Miele Complete C3 Black Diamond – Stofzuiger met zak

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger met zak - Obsidiaanzwart kopen voor slechts €262,00
  • De laagste prijs van Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger met zak - Obsidiaanzwart werd verkregen op 19 april 2024 06:13.

 262,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger met zak - Obsidiaanzwart - €262,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger met zak - Obsidiaanzwart
Laatste updates:
  • €262,00 - 4 april 2024
  • €269,00 - 1 april 2024
  • €249,00 - 25 maart 2024
  • €251,90 - 24 maart 2024
  • €269,00 - 14 maart 2024
  • €229,00 - 13 maart 2024
  • €259,00 - 12 maart 2024
  • €249,00 - 7 maart 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €339,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €196,46 - 19 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:13
Miele Complete C3 Black Diamond – Stofzuiger met zak
Miele Complete C3 Black Diamond – Stofzuiger met zak

 262,00

Beschrijving

Review van de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger

De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine is een krachtige stofzuiger met zak die perfect is voor huizen met hoofdzakelijk harde vloeren. Deze stofzuiger biedt uitstekende zuigkracht op harde vloeren, waardoor je moeiteloos stof en vuil kunt verwijderen. Met zijn elegante obsidiaanzwarte kleur is deze stofzuiger ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je huishouden.

Sterke zuigkracht en handige eigenschappen

De Miele stofzuiger is niet voor niets bekroond als Beste uit de test door de Consumentenbond in zowel april 2018 als september 2020. Het beschikt over een sterke zuigkracht die zelfs het fijnste stof en vuil moeiteloos opzuigt. Met een actieradius van 12 meter kun je gemakkelijk grote oppervlakken schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Een handige eigenschap van deze stofzuiger is het geïntegreerde accessoirecompartiment. De combizuigmond, kierenzuigmond, kleine zuigmond en meubelzuigmond worden stofvrij opgeborgen onder de klep, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt. Bovendien is de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine voorzien van een automatisch Comfort-oprolsnoersysteem, waarmee je met één druk op de knop het hele snoer kunt oprollen. Dit bespaart tijd en maakt het opruimen van de stofzuiger eenvoudig.

Grote stofzak en stootrand

Met een capaciteit van 4,5 liter heeft de Miele stofzuiger een vrij grote stofzak. Dit betekent dat je minder vaak de stofzak hoeft te vervangen, waardoor je langer kunt stofzuigen zonder onderbreking. De stofzak is ook hygiënisch en gemakkelijk te vervangen.

Een ander voordeel van deze stofzuiger is de aanwezigheid van een stootrand. Deze stootrand beschermt zowel het apparaat als je meubels tegen ongewenste botsingen tijdens het stofzuigen. Dit is vooral handig als je in een druk huishouden leeft of als je kinderen of huisdieren hebt die soms per ongeluk tegen de stofzuiger aan kunnen stoten.

Compact en praktisch ontwerp

Met een gewicht van 7,3 kilo kan de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine soms als zwaar worden ervaren. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je moeite hebt met tillen of als je van plan bent de stofzuiger regelmatig de trap op en af te dragen. In dat geval kan een lichter model zoals de Miele Complete C3 Powerline een betere keuze zijn.

Het compacte ontwerp van deze stofzuiger maakt het echter gemakkelijk om hem op te bergen. Met afmetingen van 49,6 cm (breedte) x 22,7 cm (hoogte) x 49,6 cm (lengte) neemt hij niet veel ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of een andere kleine opbergruimte.

Conclusie

Al met al is de Miele stofzuiger een uitstekende keuze voor huizen met harde vloeren. Met zijn sterke zuigkracht, grote stofzak en handige eigenschappen zoals het geïntegreerde accessoirecompartiment en het Comfort-oprolsnoersysteem, biedt deze stofzuiger een efficiënte en gebruiksvriendelijke reinigingservaring.

Hoewel het gewicht van 7,3 kilo als een nadeel kan worden ervaren, compenseert het compacte ontwerp dit door gemakkelijk opbergbaar te zijn. Als je echter op zoek bent naar een nog krachtigere stofzuiger, kun je overwegen om te upgraden naar de Miele Complete C3 Powerline.

Kortom, de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine is een betrouwbare en krachtige stofzuiger die je helpt om je huis moeiteloos schoon te houden. Met zijn stijlvolle design en indrukwekkende prestaties is deze stofzuiger een waardevolle investering voor elk huishouden met harde vloeren.

Bekijk meer stofzuigers met zak op bol.com

Beste stofzuiger met zak

9.2Expert Score
Review van de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine is een krachtige stofzuiger met zak die perfect is voor huizen met hoofdzakelijk harde vloeren. Deze stofzuiger biedt uitstekende zuigkracht op harde vloeren, waardoor je moeiteloos stof en vuil kunt verwijderen. Met zijn elegante obsidiaanzwarte kleur is deze […]
Pluspunten
  • Sterke zuigkracht voor moeiteloos verwijderen van stof en vuil op harde vloeren.
  • Geïntegreerd accessoirecompartiment voor handige opslag van verschillende zuigmonden.
  • Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem voor gemakkelijk en snel opruimen.
  • Grote stofzak van 4,5 liter voor minder vaak vervangen en langere stofzuigtijd.
  • Stootrand beschermt zowel het apparaat als meubels tegen ongewenste botsingen.
- Minpunten
  • Kan met 7,3 kilo als zwaar worden ervaren bij tillen of traplopen.
  • Voor nog krachtigere prestaties kan een upgrade naar de Miele Complete C3 Powerline nodig zijn.

Extra informatie

Specificaties: Miele Complete C3 Black Diamond – Stofzuiger met zak

Merk

Miele

Model

Complete C3 Black Diamond EcoLine

Kleur

Obsidiaanzwart

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

8.50

Vermogen (W)

550

Type zuigmond

Combizuigmond, Kierenzuigmond, Kleine zuigmond, Meubelzuigmond

Actieradius (m)

12

Capaciteit verzamel reservoir (l)

4

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Kunststof

Gewicht (g)

8388

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger. Meubelzuigmond, kierenzuiger en een reliefborstel. 1 active AirClean Plus-filter en 1 motorfilter.

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geluidsniveau (dB)

76

Gewicht stofzuiger (kg)

7.26

Hepa luchtfilter

Clean stream

Inclusief stootrand

Ja

Led verlichting zuigmond

Nee

Lengte stang (mm)

105

MPN (Manufacturer Part Number)

Complete C3 Black Diamond

Maximale capaciteit vacuümzak

4.5

Product breedte (cm)

49.60

Product hoogte (cm)

22.70

Product lengte (cm)

49.60

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

verkeerd gebruik stofzuigerzakken

Verpakking breedte (cm)

38

Verpakking hoogte (cm)

32.30

Verpakking lengte (cm)

59.50

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Elektronisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger met zak - Obsidiaanzwart
Laatste updates:
  • €262,00 - 4 april 2024
  • €269,00 - 1 april 2024
  • €249,00 - 25 maart 2024
  • €251,90 - 24 maart 2024
  • €269,00 - 14 maart 2024
  • €229,00 - 13 maart 2024
  • €259,00 - 12 maart 2024
  • €249,00 - 7 maart 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €339,00 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €196,46 - 19 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Miele Complete C3 Black Diamond – Stofzuiger met zak”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart