MSI G27C4X – Full HD Curved Gaming Monitor – 250hz – 27 inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Alternate.
  • Bij bol.com kun je MSI G27C4X - Full HD Curved Gaming Monitor - 250hz - 27 inch kopen voor slechts €199,00 , wat 17% lager is dan de prijs opAlternate (€239,00).
  • De laagste prijs van MSI G27C4X gaming monitor 2x HDMI, 1x DisplayPort, 250Hz, AMD FreeSync werd verkregen op 26 februari 2024 17:06.

 199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MSI G27C4X - Full HD Curved Gaming Monitor - 250hz - 27 inch - €199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor MSI G27C4X - Full HD Curved Gaming Monitor - 250hz - 27 inch
Laatste updates:
  • €199,00 - 22 februari 2024
  • €255,00 - 21 februari 2024
  • €199,00 - 19 februari 2024
  • €229,00 - 26 januari 2024
  • €251,99 - 24 januari 2024
  • €224,00 - 16 januari 2024
  • €239,00 - 12 januari 2024
  • €238,00 - 10 januari 2024
Sinds: 30 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €316,79 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €169,00 - 10 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 17:06
MSI G27C4X – Full HD Curved Gaming Monitor – 250hz – 27 inch
MSI G27C4X – Full HD Curved Gaming Monitor – 250hz – 27 inch

 199,00

Beschrijving

MSI Curved Gaming Monitor G27C4X Review: Ultieme Gaming Ervaring

De MSI Curved Gaming Monitor G27C4X is een visueel meesterwerk dat de gamingwereld heeft veroverd met zijn indrukwekkende specificaties en innovatieve technologieën. Met een schermgrootte van 27 inch en een Full HD-resolutie van 1920×1080 biedt deze monitor een meeslepende kijkervaring die speciaal is ontworpen voor gamers. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de functies en prestaties van de MSI Curved Gaming Monitor, van zijn gebogen ontwerp tot zijn snelle verversingssnelheid en geavanceerde gamingtechnologieën.

Gebogen Meesterwerk: Curved Voor Kijkplezier

Het gebogen beeldscherm van de MSI Curved Gaming Monitor met een kromming van 1500R is een van de meest opvallende kenmerken van dit apparaat. Deze kromming is optimaal voor zowel algemeen computergebruik als gaming. Het verhoogt niet alleen het comfort tijdens langdurige sessies, maar dompelt je ook onder in de wereld van je favoriete games. De kromming draagt bij aan de onderdompeling en laat je volledig opgaan in de gameplay, wat resulteert in een meeslepende ervaring die je verbindt met het virtuele universum.

Vlotte Gameplay: 250Hz Verversingssnelheid + 1ms Responstijd

Met een indrukwekkende verversingssnelheid van 250Hz en een razendsnelle responstijd van slechts 1 milliseconde, is de MSI Curved Gaming Monitor speciaal ontworpen voor games met snelle bewegingen. Denk aan first person shooters, racers, real-time strategieën en vechtspellen. Deze genres vereisen uiterste precisie en reactievermogen, en deze monitor biedt je de voorsprong die je nodig hebt om de concurrentie te overtreffen. Je kunt elke beweging duidelijk zien zonder vervaging of ghosting, waardoor je snelle en nauwkeurige beslissingen kunt nemen tijdens het spelen.

Oogcomfort: Anti-Flicker Technologie en 178-Graden Kijkhoek

Traditionele beeldschermen hebben een flikkersnelheid die ongeveer 200 keer per seconde is. Hoewel dit onzichtbaar is voor het menselijk oog, kan het na verloop van tijd vermoeidheid en ongemak veroorzaken. MSI heeft deze kwestie aangepakt met hun Anti-Flicker technologie, waardoor het flikkeren van het scherm aanzienlijk wordt verminderd en een comfortabelere kijkervaring wordt geboden. Bovendien biedt de monitor een brede kijkhoek van 178 graden, wat betekent dat de kleuren en details scherp blijven, zelfs als je vanuit verschillende hoeken kijkt. Dit is ideaal voor het delen van het scherm tijdens multiplayer-gaming of het kijken naar entertainment.

Slim Richtpunt: Smart Crosshair

Een handige functie die opvalt bij de MSI Curved Gaming Monitor is de Smart Crosshair. Deze functie past automatisch de kleur van het richtpunt aan, waardoor het altijd duidelijk zichtbaar is, zelfs in drukke en kleurrijke gamewerelden. Dit verbetert je nauwkeurigheid en zorgt ervoor dat je altijd je doelen kunt raken, ongeacht de omgeving.

Vooruitstrevende Technologie: HDR Ready

De MSI Curved Gaming Monitor is uitgerust met HDR-technologie, wat staat voor High Dynamic Range. Dit betekent dat de monitor in staat is om beelden met meer details en een breder kleurengamma weer te geven, vergelijkbaar met wat het menselijk oog ziet. Hierdoor komen games tot leven met rijkere kleuren, diepere contrasten en meer realisme.

Specificaties overzicht

  • Schermgrootte: 27 inch
  • Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Beeldverhouding: 16:9
  • Paneeltechnologie: VA
  • Verversingssnelheid: 250Hz
  • Responstijd: 1 milliseconde
  • FreeSync Premium: Ja
  • Kijkhoek: 178 graden
  • HDR: Ja (HDR Ready)
  • Aansluitingen: 2 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort
  • Afmetingen (met voet): 611.5 x 457.9 x 225.4 mm
  • Gewicht: 4.5 kg

Energiezuinig en Praktisch

De MSI Curved Gaming Monitor G27C4X is niet alleen krachtig op het gebied van gaming, maar ook energiezuinig. Met een energieverbruik van slechts 0.5 watt in stand-by modus en een energielabel F, draagt deze monitor bij aan een milieubewuste setup. Bovendien wordt het geleverd met handige kantel- en draaifuncties, waardoor je de perfecte kijkhoek kunt vinden en aanpassen aan je voorkeuren.

Conclusie: De Ultieme Gaming Partner

In een notendop biedt de MSI Curved Gaming Monitor G27C4X alles wat een gamer nodig heeft voor een superieure speelervaring. Met zijn gebogen ontwerp, snelle verversingssnelheid van 250Hz en 1ms responstijd, geavanceerde technologieën zoals Anti-Flicker en Smart Crosshair, en HDR-ondersteuning, is deze monitor een krachtige metgezel voor serieuze gamers. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen in snelle shooters of wilt genieten van meeslepende RPGs, de MSI Curved Gaming Monitor staat klaar om je gaming naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9.4Expert Score
MSI Curved Gaming Monitor G27C4X Review: Ultieme Gaming Ervaring De MSI Curved Gaming Monitor G27C4X is een visueel meesterwerk dat de gamingwereld heeft veroverd met zijn indrukwekkende specificaties en innovatieve technologieën. Met een schermgrootte van 27 inch en een Full HD-resolutie van 1920×1080 biedt deze monitor een meeslepende kijkervaring die speciaal is ontworpen voor gamers. […]
Pluspunten
  • Gebogen 1500R beeldscherm voor meeslepende ervaring
  • Hoge verversingssnelheid van 250Hz voor vloeiende gameplay
  • Slechts 1ms responstijd voor snelle actie zonder vervaging
  • Anti-Flicker technologie voor comfortabele kijkervaring
  • Smart Crosshair verbetert nauwkeurigheid in games
  • HDR Ready voor levendige en realistische beelden
  • Brede kijkhoek van 178 graden voor optimale weergave
  • Strak ontwerp zonder rand voor een moderne uitstraling
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor G-Sync
  • Beeldschermresolutie is Full HD in plaats van hogere resolutie

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor MSI G27C4X - Full HD Curved Gaming Monitor - 250hz - 27 inch
Laatste updates:
  • €199,00 - 22 februari 2024
  • €255,00 - 21 februari 2024
  • €199,00 - 19 februari 2024
  • €229,00 - 26 januari 2024
  • €251,99 - 24 januari 2024
  • €224,00 - 16 januari 2024
  • €239,00 - 12 januari 2024
  • €238,00 - 10 januari 2024
Sinds: 30 augustus 2023
  • Hoogste prijs: €316,79 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €169,00 - 10 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “MSI G27C4X – Full HD Curved Gaming Monitor – 250hz – 27 inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart