MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie

3585 g | Inclusief: Automatisch kookprogramma | 6.5 l | Warmhoud functionaliteit | Droogkoken veiligheid

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MOA Slowcooker Digitaal - 6,5 liter - Zwart - BPA vrij - SC65DB - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor MOA Slowcooker Digitaal - 6,5 liter - Zwart - BPA vrij - SC65DB
Laatste updates:
  • €59,99 - 1 februari 2024
  • €56,99 - 1 januari 2024
  • €59,99 - 25 december 2023
  • €56,99 - 11 december 2023
  • €59,99 - 28 november 2023
  • €56,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €56,99 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 04:23
MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter
MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter

 59,99

Beschrijving

MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter review

Met de MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter, bereid je op een gezonde manier al je gerechten. Het enige dat je even in de gaten moet houden is de bereidingstijd van de aparte voedingswaren. Slowcookers zijn uitermate geschikt om vlees in te laten sudderen, groenten te stomen en soepen te maken. Dit exemplaar heeft een low-functie, een high-functie en een auto-functie, afhankelijk van hoe snel je wilt dat de slowcooker zijn werk doet.

Eigenschappen

De slowcooker heeft een capaciteit van 6,5 liter en is uitgerust met digitale technologie. Met een eenvoudige bediening en een duidelijk display kunt u de kooktijd en de temperatuur instellen naar uw wensen. De slowcooker heeft drie verwarmingselementen, waardoor de inhoud gelijkmatig verhit wordt. Het roestvrijstalen binnenwerk maakt het gemakkelijk schoon te houden en het stevige deksel zorgt voor een goede afsluiting. slowcooker is de perfecte keuze voor het maken van sappige stoofschotels en heerlijke soepen.

Timer en digitale display

Met de timer is het eenvoudig in te stellen wanneer je het eten klaar wilt hebben. Hiermee is het mogelijk om alles in de ochtend in de pan te doen om na thuiskomst van je werk gelijk aan tafel te kunnen. Op het digitale display zie je snel en eenvoudig alle instellingen.

Makkelijk schoon te maken

Zowel de binnenpan, als het doorzichtige deksel zijn vaatwasserbestendig. Dit maakt het schoonmaken heel gemakkelijk en snel.

Inhoud verpakking

In de verpakking vind je de slowcooker, binnenpan van aluminium, deksel van veiligheidsglas, handleiding en MOA. MOA is een merk dat design in je huis voor iedereen mogelijk maakt en duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan.

Conclusie MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter

De MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter is een ideaal keukenapparaat voor gezonde en makkelijke bereiding van voedsel. Het beschikt over een timer en digitale display en is makkelijk schoon te maken. Het merk MOA streft naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak en dit is terug te zien in de slowcooker.

Bekijk meer slowcookers op Bol.com

Beste pizzaoven voor buiten

Beste broodbakmachine van 2023

9.3Expert Score
3585 g | Inclusief: Automatisch kookprogramma | 6.5 l | Warmhoud functionaliteit | Droogkoken veiligheid
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk in onderhoud
- Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing kan een stuk beter

Extra informatie

Specificaties: MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter

Kleur

Zwart

Cool touch handgreep

Nee

Verwijderbare kom

Ja

Antikleeflaag

Ja

Bodem met antislip

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Temperatuur indicator

Nee

Aantal programma's

3

Warmhoud functionaliteit

Ja

Gewicht (g)

3585

Snoerlengte (m)

1

Vermogen (W)

290

Product hoogte (cm)

29

Product breedte (cm)

37

Product lengte (cm)

24

Maximale temperatuur

100 °C

Minimale temperatuur

60 °C

Verpakkingsinhoud

MOA Slowcooker SC65DB – handleiding

Inclusief kookboek

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

MOASC65DB

Aanvullende functies

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

BPA-vrij

Ja

Bediening

Knoppen met display

CE markering

Zichtbaar

Cool wall

Nee

Diameter pan bovenzijde (cm)

37

Diameter pan onderzijde (cm)

22

Doorzichtige deksel

Ja

Droogkoken veiligheid

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Indicatie afgerond

Ja

Materiaal behuizing

Roestvrij staal

Materiaal binnenpan

Aluminium

Materiaal deksel

Glas

Met maatverdeling

Nee

Model

MOASC65DB

Overhittingsbeveiliging

Ja

Product gewicht (kg)

3.4

Reparatie type

Carry-in

Roerfunctie

Nee

Switch on timer

Ja

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Duits

Temperatuur instellingen

Ja

Type anti-aanbaklaag

Standaard

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Vaatwasser veilig

Ja

Verpakking breedte (mm)

333

Verpakking hoogte (mm)

263

Verpakking lengte (mm)

374

Volume in liters (l)

6.5

Waarschuwingssignaal

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor MOA Slowcooker Digitaal - 6,5 liter - Zwart - BPA vrij - SC65DB
Laatste updates:
  • €59,99 - 1 februari 2024
  • €56,99 - 1 januari 2024
  • €59,99 - 25 december 2023
  • €56,99 - 11 december 2023
  • €59,99 - 28 november 2023
  • €56,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €56,99 - 16 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor MOA Slowcooker Digitaal – 6,5 liter

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Theo Van Lenten

    Ik was niet bekend met het idee van elektrische slowcookers, hoewel ik wel bekend was met het langzaam bereiden van grote stukken vlees in de oven. Het gebruik van deze slowcooker heeft voor mij een nieuwe wereld geopend en ik vind het geweldig. Ik raad het aan voor iedereen die van koken en/of lekker eten houdt, zelfs als je nog nooit hebt gekookt. Door de duizenden gratis recepten op internet is het bijna onmogelijk om iets verkeerd te doen. Bovendien is het gezonder omdat er weinig tot geen extra vet of olie nodig is. Het vlees en de groenten worden gaar in hun eigen sappen, aangevuld met water, bouillon of tomatensap. Het is heel eenvoudig: snijd de ingrediënten in stukjes, doe alles in de pan en zet deze 4 tot 8 uur op low of high, afhankelijk van het recept. Aan het einde van de dag staat er dan een heerlijk gerecht op je te wachten.

    We hebben de pan nu twee weken en hebben al drie gerechten geprobeerd. Bij twee van hen, Chili con carne en kip ketjap, hadden we genoeg voor twee dagen. Het was zelfs nog lekkerder de tweede keer. Ik raad het ten zeerste aan om het gewoon te proberen, er zijn talloze recepten te vinden op het internet. Ik heb zelfs een kookboek gekocht, maar het bleek een teleurstelling te zijn omdat het gericht was op gerechten voor viersterrenrestaurants. Ik geef de voorkeur aan simpelere gerechten.

    + Pluspunten: Gemakkelijk te gebruiken Gezonder koken omdat er weinig tot geen extra vet of olie nodig is Talloze gratis recepten beschikbaar op internet Maakt heerlijke gerechten
    - Minpunten: Het duurt 4 tot 8 uur om een gerecht te bereiden Niet geschikt voor snelle maaltijden of gerechten die onmiddellijke aandacht vereisen
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart