Medion MD 11011 – Broodbakmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Medion MD 11011 - Broodbakmachine - 19 bakprogramma's - 3 instelbare bruiningsniveaus - 550 watt - 1000g capaciteit - Wit kopen voor slechts €59,99
  • De laagste prijs van Medion MD 11011 - Broodbakmachine - 19 bakprogramma's - 3 instelbare bruiningsniveaus - 550 watt - 1000g capaciteit - Wit werd verkregen op 26 februari 2024 08:42.

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Medion MD 11011 - Broodbakmachine - 19 bakprogramma's - 3 instelbare bruiningsniveaus - 550 watt - 1000g capaciteit - Wit - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Medion MD 11011 - Broodbakmachine - 19 bakprogramma's - 3 instelbare bruiningsniveaus - 550 watt - 1000g capaciteit - Wit
Laatste updates:
  • €59,99 - 4 januari 2024
  • €59,95 - 25 december 2023
  • €54,95 - 12 december 2023
  • €59,95 - 8 september 2023
Sinds: 8 september 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 4 januari 2024
  • Laagste prijs: €54,95 - 12 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 08:42
Medion MD 11011 – Broodbakmachine

 59,99

Beschrijving

Medion MD 11011 – Broodbakmachine review: Perfect voor vers brood en meer

Als je op zoek bent naar een broodbakmachine, dan is de Medion MD 11011 een uitstekende optie om te overwegen. Met een maximaal broodgewicht van 1000 gram en een vermogen van 550 W is deze machine perfect geschikt voor het bakken van vers brood en andere lekkernijen. Het uitneembare bakblik maakt het eenvoudig om het brood eruit te halen zodra het klaar is. In deze review bekijken we de belangrijkste kenmerken van deze broodbakmachine.

Wat vinden reviewers van de Medion MD 11011 – Broodbakmachine?

De Medion MD 11011 – Broodbakmachine heeft veel positieve recensies gekregen van reviewers. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste bevindingen.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Een van de belangrijkste voordelen van de Medion MD 11011 is dat deze eenvoudig in gebruik is. Veel reviewers waren erg tevreden over de duidelijke handleiding en de eenvoudige bediening van de machine. Daarnaast is de broodbakmachine ook makkelijk in onderhoud. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke machine.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Veel reviewers zijn ook erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de Medion MD 11011. Voor een relatief lage prijs krijg je een machine die veel verschillende opties biedt en bovendien eenvoudig in gebruik is. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare broodbakmachine.

Veelzijdige mogelijkheden

Een ander groot voordeel van de Medion MD 11011 is dat deze veelzijdige mogelijkheden biedt. Naast het bakken van brood, kun je deze machine ook gebruiken voor het maken van yoghurt en jam. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die graag experimenteren in de keuken.

Reviewers zijn tevreden

Al met al lijkt de Medion MD 11011 – Broodbakmachine een betrouwbare en veelzijdige keuze voor mensen die graag zelf brood bakken. Met zijn eenvoudige bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding en veelzijdige mogelijkheden is deze machine een aantrekkelijke optie voor zowel beginners als ervaren broodbakkers. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare broodbakmachine, dan is de Medion MD 11011 zeker het overwegen waard.

19 automatische programma’s voor culinaire creativiteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Medion MD 11011 is dat het beschikt over 19 automatische programma’s. Hiermee kun je thuis een grote verscheidenheid aan vers brood en andere lekkernijen bereiden. Van een klassiek witbrood tot meer exotische broden, deze machine biedt alles wat je nodig hebt om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. Maar dat is nog niet alles: deze machine kan ook worden gebruikt om zelfgemaakte jam, verse yoghurt en heerlijke pap te maken.

Zelf bepalen wat er in jouw brood gaat

Een ander groot voordeel van deze broodbakmachine is dat je altijd weet wat er in jouw brood zit. Door het zelf te bakken, kun je ervoor zorgen dat er geen onnodige chemicaliën in zitten. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën. Je kunt de ingrediënten tot in het kleinste detail aanpassen aan jouw behoeften.

15 uur tijdvoorselectie voor gemakkelijk ontbijt

Een ander groot voordeel van de Medion MD 11011 is de tijdvoorselectie functie. Hiermee kun je het apparaat instellen om op een bepaald moment te beginnen met het bakproces. Dit betekent dat je versgebakken brood kunt hebben op elk moment van de dag, zonder dat je er ‘s ochtends vroeg voor op hoeft te staan. Je kunt alles de avond ervoor klaarmaken en dan genieten van vers brood bij het ontbijt. Zo wordt jouw ochtend net iets eenvoudiger en lekkerder.

Conclusie: Een geweldige broodbakmachine voor thuisgebruik

Al met al is de Medion MD 11011 een geweldige broodbakmachine voor thuisgebruik. Met zijn 19 automatische programma’s, 15 uur tijdvoorselectie functie en uitneembaar bakblik, biedt deze machine alles wat je nodig hebt om zelf heerlijk brood en andere lekkernijen te maken. Bovendien kun je er zeker van zijn dat jouw brood vrij is van chemicaliën en helemaal naar jouw smaak is. Als je op zoek bent naar een betrouwbare broodbakmachine voor thuisgebruik, dan is de Medion MD 11011 zeker de moeite waard om te overwegen.

Bekijk meer broodmachines op Bol.com

De Beste Koffiemachine

Beste Broodbakmachine 2023

9.2Expert Score
Medion MD 11011 – Broodbakmachine review: Perfect voor vers brood en meer Als je op zoek bent naar een broodbakmachine, dan is de Medion MD 11011 een uitstekende optie om te overwegen. Met een maximaal broodgewicht van 1000 gram en een vermogen van 550 W is deze machine perfect geschikt voor het bakken van vers […]
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik en onderhoud
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Veelzijdige mogelijkheden
  • 19 automatische programma's voor culinaire creativiteit
  • Zelf bepalen wat er in jouw brood gaat
  • 15 uur tijdvoorselectie voor gemakkelijk ontbijt
  • Uitneembaar bakblik voor makkelijk uitnemen van het brood
- Minpunten
  • Het snoer is aan de korte kant
  • De deksel is wat gammel

Extra informatie

Specificaties: Medion MD 11011 – Broodbakmachine

Kleur

Wit

Cool wall

Ja

Doorzichtige deksel

Nee

Deksel met opening

Ja

Geschikt voor cakedeeg

Nee

Aantal programma's

19

Antikleeflaag

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Verstelbaar bruiningsniveau

Ja

Automatisch kookprogramma

Ja

Timer

Ja

Switch on timer

Ja

Indicatielampje

Ja

Indicatie afgerond

Nee

Jam program

Nee

Kneden en rising program

Ja

Signal extra ingrediënt

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Uitneembaar bakblik

Ja

Verschillende brood maten

Ja

Waarschuwingssignaal

Ja

Warmhoud functionaliteit

Ja

Gewicht (g)

3750

Vermogen (W)

550

Materiaal behuizing

Kunststof

Maximum gewicht broodmachine

1000

Minimum gewicht brood

500

Snoerlengte (cm)

1

Meegeleverde accessoires

Maatbeker

Inclusief kookboek

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Keep-warm functie (1 uur) LCD Display 19 programma's

MPN (Manufacturer Part Number)

50071841

Bediening

Knoppen, Knoppen met display

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Glutenvrije programma

Ja

Inhoud (ml)

1

Introductie

2023

Maximum time broodmachine

15

Met maatverdeling

Ja

Model

Broodbakmachine MD 11011

PFAS-vrij

Nee

Product breedte (mm)

240

Product gewicht (g)

3750

Product hoogte (mm)

300

Product lengte (mm)

350

Programma voor

Glutenvrij brood, Snelprogramma

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

0

Verpakking hoogte (mm)

0

Verpakking lengte (mm)

0

Verpakkingsinhoud

Garantieboekje

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Medion MD 11011 - Broodbakmachine - 19 bakprogramma's - 3 instelbare bruiningsniveaus - 550 watt - 1000g capaciteit - Wit
Laatste updates:
  • €59,99 - 4 januari 2024
  • €59,95 - 25 december 2023
  • €54,95 - 12 december 2023
  • €59,95 - 8 september 2023
Sinds: 8 september 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 4 januari 2024
  • Laagste prijs: €54,95 - 12 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Medion MD 11011 – Broodbakmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart