Motorola Moto E6i

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs kopen voor slechts €119,95
  • De laagste prijs van Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs werd verkregen op 14 juni 2024 19:52.

 119,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs - €119,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs
Laatste updates:
  • €119,95 - 20 april 2024
  • €112,60 - 9 april 2024
  • €118,25 - 21 maart 2024
  • €122,45 - 6 februari 2024
  • €110,00 - 17 januari 2024
  • €122,45 - 16 januari 2024
  • €123,05 - 6 januari 2024
  • €119,95 - 5 januari 2024
Sinds: 5 januari 2024
  • Hoogste prijs: €123,05 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €110,00 - 17 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42

Beschrijving

Review van de Motorola Moto E6i: Haal het beste uit elk moment

De Motorola Moto E6i is een betaalbare smartphone die ontworpen is om gebruikers een geweldige ervaring te bieden zonder de bank te breken. Met een 13-MP dual-camerasysteem, een groot 6,1-inch scherm en ultrasnelle prestaties, heeft deze telefoon veel te bieden voor zijn prijsklasse. In dit review zullen we de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software, en voor wie de Moto E6i geschikt is bespreken. Uiteindelijk zullen we tot een conclusie komen over deze smartphone.

Accu: Krachtige batterij voor de hele dag

Een van de belangrijkste aspecten van een smartphone is de accu. De Motorola Moto E6i heeft een accu van 3.000mAh, wat voldoende is om je de hele dag door te laten gaan. Of je nu aan het bellen bent, berichten verstuurt, of multimedia gebruikt, je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt. De energie-efficiënte ontwerp zorgt ervoor dat je meer kunt doen terwijl de batterij langer meegaat. Dit is vooral handig als je onderweg bent en niet altijd toegang hebt tot een stopcontact.

Camera: Scherpe foto’s en creatieve mogelijkheden

Met de 13-MP dual-camerasysteem van de Moto E6i kun je scherpe foto’s maken en verbluffende resultaten behalen. De camera heeft een snelle autofocus, waardoor je geen enkel moment hoeft te missen. Daarnaast kun je met de dieptesensor spelen met scherptediepte en een prachtig bokeh-effect toevoegen aan je portretfoto’s. Of je nu landschappen wilt vastleggen of close-ups wilt maken, de camera van de Moto E6i levert goede prestaties in verschillende omstandigheden.

Display: Groot scherm voor een meeslepende ervaring

Het 6,1-inch Max Vision scherm van de Motorola Moto E6i biedt een optimale weergave van je favoriete films, series, websites en games. Met een beeldverhouding van 19,5:9 en een resolutie van 1560 x 720 pixels, kun je genieten van heldere en levendige beelden. Het scherm is groot genoeg om meer te kunnen zien, maar tegelijkertijd kun je de telefoon nog steeds comfortabel met één hand vasthouden. Of je nu aan het browsen bent, video’s bekijkt of games speelt, het display van de Moto E6i zorgt voor een meeslepende ervaring.

Speakers: Goede geluidskwaliteit voor entertainment

Hoewel de Moto E6i geen high-end vlaggenschip is, biedt het nog steeds een goede geluidskwaliteit via de speakers. Of je nu naar muziek luistert, video’s bekijkt of games speelt, het geluid is helder en goed gebalanceerd. Natuurlijk kan het geluid niet tippen aan dat van premium smartphones, maar voor dagelijks gebruik en casual entertainment is het meer dan voldoende.

Kenmerken: Dual-SIM en uitbreidbaar geheugen

De Motorola Moto E6i wordt geleverd met enkele handige kenmerken die je dagelijks gebruik verbeteren. Ten eerste ondersteunt de telefoon dual-SIM functionaliteit, waardoor je twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken. Dit is handig als je zowel een zakelijk als een persoonlijk nummer hebt, of als je internationaal reist en een lokale simkaart wilt gebruiken. Bovendien kun je de opslagcapaciteit van 32GB van de Moto E6i uitbreiden met een microSD-kaart tot 128GB, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je foto’s, video’s en apps.

Prestaties: Vlotte gebruikerservaring dankzij octacore-processor

Met de nieuwe octacore-processor van de Moto E6i kun je rekenen op vlotte prestaties en een responsieve gebruikerservaring. Met een kloksnelheid van 1,6 GHz kun je moeiteloos schakelen tussen apps en multitasken zonder vertragingen. De processor is energie-efficiënt, wat resulteert in een langer batterijleven. Of je nu aan het gamen bent, video’s bekijkt of gewoon dagelijkse taken uitvoert, de Moto E6i kan het allemaal aan.

Bouwkwaliteit: Stevig en duurzaam ontwerp

De bouwkwaliteit van de Motorola Moto E6i is solide en duurzaam. Hoewel het geen water- of schokbestendigheid biedt, is het ontwerp stevig genoeg om dagelijks gebruik en lichte stoten en vallen te weerstaan. De telefoon heeft een slank profiel en ligt comfortabel in de hand. De achterkant heeft een textuur die zorgt voor extra grip, waardoor de kans op per ongeluk laten vallen kleiner wordt.

Hardware: Vingerafdrukscanner voor snelle ontgrendeling

De Moto E6i is uitgerust met een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon. Dit biedt een snelle en veilige manier om je telefoon te ontgrendelen. Met een simpele aanraking van je vinger kun je direct toegang krijgen tot je apps, foto’s en meer. De vingerafdrukscanner is snel en betrouwbaar, waardoor je geen tijd verspilt aan het invoeren van pincodes of patronen.

Software: Android 10 en updates

De Motorola Moto E6i wordt geleverd met Android 10, een gebruiksvriendelijk besturingssysteem dat een naadloze ervaring biedt. Je hebt toegang tot een breed scala aan apps via de Google Play Store en kunt genieten van de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Motorola heeft aangekondigd dat de Moto E6i minimaal 24 maanden ondersteuning zal krijgen voor software-updates, inclusief regelmatige beveiligingsupdates. Dit zorgt ervoor dat je telefoon up-to-date blijft en beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Voor wie is de Motorola Moto E6i geschikt?

De Motorola Moto E6i is een geschikte smartphone voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare telefoon. Het is ideaal voor mensen die dagelijkse taken willen uitvoeren, zoals bellen, berichten versturen, surfen op het web en sociale media gebruiken. Het grote scherm maakt het ook geschikt voor het bekijken van media en het spelen van lichte games. Als je een budget hebt en op zoek bent naar een smartphone die de basisfunctionaliteit biedt zonder al te veel franjes, dan is de Moto E6i een goede keuze.

Conclusie: Een betaalbare allrounder

Al met al is de Motorola Moto E6i een solide smartphone die veel waar voor zijn geld biedt. Met een 13-MP dual-camerasysteem, een groot 6,1-inch scherm, ultrasnelle prestaties en een krachtige batterij, is het in staat om aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers te voldoen. Hoewel het geen high-end functies of premium bouwkwaliteit biedt, is het een betaalbare allrounder die geschikt is voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en budgetvriendelijke smartphone, dan is de Motorola Moto E6i zeker het overwegen waard.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

7.6Expert Score
Review van de Motorola Moto E6i: Haal het beste uit elk moment De Motorola Moto E6i is een betaalbare smartphone die ontworpen is om gebruikers een geweldige ervaring te bieden zonder de bank te breken. Met een 13-MP dual-camerasysteem, een groot 6,1-inch scherm en ultrasnelle prestaties, heeft deze telefoon veel te bieden voor zijn prijsklasse. […]
Pluspunten
  • Krachtige 3.000mAh batterij voor de hele dag
  • Scherpe foto's met het 13-MP dual-camerasysteem
  • Groot 6,1-inch scherm voor een meeslepende ervaring
  • Goede geluidskwaliteit via de speakers
  • Dual-SIM en uitbreidbaar geheugen voor meer flexibiliteit
  • Vlotte prestaties dankzij de octacore-processor
  • Stevig en duurzaam ontwerp
  • Vingerafdrukscanner voor snelle ontgrendeling
  • Gebruiksvriendelijk Android 10 besturingssysteem met regelmatige updates
- Minpunten
  • Geen water- of schokbestendigheid
  • Geen high-end functies of premium bouwkwaliteit

Extra informatie

Specificaties: Motorola Moto E6i

Merk

Motorola

Model

Motorola Moto E6i

MPN (Manufacturer Part Number)

0840023214622

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val-, stoot- en waterschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Grijs

Gewicht (g)

256

Soort SIMkaart

Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

2 simkaarten of 1 simkaart en 1 geheugenkaart

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Provider

Geen provider

Type Dual-sim

Dual standby

Operatingsysteem

Android 10

Scherm afmetingen (in)

6.1

Beeldschermresolutie

1560 x 720

Type scherm

IPS

Opslagcapaciteit (GB)

32

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (GB)

128

Type extern geheugenslot

Micro SD

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

13

Camera opties

Flitser

Megapixels (Megapixel)

13

Aantal camera's achterzijde

2

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

2

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

3000

Draadloos opladen

Nee

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IPX2 (Stofdichtheid nvt, drupdicht Type 2)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

4

GPS

Ja

A-GPS

Nee

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Inclusief NFC

Nee

Type input/output

Micro-USB

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Eens per kwartaal

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

90

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

165

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Motorola Moto E6i - 32GB - Grijs
Laatste updates:
  • €119,95 - 20 april 2024
  • €112,60 - 9 april 2024
  • €118,25 - 21 maart 2024
  • €122,45 - 6 februari 2024
  • €110,00 - 17 januari 2024
  • €122,45 - 16 januari 2024
  • €123,05 - 6 januari 2024
  • €119,95 - 5 januari 2024
Sinds: 5 januari 2024
  • Hoogste prijs: €123,05 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €110,00 - 17 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Motorola Moto E6i”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart