat

Het is altijd nuttig om te weten wat andere gebruikers denken over een product voordat je het koopt. In het geval van de MWS Model Deluxe scheerapparaat zijn de meeste gebruikers erg tevreden over het apparaat. Hieronder hebben we een aantal meningen van reviewers op een rijtje gezet.

Gebruiksvriendelijk en goede prijs

Een reviewer vertelt dat hij dit scheerapparaat voor zijn vader heeft gekocht en dat deze erg tevreden is. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken en heeft een digitaal display. De prijs is volgens deze reviewer goed. De enige minpunten zijn dat het apparaat geheel zwart is en dat de USB-aansluiting wat klein is.

Goede scheerervaring

Een andere reviewer vertelt dat zijn man zeer tevreden is over dit scheerapparaat. Het apparaat ligt goed in de hand en scheert alles weg. De batterij-indicator en pop-up trimmer zijn ook handige functies volgens deze reviewer. De prijs-kwaliteitverhouding is volgens hem erg goed.

Scheert zeer glad

Een andere reviewer is erg te spreken over de gladheid waarmee dit scheerapparaat scheert. Het apparaat maakt weinig geluid en heeft een handige batterij-indicator. Ook het schoonmaken van het apparaat is gemakkelijk volgens deze reviewer.

Goede kwaliteit voor de prijs

Een andere reviewer is zeer tevreden over de kwaliteit van het scheerresultaat. Het apparaat ligt goed in de hand en heeft een handige timerfunctie. De prijs-kwaliteitverhouding is volgens deze reviewer uitstekend.

Geen accessoires meegeleverd

Een andere reviewer is zeer tevreden over het scheerresultaat en de ingebouwde trimmer. Het apparaat ligt goed in de hand en is gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel volgens deze reviewer is dat er geen accessoires worden meegeleverd, zoals een bewaarcassette of reserve scheerbladen.

Draadloos scheren met een lange batterijduur

Met het MWS Model Deluxe scheerapparaat kun je tot wel 120 minuten draadloos scheren. Dit is meer dan genoeg tijd voor meerdere scheerbeurten. En als de batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten. Binnen 60 minuten is de batterij weer volledig opgeladen.

Nat en droogscheren

Het scheerapparaat is ontworpen om zowel op een natte als droge huidoppervlak te scheren. Dit maakt het apparaat zeer veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Of je nu onder de douche staat of op de bank zit, dit scheerapparaat zorgt voor een glad resultaat.

Flexibele scheerhoofden

Een belangrijk kenmerk van het MWS Model Deluxe scheerapparaat is de flexibele scheerhoofden. Deze bewegen in 5 verschillende richtingen mee, waardoor het apparaat zich automatisch aanpast aan de contouren van je gezicht. Dit zorgt voor een zacht contact met de huid en een prettige scheerervaring.

Eenvoudig schoon te spoelen

Het schoonmaken van het scheerapparaat is zeer eenvoudig. Het apparaat is namelijk volledig waterdicht en heeft een speciaal ontworpen binnenkamer. Hierdoor kun je de scheerkoppen gemakkelijk schoonspoelen onder de kraan. Zo blijft je scheerapparaat altijd hygiënisch en klaar voor gebruik.

Uitklapbare trimmer

Het MWS Model Deluxe scheerapparaat is uitgerust met een uitklapbare trimmer. Hiermee kun je gemakkelijk je baard, snor of bakkebaarden bijwerken. Ook als je wat langer niet geschoren hebt, is dit apparaat ideaal. Je kunt namelijk eerst de lange gezichtsharen wegtrimmen en vervolgens de scheerkoppen gebruiken voor een glad resultaat.

Smart Travel Lock

Met de Smart Travel Lock functie kun je het scheerapparaat gemakkelijk meenemen op reis. De vergrendeling zorgt ervoor dat het apparaat niet per ongeluk aan kan gaan in je bagage. Om de vergrendeling aan of uit te zetten, houd je simpelweg de aan-knop drie seconden ingedrukt.

100% Geld terug garantie

MWS staat achter de kwaliteit van het Model Deluxe scheerapparaat. Daarom bieden zij een 100% geld terug garantie aan op dit hygiëneproduct. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product gratis retourneren naar hun gentlemen office en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Reinigingsborsteltje en beschermkap inbegrepen

Bij het MWS Model Deluxe scheerapparaat worden een reinigingsborsteltje en beschermkap meegeleverd. Hiermee kun je je scheerapparaat na gebruik schoonmaken en beschermen tegen beschadigingen. Dit maakt het gebruik van het scheerapparaat nog gemakkelijker en handiger.

Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp

Het scheerapparaat heeft een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp. Dit zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk in de hand ligt en prettig is om te gebruiken. Daarnaast heeft het scheerapparaat een LED-display waarmee je de batterijstatus en oplaadstatus kunt controleren.

Geschikt voor middelgrote baardgroei

Het scheerapparaat is geschikt voor middelgrote baardgroei. Als je een dikke baard hebt, kan het zijn dat je meerdere keren over dezelfde plek moet scheren om een glad resultaat te krijgen. Dit kan wellicht iets meer tijd en geduld kosten.

Conclusie MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat

Het MWS Model Deluxe scheerapparaat is een zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Met de verschillende functies en eigenschappen kun je gemakkelijk glad scheren, zowel droog als nat. De flexibele scheerhoofden en de uitklapbare trimmer maken het scheerapparaat extra handig en veelzijdig. Daarnaast is het scheerapparaat eenvoudig schoon te maken en beschikt het over een Smart Travel Lock functie. Het enige nadeel van dit scheerapparaat is dat het wellicht minder geschikt is voor zeer dikke baardgroei. Over het algemeen is het MWS Model Deluxe scheerapparaat een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken scheerapparaat. En met de 100% geld terug garantie kun je het product altijd uitproberen zonder risico!

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

9Expert Score
Meegeleverd: Reinigingsborsteltje, Beschermkap | Type baardgroei: Middel, Licht | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren
Pluspunten
  • Geschikt voor droog en nat scheren
  • Lange batterijduur en handige batterij-indicator
  • Flexibele scheerhoofden en uitklapbare trimmer
  • Eenvoudig schoon te maken en mee te nemen op reis
  • Inclusief reinigingsborsteltje en beschermkap
- Minpunten
  • Niet geschikt voor zeer dikke baardgroei
  • Geen accessoires meegeleverd

Extra informatie

Specificaties: MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat

Merk

Menwithstyle

Meegeleverde accessoires

Reinigingsborsteltje, Beschermkap

Voedingstype

Accu

Met display

Ja

Kleur

Zilver, Zwart

Materiaal

30% Lood

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen.

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

Handleiding, USB kabel, beschermkap.

Soort oplader

USB-lader

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht

Type baardgroei

Middel, Licht

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Spoelbaar

Ja

Reinigingsstation

Nee

Schoonmaak indicator

Ja

Oplaadtijd (minuut)

60

Operatie duur (minuut)

120

Type scheren

Scheerkoppen

Materiaal messen

3D Mesh

Aantal mesjes / scheerringen

3

Flexibele scheerkop

Ja

Vervangingsindicator kop of blad

Nee

Verwisselbare scheerkoppen

Ja

Zelfslijpende messen

Nee

Geintegreerde precisietrimmer

Ja

Snel laden functionaliteit

Nee

Turbo feature

Nee

Verkoelend element

Nee

Batterij indicator

Ja

Draadloos opladen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

300

IP-certificering

IPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)

MPN (Manufacturer Part Number)

RMS8101

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (cm)

10

Verpakking hoogte (cm)

4

Verpakking lengte (cm)

15

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor MWS® - Model Deluxe - Scheerapparaat mannen - Wet&Dry
Laatste updates:
  • €55,00 - 24 april 2024
  • €59,99 - 8 april 2024
  • €74,99 - 5 april 2024
  • €64,95 - 5 maart 2024
  • €74,99 - 19 februari 2024
  • €60,00 - 18 januari 2024
  • €64,99 - 17 januari 2024
  • €74,99 - 25 december 2023
Sinds: 11 december 2023
  • Hoogste prijs: €74,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €55,00 - 24 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “MWS – Model Deluxe – Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart