Mermade – Blow Dry Warme luchtborstel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Mermade Hair - Blow Dry Föhnborstel - Pink kopen voor slechts €59,95
  • De laagste prijs van Mermade Hair - Blow Dry Föhnborstel - Pink werd verkregen op 13 april 2024 05:42.

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Mermade Hair - Blow Dry Föhnborstel - Pink - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Mermade Hair - Blow Dry Föhnborstel - Pink
Laatste updates:
  • €59,95 - 5 maart 2024
  • €84,79 - 4 maart 2024
  • €59,95 - 20 februari 2024
  • €70,10 - 19 februari 2024
  • €59,95 - 5 februari 2024
  • €74,95 - 4 januari 2024
  • €59,95 - 2 januari 2024
  • €74,95 - 21 december 2023
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €84,79 - 4 maart 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 25 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:42
Mermade – Blow Dry Warme luchtborstel
Mermade – Blow Dry Warme luchtborstel

 59,95

Beschrijving

Mermade Föhnborstel – De ultieme tool voor moeiteloos drogen en stylen van je haar

Ben je op zoek naar een krachtige föhnborstel waarmee je je haar moeiteloos kunt drogen en stylen? Zoek niet verder! De Mermade – Blow Dry Föhnborstel – Pink is de perfecte combinatie van een föhn en een ronde borstel, waardoor je gladde resultaten kunt bereiken, elke keer weer. Of je nu kort, lang, krullend of steil haar hebt, deze föhnborstel is geschikt voor alle haartypes en lengtes.

Krachtige prestaties voor snel drogen en stylen

Met een vermogen van 1200W levert de Mermade föhnborstel snelle en efficiënte droogresultaten. Je hoeft nooit meer te kiezen tussen een zere arm en een weelderige föhn, want deze föhnborstel heeft een super lichtgewicht body van slechts 400 gram. Het is ook een geweldige tool om je haar een touch-up te geven of wat extra veerkracht te geven op de tweede of derde dag.

Veelzijdige warmtestanden voor ieder haartype

De Mermade föhnborstel biedt drie warmtestanden – laag, medium en hoog. Hierdoor kun je de beste warmte-instelling kiezen die past bij jouw haartype en de gewenste stijl. Of je nu je haar glad wilt föhnen of prachtige golven wilt creëren, deze föhnborstel staat voor je klaar.

Iontische technologie voor glans en bescherming

De Mermade föhnborstel maakt gebruik van ionische technologie om je haar een prachtige glans te geven en tegelijkertijd de haarschubben te sluiten. Dit helpt om pluizig haar te verminderen en zorgt voor een glad en gezond ogend resultaat. Met deze föhnborstel kun je dus niet alleen je haar drogen en stylen, maar ook zorgen voor de nodige verzorging.

Eenvoudig in gebruik en reizen

De Mermade föhnborstel is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het heeft een slanke handgreep die comfortabel in de hand ligt, waardoor je moeiteloos door je haar kunt borstelen. Het 2 meter lange draaibare snoer geeft je ook veel bewegingsvrijheid tijdens het stylen. Bovendien heeft deze föhnborstel een universele spanning, wat betekent dat je hem overal ter wereld kunt gebruiken met behulp van de meegeleverde EU-stekker.

Tips voor gebruik en onderhoud

Om het meeste uit je Mermade föhnborstel te halen, volgen hier enkele handige tips voor gebruik en onderhoud:

  • Begin altijd met schoon, handdoekdroog haar en breng een hittebeschermer aan om je haar te beschermen tegen de warmte.
  • Verdeel je haar in secties en werk één sectie tegelijkertijd, te beginnen bij de onderste laag.
  • Plaats de ovale borstel bij de wortel en borstel zachtjes van het hoofd af terwijl je draait voor professioneel volume.
  • Herhaal dit proces voor alle lagen en secties van je haar. Als je meer golven wilt creëren, wikkel je het haar rond de borstel en houd je het een paar seconden vast.
  • Je kunt de föhnborstel ook gebruiken op droog haar om je haar nieuw leven in te blazen of extra veerkracht te geven.
  • Let erop dat je de hoofdhuid niet aanraakt met de borstel en reinig de borstelharen regelmatig om productophoping te voorkomen.

Koop de Mermade – Blow Dry Föhnborstel – Pink online bij Shop en geniet van snelle levering

Ben je enthousiast geworden over de Mermade föhnborstel en wil je deze graag in je bezit hebben? Bestel de Mermade – Blow Dry Föhnborstel – Pink nu bij Shop en wij zorgen ervoor dat hij snel bij je thuis wordt bezorgd. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige warmtestanden en ionische technologie is deze föhnborstel een onmisbaar hulpmiddel voor moeiteloos drogen en stylen van je haar. Wacht niet langer en maak je dagelijkse haarroutine gemakkelijker en stijlvoller met de Mermade föhnborstel!

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De beste airfryer 2023

9Expert Score
Mermade Föhnborstel – De ultieme tool voor moeiteloos drogen en stylen van je haar Ben je op zoek naar een krachtige föhnborstel waarmee je je haar moeiteloos kunt drogen en stylen? Zoek niet verder! De Mermade – Blow Dry Föhnborstel – Pink is de perfecte combinatie van een föhn en een ronde borstel, waardoor je […]
Pluspunten
  • Krachtige 1200W-motor voor snelle en efficiënte droogresultaten.
  • Lichtgewicht ontwerp van slechts 400 gram, waardoor het comfortabel in de hand ligt.
  • Drie warmtestanden (laag, medium en hoog) voor veelzijdige stylingopties.
  • Ionische technologie sluit de haarschubben, vermindert pluizig haar en zorgt voor een glanzend resultaat.
  • Slanke handgreep en 2 meter draaibaar snoer voor gemakkelijk gebruik en bewegingsvrijheid.
  • Universele spanning en meegeleverde EU-stekker maken het geschikt voor gebruik overal ter wereld.

Extra informatie

Specificaties: Mermade – Blow Dry Warme luchtborstel

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Kleur

Zwart

Materiaal

Keramische coating

Merk

Mermade Hair

Vermogen (W)

1000

Aantal warmtestanden

3

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Taal handleiding

Nederlands

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Mermade Hair - Blow Dry Föhnborstel - Pink
Laatste updates:
  • €59,95 - 5 maart 2024
  • €84,79 - 4 maart 2024
  • €59,95 - 20 februari 2024
  • €70,10 - 19 februari 2024
  • €59,95 - 5 februari 2024
  • €74,95 - 4 januari 2024
  • €59,95 - 2 januari 2024
  • €74,95 - 21 december 2023
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €84,79 - 4 maart 2024
  • Laagste prijs: €59,95 - 25 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Mermade – Blow Dry Warme luchtborstel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart