Mill SG2000LED Wit

(3 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

De SG2000LED is het meest gespecificeerd in de Mill Convectie kachel serie. Een ruimte van 10 tot maximaal 50 vierkante meter zal met deze kachel lekker warm worden. De mechanische kachel is eenvoudig in te stellen en schakelt automatisch uit wanneer deze omvalt. Dat zorgt voor extra veiligheid…

 140,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Mill SG2000LED - design convectorkachel - 2000W - €140,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Mill SG2000LED - design convectorkachel - 2000W
Laatste updates:
  • €140,00 - 18 april 2024
  • €129,99 - 16 april 2024
  • €119,99 - 22 maart 2024
  • €131,99 - 21 maart 2024
  • €119,99 - 11 maart 2024
  • €105,00 - 23 februari 2024
  • €115,00 - 20 februari 2024
  • €129,00 - 16 februari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €169,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €78,80 - 9 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:31

Beschrijving

De Mill SG2000LED elektrische kachel is een convectorkachel met een stijlvol design. Hij warmt snel en gelijkmatig op, zodat je direct kunt genieten van warme kamers.

De installatie van deze convectorkachel is vrij eenvoudig: klik vier voetjes in elkaar en bevestig deze met de meegeleverde schroeven. Zet dan de verwarming aan en hij geeft direct warmte af! Binnen 10 minuten is je kamer al merkbaar warmer en na 20 tot 30 minuten is de kamer op temperatuur.

Gebruikers zijn zeer te spreken over zowel de functionaliteit als het design van deze convectorkachel. De voet lijkt van metaal, maar is in werkelijkheid van kunststof. Volgens sommige gebruikers is deze iets kwetsbaarder dan andere modellen die ze eerder hebben gebruikt. Het snoer is slechts 1,5 meter lang niet, het had zeker iets langer gemogen omdat het aan de voorkant zit. Dit maakt het ook iets lastiger om de kabel mooi weg te liggen zodat je hem niet ziet.

De convectorkachel is eenvoudig te bedienen met een knop op zijn zijkant: zet turbostand aan in combinatie met ventilator en je kamer is nog sneller warm! Je zult duidelijk wat geluid horen als je kamer warmer wordt, maar als je kamer warmer wordt, zet je de ventilator weer uit en is hij vrijwel stil!

De Mill SG2000LED is een aantrekkelijke, voordelige keuze voor in huis. De kachel verwarmt binnen een half uur ruimtes tot 20 vierkante meter en maakt bijna geen geluid als hij eenmaal op temperatuur is. De praktische knoppen aan de zijkant zorgen voor gebruiksgemak en dankzij het led-scherm lees je gemakkelijk de temperatuur af.

Waarom een elektrische kachel?

Extra informatie

Specificaties: Mill SG2000LED Wit

Merk

Mill

Mpn

SG2000LED

Type verwarming

Convectorkachel

Vermogen (Watt)

2000

Geschikt voor badkamer

Nee

Beschermingsgraad tegen aanraking (IP)

Geen IP-waarde

Beschermingsgraad tegen vocht (IP)

Geen IP-waarde

Aanbevolen voor ruimte tot

22 m²

Muur montage

Nee

Kleur

wit

Regelbare thermostaat

Ja

Aantal warmtestanden

25

Aan-uit schakelaar

Ja

Verrijdbaar

Ja

Met wielen

Nee

Anti-vries modus

Nee

Veiligheid uitschakelen

Ja

Oververhitting veiligheid

Ja

Omvalbeveiliging

Ja

Indicatielampje

Ja

Afstandsbediening

Nee

Afmetingen product

9,5 x 62 x 33,5 cm

Product gewicht (gram)

5000

Afmetingen verpakking

67,1 x 42,1 x 14,8 cm

Gewicht verpakking (gram)

5323

Verpakkingsinhoud

1 convectorkachel, instructies

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssysteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Niet van toepassing

Draait automatisch

Nee

Eco-stand

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor aantal kubieke meters

50 m³

Geschikt voor camping

Nee

Geschikt voor ruimte tot

20 m²

Handvat (handvatten)

2

Hoogte instelbaar

Nee

Inclusief handvat

Ja

Met display

Ja

Met kinderbeveiliging

Nee

Met ventilatie

Ja

Model

Convector kachel

Model Kachel

Radiator

Overhittingsbeveiliging

Ja

Plaatsing

Vrijstaand

Reparatie type

Carry-in

Scherm

LED

Smart Home Platform

Geen platform

Stoffilter

Nee

Taal handleiding

Nederlands, Duits, Engels, Frans

Timer

Nee

Turbo feature

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Mill SG2000LED - design convectorkachel - 2000W
Laatste updates:
  • €140,00 - 18 april 2024
  • €129,99 - 16 april 2024
  • €119,99 - 22 maart 2024
  • €131,99 - 21 maart 2024
  • €119,99 - 11 maart 2024
  • €105,00 - 23 februari 2024
  • €115,00 - 20 februari 2024
  • €129,00 - 16 februari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €169,99 - 22 oktober 2023
  • Laagste prijs: €78,80 - 9 januari 2024

Beoordelingen (3)

3 recensies voor Mill SG2000LED Wit

4.3 uit 5
1
2
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Lars van Doorn

    Een prima elektrische kachel. Het ziet er mooi uit en verwarmt mijn slaapkamer zeer goed. Het weegt niet veel. Wel vind ik het een beetje jammer dat het snoer aan de kant van het bedieningspaneel zit, dit maakt het wat onhandig.

    + Pluspunten: Mooi Lekker warm Licht van gewicht
    - Minpunten: Snoer aan de verkeerde kant
    Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Arno Verhoeven

    De kachel wiebelde een beetje, dit heb ik verholpen met een stuk karton. De knop die je moet draaien kan ik niet zo makkelijk zien. Voor de rest heb ik geen klachten, mijn vrouw vind het design heel mooi. De warmte die van de elektrische kachel afkomt voelt heel goed.

    + Pluspunten: Mooi design Licht
    - Minpunten: wiebelt draaiknop moeilijk leesbaar
    Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. Marijn van Ginkel

    Het apparaat wordt binnen no-time gloei heet. Het ontwerp van de elektrische kachel vind ik persoonlijk ook heel mooi. Veel mooier als mijn oude kachel die op mijn slaapkamer staat. Wij zijn er heel erg blij mee.

    Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart