Medion Akoya E15413

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

 699,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Medion E15413 MD62465 - €699,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Medion E15413 MD62465
Laatste updates:
  • €699,00 - 4 januari 2024
  • €999,00 - 1 januari 2024
  • €699,00 - 6 december 2023
  • €999,00 - 1 december 2023
  • €749,00 - 23 november 2023
  • €999,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 17 november 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 6 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 07:51

Beschrijving

Medion Akoya E15413 – Krachtige Laptop voor Productiviteit en Entertainment

De Medion Akoya E15413 is een indrukwekkende laptop die krachtige prestaties levert en perfect is voor zowel productiviteit als entertainment. Met een slank en draagbaar ontwerp, een krachtige processor, een groot en helder display en een ruime opslagcapaciteit, voldoet deze laptop aan de behoeften van veeleisende gebruikers. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Medion Akoya E15413 bespreken, inclusief de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software en meer.

Accu: Blijf productief zonder stroomvoorziening

Een van de indrukwekkende kenmerken van de Medion Akoya E15413 is de krachtige batterij die tot tien uur bedrijfstijd biedt zonder stroomvoorziening. Dit betekent dat je onderweg kunt blijven werken en genieten van entertainment zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de laptop. Of je nu onderweg bent naar een vergadering of een lange treinreis maakt, de accu van de Medion Akoya E15413 zorgt ervoor dat je altijd productief kunt blijven.

Camera: Maak videoconferenties overal mogelijk

Met de ingebouwde camera van de Medion Akoya E15413 kun je overal videoconferenties voeren. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, je kunt eenvoudig in contact blijven met collega’s, vrienden en familie. De camera levert goede beeldkwaliteit en zorgt ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent tijdens je videovergaderingen.

Display: Groot en helder voor een meeslepende ervaring

Het 15,6 inch Full HD-scherm van de Medion Akoya E15413 biedt een indrukwekkende kijkervaring. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en IPS-technologie levert het display scherpe beelden met levendige kleuren en een goede kijkhoek. Of je nu films kijkt, games speelt of aan het werk bent, het display van de Medion Akoya E15413 zorgt voor een meeslepende ervaring.

Speakers: Helder en krachtig geluid

De Medion Akoya E15413 is uitgerust met speakers die helder en krachtig geluid leveren. Of je nu naar muziek luistert, video’s bekijkt of videogames speelt, het geluid is van hoge kwaliteit en vult de ruimte goed. Dankzij de goede audioprestaties kun je genieten van een meeslepende multimedia-ervaring.

Kenmerken: Krachtige specificaties voor veeleisende taken

De Medion Akoya E15413 wordt aangedreven door een Intel Core i7-1255U processor van de 12e generatie, gekoppeld aan 16 GB LPDDR4X RAM-geheugen. Dit zorgt voor krachtige prestaties en snelle responstijden, zelfs bij veeleisende taken zoals multitasking, foto- en videobewerking, en gaming. Met een opslagcapaciteit van 1000 GB op een snelle PCIe SSD, heb je voldoende ruimte om al je bestanden op te slaan en profiteer je van snelle laadtijden.

Prestaties: Ideaal voor multitasking en entertainment

Dankzij de krachtige processor en het ruime geheugen kan de Medion Akoya E15413 moeiteloos multitasking aan. Je kunt meerdere apps en programma’s tegelijkertijd gebruiken zonder vertraging of prestatieverlies. Bovendien is de laptop uitgerust met Intel Iris Xe Graphics, waardoor je kunt genieten van een soepele grafische ervaring bij het bekijken van video’s, het bewerken van foto’s of het spelen van games. De combinatie van krachtige prestaties en indrukwekkende graphics maakt de Medion Akoya E15413 ideaal voor zowel werk als entertainment.

Bouwkwaliteit: Stijlvol en duurzaam

De Medion Akoya E15413 heeft een aluminium behuizing die niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid biedt. Het aluminium ontwerp zorgt voor een premium look en feel en beschermt de interne componenten van de laptop. Bovendien is de laptop draagbaar en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is onderweg.

Hardware en software: Betrouwbare prestaties en gebruiksvriendelijkheid

De Medion Akoya E15413 wordt geleverd met Windows 11 Home, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Windows 11 brengt verbeterde prestaties, nieuwe functies en een verfrissend ontwerp, waardoor je een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring krijgt. Bovendien is de laptop uitgerust met snelle Intel Wi-Fi 6 AX201 Gigabit WLAN en Bluetooth 5.0, waardoor je snel en betrouwbaar draadloos kunt surfen en verbinding kunt maken met andere apparaten.

Voor wie is de Medion Akoya E15413?

De Medion Akoya E15413 is ideaal voor professionals, studenten en gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige laptop voor zowel werk als entertainment. Met zijn indrukwekkende specificaties en draagbaarheid biedt de laptop de prestaties en flexibiliteit die nodig zijn om productief te blijven, waar je ook bent. Of je nu bezig bent met complexe taken, multitasking, creatieve projecten of gewoon wilt genieten van multimedia, de Medion Akoya E15413 staat voor je klaar.

Conclusie: Een krachtige en veelzijdige laptop

De Medion Akoya E15413 is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige laptop. Met zijn krachtige processor, ruim geheugen, helder display, goede speakers en duurzame bouwkwaliteit biedt de laptop een indrukwekkende gebruikerservaring. Of je nu werkt, studeert, creatieve projecten uitvoert of gewoon wilt genieten van entertainment, de Medion Akoya E15413 levert de prestaties en functionaliteit die je nodig hebt. Kortom, het is een betrouwbare metgezel voor onderweg die je niet teleur zal stellen.

Bekijk meer laptops op bol.com

Bekijk de beste microfoons

8.8Expert Score
Medion Akoya E15413 – Krachtige Laptop voor Productiviteit en Entertainment De Medion Akoya E15413 is een indrukwekkende laptop die krachtige prestaties levert en perfect is voor zowel productiviteit als entertainment. Met een slank en draagbaar ontwerp, een krachtige processor, een groot en helder display en een ruime opslagcapaciteit, voldoet deze laptop aan de behoeften van […]
Pluspunten
  • Krachtige processor voor snelle prestaties
  • Groot en helder display voor een meeslepende kijkervaring
  • Lange batterijduur voor productiviteit onderweg
  • Goede beeldkwaliteit van de ingebouwde camera voor videoconferenties
  • Sterke bouwkwaliteit met een stijlvolle aluminium behuizing
  • Helder en krachtig geluid van de speakers
  • Snelle opslagcapaciteit voor snelle laadtijden van programma's
  • Windows 11 Home voor verbeterde prestaties en gebruiksvriendelijkheid
  • Veelzijdige connectiviteit met Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.0
  • Ideaal voor zowel werk als entertainment
- Minpunten
  • Geen toetsenbordverlichting
  • Geen touchscreen-functionaliteit
  • Beperkte uitbreidbaarheid van het RAM-geheugen
  • Matige vernieuwingsfrequentie van het display (50 Hz)
  • Geen ondersteuning voor FreeSync of G-Sync technologieën

Extra informatie

Specificaties: Medion Akoya E15413

Beeldverhouding

16:09

Schermgrootte (Inch)

15.6

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Screen technologie

TN

Type schermafwerking

Mat

Touchscreen

Nee

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

FreeSync

Nee

G-Sync

Nee

Dual Screen

Nee

Type computer processor

Intel Core i7

Processor implementatie

i7-1255U

Processor generatie

12e generatie

Aantal processorkernen

10

Maximale processor turbo frequentie

4.7

Kloksignaalfrequentie (GHz)

1.7

Intern geheugen (GB)

16

Aantal Geheugensloten

4

RAM geheugen uitbreidbaar

Nee

Maximum intern geheugen (GB)

16

Geheugenslot 1 (GB)

4

Type geheugen 1

DDR4 (SODIMM)

Geheugenslot 2 (GB)

4

Type geheugen 2

DDR4 (SODIMM)

Opslagcapaciteit (GB)

1000

Opslag media

SSD

Harddisk -interface

PCIe

Opslagcapaciteit SSD (GB)

1000

Opslagcapaciteit Flash (GB)

0

Hardeschijf snelheid

Solid State

Type extern geheugenslot

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar

Nee

Videokaart model

Onboard videokaart

Type videokaart

Intel Iris Xe Graphics

Videokaartgeheugen

Gedeeld

Operatingsysteem

Windows 11 Home

WIFI

Ja, 802.11ax

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Bedrade snelheid

Niet bedraad

Aantal usb-poorten

5

USB-versies

USB 2.0 Type A, USB 3.2 Gen 1 x 1 Type A, USB 3.2 Gen 1 x 1 Type C

Aantal USB type A

2

Aantal USB type C

1

USB-C met Displayport functie

Ja

Aantal USB 2.0 Type A

1

Aantal USB 3.2 Gen 1 x 1 Type A

2

Aantal USB 3.2 Gen 1 x 1 Type C

2

HDMI

1

Mini DisplayPort

Geen

DisplayPort

Geen

VGA poort

Geen

Toetsenbord indeling

QWERTY

Numeriek keypad

Ja

Type toetsenbordverlichting

Geen verlichting

Luidsprekers

Ja

Sound technology

Accu/batterij capaciteit in Wh (Wh)

65

Maximale batterijduur (uur)

0

Vermogen (W)

65

Media station

Geen lezer en brander

Laptop opties

Ingebouwde microfoon, Ingebouwde webcam

Materiaal

Aluminium

Kleur

Zwart

2 in 1

Nee

Product breedte (mm)

359.6

Product lengte (mm)

244.3

Product hoogte (mm)

19.3

Product gewicht (g)

1850

Verpakking hoogte (mm)

0

Verpakking breedte (mm)

0

Verpakking lengte (mm)

0

Gewicht (g)

1850

Merk

MEDION

Verpakkingsinhoud

Garantieboekje

MPN (Manufacturer Part Number)

30034246

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Type laptop

Windows laptop (geen gaming)

Refurbished

Nee

CE markering

Zichtbaar

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Geheugenslot 3 (GB)

4

Geheugenslot 4 (GB)

4

Type geheugen 3

Onbekend

Type geheugen 4

Onbekend

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Medion E15413 MD62465
Laatste updates:
  • €699,00 - 4 januari 2024
  • €999,00 - 1 januari 2024
  • €699,00 - 6 december 2023
  • €999,00 - 1 december 2023
  • €749,00 - 23 november 2023
  • €999,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €999,00 - 17 november 2023
  • Laagste prijs: €699,00 - 6 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Medion Akoya E15413”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart