MaxxGarden BBQ

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
6.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je MaxxGarden BBQ - Barbecue op houtskool - Kogel barbecue 45 x 85cm - Incl. BBQ Accessoires kopen voor slechts €43,00
  • De laagste prijs van MaxxGarden BBQ - Barbecue op houtskool - Kogel barbecue 45 x 85cm - Incl. BBQ Accessoires werd verkregen op 14 juni 2024 18:50.

 43,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MaxxGarden BBQ - Barbecue op houtskool - Kogel barbecue 45 x 85cm - Incl. BBQ Accessoires - €43,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor MaxxGarden BBQ - Barbecue op houtskool - Kogel barbecue 45 x 85cm - Incl. BBQ Accessoires
Laatste updates:
  • €43,00 - 24 april 2024
  • €49,99 - 22 april 2024
  • €42,74 - 12 april 2024
  • €49,99 - 8 april 2024
  • €44,99 - 25 maart 2024
  • €49,99 - 1 maart 2024
  • €40,00 - 15 februari 2024
  • €45,00 - 2 februari 2024
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 22 januari 2024
  • Laagste prijs: €40,00 - 15 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 13:22

Beschrijving

MaxxGarden BBQ: Een Veelzijdige Houtskoolbarbecue Voor Elke Gelegenheid

De MaxxGarden BBQ is een veelzijdige houtskoolbarbecue die perfect is voor liefhebbers van grillen, of je nu op de camping bent of een barbecuefeest organiseert. Met een hoogte van 85 cm en een diameter van ongeveer 45 cm biedt deze barbecue voldoende ruimte om te koken voor een gezelschap van wel 14 personen. Of je nu hamburgers, worstjes of steaks wilt grillen, de MaxxGarden BBQ kan het allemaal aan.

Hoogwaardige Constructie en Handige Accessoires

De MaxxGarden BBQ is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met zijn stevige constructie kan hij de hitte van het houtskoolvuur goed vasthouden, waardoor je gerechten gelijkmatig worden gegaard. De barbecue is voorzien van een deksel, waardoor je de warmte kunt behouden en de smaken beter kunt behouden tijdens het koken.

Een handige eigenschap van deze barbecue is de as-opvangschaal, die voorkomt dat as en vuil zich opstapelen tijdens het grillen. Dit maakt het reinigen van de barbecue na gebruik een stuk eenvoudiger. Daarnaast is er een rekje aanwezig waarop je barbecuegereedschap en andere benodigdheden kunt plaatsen, zodat je alles bij de hand hebt terwijl je aan het grillen bent.

Extra Accessoires voor een Compleet Grillpakket

Bij de MaxxGarden BBQ worden enkele extra accessoires meegeleverd om je grillervaring te verbeteren. Zo krijg je 8 barbecuespiezen, waarmee je gemakkelijk vlees, groenten of zelfs marshmallows kunt roosteren. Daarnaast ontvang je ook een BBQ-vork, waarmee je je gerechten kunt omdraaien en serveren. Met deze accessoires heb je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Eenvoudig te Verplaatsen en Op te Bergen

Dankzij de extra grote wielen van de MaxxGarden BBQ kun je de barbecue eenvoudig verplaatsen naar de ideale locatie in je tuin of op de camping. Of je nu wilt grillen in de zon of liever wat schaduw opzoekt, met deze barbecue is het geen probleem. Bovendien is de barbecue relatief licht, met een gewicht van slechts 6 kg, waardoor hij gemakkelijk te tillen en te verplaatsen is.

De MaxxGarden BBQ heeft ook een compact ontwerp, waardoor hij weinig ruimte inneemt bij het opbergen. Dus als je klaar bent met grillen, kun je de barbecue eenvoudig opbergen in je schuur, garage of op een andere handige plek.

TÜV en GS Gekeurd voor Veiligheid en Kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een barbecue, en de MaxxGarden BBQ voldoet aan de hoogste normen. Deze barbecue is TÜV- en GS-gekeurd, wat betekent dat hij is getest en gecertificeerd volgens strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van het grillen op deze barbecue, wetende dat hij is gebouwd om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Conclusie: De MaxxGarden BBQ voor Optimaal Grillplezier

Al met al is de MaxxGarden BBQ een uitstekende keuze voor iedereen die van grillen houdt. Met zijn ruime grilloppervlak, handige accessoires en duurzame constructie biedt deze barbecue alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue-ervaring. Of je nu op de camping bent, een festival bezoekt of gewoon thuis in de tuin wilt grillen, de MaxxGarden BBQ staat voor je klaar. Profiteer van de veelzijdigheid, het gemak van verplaatsing en de veiligheid die deze barbecue biedt, en geniet van heerlijke gegrilde maaltijden met vrienden en familie.

Bekijk meer barbeques op bol.com

Bekijk De Beste Pizzaovens

6.6Expert Score
MaxxGarden BBQ: Een Veelzijdige Houtskoolbarbecue Voor Elke Gelegenheid De MaxxGarden BBQ is een veelzijdige houtskoolbarbecue die perfect is voor liefhebbers van grillen, of je nu op de camping bent of een barbecuefeest organiseert. Met een hoogte van 85 cm en een diameter van ongeveer 45 cm biedt deze barbecue voldoende ruimte om te koken voor […]
Pluspunten
  • Veelzijdig: geschikt voor verschillende soorten gerechten zoals hamburgers, worstjes en steaks.
  • Ruim grilloppervlak: biedt voldoende ruimte om te koken voor een gezelschap van 14 personen.
  • Hoogwaardige constructie: gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.
  • Handige accessoires: inclusief barbecuespiezen en een BBQ-vork voor een complete grillervaring.
  • Gemakkelijk verplaatsbaar: voorzien van extra grote wielen voor eenvoudige verplaatsing.
  • Compact ontwerp: neemt weinig ruimte in beslag bij het opbergen.
  • TÜV en GS gekeurd: getest en gecertificeerd volgens strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Extra informatie

Specificaties: MaxxGarden BBQ

Kleur

zwart

Geschikt voor locatie

Tuin

Materiaal

Metaal

Type houtskoolbarbecue

Smokerbarbecue

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

45

Product breedte (cm)

45

Product lengte (cm)

45

Product hoogte (cm)

85

Product gewicht (kg)

7

Lengte grilloppervlak (cm)

45

Geschikt voor aantal hamburgers

14

Met handgreep / handgrepen

Ja

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Nee

Vet collector

Ja

Inclusief thermometer

Ja

Inclusief verwijderbare aslade

Ja

Inclusief luchtrooster

Ja

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Nee

Met zijtafel

Ja

Aantal branders

1

Verpakkingsinhoud

barbecue in bouwpakket

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Aanvullende functies

bakken, grillen, roken

Breedte grilloppervlak (cm)

45

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

4514

Indicatielampje

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

20362

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Timer

Nee

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Verpakking breedte (mm)

451

Verpakking hoogte (mm)

191

Verpakking lengte (mm)

452

Verwarming tijd (minuut)

20

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor MaxxGarden BBQ - Barbecue op houtskool - Kogel barbecue 45 x 85cm - Incl. BBQ Accessoires
Laatste updates:
  • €43,00 - 24 april 2024
  • €49,99 - 22 april 2024
  • €42,74 - 12 april 2024
  • €49,99 - 8 april 2024
  • €44,99 - 25 maart 2024
  • €49,99 - 1 maart 2024
  • €40,00 - 15 februari 2024
  • €45,00 - 2 februari 2024
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 22 januari 2024
  • Laagste prijs: €40,00 - 15 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “MaxxGarden BBQ”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart