Motorola moto e20

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Expert.
  • Bij bol.com kun je Motorola moto e20 - 32GB - Grijs kopen voor slechts €95,00 , wat 20% lager is dan de prijs opProshop NL (€119,00).
  • De laagste prijs van Motorola Moto E20 32GB/2GB - Grafietgrijs werd verkregen op 26 februari 2024 08:42.

 95,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Motorola moto e20 - 32GB - Grijs - €95,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Motorola moto e20 - 32GB - Grijs
Laatste updates:
  • €95,00 - 22 februari 2024
  • €98,99 - 28 januari 2024
  • €92,95 - 27 januari 2024
  • €98,99 - 23 januari 2024
  • €92,15 - 22 januari 2024
  • €105,00 - 21 januari 2024
  • €92,15 - 20 januari 2024
  • €105,00 - 18 januari 2024
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €108,00 - 6 september 2023
  • Laagste prijs: €92,15 - 17 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 08:42

Beschrijving

Review van de Motorola Moto E20: De ideale budgettelefoon met indrukwekkende functies

De Motorola Moto E20 is een budgetvriendelijke smartphone die is uitgerust met een scala aan indrukwekkende functies. Met een ultrabreed Max Vision HD+-beeldscherm van 6,5 inch, een snelle octa-coreprocessor en een dual-camerasysteem met kunstmatige intelligentie (AI), biedt deze telefoon een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In deze uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van de Moto E20, waaronder de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software, en voor wie deze telefoon geschikt is. Laten we beginnen!

Accu: Langdurig vermogen voor de hele dag

De Motorola Moto E20 is uitgerust met een indrukwekkende accu van 4000 mAh, die voldoende vermogen levert om de hele dag door te komen zonder tussentijds opladen. Of je nu veel apps gebruikt, video’s bekijkt of surft op het internet, je kunt erop vertrouwen dat de accu van de Moto E20 je niet in de steek laat. Dit is vooral handig voor mensen die vaak onderweg zijn en niet altijd toegang hebben tot een stopcontact.

Camera: Leg professionele foto’s vast

Met de Motorola Moto E20 kun je professionele foto’s maken dankzij het dual-camerasysteem met AI-ondersteuning. De hoofdcamera heeft een resolutie van 13 megapixel en beschikt over snelle scherpstelling, waardoor je scherpe en gedetailleerde foto’s kunt maken. Daarnaast is er een dieptecamera van 2 megapixel aanwezig voor het maken van portretfoto’s met een mooie onscherpe achtergrond. De AI-functies optimaliseren je foto’s automatisch en zorgen ervoor dat je altijd het beste resultaat krijgt. Of je nu landschappen wilt vastleggen of close-ups wilt maken, de Moto E20 is een betrouwbare metgezel.

Display: Geniet van een ultrabreed beeldscherm

Met het Max Vision HD+-beeldscherm van 6,5 inch biedt de Motorola Moto E20 een indrukwekkende kijkervaring. Of je nu je favoriete films wilt kijken of wilt videochatten met vrienden en familie, het ultrabrede beeldscherm zorgt ervoor dat je volledig kunt opgaan in de content. Met een scherm-tot-behuizing-verhouding van 87% heb je meer schermruimte tot je beschikking en hoef je minder te scrollen. Het LCD-scherm biedt levendige kleuren en goede kijkhoeken, waardoor je altijd een prettige visuele ervaring hebt.

Speakers: Heldere en luide geluidsweergave

De Motorola Moto E20 is uitgerust met een enkele speaker aan de achterzijde van de telefoon. Hoewel het geen stereospeakersysteem is, biedt de enkele speaker toch heldere en luide geluidsweergave. Of je nu naar muziek luistert, video’s bekijkt of handsfree wilt bellen, de geluidskwaliteit van de Moto E20 is meer dan voldoende voor dagelijks gebruik. Als je echter een echte audioliefhebber bent, kun je altijd een Bluetooth-speaker of een hoofdtelefoon gebruiken voor een nog betere geluidsbeleving.

Kenmerken: Handige extra’s voor gebruiksgemak

De Motorola Moto E20 wordt geleverd met verschillende handige kenmerken die het gebruiksgemak vergroten. Een van deze kenmerken is de vingerafdrukscanner die discreet is ingebouwd in het Motorola ‘Batwing’-logo op de achterkant van de telefoon. Met slechts een aanraking kun je je telefoon direct ontgrendelen zonder wachtwoordcodes te hoeven invoeren. Dit zorgt niet alleen voor extra beveiliging, maar bespaart ook tijd bij het ontgrendelen van je telefoon. Daarnaast biedt de Moto E20 ondersteuning voor dual-sim, waardoor je twee simkaarten en een geheugenkaart tegelijkertijd kunt gebruiken. Dit is handig voor mensen die zowel een zakelijke als een persoonlijke simkaart gebruiken.

Prestaties: Snel en responsief in dagelijks gebruik

Met een razendsnelle octa-coreprocessor reageert de Motorola Moto E20 onmiddellijk op elke aanraking, tik en veeg. Het schakelen tussen geopende apps verloopt moeiteloos en multitasken is een eitje. Of je nu wilt surfen op het internet, apps wilt gebruiken of foto’s wilt bewerken, de Moto E20 biedt voldoende rekenkracht om aan je behoeften te voldoen. Het 2 GB RAM-geheugen zorgt voor soepele prestaties en minimaliseert haperingen, zelfs bij intensief gebruik.

Bouwkwaliteit: Duurzaamheid en ergonomisch ontwerp

De Motorola Moto E20 heeft een solide bouwkwaliteit en is gemaakt van duurzaam plastic materiaal. Hoewel het geen premium glazen of metalen behuizing heeft, voelt de telefoon stevig en betrouwbaar aan in de hand. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de telefoon comfortabel vast te houden is en dat de belangrijkste knoppen en poorten gemakkelijk bereikbaar zijn. Bovendien is de Moto E20 voorzien van een IP52-certificering, wat betekent dat hij beschermd is tegen stof en spatwater.

Hardware: Voldoende opslagruimte en uitbreidingsmogelijkheden

De Motorola Moto E20 wordt geleverd met 32 GB interne opslagruimte, wat voldoende is voor het opslaan van apps, foto’s en andere bestanden. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan kun je gebruikmaken van het externe geheugenslot voor microSD-kaarten tot 512 GB. Dit biedt je de flexibiliteit om je opslagcapaciteit uit te breiden en meer content op je telefoon op te slaan. Met deze combinatie van interne en externe opslagmogelijkheden kun je je telefoon aanpassen aan je persoonlijke behoeften.

Software: Android 11 voor een gebruiksvriendelijke ervaring

De Motorola Moto E20 wordt geleverd met het Android 11-besturingssysteem, dat een gebruiksvriendelijke interface biedt en toegang geeft tot een breed scala aan apps en functies in de Google Play Store. Met Android 11 kun je profiteren van de nieuwste beveiligingsupdates, prestatieverbeteringen en nieuwe functies. Motorola voegt ook enkele handige aanpassingen toe aan de software, zoals Moto Actions en Moto Display, die je in staat stellen om de telefoon op een intuïtieve en efficiënte manier te gebruiken.

Voor wie is de Motorola Moto E20?

De Motorola Moto E20 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone met indrukwekkende functies. Het is ideaal voor gebruikers die regelmatig foto’s willen maken, video’s willen bekijken en willen genieten van een groot beeldscherm. Ook voor mensen die veel onderweg zijn en een lange batterijduur nodig hebben, is de Moto E20 een goede optie. Het is een geschikte telefoon voor studenten, jonge professionals en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en budgetvriendelijke smartphone-ervaring.

Conclusie

De Motorola Moto E20 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met zijn indrukwekkende functies en betaalbare prijs. Met een groot ultrabreed beeldscherm, snelle prestaties, een goede camera en een lange batterijduur voldoet de Moto E20 aan de behoeften van veel gebruikers. De bouwkwaliteit is solide en het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik. Hoewel het geen high-end toestel is, biedt de Moto E20 toch een geweldige smartphone-ervaring voor een fractie van de prijs. Als je op zoek bent naar een betrouwbare budgettelefoon, is de Motorola Moto E20 zeker het overwegen waard.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

8.4Expert Score
Review van de Motorola Moto E20: De ideale budgettelefoon met indrukwekkende functies De Motorola Moto E20 is een budgetvriendelijke smartphone die is uitgerust met een scala aan indrukwekkende functies. Met een ultrabreed Max Vision HD+-beeldscherm van 6,5 inch, een snelle octa-coreprocessor en een dual-camerasysteem met kunstmatige intelligentie (AI), biedt deze telefoon een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende accu van 4000 mAh voor langdurig gebruik
  • Dual-camerasysteem met AI-ondersteuning voor professionele foto's
  • Ultrabreed Max Vision HD+-beeldscherm van 6,5 inch voor een meeslepende kijkervaring
  • Heldere en luide geluidsweergave van de enkele speaker
  • Handige kenmerken zoals vingerafdrukscanner en dual-sim ondersteuning
  • Snelle octa-coreprocessor voor responsieve prestaties
  • Solide bouwkwaliteit en ergonomisch ontwerp
  • Voldoende opslagruimte van 32 GB, uitbreidbaar met microSD-kaarten tot 512 GB
  • Gebruiksvriendelijke Android 11-software met handige Moto-aanpassingen
- Minpunten
  • Geen stereospeakersysteem voor een ruimtelijker geluid
  • Geen premium glazen of metalen behuizing
  • 2 GB RAM-geheugen kan beperkt zijn voor intensief multitasken

Extra informatie

Specificaties: Motorola moto e20

Merk

Motorola

Model

Motorola Moto E20

MPN (Manufacturer Part Number)

PASY0006SE

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val-, stoot- en waterschade

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Grijs

Gewicht (g)

356

Materiaal behuizing

Plastic

Verpakkingsinhoud smartphones

Smartphone, Simkaartpin, Adapter, Handleiding, Oplaadkabel

Soort SIMkaart

Nano SIM

Inhoud simkaarthouder

2 simkaarten en 1 geheugenkaart

Dual-sim

Ja

Inclusief simkaart

Nee

Type Dual-sim

Dual standby

Operatingsysteem

Android 11

Scherm afmetingen (in)

6.5

Beeldschermresolutie

1600 x 720

Type scherm

LCD

Opslagcapaciteit (GB)

32

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (GB)

512

Type extern geheugenslot

Micro SD

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

5

Camera opties

Nachtmodus, Portretmodus, Artificial Intelligence (AI), Flitser

Megapixels (Megapixel)

13

Aantal camera's achterzijde

2

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (GB)

2

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

4000

Draadloos opladen

Nee

Inclusief spraakbesturing

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Inclusief gezichtsherkenning

Nee

Geschikt voor onderwater

Nee

Schokbestendig

Nee

IP-certificering

IP52 (stofbescherming en drupdicht Type 2)

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

4

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Inclusief NFC

Nee

Stralings indicatie

D (1.2 < 1.6 W/kg)

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Niet bekend

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

94

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

177

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Motorola moto e20 - 32GB - Grijs
Laatste updates:
  • €95,00 - 22 februari 2024
  • €98,99 - 28 januari 2024
  • €92,95 - 27 januari 2024
  • €98,99 - 23 januari 2024
  • €92,15 - 22 januari 2024
  • €105,00 - 21 januari 2024
  • €92,15 - 20 januari 2024
  • €105,00 - 18 januari 2024
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €108,00 - 6 september 2023
  • Laagste prijs: €92,15 - 17 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Motorola moto e20”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart