Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Kabel, Laadstation, Neushaartrimmer, Opzetborstel, Opzetkam, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen

 49,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer - Body Trimmer Heren - Tondeuse - Neustrimmer - Bodygroomer Mannen - Waterdicht - €49,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer - Body Trimmer Heren - Tondeuse - Neustrimmer - Bodygroomer Mannen - Waterdicht
Laatste updates:
  • €49,95 - 26 februari 2024
  • €44,95 - 7 januari 2024
  • €49,95 - 25 december 2023
  • €44,95 - 15 december 2023
  • €39,95 - 11 december 2023
  • €49,95 - 8 december 2023
Sinds: 8 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 8 december 2023
  • Laagste prijs: €39,95 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 19:11
Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer
Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer

 49,95

Beschrijving

Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer review

Als baard dragende man wil je natuurlijk dat jouw baard er altijd goed en verzorgd uitziet. De Maintro BT2400 Pro 5-in-1 baardtrimmer is een multifunctionele tool die hierbij kan helpen. Met deze baardtrimmer kun je niet alleen je baard bijhouden, maar ook andere delen van je lichaam scheren en trimmen. In deze review bespreken we de verschillende eigenschappen en opzetstukken van de Maintro baardtrimmer.

Review: Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer – Wat vinden de gebruikers?

Over het algemeen zijn de meningen van gebruikers zeer positief. Veel van hen zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding van de trimmer. Een gebruiker schrijft dat hij deze trimmer aanbeveelt omdat het goed werkt en de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Een andere gebruiker is ook blij met zijn aankoop omdat het de prijs heeft waar hij naar op zoek was en het doet wat het moet doen.

Een ander belangrijk kenmerk van deze trimmer is dat het geschikt is voor elk type baard en haar. Een gebruiker zegt dat het apparaat ideaal is voor iedereen die zijn baard goed wil bijhouden. Met veel opzetstukken is er voor ieder wat wils en kan iedereen zijn baard op de gewenste lengte trimmen.

Daarnaast zijn gebruikers ook zeer te spreken over het gebruiksgemak van deze baardtrimmer. Het is makkelijk te gebruiken en de opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen. Het opbergstation waarin alle accessoires passen is ook een mooie toevoeging en zorgt ervoor dat de badkamer niet onnodig rommelig wordt.

Opzetstukken voor alle baardlengtes

De Maintro BT2400 Pro 5-in-1 baardtrimmer wordt geleverd met vijf opzetstukken. De baardtrimmer kan worden versteld aan de hand van de meegeleverde opzetkammen, die variëren in lengte van 1 tot 12 millimeter. Hierdoor is de baardtrimmer geschikt voor alle baardlengtes, van een korte stoppelbaard tot een langere volle baard. De detailer is gemaakt voor de moeilijke hoekjes en zorgt ervoor dat je baard altijd perfect symmetrisch is. De neus- en oortrimmer verwijdert je neus- en oorharen pijnloos en de shaver scheert je haren zo kort mogelijk zonder je huid te beschadigen. De bodygroomer is te gebruiken voor de haren over het gehele lichaam.

Zelfslijpende messen en lange accuduur

Een ander voordeel van de Maintro BT2400 Pro baardtrimmer is dat deze is voorzien van zelfslijpende mesjes van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor blijft de baardtrimmer lang scherp en hoef je de messen niet regelmatig te vervangen. De baardtrimmer is zowel draadloos als bedraad te gebruiken en heeft een accuduur van maar liefst 90 minuten. Dit betekent dat je de baardtrimmer meerdere keren kunt gebruiken voordat je hem weer moet opladen. Daarnaast beschikt de baardtrimmer over een snel-laad functie waarmee je binnen 2 uur weer 90 minuten kan scheren.

LCD-scherm en spatwaterdicht ontwerp

Een handige eigenschap van de baardtrimmer is het LCD-scherm, waarop je de batterijstatus en laadstatus kunt aflezen. Hierdoor weet je altijd wanneer het tijd is om de baardtrimmer op te laden. Daarnaast is de baardtrimmer spatwaterdicht, waardoor je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Dit maakt het gemakkelijker om je baard te trimmen en scheren, omdat je geen last hebt van losse haartjes en je de baardtrimmer direct onder de douche kunt schoonspoelen.

Inhoud van de verpakking

Bij aankoop van de Maintro BT2400 Pro 5-in-1 baardtrimmer krijg je een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je naast de baardtrimmer zelf ook vijf opzetstukken, vijf opzetkammen, een oplaadkabel, een schoonmaakborstel en een handleiding. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het trimmen en scheren van je baard en andere delen van je lichaam.

Conclusie Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer

De Maintro BT2400 Pro 5-in-1 baardtrimmer is een multifunctionele tool die geschikt is voor het bijhouden van alle baardlengtes en het scheren en trimmen van andere delen van het lichaam. De baardtrimmer wordt geleverd met vijf opzetstukken en opzetkammen, en beschikt over zelfslijpende messen van hoogwaardige kwaliteit. Het apparaat is zowel draadloos als bedraad te gebruiken en heeft een lange accuduur van 90 minuten. Het LCD-scherm en het spatwaterdichte ontwerp maken de baardtrimmer nog gebruiksvriendelijker. Kortom, de Maintro baardtrimmer is een goede keuze voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare baardtrimmer.

De beste tondeuse van 2022

Beste baardtrimmer 2022

Dyson Airwrap

9.5Expert Score
Meegeleverd: Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Kabel, Laadstation, Neushaartrimmer, Opzetborstel, Opzetkam, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen
Pluspunten
  • Multifunctionele tool die geschikt is voor elk type baard en haar.
  • Vijf opzetstukken voor verschillende baardlengtes en voor het trimmen van andere delen van het lichaam.
  • Zelfslijpende messen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Lange accuduur van 90 minuten en snel-laad functie.
  • LCD-scherm voor het aflezen van de batterij- en laadstatus.
  • Spatwaterdicht ontwerp voor gebruik onder de douche.
  • Makkelijk te gebruiken en opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen.
  • Inclusief opbergstation en schoonmaakborstel.

Extra informatie

Specificaties: Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer

Merk

Maintro

Meegeleverde accessoires

Baardolie, Baardtrimmer, Bodygroomer, Extra scheeropzetstuk, Kabel, Laadstation, Neushaartrimmer, Opzetborstel, Opzetkam, Precisietrimmer, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk

Baardlengte

1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm, 5 tot 10 mm, Langer dan 10 mm, Stoppelbaard: 5 mm of korter

Voedingstype

Accu

Type batterij (mAh)

1000

Kleur

Zwart, Zilver

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Valschade

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

Baardtrimmer – 5 opzetstukken – 5 opzetkammen (1-3-6-9-12) mm – Handleiding – Baardolie – Laadstation – USB-kabel – Borsteltje

Soort oplader

Oplaadstation, Stopcontact, USB-lader, Via USB in reisetui, Sigarettenaansteker (auto)

Aantal verschillende opzetstukken

10

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Nat en droog te gebruiken

Ja

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (minuut)

120

Operatie duur (minuut)

90

Materiaal messen

Roestvrij staal

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte-instelling

Opzetbare kammen

Maximale verstelbare lengte (mm)

12

Minimale verstelbare lengte (mm)

1

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

3

Snel laden functionaliteit

Ja

Batterij indicator

Ja

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Werkt op batterijen

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

773

IP-certificering

IPX6 (Stofdichtheid nvt, waterbestendig)

MPN (Manufacturer Part Number)

LI

Met geheugenfunctie

Nee

Minimale lengte instelling (mm)

1

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

184

Verpakking hoogte (mm)

87

Verpakking lengte (mm)

233

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer - Body Trimmer Heren - Tondeuse - Neustrimmer - Bodygroomer Mannen - Waterdicht
Laatste updates:
  • €49,95 - 26 februari 2024
  • €44,95 - 7 januari 2024
  • €49,95 - 25 december 2023
  • €44,95 - 15 december 2023
  • €39,95 - 11 december 2023
  • €49,95 - 8 december 2023
Sinds: 8 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 8 december 2023
  • Laagste prijs: €39,95 - 11 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Maintro BT2400 Pro 5 in 1 Baardtrimmer

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Luuk Jansen

    Dit handige product wordt geleverd met diverse opzetstukken. Het kopstuk, dat de mogelijkheid biedt om de haren volledig te verwijderen, voelt zeer comfortabel aan. Voorheen had ik vaak last van huidirritatie na het scheren, maar met dit product behoort dat tot het verleden!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart