Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Expert, Bol.
  • Bij expert.nl kun je Marshall Emberton II speaker BT Bluetooth speaker Zwart kopen voor slechts €139,00 , wat 7% lager is dan de prijs opBol (€149,00).
  • De laagste prijs van Marshall Emberton II - Bluetooth Speaker - Zwart & Metaal werd verkregen op 19 april 2024 23:31.

 139,00

Beste deal op: expert.nlexpert.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Marshall Emberton II speaker BT Bluetooth speaker Zwart - €139,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Marshall Emberton II speaker BT Bluetooth speaker Zwart
Laatste updates:
  • €139,00 - 17 april 2024
  • €138,00 - 22 november 2023
  • €167,00 - 31 oktober 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €167,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €138,00 - 22 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:31
Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker
Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker

 139,00

Beschrijving

Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker review: Het ultieme geluid in een compacte verpakking

De Marshall Emberton II is een draagbare Bluetooth-luidspreker die je meeneemt op een muzikale reis vol krachtig en levendig geluid. Met zijn indrukwekkende specificaties en unieke features is de Emberton II een must-have voor muziekliefhebbers die onderweg willen genieten van hun favoriete tracks. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de kenmerken en prestaties van deze opmerkelijke Bluetooth-luidspreker.

Krachtig en veelzijdig geluid

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van de Marshall Emberton II is zijn vermogen om krachtig geluid te leveren in een compacte behuizing. Met twee 2-inch full-range drivers en twee passieve radiatoren biedt deze luidspreker een geluidservaring die de verwachtingen overtreft. Het geluid is rijk en levendig, met diepe bas en heldere hoge tonen. Of je nu naar rock, pop, elektronische muziek of podcasts luistert, de Emberton II levert altijd een indrukwekkende audiokwaliteit.

True Stereophonic voor een meeslepende luisterervaring

Wat de Marshall Emberton II echt onderscheidt, is zijn True Stereophonic-technologie. Deze unieke vorm van multi-directioneel geluid zorgt ervoor dat je overal waar je staat, zit of staat, van een optimale luisterervaring kunt genieten. Het scheiden van de ruimtelijke inhoud van stereo-opnames maakt het geluid groter en meeslepender dan ooit tevoren. Het voelt alsof je midden in de muziek zit, waar je ook bent. Deze functie plaatst de Emberton II duidelijk boven zijn concurrenten in dezelfde prijsklasse.

Urenlang luisterplezier met uitgebreide batterijduur

De Emberton II is niet alleen krachtig, maar ook uiterst duurzaam als het op batterijduur aankomt. Met meer dan 30 uur afspeeltijd kun je dagenlang genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken over opladen. Dit maakt de luidspreker ideaal voor lange reizen, kampeeravonturen of gewoon voor dagelijks gebruik zonder gedoe met constant opladen. Deze indrukwekkende batterijduur is een van de grootste troeven van de Emberton II.

Stapelbare speakers voor een groter geluid

Een andere opmerkelijke functie van de Marshall Emberton II is de mogelijkheid om meerdere luidsprekers te koppelen voor een nog groter geluid. Met Stack Mode kun je jouw Emberton II verbinden met andere Emberton II-luidsprekers, waardoor je een krachtig stereosysteem kunt creëren. Dit is perfect voor feestjes, barbecues en andere sociale gelegenheden waar je een groter geluidsvolume nodig hebt. Het feit dat je tot twee luidsprekers kunt koppelen, biedt flexibiliteit bij het aanpassen van je geluid aan de situatie.

Robuust en weerbestendig ontwerp

De Marshall Emberton II is gebouwd om de elementen te trotseren. Met zijn IP67-classificatie is hij volledig stofdicht en dompeldicht, wat betekent dat hij bestand is tegen regen, modder en andere ongunstige omstandigheden. Dit maakt hem perfect voor buitengebruik en avontuurlijke reizen. Bovendien is de luidspreker voorzien van een siliconen bescherming met textuur, die doet denken aan het klassieke vinyl dat de oorspronkelijke Marshall-versterkers bedekte. Dit geeft hem niet alleen een iconische uitstraling, maar zorgt ook voor extra duurzaamheid.

Elegant en herkenbaar design

Marshall staat bekend om zijn iconische en herkenbare design, en de Emberton II is geen uitzondering. De luidspreker wordt geleverd met de kenmerkende metalen grill en het iconische Marshall-logo, wat een vleugje rock ‘n roll-nostalgie toevoegt aan je luisterervaring. Het is niet alleen een luidspreker, maar ook een stijlvol accessoire dat gezien mag worden.

Uitgebreide connectiviteitsopties

De Emberton II biedt een scala aan connectiviteitsopties om aan al je behoeften te voldoen. Met Bluetooth 5.1 kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten. Het draadloze bereik van 10 meter geeft je de vrijheid om je apparaat op afstand te bedienen terwijl je geniet van je muziek. Helaas ondersteunt de luidspreker geen NFC voor snelle koppeling, maar de Bluetooth-verbinding is snel en betrouwbaar.

Conclusie: Marshall Emberton II – De ultieme draagbare luidspreker

In conclusie is de Marshall Emberton II een indrukwekkende draagbare Bluetooth-luidspreker die compromisloos geluid levert in een compacte behuizing. Met zijn True Stereophonic-technologie, uitgebreide batterijduur, duurzaamheid en iconische Marshall-design is hij een uitstekende keuze voor muziekliefhebbers die onderweg willen genieten van hoogwaardige audio. Of je nu van plan bent om te reizen, feesten of gewoon thuis te ontspannen, de Emberton II staat klaar om je te verrassen met zijn prestaties. Kortom, deze luidspreker biedt waar voor je geld en blijft trouw aan de erfenis van Marshall als het gaat om het leveren van uitmuntend geluid.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

7.9Expert Score
Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker review: Het ultieme geluid in een compacte verpakking De Marshall Emberton II is een draagbare Bluetooth-luidspreker die je meeneemt op een muzikale reis vol krachtig en levendig geluid. Met zijn indrukwekkende specificaties en unieke features is de Emberton II een must-have voor muziekliefhebbers die onderweg willen genieten van hun […]
Pluspunten
  • Krachtig en levendig geluid met diepe bas en heldere hoge tonen.
  • True Stereophonic-technologie voor een meeslepende luisterervaring.
  • Uitgebreide batterijduur van meer dan 30 uur.
  • Mogelijkheid om meerdere luidsprekers te koppelen voor een groter geluid.
  • Robuust en weerbestendig ontwerp met IP67-classificatie.
  • Iconisch en herkenbaar Marshall-design.
  • Breed scala aan connectiviteitsopties met Bluetooth 5.1.
- Minpunten
  • Geen ondersteuning voor NFC voor snelle koppeling.

Extra informatie

Specificaties: Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker

Merk

Marshall

Model

Emberton II

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

0.7

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Minimale frequentie (Hz)

60

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

2

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

30

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Gewicht (g)

1002

Verpakking breedte (mm)

127

Verpakking hoogte (mm)

122

Verpakking lengte (mm)

195

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Nee

Product breedte (cm)

16

Product hoogte (cm)

6.80

Product lengte (cm)

7.60

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Marshall Emberton II speaker BT Bluetooth speaker Zwart
Laatste updates:
  • €139,00 - 17 april 2024
  • €138,00 - 22 november 2023
  • €167,00 - 31 oktober 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €167,00 - 31 oktober 2023
  • Laagste prijs: €138,00 - 22 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Marshall Emberton II – Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart