Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Alternate.
  • Bij bol.com kun je Medion Erazer Deputy P25 - Gaming laptop - Amd Ryzen 7 - RTX 3060 - 512 GB SSD - 16 GB RAM - 15.6 Inch kopen voor slechts €905,44 , wat 18% lager is dan de prijs opAlternate (€1.099,00).
  • De laagste prijs van Medion Erazer Deputy P25 MD62343 (30032539) gaming laptop Ryzen 5 5600H | RTX 3060 | 8 GB | 512 GB SSD werd verkregen op 19 mei 2024 15:34.

 905,44

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Medion Erazer Deputy P25 - Gaming laptop - Amd Ryzen 7 - RTX 3060 - 512 GB SSD - 16 GB RAM - 15.6 Inch - €905,44
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Medion Erazer Deputy P25 - Gaming laptop - Amd Ryzen 7 - RTX 3060 - 512 GB SSD - 16 GB RAM - 15.6 Inch
Laatste updates:
  • €905,44 - 11 april 2024
  • €907,61 - 28 februari 2024
  • €943,00 - 17 januari 2024
  • €995,00 - 1 januari 2024
  • €943,00 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €995,00 - 1 januari 2024
  • Laagste prijs: €905,44 - 11 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 13:22
Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop
Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop

 905,44

Beschrijving

Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop: Krachtige mobiliteit voor gamers

De Medion Erazer Deputy P25 is een gaming laptop die krachtige prestaties biedt in een draagbaar formaat. Met een 15,6-inch Full HD-scherm, een AMD Ryzen 7-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart, is deze laptop ontworpen om gamers te voorzien van een meeslepende game-ervaring, zowel thuis als onderweg. In dit uitgebreide review zullen we verschillende aspecten van de laptop bespreken, van de accu en camera tot de prestaties en bouwkwaliteit, om je een volledig beeld te geven van wat de Medion Erazer Deputy P25 te bieden heeft.

Accu: Langdurig gamen zonder zorgen

De Medion Erazer Deputy P25 is uitgerust met een 49 Wh-accu, wat voldoende vermogen biedt om langdurig te gamen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een snel leeglopende batterij. Dit is vooral handig als je onderweg bent en geen toegang hebt tot een stopcontact. Hoewel de exacte batterijduur afhangt van het gebruik en de instellingen, kun je met deze laptop genieten van enkele uren gamen voordat je hem weer moet opladen.

Camera: Geschikt voor gaming en videochat

De Medion Erazer Deputy P25 is voorzien van een ingebouwde webcam, waardoor het eenvoudig is om te communiceren met vrienden en medespelers tijdens het gamen of voor videochatdoeleinden. Hoewel de specificaties van de camera niet specifiek worden vermeld, kun je verwachten dat deze voldoende is voor de meeste standaard videocommunicatietaken.

Display: Levendige beelden met hoge verversingssnelheid

Het 15,6-inch Full HD-scherm van de Medion Erazer Deputy P25 levert levendige beelden met een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het scherm maakt gebruik van LED-achtergrondverlichting en IPS-technologie, waardoor je kunt genieten van brede kijkhoeken en nauwkeurige kleurweergave. Bovendien heeft het scherm een indrukwekkende verversingssnelheid van 144 Hz, wat zorgt voor vloeiende beeldweergave en een betere game-ervaring.

Speakers: Verbeterde audioprestaties

De Medion Erazer Deputy P25 is uitgerust met het Sound Blaster Cinema 6+ audiosysteem, waardoor je kunt genieten van verbeterde audioprestaties tijdens het gamen, films kijken of naar muziek luisteren. Dit systeem optimaliseert het geluid en creëert een meeslepende geluidsomgeving, waardoor je nog dieper in je games kunt duiken of kunt genieten van een meeslepende multimedia-ervaring.

Kenmerken: Krachtige hardware en uitbreidbaar geheugen

De Medion Erazer Deputy P25 wordt aangedreven door een AMD Ryzen 7 5800H-processor, wat zorgt voor krachtige prestaties en voldoende rekenkracht om zelfs de meest veeleisende games en applicaties aan te kunnen. Met 16 GB DDR4 RAM kun je soepel multitasken en je favoriete games zonder problemen uitvoeren. Bovendien is het interne geheugen uitbreidbaar tot maximaal 64 GB, wat handig is als je in de toekomst nog meer geheugen nodig hebt.

Prestaties: Grafische kracht en snelle opslag

Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart levert de Medion Erazer Deputy P25 indrukwekkende grafische prestaties. Deze krachtige GPU stelt je in staat om de nieuwste games te spelen met vloeiende prestaties en realistische lichteffecten dankzij ray tracing-technologie. Bovendien zorgt de 512 GB PCIe SSD voor snelle opslag en laadtijden, waardoor je snel toegang hebt tot je games en bestanden.

Bouwkwaliteit: Stijlvol en draagbaar

De Medion Erazer Deputy P25 heeft een stijlvol ontwerp met een slank frame, waardoor het een blikvanger is in elke gaming-setup. Het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting met selecteerbare kleuren, waardoor je de sfeer kunt aanpassen aan je voorkeur. Ondanks zijn krachtige hardware is de laptop ook draagbaar, met een gewicht van 2,3 kg en afmetingen van 36,3 cm x 25,8 cm x 2,6 cm. Dit maakt het gemakkelijk om de laptop mee te nemen naar LAN-party’s of onderweg te gamen.

Software: Windows 11 Home voor optimale gamingervaring

De Medion Erazer Deputy P25 wordt geleverd met Windows 11 Home, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Windows 11 Home is geoptimaliseerd voor gaming en biedt een intuïtieve gebruikersinterface, verbeterde prestaties en nieuwe functies die speciaal zijn ontworpen om gamers tevreden te stellen. Met dit besturingssysteem kun je jouw gaming-ervaring volledig aanpassen aan jouw voorkeuren.

Voor wie is de Medion Erazer Deputy P25?

De Medion Erazer Deputy P25 is ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige gaming laptop die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Met zijn indrukwekkende hardware, Full HD-scherm, snelle opslag en stijlvolle ontwerp is deze laptop geschikt voor zowel casual gamers als enthousiaste gamers die onderweg willen gamen. Of je nu klassieke games of de nieuwste kaskrakers speelt, de Medion Erazer Deputy P25 kan aan jouw gamingbehoeften voldoen.

Conclusie: Krachtige gaming laptop voor gamers onderweg

De Medion Erazer Deputy P25 is een indrukwekkende gaming laptop die krachtige prestaties biedt in een draagbaar formaat. Met zijn AMD Ryzen 7-processor, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart en snelle opslag, levert deze laptop een meeslepende game-ervaring waar je ook bent. Het stijlvolle ontwerp, het Full HD-scherm, de aanpasbare toetsenbordverlichting en het Sound Blaster Cinema 6+ audiosysteem dragen allemaal bij aan de algehele ervaring. Of je nu onderweg bent naar een LAN-party of gewoon wilt genieten van gamen in je vrije tijd, de Medion Erazer Deputy P25 is een uitstekende keuze.

Bekijk meer laptops op bol.com

Bekijk de beste microfoons

9.3Expert Score
Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop: Krachtige mobiliteit voor gamers De Medion Erazer Deputy P25 is een gaming laptop die krachtige prestaties biedt in een draagbaar formaat. Met een 15,6-inch Full HD-scherm, een AMD Ryzen 7-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart, is deze laptop ontworpen om gamers te […]
Pluspunten
  • Krachtige AMD Ryzen 7-processor voor veeleisende toepassingen en games.
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart voor indrukwekkende visuele prestaties.
  • Snelle laadtijden en responsiviteit dankzij de 512 GB PCIe SSD.
  • Levendige beelden en vloeiende gameplay met het 15,6-inch Full HD-scherm en een verversingssnelheid van 144 Hz.
  • Stijlvol ontwerp met slank frame en aanpasbare toetsenbordverlichting.
  • Sound Blaster Cinema 6+ audiosysteem voor verbeterd geluid tijdens het gamen en multimedia-ervaringen.
  • Uitbreidbaar geheugen tot maximaal 64 GB voor toekomstige behoeften.
- Minpunten
  • Batterijduur kan beperkt zijn bij intensief gamen.
  • Toetsenbordverlichting heeft geen RGB-functionaliteit.

Extra informatie

Specificaties: Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop

Beeldverhouding

16:09

Schermgrootte (Inch)

15.6

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Screen technologie

TN

Type schermafwerking

Mat

Touchscreen

Nee

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

144

FreeSync

Nee

G-Sync

Nee

Dual Screen

Nee

Type computer processor

AMD Ryzen 7

Processor implementatie (H)

5800

Processor generatie

5e generatie

Aantal processorkernen

8

Maximale processor turbo frequentie

4.4

Kloksignaalfrequentie (GHz)

3.2

Intern geheugen (GB)

16

Aantal Geheugensloten

2

RAM geheugen uitbreidbaar

Ja

Maximum intern geheugen (GB)

64

Geheugenslot 1 (GB)

8

Type geheugen 1

DDR4 (SODIMM)

Geheugenslot 2 (GB)

8

Type geheugen 2

DDR4 (SODIMM)

Opslagcapaciteit (GB)

512

Opslag media

SSD

Harddisk -interface

PCIe

Opslagcapaciteit SSD (GB)

512

Opslagcapaciteit Flash (GB)

0

Hardeschijf snelheid

Solid State

Type extern geheugenslot

Geen extern geheugenslot

Opslagcapaciteit uitbreidbaar

Nee

Videokaart model

Stand alone videokaart

Type videokaart

NVIDIA GeForce RTX 3060

Videokaartgeheugen (GB)

6

Operatingsysteem

Windows 11 Home

WIFI

Ja, 802.11ax

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Bedrade snelheid

Fast Ethernet (Tot 100 Mbps)

Aantal usb-poorten

4

USB-versies

USB 2.0 Type A, USB 3.2 Gen 1 x 1 Type A, USB 3.2 Gen 2 x 1 Type A

Aantal USB type A

3

Aantal USB type C

0

USB-C met Displayport functie

Ja

Aantal USB 2.0 Type A

1

Aantal USB 2.0 Type B

0

Aantal USB 2.0 Type C

0

Aantal USB 3.2 Gen 1 x 1 Type A

1

Aantal USB 3.2 Gen 2 x 1 Type A

1

Aantal USB 3.2 Gen 2 x 1 Type C

1

Aantal Thunderbolt 1 (Mini DisplayPort)

0

Aantal Thunderbolt 2 (Mini DisplayPort)

0

Aantal Thunderbolt 3 Type C

0

Aantal Thunderbolt 4 Type C

0

HDMI

1

Mini DisplayPort

Geen

DisplayPort

Geen

VGA poort

Geen

Toetsenbord indeling

QWERTY

Numeriek keypad

Ja

Type toetsenbordverlichting

Geen verlichting

Luidsprekers

Ja

Sound technology

Sound Blaster Cinema 6+

Accu/batterij capaciteit in Wh (Wh)

49

Maximale batterijduur (uur)

0

Vermogen (W)

230

Media station

Geen lezer en brander

Laptop opties

Ingebouwde microfoon, Ingebouwde webcam

Materiaal

Plastic, Kunststof

Kleur

Zwart

2 in 1

Nee

Product breedte (cm)

36.30

Product lengte (cm)

25.80

Product hoogte (cm)

2.60

Product gewicht (g)

2300

Verpakking hoogte (cm)

0

Verpakking breedte (cm)

0

Verpakking lengte (cm)

0

Gewicht (kg)

2.30

Merk

MEDION

Verpakkingsinhoud

Garantieboekje

MPN (Manufacturer Part Number)

30034304

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Type laptop

Gaming laptop

Refurbished

Nee

CE markering

Zichtbaar

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Oktober

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Geheugenslot 3 (GB)

0

Geheugenslot 4 (GB)

0

Type geheugen 3

Onbekend

Type geheugen 4

Onbekend

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Medion Erazer Deputy P25 - Gaming laptop - Amd Ryzen 7 - RTX 3060 - 512 GB SSD - 16 GB RAM - 15.6 Inch
Laatste updates:
  • €905,44 - 11 april 2024
  • €907,61 - 28 februari 2024
  • €943,00 - 17 januari 2024
  • €995,00 - 1 januari 2024
  • €943,00 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €995,00 - 1 januari 2024
  • Laagste prijs: €905,44 - 11 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Medion Erazer Deputy P25 – Gaming laptop”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart