Maono PM422 USB Microfoon

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken

Inclusief popfilter/kap

 79,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Maono PM422 USB Microfoon met Arm & Popfilter - Geschikt voor PC, Laptop en Playstation - €79,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Maono PM422 USB Microfoon met Arm & Popfilter - Geschikt voor PC, Laptop en Playstation
Laatste updates:
  • €79,99 - 3 april 2024
  • €89,99 - 29 november 2023
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 3 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 04:23

Beschrijving

Maono PM422 USB Microfoon Review

Als je een hoogwaardige microfoon nodig hebt voor het opnemen van zang, instrumenten, gaming, live streaming, podcasting of voice-overs, dan is de MAONO PM422 zeker het overwegen waard. Deze USB-condensatormicrofoon van studiokwaliteit levert uitzonderlijke goede prestaties in een breed scala aan toepassingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen die zijn audio-opname naar een hoger niveau wil tillen.

Een van de opvallende kenmerken van de PM422 is het vermogen om helder en nauwkeurig geluid te kunnen opnemen of u nu zang of instrumenten opneemt. Het condensorontwerp zorgt ervoor dat u de best mogelijke geluidskwaliteit krijgt, en de USB-connectiviteit maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met uw computer of andere opnameapparaten.

Of je nu muziek wilt opnemen, podcasten of live online wilt streamen, de PM422 is een betrouwbare en veelzijdige keuze die je kan helpen resultaten van professionele kwaliteit te behalen. De prestaties van studiokwaliteit en het brede scala aan toepassingen maken het een uitstekende keuze voor iedereen die een microfoon van hoge kwaliteit nodig heeft.

Maono PM422 USB Microfoon kenmerken

Een van de opvallende kenmerken van deze microfoon is de mute-functie van het paneel met één druk op de knop, waarmee u de microfoon snel en eenvoudig kunt dempen zonder knopgeluid. Er is ook een ingebouwd LED-indicatielampje dat je laat weten wanneer de microfoon werkt (groen) of gedempt is (rood).

Een ander geweldig kenmerk van de PM422 is de headset-aansluiting, waarmee je de microfooninvoer in realtime kunt volgen zonder latentie. Dit is een geweldige functie voor iedereen die wil kunnen horen wat ze opnemen terwijl ze bezig zijn, en het kan vooral handig zijn om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke geluidskwaliteit krijgt.

Ten slotte wordt de PM422 geleverd met een flexibele microfoonversterkingsknop waarmee u snel het uitgangsniveau van de microfoon kunt aanpassen om de perfecte stem te bereiken. Of u nu de versterking moet verhogen of verlagen, met deze knop kunt u het geluid van uw opnamen eenvoudig naar wens afstemmen.

Al met al is de MAONO PM422 een microfoon van hoge kwaliteit die perfect is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu zang of instrumenten opneemt, gamet of live online streamt, deze microfoon heeft alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Professionele microfoon

Met een ingebouwde professionele chipset voor geluidsverwerking en een bemonsteringsfrequentie tot 192 kHz/24 bit levert deze microfoon geluid van studiokwaliteit dat perfect is voor een breed scala aan toepassingen.

Een van de opvallende kenmerken van de PM422 is het cardioïde polaire patroon, dat helpt om het oppikken van geluiden van de zijkanten en achterkant te verminderen, waardoor de isolatie van de gewenste geluidsbron wordt verbeterd. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het opnemen van zang, omdat het helpt om achtergrondgeluiden te elimineren en je te concentreren op het geluid van je stem.

De PM422 is ook ontworpen om draagbaar en handig te zijn, met een alles-in-één set die alles bevat wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met opnemen. Of je nu thuis of onderweg opneemt, deze microfoon is een geweldige keuze voor iedereen die zijn opname-ervaring wil verbeteren.

Ten slotte is de PM422 gemaakt van eersteklas materialen, waaronder een ijzeren net, en een aluminiumlegering, waardoor hij zowel modieus als duurzaam is. Met de MAONO PM422 kun je genieten van een geweldige geluidskwaliteit en een microfoon die lang meegaat. Over het algemeen is het een voordelige microfoon die perfect is voor een breed scala aan opname- en podcastbehoeften.

Koop de beste microfoon

De beste minibar koelkast

De beste koffiemachine

Bekijk meer microfoons op Bol.com

Extra informatie

Specificaties: Maono PM422 USB Microfoon

Geschikt voor instrument

Blaasinstrumenten, Drum en percussie, Mondharmonica, Gitaar versterker, Basgitaar versterker

Aan/uit-schakelaar

Ja

Geschikt voor

Studio

Draagwijze

In de hand

Richtingskarakteristiek

Cardioide

Minimale frequentie (Hz)

20

Maximale frequentie (Hz)

20000

Pad schakelaar

Ja

Type input/output

USB

Draadloos

Nee

Inclusief kabel

Ja

Inclusief popfilter / kap

Ja

Inclusief schokmount

Ja

Accu/batterij model

Geen batterijen

Afstandsbediening

Nee

CE markering

Zichtbaar

Dynamisch of condensator

Condensator

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geschikt voor type apparaat

Gameconsole, Laptop

Gewicht (g)

1553

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Kleur

zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

Oplaadbaar

Nee

Product breedte (cm)

26.2

Product hoogte (cm)

11

Product lengte (cm)

20.3

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels

Type kapsel

Condensator microfoon

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

206

Verpakking hoogte (mm)

90

Verpakking lengte (mm)

437

Verpakkingsinhoud

1x microfoon 1x tafelklem 1x Steun 1x pop filter + spons 1x schokdemper 1x usb kabel 1x Engelstalige handleiding

Verstelbare microfoon

Ja

Voedingstype

Niet-elektrisch

Waterbestendig

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Maono PM422 USB Microfoon met Arm & Popfilter - Geschikt voor PC, Laptop en Playstation
Laatste updates:
  • €79,99 - 3 april 2024
  • €89,99 - 29 november 2023
Sinds: 29 november 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 3 april 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Maono PM422 USB Microfoon

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Vincent Aalbers

    Ik kocht deze microfoon om zang en gitaar op te nemen voor mijn plezier en dat gaat prima! Het geluid is perfect voor mij als beginner, erg helder. De microfoon zelf voelt robuust aan en de bijgeleverde onderdelen zijn van dezelfde kwaliteit. De kabel voelt ook stevig aan. Een klein minpuntje is dat een van de scharnieren niet goed kon worden vastgedraaid, waardoor de microfoon naar beneden zakte. Maar ik heb er zelf een ringetje tussen geplaatst en nu heb ik er geen last meer van. Na lang zoeken naar een betaalbare maar degelijke microfoon voor zang en gitaar, ben ik zeer tevreden met mijn keuze. Zeker een aanrader.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart